Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6192 . 6193 . 6194 . 6195 . 6196 . 6197 . 6198 . 6199 . 6200 . 6201 . 6202 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 18:02
- Nahlásit

Alexa
ve sněhu jí žádnej pes nenajde, tak skvělí stopaři nejsou
je tam -9

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 18:02 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

kejtlin
nikde není, hledala jsem autem i pěšky,
nejhorší je že je tma a můžeš jít kolem a neuvidíš jí. A co zkusit některýho jinýho psa, třá by tě k ní dovedl-nemyslím vyloženě po stopě, ale kdyby byla někde poblíž tak jí ucejtí dřív než jí uvidíš. Určitě nebude nikde daleko a bude se vracet domu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 18:06
- Nahlásit

Alexa
mááám ji soused ne ten s berńačkou ale druhej jí viděl kouřil venku tak jí chytil kousek za zahradou a když viděl, že mám auto doma, tak mi ji přinest, jsem moc št´astná

laguna
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 18:10
- Nahlásit

kejtlin
Tak to je super.Nejde to nějak udělat do budoucna aby se to neopakovalo?Děda je venčí? Nebo jsou v pokoji,Když si v práci?

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 18:13
- Nahlásit

kejtlin
mááám ji

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 18:15
- Nahlásit

laguna
děda je nevenčí vůbec má přísný zákaz se k nim i přibližovat je to totiž už po hodněkrátý, když jsem v práci jsou zavření, ale tohle bylo, že šel chlastat a nezavřel zadní vrátka, já pustila psy z baráku a potmě jsem neviděla že opět nezavřel a psi zdrhli, na zahradu, ale u souseda co tam nebydlí není plot, tak mohli do vsi. Jistě že se dá něco dělat zabít dědka nebo se odstěhovat, budu prodávat parcelu abych se mohla odstěhovat

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 18:23
- Nahlásit

kejtlin
no asi pro příště budeš musít projít zahradu jestli je všude zavřeno než pustíš psy

Atusch
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 18:24
- Nahlásit

Čus, jsme doma z vychajdy, bylo to super, sice děsná zima a Gerda měla akademickou čtvrthodinkou zpoždění tak sem málem umrzla. Pak jsme šli vycházkovat a potkali jsme štěňítko samojeda, byla to super bílá kulička a Bůch ho chtěl ňuňat a kousat a málem ho zalehl jak moc byl nadšenej. Jinak si to chlapci krásně rozdělili, Bůch miloval Maryji a Bredík miloval Nánu protože doháral tak se ju snažil oto. A vyjímečně se Bůch nechoval jak totální idijot, jen tak nějak normalně debilně. Celou vychajdu vedla Davídková, šli jsme na hroudu, prej tam bejvala cestička, ale pochopitelně tam nebyla a drápali jsme se nahoru po čtyřech a docela sem se bála, že nás Bůch bude srážet jak kuželky. a zpátky nás táhla krpálem nahoru a museli jsme nadlejzat a podlejzat polomy, bylo to dobrodružný výšlap, nikdo nevěděl kdy to sjede dolů po zadku
A krásně to Bůcha unavilo a spí, je to supr!

kejtlin
je dobře, že se chuděra našla, byla by jí venku zimina. Máš hodné sousedy, aspoň z jedné strany určitě

Vlčáčková
konečně někdo kdo má také picasu, nevím proč, ale už 6 dní mi nejde přihlásit se do webových alb a takže nemůžu dávat na net fotky a musím to cpát na to škaredý rajče. Máš to taky nebo tobě to jde?

Atusch
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 18:26
- Nahlásit

kejtlin
nešlo by tam namontovat brano aby se zavřeli kdyžtak dveře samy?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 18:30 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

kejtlin Ufff. To se mi ulevilo.

Atusch Já se do toho přihlásím, ale když mám rozevřenou jednu galerku a kliknu na obrázek, tak se neobjeví nic, jen bílé místo. Ledaže dám slideshow a pak se mi spustí slideshow. To jde. A taky mi přestalo fungovat přepojování mezi galeriemi. Vůbec se mě to nezeptá a rve to do posledního přihlášení. Jenže já mám galérku hlavně u jiného mailu. Do tý teď nemůžu nic dát.
A Rajče je fakt hrozný!!!!
Ale mám slíbené místo zdarma jako hosting, když budu spravovat web o týraných psech. Můžu si tam dát vše, i svojí astronomii i účetní stránky, i fotografickou galerii. Takže to postupně budu převádět tam.
Ono totiž na Googlu přestaly uspokojivě pracovat i blogy. Najednou nejdou upravovat, ani ty staré, ani nové.
Všimla jsem si, že mi v jednu chvíli vyjelo, jestli chci mít víc galerií, ať zaplatím. Zdá se mi, že dělají nějaké změny a nějak to nezvládají.
Jo, a Picaso začalo mít problém například v tom, že mi vypadlo zadávání textu do obrázku. Jednou jsem to vůbec nenašla, podruhé ano, ale ne v původní nabídce, ale někde jinde.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 18:32
- Nahlásit

Atusch
nešlo by tam namontovat brano aby se zavřeli kdyžtak dveře samy?

nešlo je to taková drátěná branka v železných trubkách a vede k ní plot který je jen pletivový nebylo by za co chytit, ale to máš fuk, když to nebude branka do zahrady tak to bude branka ke slepicím, nebo vrata ven.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 18:34
- Nahlásit

Vlčáčková
a jak mě, ani nevíš.
all
jak jsem viděla velký holky tak jsem na ně zavolala, chtěla otevřít kufr, ale asi přimrz a něco tam prasklo doufám, že jen plast co už mi prasknul jednou, kufr nejde otevřít, ale plast na to nemá vliv, drží jen držátko na značku

Atusch
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 18:36 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

kejtlin
když to nebude branka do zahrady tak to bude...
jo to je fakt... nemáš to snadný.
Nám se branka otvírá samovolně takhle v zimě když není zamčená na dvě západky, protože v mraze se celá brána zkroutí a na jeden západ je branka moc otevřená.
I když letos se pod ní zvedl nějak beton a nejdou zcela otevřít vrátka, je to moc fajn
A Bůch přišel na to, že proleze bránou, takhle mi jednou proskočil za Maryjí. Měla jsem šok!

Atusch
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 18:39
- Nahlásit

Máte někdo s tímto zkušenosti ? URL

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 18:52
- Nahlásit

Brý večírek jelimánci, v první řadě musim pokárat eldorádo, ten příspjěvek s těma ošklivejma voříškama sem si samozřejmě přečetla, takže tímto tě, eldorádo kárám, Maryje je velmi krásná a malomaryje je taky velmi krásná! Za trest se kopni do holeně, ale tak, aby tě to bolelo, jinak to nemá cenu.

Bezvadňácká procházka se nám vydařila, s huanakr sme se trošku déle hledali, pak byla maryje ošklivá a čuchajícího bregoslava, tak dostala ode mě na držku, pak jsme jeli 2x na červenou, pak sme se setkali, psové strašně všichni štěkali, nejvíc bůch, neboť mu přišla jeho jednostranná kamarádka (mám takovej pocit, že už pomalu na něj začíná být mařka imunní, že ho asi chvíli bude mít trošku ráda), nána štěkala taky hrozně moc, protože přišla kamarádka máňa, tak jí zas musela kousnout do hlavy, pak všichni štěkali na bregoslava, ale tomu to bylo jedno, vůbec ho nevyvedli z míry...a pak to bylo přesně, jak píše Atuš. Chudák huanakr, možná z nás byla špatná ona, bregoslávek určitě ne )))

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 18:54
- Nahlásit

Atusch
ty jo, mám nutkání to vyzkoušet, jen se bojim těch nežádoucích oučinků, snad ani neni možný, aby to žádný nemělo, ne? Teda pokud to neni placebo nějaký....

makrel
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 18:54
- Nahlásit

Atusch
hele jestli je to to samé jako rescue spray (taky bachovky), tak na mojeho psa to nezabírá

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 18:57
- Nahlásit

Atusch
Máte někdo s tímto zkušenosti ?
je to drahý, je to drahý, je to drahý. To je myslim jediná dobrá vlastnost, ale obávám se, že to oceněj hlavně v Brně

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 19:08
- Nahlásit

Gerda
pani a počítá se, že jsem si včera ukopla patu a bolí to ještě dnes?
A vůbec to máte za ty očklivý štěňátka, ty ty ty pani
Jinak teda jsem zpět, kdyby to někomu nedošlo a u nás už je -14

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 19:10
- Nahlásit

čauky!
Dneska jsem dostala ženyjální nápad! Potřebovala jsem si u vetky vyzvednout grancle a nechtělo se mi na těch 300 m tahat auto, tak jsem vytáhla sáňky a pan Bajkonůr si papaníčko dovezl pěkně sám
Pak mi nám naši přivezli plnej pytel kostí z Globusu a jsou naprosto luxusní, je na nich ještě spousty masa.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 19:13
- Nahlásit

Baico
Ty kosti z Globusu beru taky a vařím z nich vořechům vývar celou zimu, je to výborný
Dneska jsem dostala ženyjální nápad! Potřebovala jsem si u vetky vyzvednout grancle a nechtělo se mi na těch 300 m tahat auto, tak jsem vytáhla sáňky a pan Bajkonůr si papaníčko dovezl pěkně sám
Já takhle přepravuju dítě

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 19:14
- Nahlásit

Eldoguero
počítá se, že jsem si včera ukopla patu a bolí to ještě dnes?
no to neeee, to se právě nepočítá...tak se teď musíš kopnout do tý bolavý paty. ALe zas nemusíš moc...No jo fuuurt, štěnce sou heský, to je jasný, ale co z těch božátek vyroste... )))))))))

Baico
jaký kosti? My taky chcem kosti? Máte morkový? Nařezaný? Nebo v celku? Chtěla bych válečky...to je náhodou moc dobrej nápad s těma sáňkama, připrav je na novoroční procházku, všichni by měli vzít psům postroje, budeme dělat závody psích spřežení. Maryje tahat nebude, maryje se bude vozit, protože je to dáma a je ještě malá. Bude tahat s Bůchem boby. Jen s basou píva.

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 19:17
- Nahlásit

Gerda
jaký kosti? My taky chcem kosti? Máte morkový? Nařezaný?
No dneska mi přivezli pytel vepřových s obrovskejma chrupavkama a se spoustou neořezaného masa Ale mívají i ty hovězí špalíčky
připrav je na novoroční procházku
Myslíš to vážně? Já je klidně dovezu a můžeme pak udělat závot přes hřiště

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 19:18
- Nahlásit

kosti z Globu taky beru ale poslední dobou na nich moc masa nebývá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 19:20
- Nahlásit

Eldoguero
takhle přepravuju dítě
a taky ho pak zkrmuješ? )))))))))))
Baico
já jo!!!!!!!!!!!!!!!
kosti bysem hovězíííííííííííí

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 19:21
- Nahlásit

Baico
pytel vepřových s obrovskejma chrupavkama a se spoustou neořezaného masa Ale mívají i ty hovězí špalíčky
a nemohli bychom se někdy taky zůčastnit? Nějak vůbec nevim, kde tu máme globus, dyť my tu nemáme ani kaufland, prostě sme ztracená čtvrť.

Myslíš to vážně?
Naprosto vážně. A potřebujem něco moc lehkého, co může tahnout maryje a bůch, jenom takovej sranda tah. Bělouši potáhnou spolu, Nanda potáhne s matesovym čoklem a přecedův čokl by taky mohl trošku táhnout, ne? Anebo Maryje potáhne v trojce s Áťou a Bůchem, potáhnou něco moc lehkého.

Baico
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
já jo!!!!!!!!!!!!!!!

Neni problém, takže jestli dorazíte, tak já je v nedělu vezmu.

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

Gerda
No jo fuuurt, štěnce sou heský, to je jasný, ale co z těch božátek vyroste...
Tssss, sem se zase smrtelně urazila
Kopat se teda nebudu do ničeho, aspoň doufám...
Hele já si pro ty kosti jezdím normálně do Globusu´, stojí to pár korun a jsou to vepřový i hovězí, jak píše Baico
Ale na co vy pani potřebujete kosti, vždyť vy nemáte psa, vy máte Maryji

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 19:25
- Nahlásit

Gerda
Bělouši potáhnou spolu, Nanda potáhne s matesovym čoklem a přecedův čokl by taky mohl trošku táhnout, ne? Anebo Maryje potáhne v trojce s Áťou a Bůchem, potáhnou něco moc lehkého.
a my s přecedou potáhnem do kantýny

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 19:25
- Nahlásit

Gerda
A potřebujem něco moc lehkého
Tak potáhnou prázdný sáně, no Ostatní můžou táhnout kanystry s vodou
Tak já vyhlásím na nedělu novoroční soutěž v těžkém tahu Takže do pátku nahlašte, kdo dorazíte, ať koupím ceny a vytisknu diplomy

<< 1 ... 6192 . 6193 . 6194 . 6195 . 6196 . 6197 . 6198 . 6199 . 6200 . 6201 . 6202 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání