| Autor |
Zpráva |
Atusch
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 19:26
- Nahlásit
kachna_
že to oceněj hlavně v Brně
tak tam především, to je fakt. a drahý to je, ale viděla jsem je ve zveráči jinde i za 25kč za kus
l
Gerda
já už jsem je Atíkovi koupila loni, ale zapomněla jsem je někde a nedostal je. Dle mého to buď psa zklidní a nebo nebude fungovat, nic horšího podle mě nebude, dyť to jsou bylinky.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 19:26 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
davidkova renata
takhle přepravuju dítě
a taky ho pak zkrmuješ? )))))))))))
zkoušela jsem to, ale voni ji nechtěj, jen ji voblizujou hovada nekulturní (viz. známá fotka s kanárkem)
Dnes ďálo dítě kanysterapii s argentinou - předváděli naprosto ukázkový polohování
Kdybych nebyla fotografický antitalent, měla bych i hezké fotky
Hele já takhle jednu zimu vozila dřevo na topení na sáňkách se psema, byla jsem sice atrakce pro půl vesnice, ale zase jsem se pobavila
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 19:28
- Nahlásit
Eldoguero
jen ji voblizujou hovada nekulturní
tak je prodej na vlčáry,tam to bé akurát
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 19:30 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
davidkova renata
Jen některý, chudák kanárek to si snad ani nezaslouží. Hele vznesla jsem dotaz jestli má několikasetmetrovou stopku a ona mi neodpověděla, proč?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 19:31
- Nahlásit
Eldoguero
Hele vznesla jsem dotaz jestli má několikasetmetrovou stopku a ona mi neodpověděla, proč?
je nasraná,ti to píšu f sz
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 19:32
- Nahlásit
Eldoguero
Ale na co vy pani potřebujete kosti, vždyť vy nemáte psa, vy máte Maryji
no dovolte madam, maryje z těch kostiček vylizuje moreček přece...a je to pes a je a je to mooooc pes!!!!!!!!!! A je mnohem hezčí než ti vaši albíííni, určitě maj růžový kulky - růůůžováci!
Baico
nedělní akce musí bejt jen dopolední, pak se budou vracet hovada z vánočních pobytů, tak ať se někde nezboříme, chci jet ještě za světla domki. Přepravíme se tedy jedním vozem s Atuš, Atíkem, Bůchem, Nanánkem, Maryjánkem, mamkem a mnou. V deset sme u vás jako na oříku, ve 14.00 zdviháme kotvy a do 16 nejpozdějc sme všichni domki. Zítra už v práci nebudu mít grafika, takže diplomy neudělám, ale možná mám někde diplomy z letního žumpa mítinku prázdný...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 19:37
- Nahlásit
Gerda
V deset sme u vás jako na oříku, ve 14.00 zdviháme kotvy
To se stíhá Stejně koušu teď akurát já a Eva s Dasťákem, takže když si kousne ještě Atuš a Renata, tak jsme ve 12 hotový a můžeme dělat těžký tah . Jen dovezte vodu na čaj a káfu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 19:40
- Nahlásit
Baico
Jen dovezte vodu na čaj a káfu
A eště na Kratochvílku bych zapomnlěa, ta taky chtěla. A ještě hancuw zkusim.
Vodu - stačil by takovej ten 5litrovej z lidlu barelek? A kafe rozpustňáka nebo turčáka? A mlíko?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 19:41
- Nahlásit
Ahoj všem.
Jsem velmi ščastná. Tatínek vyhodil zaměstnance, takže mám dočasně půjčenou dodávečku do Brna. akurát při mým štěstí ho budu muset vrátit hned jak se začne běhat kérsink. Ale zatím jsem moc ráda, budeme moct konečně jezdit na chatu
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 19:41
- Nahlásit
Baico
když si kousne ještě Atuš
kousnu si ráda, ale mohl by i Bůůůch?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 19:42
- Nahlásit
Baico
jo maj asi 5kg za 8kč
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 19:44
- Nahlásit
Maky a Trix
ty jo, to je kreténcký, zrovna takovej marast na silnici, už si tu mohla bejt na jakejkokli víkend by se ti hodilo. Doufam, že ti zůstane co nejdýl, abys mohla drandit jako pán!
brezen2008
jo maj asi 5kg za 8kč
morkovejch kostí? Jestli jo - nevzala bys mi je? Nebo jestli je to někde poblíž jiřáku, skoknu si tam určo.
|
brezen2008
Člen |
- Nahlásit
Gerda
kam jedete?
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
Gerda
stačil by takovej ten 5litrovej z lidlu barelek?
Určitě.
A kafe rozpustňáka nebo turčáka? A mlíko?
Jestli tak rozpustňáka, turka máme dost. Mlíko a čaj dovezu já.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 19:47
- Nahlásit
Gerda
Jo a upeču tvarohove koláč, ale nevím, jestli vám Matěj neurazí ruce, když mu na něj sáhnete
Atusch
kousnu si ráda, ale mohl by i Bůůůch?
Ten musí. Aby se Matějovi zpravila nálada, že se na něj žene taky něco, co má barvu.
A je poznámka Matěj si bere 50 Kč, aby se mu zaplatil benzín.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 19:47
- Nahlásit
Gerda
to maj jenom v globusu,ty kosti - černák a pak čakovice,ale jezdím tam průběžně tak každejch 10 dní autem,vemu kostičky jestli chceš,maj tak i kolena a někdy i hovězí kosti
ale jinak kosti ti mohu zadarmo po 4 lednu obědnat,beru bajše,v uterý tam jdu obědnávat
bývaj hovězí,když je tedy nemaj pro sebe,tak maj vepřový
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 19:48
- Nahlásit
brezen2008
jedeme v neděli ráno do zlosyně.
Baico
Jestli tak rozpustňáka
ok, beru kafe, jasná věc. Do termajdy teda udělám čaj, protože kafe si dám turčeka pěkně u vás.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 19:49
- Nahlásit
Gerda
díky pani. Muž bydlí při cestě, takže asi budu moct jezdit aj do Práglu, ještě uvidím, podle penězouch. Přeci jen ta dodávečka vcelku papká, i když to má eco verzi motoru... no, uvidíme. zatím jsem ščastná nejvíce, a doufám, že nám ho tatínek nechá co nejdéle... pak taky doufám, že rozmazlím muže natolik, aby pak vůz koupil
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 19:50
- Nahlásit
Baico
nevím, jestli vám Matěj neurazí ruce, když mu na něj sáhnete
věř tomu, že neurazí, bude rád )))))))))))
Baico
Matěj si bere 50 Kč, aby se mu zaplatil benzín.
tak to je jasný, Atuš taky dostane na benzín, s těmahle věcma se automaticky počítá.
brezen2008
kosti ti mohu zadarmo po 4 lednu obědnat,beru bajše,v uterý tam jdu obědnávat bývaj hovězí
Morkový kosti, to bych teda hodně moc chtěla poprosit, klidně hodně, davídková by taky určo chtěla, zejména, pokud jsou krájený na špalíčky.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 19:52
- Nahlásit
Maky a Trix
aby pak vůz koupil
dodáfku?? Dyť máte děsně malýho psa...
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 19:53
- Nahlásit
Baico
že se na něj žene taky něco, co má barvu.
tak jo no, barvičku má, ale v hlavičce mu něco chybí
ale každopádně 50,- je v pohodě, Jirkovi se taky přeci pláti, to je samozřejmost.
Pokud nezapomenu vezmu sušenky a samo ten vaječňák, ale nečekejte nic silnýho je velmi slaboučkej
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 19:53 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Eldoguero
hele japato žes ještě nebyla v Nově??? Teď tam bylo 10 berňáků
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 19:54
- Nahlásit
Gerda
ale nééé, mě stačí malé autí. I když tohle miluju, není to úplně dodávka, je to toto:
je z ní vidět, protože sedím vysoko a je nová, takže má krásný jemný řízení... nádhera, prostě jsem si to auto zamilovala... i když je strašně vobrovský.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 19:57
- Nahlásit
Maky a Trix
to je nejlepší auto na psy co vůbec je, taky by se mi děsně moc líbilo, mám pocit, že ho dělají ve verzi i 4x4. To musí být bájo a těch psů co by se mi tam vešlo a nemačkali by se
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 19:59
- Nahlásit
Maky a Trix
jooo to je bezvadňácký! To už sem tu viděla na sídlu, hele ale to je velký auto, široký je docela hodně, ale vejde se tam snad všechno, co čék potřebuje - kolik se tam vejde psůch? Počítej to na vlčáky. Já to dycky počítám na vlčáky, jednoho mercedesa v automagazínu počítali na dortíky )) dva samci s ocasama, nastojato (ti psi, ne ocásky), na velkou pohodu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 19:59
- Nahlásit
mam hlat a nevim co si uvařim
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 20:03
- Nahlásit
Atusch
tak jo no, barvičku má, ale v hlavičce mu něco chybí
No tak Fanda nemá ani barvu a v hlavičce mu toho chybí dost
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 20:04
- Nahlásit
kejtlin
neco dobreho urcite taky mam hlada asi hodimflakotu na panev
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 20:04
- Nahlásit
Gerda
myslím, že jen tak dva až tři do kufru... ale nevim, já tam vozím jen Trixu a ten se v tom kufru ztrácí.
Atusch
je bomba, co? Já s ním už druhej rok jezdím když dorazím do Ústí a fakt je to absolutní paráda. Úplně ho miluju. I když to není 4x4, na sněhu se řídí úžasně, krásně drží na silnici, nemám s ním vůbec problémy.
Už teď mám obavy, kdy ho bude chtít tatík zpátky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 20:06
- Nahlásit
ketty
flákota je zmrzlá
|