| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:57
- Nahlásit
Gerda
stejnak zas nepojedeš, dycky se vykroutíš, ty venkovní kotče )))
hele neke dyť jezdim skoro porád. Když tam bééé nějakej fík tak pojedu ráda. Mohli bysme tam udělat tarťáckej tábor. Biluška
no já právě hodně váhala a nechtělo se mi do novýho autíka, páč mi ho hned zničej čokle, ale fšici mě přemlouvali, že se mi to bude srát a nový je nový a nakonec sem to viděla u známejch. neznám nikoho kdo si koupil starší auto jenom třá 2 roky aby do něj fuert nerval prachy.
Gerda
Co byla vaše první auta?
tý brďo moje první autí byla písečná blecha ten mrňavej polskej fijat maluch hele tam sem vezla sebe, svoje dva vrčáky, kámoše s vagonem-to byl děsně tlustej a velkej vrčák a honzu s vrčákem. A jak bylo vedro tak měl Jarda votevřený vokýnko(seděl vedle mě) a Vagona měl na zemi před sebou a ten debil normálně tím vokýnkem v zatáčce nad Jílovým za jízdy . Jediná klika byla že sem jela pomalu tak se debilovi nic nestalo.
|
Atusch
Člen |
- Nahlásit
Gerda
jsem slečně psala na chat jestli se jako známe tak, že prej ne. Tak se ptám proč si mě přidala do přátel, tak mi bylo řečeno , že protože má ráda pejskaře a pejsky a jestli mi to jako nevadí, no co jí na to mám asi tak říct?
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Aĺe já nevím jméno, co teď
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 22:00
- Nahlásit
kejtlin
a jak se to dělá? nemůžu to nikde najít...
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 22:00
- Nahlásit
kejtlin
nahodou je to nadherna historka me to pobavilo hlavne to diite buubaa muzu jen rict zeby to co napsala Gerda
mohl nekdo vzit vazne
Eldoguero
super hend prekopcim rodine a tem co toto enznaj vubec a neumi si predstavit pokud budu potrebovat radu tak za tebou jak maugliho zzit se smeckou maugli rikam neb nevim co to bude a ten puvodni zil s eselmama a opicema tendle se psi no jeste bych mu mohla rikat kurna kterej to tancil s vlky??
Gerda
jooo ja mam myslim tu pani mezi prateli ale pod normalnim jmenem tak envim jeli to ta sama ......
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 22:01
- Nahlásit
Gerda
hele teda já si jí taky přidala páč tam měla někoho vod nás, to mi nedělejte todle. Tak jí mám teda vymazat??????
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 22:02
- Nahlásit
Gerda
otevři si její profil a jeď dolu a pod levým menu je unfried
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Gerda
najedeš si na její profil a vlevo dole máš napsáno unfried a ještě další 3 možnosti, klikneš na unfried a dá to to na výběr, zda odebrat nebo storno, dáš odebrat a je to
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Atusch
já jí napsala to samý, s tim, že jí mažu - má v přátelích RD - a pokud máš nastavený soukromí tak, že tvoje příspěvky můžou číst přátelé tvých přátel... i když ono je to asi fuk, protože těch lidí, co ho maj v přátelích, bude asi hodně ))))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 22:03
- Nahlásit
Atusch
tak si myslím, že bys neměla tolik jezdit, čím víc jezdíš tím víc si auto vzpomene, že se může rozbít.
To má bubý, páč u nás musí furt každej makat Auta nevyjímaje
Ale mohla by časem dopadnout jako její předchůdkyně Amálka. Ta už taky pomalu dosluhovala, pořád jsme do ní cpali prachy a pak jsem řekla DOST. Bude prostě jezdit dokud neumře a hotovo. Amálka se naštvala, dovezla nás na Duocacib do Brna (v sestavě já, Mášenek, kámoška Ebiška, mentálně postižený Staník, kterého jsem vzala na výlet a asi dvacet psů). V Brně jsme normoš zaparkovali (auto v pořádku, nic ničemu nenasvědčovalo), vyložili věci, dotáhli je k bráně a v tu chvíli volala kámoška co jela vlakem, essi by pro ni mohl Mášenek dojet na nádr, že nestíhá. Máša se otočil, došel k autu a prostě neotočil klíčkem. Nešlo to. Celý den strávil s kolegou od šelmyjí tím, že spravovali auto zatímco já jsem upravovala a vystavovala naše i jejich psy . Nakonec to nastartovali drátkama svázanýma takovou tou páskou co ohraničuje kruhy . Doma servisák pravil, že je zapotřebí nová spínací skříňka a zároveň s ní se prý musí vyměnit i celý centrál ve všech dveřích. Cca pět táců, spíš víc. Řekla jsem mu, že je degen a že dám maximálně pět stovek, ať to nějak spraví . Vyhodil mě Mášenek mě naučil startovat drátkama a takhle jsme jezdili ještě asi rok Prekérka byla když mi to zdechlo uprostřed nejrušnější ostravské křižovatky. Naskočila zelená a já trhala dráty. Znova červená...já tam furt stála a rvala ty dráty...auta mě objížděli, troubili, řidiči si klepali na čelo...znova zelená...furt tam stojím. Na auto mi zaklepal policajt, já otevřela dveře, on na mě mile "paní, potřebujete pomoc?". V tu chvíli jsem konečně zkontaktila ty dráty správně . Motor naskočil, já mile pravila "děkuju vám, už je to v pořádku", zabouchla jsem dveře a odfičela jsem než dokud je zelená Pak jsem pořád čekala kdy se za mnou objeví auto s majáčkem, ale asi jsem se jim ztratila v hustém provozu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 22:04
- Nahlásit
Alexa
já si taky přidávám lidi co tam mají lidi od nás
ketty
mě to taky pobavilo, vždyt´ jsem tam dala smajly
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 22:05
- Nahlásit
ketty
jasný pani, klidně sem expert na děti a vořechy
Né, vážně, určitě ti potvrdí i jiní, že to jde bez nějakejch problémů, prostě se to musí jen vhodně nakombinovat. Největší problém já vidím v tom, že se nedá s kočárem moc řádit po lese a já moc miluju houbaření a taky když chce jít člověk na delší procházku se psema, tak musí sebou tahat ještě i všechno možná pro mimino. Jinak ok
Kdybyste pani chtěla ještě ňáký humorný historky, tak jich ještě pár máme
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 22:05
- Nahlásit
Holky, už jdu domki, slečnu sem vymázla, stejnak ani nepsala nic zajímavýho, zkusim se připojit z balgonu, ale nevim nevim.
papapapipipi
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 22:07
- Nahlásit
Čumim na Bílou Masajku. Viděli ste to něgdo? Stojí to za to? Stejně se teda tipuju tak na 20 minut max.
Pravděpodobně mi votchází pračka za praččí duhovej most a dneska sme s ambulanťákem rozbili sedačku. Haleluja.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 22:09
- Nahlásit
jeden můj bejvalej měl auto, který se startovalo způsobem, na klíčku, který byl ve spínačce nadzvednout celou spínačku a pomalu u toho otáčet klíčkem, čím déle tomu tak bylo, tím hůře to šlo, já už pak s ním nemohla jezdit sama, protože jsme neměla sílu na to to nastartovat, několikrát jsem auto prostě nechala kde bylo a jela stopem, ani nevím zda to nechal opravit než jsme se rozešli, myslím, že ne
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 22:09
- Nahlásit
kejtlin
jaa vim ze jo ale napsala si to tam haazkY a jako si mi ukradla slovo buubaaa to pisu ja lidem ze sou buubii si okoukala na chatu ne
Eldoguero
no super se tesim no jasne v lese asi mazec s mimi jeje ... klido histoorku nakou nadhod
Gerda
papa mej se
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 22:10
- Nahlásit
Gerda
nene, profil jsem nastavila zrovna nedávno aby to většinou mohli číst jen přátelé, nikomu jinému do toho nic neni
Slečna na otázku proč vás má v přátelích mi řekla, že protože jste s tím souhlasili, tak sem se ptala jak na to přišla a že prej když jste jí potvrdili jako přátele tak jste souhlasili. No nemělo to cenu, snažila sem se ji to vysvětlit a pak ji smázla
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 22:10
- Nahlásit
Jdu hají buci. Essi mě tam teda psiska pustí, jsou tam nasáčkovaní úplně fšichni krom akitek. Akitky nemůžou, sou zavřený, páč kdybysem je pustila tak bysem měla rázem o čtrnáct psů míň
Jo a kdyby se tu náhodou objevila Laguna tak jí prosím vyřiďte, že smlouvy pochopitelně budou, ale budou obzvlášť vypečené, jako rohlíčky . Tudíž to trošku trvá.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 22:11
- Nahlásit
kinta
kde jde bílá masajka? já to viděla ale dývko se sekalo, četla jsem knížku a super
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 22:12
- Nahlásit
ketty
tady jsem to okoukala
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 22:18
- Nahlásit
Biluška
. Na auto mi zaklepal policajt, já otevřela dveře, on na mě mile "paní, potřebujete pomoc?". V tu chvíli jsem konečně zkontaktila ty dráty správně
jojo policajti se vyznaj
Jo auta umí bejt zákeřný, mě zase když sem měla velmi čerstvý řidičák, ještě ani barva nebyla zaschlá tak sem si jela a v 60ce (to byla moje maximální rychlost v té době) mi najednou auto zazlobilo a tvářilo se jako bych stála na plynu a spojce zároveň, řvalo jako kráva otáčkoměr v červené části a brzdi když ti někdo stojí na plynu... děsně mě to vylekalo a už sem níkdy v něm nechtěla jet.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 22:19
- Nahlásit
Asi se taky poroučím, jsem nějaká death - jako úplně mrkef.
Tak asi zase zítra
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 22:19
- Nahlásit
kejtlin
Na Jednotke.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 22:20
- Nahlásit
Vás nejde ani dočíst, natož reagovat. To mi neřikejte, že při tom stíháte ještě krafat na fejsbuku
Renaulta kango máme, je to skvělý auto, odešla nám na něm jen spojka, a centrál, pak teda ramenní kloub a pneumatika, ale ty michal zničil na ledu o obrubník. Kdybyste někdo chtěl, tak ho budeme prodávat za 45tis. je to 1996, druhej majitel, nedotažený. Dvoumístnej pickup. V létě je v tom psům ale děsný vedro.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 22:21
- Nahlásit
kinta
Na Jednotke.
tak nic, ale dík
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 22:27
- Nahlásit
kejtlin
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ulicnice
jee vse de spat ja jeste nemam vsecii psi vycurany j nemuzu a se mi nece ani moc jeste
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 22:30
- Nahlásit
ketty
já jdu právě psy dát vyčůrat
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 22:35
- Nahlásit
Jednou jsme byli na cvičáku v nezvykle hojném počtu a já potřebovala jít na plac zrovna, když přítel venčil tuším, že kuního ksichta. Tak se kamarádka nabídla, že pohlídá malou. Já jakože díky a že jí ukážu, kde má dítě pití a tak.
Otočila jsem se na malou a oslovila jí jménem, ona pochopitelně nic, znova opět nic. No a jak je člověk zvyklej od psů, tak tou správnou ( ) intonací jsem zvolala: "Viktorie, ke mně!"
Pochopitelně, že malá se otočila na podpadku a mastila ke mě za mohutného hýkání (ona se tak směje, že hýká). Pochopitelně, že následovala pochvala - to je pašák, na a pamlsek (piškot, froliky nejí )
Hele, nevím proč, ale lidi ztichli a pak se začali smát, nechápala jsem je, jako co aspoň se mi to neplete, ne
Malá přes den fakt nespí, teda úplně minimálně, ale jedinej spolehlivej způsob jak jí uspat, je hodit jí někam do blízkosti řvoucích psů nebo jí šoupnout blízko k placu, když jsou obrany, chvíli dost nahlas komentuje práci fuguranta, pak usne. Nám několikrát usnula v autě se psem (za mříží), při obranách, kdy ten magor řval jak protrženej, lidi si jí chodili fotit i s tím řvoucím vořechem
Takže fatk fšechno jde
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 22:38 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
kejtlin
uz taky mam za sebou ale jeste pustim velky naposled ale az pujdu spat a dnes bad spi semnou ketty je v nejlepsim uz nemuzou zustavat o samote ...to bude zas tyden vrrrrrrrrr
Eldoguero
aaa histoorka je tuuu diky ja ymslela ze uz si utekla spaat
no hele to je super historka si dam snad do archivu posilej to meilem hele fakt super to s povelama znam ja to delam nekdy priteli kdyz sem v razi a klientum zarvu sedni atak podobne a ono to funguje to ams pravdu a nejlip ja vynadam psum at je klid a ticho a nelitaj pritel hodinu lezi a nehejbe se neb nevi na koho to bylo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 22:40
- Nahlásit
Hleďme, sem napojená )) právě se přemlouvám, abych vzala mařenu vyčůrat )) Musim, to je jasný, ale nechce se mi moc.
Atusch
to asi bude slečna z těch lidí, co si bezhlavě přidávaj každýho ))
|