Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6192 . 6193 . 6194 . 6195 . 6196 . 6197 . 6198 . 6199 . 6200 . 6201 . 6202 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 22:40
- Nahlásit

já musím jít vyvenčit hlavně sebe, vezmu i čubu, ale budu jí muset přemluvit, páč momentálně dělá, že spí, ale přitom neví, že vidím, jak mě jedním okem sleduje
ty psi jsou někdy fakt blbý

ketty
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 22:42
- Nahlásit

Eldoguero

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 22:44
- Nahlásit

Eldoguero
jooo, to je děsně roztomilý, když jsou ta děcka takhle omlácená životem a mají svoje velmi zvláštní návyky. Moc se mi líbí fotka, jak kanárek ochutnává miminko )) a ono je velmi spokojené a má velmi velkého kamaráda. Naše tereza, kámošky dcera, když byla malinká, byla zvyklá jen na velký psy, děsně se bála malejch. Jak viděla venku velkýho, klidně by ho uňuňala, ale běžel-li k ní jork, pištěla. To bylo taky moc vtipný.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 22:44
- Nahlásit

Lidi je to možný, ta bestie začala dokonce nahlas chrápat, když jsem se zvedla, že jdeme ven šla teda, ale pasovala by výborně do načeho klubu invalidů

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 22:49
- Nahlásit

Gerda
Malá, když viděla u známých yorka, tak se zastavila asi metr před ním, chvíli koukala, pak to hlasitě okomentovala a šla si tu "hračku" prostě vzít. To bylo překvápko,když se "hračka" vymrštila a chtěla pláchnout. Známá se bála, aby čubina malé něco neudělala, že není zvyklá na děti, ale nakonec jsme zachraňovali psa a papouška jsme museli zavřít do klece a přehodit přes něj deku,páč to dítě by voškubalo psa i ptáka
Ale stejně mám pocit, že malá nějak nepochopila, že to mrňavý byl pes, určitě ne napoprvé

Atusch
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 22:51
- Nahlásit

Gerda
slečna z těch lidí, co si bezhlavě přidávaj každýho ))

Asi jo, proto jsem slečnu bezhlavě odpřátelila...

Atusch
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 22:52
- Nahlásit

Eldoguero
malá nějak nepochopila, že to mrňavý byl pes
nebalamuť jí, jork uplně pes není

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 22:56
- Nahlásit

Tak už vyčůráno, byla to ultrarychlá procházka, opravdu jen na tři čůrnutí psí ))
A teď jdu spáti, musim poslouchat Krabata - pani eldorádová, je to moc príma, čte lukáš hlavica, bude se vám to líbit.

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 23:01
- Nahlásit

Atusch
Náhodou jork je dobrej pes, vždyť je to maloteriérek, mohl by určitě dělat spoustu bezva věcí, teda pokud to není ten půlkilovej pejsek, to už se pak ty věci bojíš dělat, že mu někde na překážce zlomíš nožku. Známá má bišonku, ta je úplně bezva, na velký psy je zvyklá a vychází s nima, bohužel má ráda maryji, takže jí při hárání kreje, tím si jí ale mařka taky trošku oblibuje, nicméně když vetší psi běhaj, nese se biška v ruce, to by jí fakt sestřelili. Já teda nerada i vidim mařenu v chumlu velkejch psů, když běžej, oni jí většinou zalšápnou, nebo jdou přes ní, nebo jí někam odstrčej, a to fakt tak maličká zas neni, notabene ona je dost prudérní na ty nárazy, tak by akorát vyvolala bitku, protože se začne děsně rozčilovat. Nána už si zvykla, takže když přes mařku přeběhne, ví, že jí mařka vynadá, ale nandu to baví, tak přes máňu běhá často. Jinak jork může bejt moc príma pes.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 23:05
- Nahlásit

Atusch
já jsem na yorky ujetá. Mě to přijde jako skvělej kapesní teriér a věřím tomu, že to dokáže bejt stejná tatranka jako pan Trix. taky jsem o něm jeden čas uvažovala, ale já bych to asi nezvládla vychovat.

ketty
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 23:07
- Nahlásit

kejtlin
si usnula budouci spolubydlici???

Atusch
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 23:07
- Nahlásit

Gerda
neříkám, že nemůže být príma, ale co vídám tak to jsou uřvaný hysterky nebo mají hloupé paničky za což samo pes nemůže. Konstitucí se mi víc líbí Australský Silky teriér.
Jinak Bišon a Jork je konstitucí rozdíl, a v chumlu s Áresem bych vzala do náručí nejradši i Atíka Oni jak si hrají tak nevidí a nepřemýšlí...

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 23:08
- Nahlásit

Atusch
njn, silky jsou lepčejší... ale není tak kapesní

Atusch
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 23:11
- Nahlásit

Maky a Trix
no kapesní asi ne, ale Silky to nepotřebuje půl kilovej jork jo

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 23:14
- Nahlásit

Hají buci!

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

Gerda
jé se moc těším
Atusch
nebalamuť jí, jork uplně pes není
ale trochu jo, běhala za ním a vrčela na něj, tak jak to dělá s našima, ale ty se hned zastavěj o začnou ji ochutnávat, povalej ji na zem a všichni se tomu hromadně smějou hygienickej maniak by mě asi zabil

Maky a Trix
Člen
- Nahlásit

Gerda
dobrou pani

ketty
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 23:16
- Nahlásit

to je porad dobrou dobrou a ste tu ale aspon je co citat

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 23:20
- Nahlásit

pro velký úspěch podruhé Axa s Kyrou jsou opět v prdeli, dědek se vrátil ze schlze a nechal otevřený vrata byly venki jen velký Goša a Sindy neutekly, asi ho v noci udusim polštářem a řeknu, že zdechnul sám, nenašla jsem je je tma jak v píči, nechala jsem jim otevřený vrata

Atusch
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 23:22
- Nahlásit

kejtlin
ty vado ty máš dobrý nervy... Tak velký holky se snad vrátí... a přeju aby to bylo brzo!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 23:24
- Nahlásit

Atusch
mám z toho debila nercvy v píči, pak nemám mít pořád pásovce

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 23:24
- Nahlásit

kejtlin
určitě se vrátí samy, okolí maj určitě zmáklý

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 23:26
- Nahlásit

Eldoguero
maj, ale jezděj tady auta a cokoliv se může stát, mě každej soudce osvobodí, kdyý mi dokážou, že jsem ho zabila

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 23:31 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

kejtlin
já taky tvrdím, že když zabiju sousedku, tak mi bude půlka zeměkoule vděčná, včetně jejího manžela
Hele pani, věř tomu, že se vrátí a budou v pohodě, nervy ti nepomůžou, prostě jim trochu věř

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 23:32
- Nahlásit

Eldoguero
Hele pani, věř tomu, že se vrátí a budou v pohodě, nervy ti nepomůžou, prostě jim trochu věř

nic jinýho mi nezbejvá

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 23:36
- Nahlásit

kejtlin
ty voe, že si ten tvůj děda nedává bacha, když už mu nezáleží na psech..ale že se ani nebojí, že třeba někoho sežerou, takový dva vostrý psi..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 23:42
- Nahlásit

zuzanarosakova
oni venku nic neudělaj nikomum tím jsem si jistá, doma hlídaj to jo, ale zlý nejsou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 23:47
- Nahlásit

proč ale do píči pořád já, copak nestačí, že mám hoknu za pár šupů co nenávidím,jsem nemocná a hnusná jako prdel!!!!!!proč ještě tohle kurwa

ketty
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 23:59
- Nahlásit

kejtlin
tyy voga to ej amzec jako

malinka
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2010 00:03
- Nahlásit

Zdravim,
mám dotas. Neví něgdo, gde sehnat šlapku k šicímu stroji VERITAS? Uš je to teda dědula, vyroben asi tak +- 1980, nebo tak nějak. Je to tahle --- Pučila sem si foto z http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=107848 4#komentare

<< 1 ... 6192 . 6193 . 6194 . 6195 . 6196 . 6197 . 6198 . 6199 . 6200 . 6201 . 6202 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání