| Autor |
Zpráva |
laguna
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:05
- Nahlásit
Gerda
Je to ford tourneo connect
hlavně se mi líbí kufr.
Jinak autíko co sem dala Atusch je mooocinky fajné.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:06
- Nahlásit
Alexa
ja se ptala prave toho kamosa jak je to se zasnezenim a podobne abych na pul roku nezapadla rikal ze ne no zije tam musi vedet
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:09
- Nahlásit
ketty
snad chapes jak to myslim
chápu moc dobře, protože sama milijounář nejsem ani nebudu, teď, po rekonstrukci a placení úvěru musim říct, že poprvý v životě obracim skoro každou korunu, co vydávám, takže je mi jasný, co tim myslíš a je fakt, že práce s tim bude jak na kostele. Ale jelikož je to velký jako kráva, mohla si tam přidělat hostinský pokoje a čokly tam mohli jezdit na pobytové tábory se svýma majitelama, na výcvikový pobyty. Hally by vám tam dodala koňa....a možná aji prase, takové to, co moc nevyroste je roztomilé.
se muzes zeptat renci
ok, zeptám, to je jasná věc - něco se stalo? Zní mi to takhle, jak to čtu, že by bylo dobré, aby ses odstěhovala co nejdříve...tady to nepiš, zeptám se renety.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:09
- Nahlásit
Gerda
Atusch
Já bych chtěla berlingo. Kamarádka, co má dva bělouše ho má a když nás voila, tak se k holkám pohodlně vešel i Bajkonůr.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:12
- Nahlásit
Gerda
ketty
prase nebrat a když tak néé pod metrák
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:15
- Nahlásit
ketty
Orlické hory? To už jsi skoro v Oryjentu . Nechceš se tam na to vykašlat a jít úplně k nám? Tady jsou baráky děsně levný . Kdybys byla kousek tak bysme si mohli vzájemně hlídat psy Nebo víš co? Přijeď na návštěvu se fšema psama, babku pod náma konečně klepne, barák bude volnej a budem sousedky
Add auto
Máme Renaulta a sme krajně nespokojený Uš nigdy, nigdy, nigdy bych nešla do Renaulta Furt se na tom něco sere, ale fakt furt a má to děsně drahý náhradní díly. V zimě to zamrzá, pískaj tomu řemeny a nevím co fšechno. Prostě vůbec to není auto do horských podmínek
Chtěla bych zase Šejkspíra, to bylo autíčko Oplíček to byl. Fantastickej, nezničitelnej, sjezdil s náma snad celou Evropu a vždycky jezdil spolehlivě
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:16
- Nahlásit
Gerda
nee nestalo se nic jen me proste udsalosti poslednich dnu nakopli ktere mam v hlave uz roky a posledni rok se snazim vymyslet jak poridit prostor na azyl
no jinak ty tabory tam planuju vycvikovi i pro lidi co nemaj psi ale treba by si poridit chteli ale neumi snima neb neni nad praxi ....myslim ze toneni spatny napad psu na pujceni tam bude a bad je zvykli ze ho pujcuju kopitum co si mysli ze umi se psem a presvedcuji me jak sou dobry a ve finale litaj za badem jak nudle v bande jo kona parada tak i sponzora ale to je draha srnda ikdyz taky bych chtela vlastniho a prase super
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:18
- Nahlásit
Biluška
joooooo paradni plan jeste vemu kejtlin dohromady bude dvacet kousku psuuu a myslim ale ze takovi ralfik by ji asi fakt vylekal sousedka v lete mela infarkt stal za vratka ani envyskocil na ne a udelal jen buf beru vpotaz kdyby toto nevyslo
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:20
- Nahlásit
Biluška
nigdy bych nešla do Renaulta Furt se na tom něco se
tak to pozor, mám stoletýho renaulta, v životě mě nikde nenechal, jediné co jsem mu za tři roky měnila byli nějaké hadičky za 150kč které mi překousala nějaka blbá kuna a pak ještě letos novou baterku což beru jako údržbu, a na to, že auto dvě zimy stálo a baterka neustála až tuto zimu kdy několik měsíců nejelo mi přijde dobrý.
Naopak naši měli opla a furt byl v servisu a o těch se říká obecně, že se kazej a je to u nás pravda...
Baico
joo Berlingo je taky supr, to je stený jak to Kangoo. Vejde se tam moc psůch
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:22
- Nahlásit
laguna
Je to ford tourneo connect
Pani, to je strašně velmi obrovské auto )) Ale logicky,na lvy musíte mít něco ekstra ))
Baico
Ono by asi na výlety našich rozměrů mělo berlingo stačit, že jo? Dycky začnu bejt megalomanská a už koukam na grand scéniky )))
Biluška
Máme Renaulta a sme krajně nespokojený
jo to víme, vám se to auto opravdu strašně sere.
ketty
tyjo, moc ti to přeju, aby ti to vyšlo, když ti k tomu vyjde ještě kejtlin, bude to fakt huuuustomasakr, budete dvě dámy na konci světa s psíky a kaméliemi
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:23
- Nahlásit
ketty
hlavně tam bude dětskej pokojík
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:25
- Nahlásit
Atusch
Biluška
já měla starýho rencla a pořád se sral a ted´ mám myslím jako Biluše a jsem spokojená, ale je pravda že ho mám od známého z Německa a ručil za něj hlavou že se nebude srát.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:26 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
kejtlin
ty hned myslis na zvanec
Gerda
tyjo, moc ti to přeju, aby ti to vyšlo, když ti k tomu vyjde ještě kejtlin, bude to fakt huuuustomasakr, budete dvě dámy na konci světa s psíky a kaméliemi
jojo diky mooc no snad ano
brezen2008
no to bude klidek na to se tesim na srny za plotem ajko sme mela kdysi na samote u lesa bouzel to bylo polovicky neznam nic hezciho nez otevrit vrata a byt vlese a za 15min mit nazbirane houby idilka ....brezen2008
jo tys psala detskej pokojik to uz se nekam vejde to ej to posledni co resim to neni zadny problem maugli se zaradi ....
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:28
- Nahlásit
Gerda
je obrovský a i trochu ošklivoučký (mužíček ho nechce) ale já ho budu potřebovat až jednou mondík odejde do věčných lovišť.
Jinak scénik bych asi nebrala kámoška ho má v elektrice zánovní a v těhle mrazech blbě startuje.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:29
- Nahlásit
ketty
bacha na jedovatý )
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:29
- Nahlásit
Gerda
no nevim jako mě chtěla nastěhovat nejdřívejc do chlíva a tam já bydlet prostě nebudu
ketty
ty hned myslis na zvanec
pani žvanec je móóc důležitej
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:30
- Nahlásit
Gerda
Alexa
kejtlin
a myslim kdyz vypustime uplne vsechny najednou hajny nebude jezdit uz ani autem po lese co sem byla na samote tak hajny zacal jezdit autem a okynko stahnul jenn jednou chtel se podivat na sest hafanu a oni mysleli ze maj nastupovat :?D rychle tocil klickou nahoru neb vedel spsi ze mame sluzebaky policejni vyslouzilce atak nevedel ze mame i mazliky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:30
- Nahlásit
Atusch
tak to pozor, mám stoletýho renaulta, v životě mě nikde nenechal, jediné co jsem mu za tři roky měnila byli nějaké hadičky za 150kč které mi překousala nějaka blbá kuna a pak ještě letos novou baterku což beru jako údržbu, a na to, že auto dvě zimy stálo a baterka neustála až tuto zimu kdy několik měsíců nejelo mi přijde dobrý.
Naopak naši měli opla a furt byl v servisu a o těch se říká obecně, že se kazej a je to u nás pravda...
Náš opl byl fantastický. Zato tohle auto...
Ale zase abych byla objektivní - máme s ním najeto cca 250 000 kiláků, to holt musí být někde vidět. Navíc mám podezření, že náš první servisák dělal v motoru dost jiných věcí, než za které byl placen Ale to pochopitelně nikdy nedokážu.
Nicméně mě už se opravdu renaulty děsně zprotivili a nikdy už je nechcu.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:31
- Nahlásit
ketty
jo kdyžtak do boudy ho strčíš,žre jo,vo nic nejde )))
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:31
- Nahlásit
kejtlin
Gerda
hele hele tys me chtela z emho domu vyhnat do stodoli tak pomlc mam to okopirovat sem ????
jooo tak hamu musi byt jasne
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:32
- Nahlásit
brezen2008
mimi chtel tatinek hlavne a je ochoten jit na materskou vic nez ja hlavne do toho daleko ....
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
ketty
to jsem chtěla, ale až potom, cos mě chtěla ubytovat ve chlívku
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
ketty
Máte recht pani s pokojem pro dítě, já to taky neřešila a malá je naprosto spokojená a mi taky ve společné symbioze se psy
Když se chce, fšechno de
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:33
- Nahlásit
Biluška
no jasný ono to bude kus od kusu a zase 250tis. kiláků je hodně moc. To moje má najeto tak půlku toho co vy. To bude asi tím
Co jste měli za Opla? Třeba jen ta naše blbá Astra se takhle porouchávala... ona taky nebyla nejnovější ale ojetina...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:33
- Nahlásit
ketty
ale jo,proč né
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:34
- Nahlásit
no jitka si na to kongo teda taky dost stěžuje že se jí tam furt něco sere a platí tu 5, 10, 15 tisíc
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:34
- Nahlásit
kejtlinty si chtela nejdriv jen na tabor a pak si em vyhodila
neneneneen to sem napsala cos me chtela vyhodit ze te tam pudes ty a nebo lepe do chlivka neb tam je teplejc sem taak hodna na tebe a ve finale sem prece napsala ze do domecku nekam doolu bych te ubytovala
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:35
- Nahlásit
Atusch
Co jste měli za Opla? Třeba jen ta naše blbá Astra se takhle porouchávala... ona taky nebyla nejnovější ale ojetina...
Opl kadet to byl. Jmenoval se Šejkspír. Úplně nejlepčejší na něm bylo, že stál šest tisíc . Fakt šest táců. Bylo to moje první autíčko Na pohled vypadal příšerně, byl celý omlácený a rezavý...moji čoklidi ho navíc ještě komplet zachlupatili a zaslintali... ale jezdil fantasticky.
ketty
hlavne do toho daleko ....
F klidu, beztak ti to děcko zabaví sociálka páč usoudí, že nejsi schopná se o něho postarat
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:36
- Nahlásit
ketty
jo a na tábory prosím venkovní kotce nebo prostě kotce pro čokli nebydlící v bytě
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:36 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
ketty
a nevíš kolik je tam místností?
|