Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6192 . 6193 . 6194 . 6195 . 6196 . 6197 . 6198 . 6199 . 6200 . 6201 . 6202 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
ketty
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:37
- Nahlásit

Eldoguero
ano ano presne ja si myslim nepatrim k tem ze je dite pes pryc nebude cas proste bude hlavne na psi ja si jeste priberu mam malo dite nebo stene to je ejdno ke vsemu se stava musi krmit a ockovat atd to se zmakne ja vim ze to zmaknu ..ja bych bez toho umrela ...bez psu a toho litani okolo atak podoben ....ja ziju jen pro to ja mam jasne cile uz dlouho a nic mi je enzmeni ...kort po 8letech co em doktori a neuspechy utvrdili ze dite nebude a ze se nekteri jako snazili i naky ten rok a nebylo ..fakt sem uz snim nepocitala ale sem rada ze bude nastupce ale sve sny a plany menit nebudu ....

ketty
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:38 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

Biluška
voeee t ej taky mozny dite na hrbu a uz budu s agresorem mavat ikdyz teda nejdriv se bude muset socialka dostat pres psi a ke me uz ted se boji i policajti
Alexa
jasne jasne venku taky budou nake

Atusch
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:40
- Nahlásit

Biluška
nooo vidíš, vím čím to je, tím, že to bylo tvoje první auto, proto na tebe bylo tak hodné, já mám prvního renaulta a proto je na mě tak laskavé. to není žádnej sásrak, další auto mě bude zákonitě taky zlobit.

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:41
- Nahlásit

Alexa
stejnak zas nepojedeš, dycky se vykroutíš, ty venkovní kotče )))

ketty
to bude chumel - děcko s morkovou kostí, místo mimina v kočárku jedna lilie, na nočníku druhá lilie, do toho kopcem vzhůru vybíhá tessa následována kyrou zakouslou v gošině hlavě, všude štěkot a pláč nebohého děcka nemohoucího odkousnout zbytek kosti pod masem... )))))))

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:41
- Nahlásit

Atusch
to sou kecy, moje první auto byl litrovej pičot, co žral jak obrněnej transportér a bylo na mě pěkně zlý.

laguna
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:42
- Nahlásit

Atusch
Biluška
nooo vidíš, vím čím to je, tím, že to bylo tvoje první auto, proto na tebe bylo tak hodné,
moje první auto byla škodovka a moc hodná teda nebyla

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:42
- Nahlásit

Děcka, chci se zeptat - kdo je táňa čerwenková, co si nás všechny přidala na FB? Psa má, měla by bejt normální...zná jí někdo?

Atusch
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:43
- Nahlásit

Gerda
jop na to stejný sem se taky chtěla zeptat.
A ještě ten projekt Psí láska je někoho z vás?

laguna
Člen
- Nahlásit

Psa má, měla by bejt normální..
krásně myšleno

Biluška
Člen
- Nahlásit

Atusch
Tak na mě jsou všechny auta hodné, vždycky mě dovezou k baráku (aspoň blízko) a až pak se podělají . Akorát, že u Šejkspíra jsem byla od začátku rozhodnutá, že ho nikdy nebudu opravovat, že prostě bude jezdit dokud to půjde a pak finýto. Dostal akorát novou baterku a pnojmatiky.
Po něm přišla felicie Amálka. Ta už se teda poruchovala když si vzpoměla. A vzpomínala si často Ale náhradní díly byli za pakatel proti renaultu
Když jsem zabila Amálku ve svodidlech tak jsme koupili renaultici Miňonku s tím, že kupujeme drahé auto, tudíž by mělo vydržet a ono houby houby zlatá rybko Furt do ní vrážíme prachy, fakt furt Včil už umírá definitivně a na jejího nástupce nemáme, tak se asi vrátíme na začátek a koupíme zase Šejkspíra

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:44
- Nahlásit

Atusch
to je ten webík. Dělali ten největší historickej sraz čoklůch v čr a domlouvaj se tam splečný srazy a venčení. jen ne v Brně.

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:44
- Nahlásit

Maky a Trix
laguna
moje první auto byl litrovej pičot, co žral jak obrněnej transportér a bylo na mě pěkně zlý.
moje první auto byla škodovka a moc hodná teda nebyla
Tak to ste nějaký divně výjimkový, ženy. První auta bývají hodná. očítaj se i ta kradená, takže už se přiznejte. Co byla vaše první auta?

ketty
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:45
- Nahlásit

kejtlinpred tim psal jen sroub jooo tak hele kdo zacal

Kateřina Kohoutová a ten barák je obyvatelnej? jako, že tam bych mohla bydlet já a ty bys mohla mít stodoluPřed 3 hodinami · To se mi líbíUž se mi to nelíbí.Pavel Šroub Larýsku, já namyslim kvalitu služeb, ale spíš vzhled, jeden kotec vedle druhýho.... ještě by to možná šlo přirovnat ke Grabštejnu....
Před 3 hodinami · To se mi líbíUž se mi to nelíbí.Lucie Larýsek Pitbul nicmene budou nejspis jen vevnitr kotce a urco ze zacatku za druhe bych tam udelal i naco jako cvicak ikdyz ke sve praci ja ho nepotrebuju na co mi je agresor ktery skace pres prekazky ralf neumi takove veci a je vpoho a olizuje lidem hlavy ale tak pro to rozsireni a kvuli taborum at se vyblbnou tak pro zabavu naky tam udelam...bude na cem zamestnat sikovne psii... jo taak no to joo noo smai pes vsude urco by byli i v baraku ja jen na hore vis kolik psu ej co potrebujou byt doma
Před 3 hodinami · To se mi líbíUž se mi to nelíbí.Lucie Larýsek Pitbul katerina heeeeleeee stodolu dostanes ty a nebo ten chliv
Před 2 hodinami · To se mi líbíUž se mi to nelíbí.Lucie Larýsek Pitbul mas vic psu nez jaaa
Před 2 hodinami · To se mi líbíUž se mi to nelíbí.Kateřina Kohoutová lucko ale já nechci bydlet ve chlívě(
Před 2 hodinami · To se mi líbíUž se mi to nelíbí.Lucie Larýsek Pitbul ok vemu te do domecku jasne je obyvatelnej kdyz tam jaksi nekdo zil ted nezije neb ten co to zdedil ..nece
Před 2 hodinami · To se mi líbíUž se mi to nelíbí.

kejtlin
Člen
- Nahlásit

Gerda
Děcka, chci se zeptat - kdo je táňa čerwenková, co si nás všechny přidala na FB? Psa má, měla by bejt normální...zná jí někdo?

neznám, ale přidala jsem si jí, pravda omylem

Maky a Trix
Člen
- Nahlásit

Biluška
nojo, ale taky má dost hodně moc najeto, pani. To je pochopitelný, ne zase... i když známej má hodně moc přetěžovanou thalii a clio a obě jezděj bez jakýchkoliv oprav...

Atusch
Člen
- Nahlásit

laguna
Maky a Trix

jooo asi jste holt dělaly něco blbě

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:46
- Nahlásit

Gerda
no, dobře, můj pičot nebyl nejzlejší... to já s ním sejmula srnu a narvala to do rohu baráku... ale opustil mě! doteď s láskou vzpomínám na malé autíčko, co se vešlo kamkoliv...

ketty
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:46
- Nahlásit

Gerda
to bude chumel - děcko s morkovou kostí, místo mimina v kočárku jedna lilie, na nočníku druhá lilie, do toho kopcem vzhůru vybíhá tessa následována kyrou zakouslou v gošině hlavě, všude štěkot a pláč nebohého děcka nemohoucího odkousnout zbytek kosti pod masem... )))))))
joo enbude nuda

Atusch
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:48
- Nahlásit

Maky a Trix
jo to jsem pochopila, že mají na svědomí ten srazík, ale myslela jsem jestli v tom nemá prsty někdo žumpáckej

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:49
- Nahlásit

Gerda

moc bubá paní maximální roura

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:49
- Nahlásit

ketty
Přesně paní, mám to stejně.
Máme doma furt plus minus 7 - 10 psů, z toho něco doma, malá vyrůstá mezi nima, je maximálně spokojená, což ti třá Alexa může potvrdit.
Letos na mistráku jsme jí koupili na hraní balonek od Gappaye a moc se jí líbí, má i plyšáka určenýho pro štěňata
Na cvičáku poprvé byla, když jí bylo 10 dní a 14 dní po porodu jsem spolu absolvovaly i zkoušky. Všechno v pohodě a jde to Hlavní je, aby bylo mrně zdraví, ostatní se podá

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:50
- Nahlásit

Maky a Trix
nojo, ale taky má dost hodně moc najeto, pani.
Má, to je pravda. Ale já si spíš myslím, že se v tom rýpali tenkrát v tom servise. Je to prý oblíbená praxe hnusných automechaniků - že ti opraví závadu, pro kterou tam auto dáváš a nějak lehounce poškodí jinou součástku. Nebo vymění za starou. Prostě, aby se ti to brzo rozbilo, přijelas tam znova a měli nový kšeft Páč než jsme tam jeli poprvé tak to auto bylo naprosto dokonalé a dlouhodobě neporuchové. Od té doby se sejří furt něco Servis jsme pochopitelně vyměnili, ale nejsem si jistá essi byl ten druhý v pořadí lepší. Až číslo tři se jeví solidně. Ta solidnost spočívá v tom, že tam Mášenka nechají. Takže se tam celý den motá, čumí jim pod ruce a má přehled essi fakt dělají jen to co mají. V tom prvním to bylo pořád "paní zajděte si nakoupit, mě to bude tak dvě hodinky trvat...", nebo "pane běžte dovnitř, co tu budete mrznout, účetní vám udělá kafčo...". Chvíli se můžeš vymlouvat, ale po čase už není na co a zase jim přece nemůžu na rovinu říct "ne, já tu budu sedět a budu koukat jestli mi tam něco nerozbíjíte"

Gerda
Člen
- Nahlásit

Je to někdo z blů, má v přátelích essy, asi chtěj číst naše moudra na fb, je to špionka, vymažte si ji.

laguna
Člen
- Nahlásit

no nezabila jsem se v ní takže byla docela hodná

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:51
- Nahlásit

Gerda
Je to někdo z blů, má v přátelích essy, asi chtěj číst naše moudra na fb, je to špionka, vymažte si ji.

kecáš!
jak se někdo maže?

Atusch
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:52
- Nahlásit

Biluška
tak si myslím, že bys neměla tolik jezdit, čím víc jezdíš tím víc si auto vzpomene, že se může rozbít.

Maky a Trix
to já s ním sejmula srnu a narvala to do rohu baráku
jasně je vidět, že si na něj byla zlá ty Já renaultem taky dodnes netrefila do brány, zkoušela jsem to třikrát a jednou si odřela bok, podruhé vylomila zrdcátko a potřetí se napasovala na dveře od brány, že sem musela vylézt spolujezdcem a doběhnout pro někoho ať s tím něco udělá, také jsem mu přilisovala spzku do nárazníku o strom, už mu nikdy neupadne, ale autem toto fakt nebylo

laguna
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:55
- Nahlásit

Biluška
Jednou jedinkrát jsem dala mondíka do servisu výměna oleje a brzdoví destičky atd. Ujela jsem asi tři kiláky a a začla svítit kontrolka o které jsem ani nevěděla že ji mám tak jsem se vrátila a zůstala v autě dokud mi to neopravil.Dojela jsem dom a vytekl olej.

Maky a Trix
Člen
- Nahlásit

Atusch
no, já ho měla první den a hned jsem měla zajet do vnitrobloku, kde se vešlo fakt jen jedno auto. Já se nevešla. Tak hned první den dostal nové světlo a blinknu. Byl to mazlík, ale fakt to žralo strašně moc, myslela jsem, že prostě blbě řídím, ale žádný jiný auto mi tak moc nežralo, tak nevim... Jinak mi ho bylo ke konci fakt líto... Nejvíce mi bylo líto toho, že ho tatík prodal a dodnes jsem neviděla ani korunu z toho prodeje a to mi ho dal k osumnáctkám

kejtlin
Člen
- Nahlásit

Gerda
už jsem ji vymazala

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:56
- Nahlásit

kejtlin
)) nevim, jestli je špionka, ale poslala sem jí sz, odkud se známe a odkud zná naše společné přátele - jako vás ))

<< 1 ... 6192 . 6193 . 6194 . 6195 . 6196 . 6197 . 6198 . 6199 . 6200 . 6201 . 6202 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání