| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 20:36
- Nahlásit
ketty
no takovej soused je dobrej
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 20:37
- Nahlásit
Gerda
jo bude steovat normalne napsala ze prej jestli by mi nestacila stodola ze pude do baraku joo to nejdriv psala jen ze na tabor a nasledne potom me vyhodila do stodoly
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
Gerda
to autí natěch letních gumách, jak je zapadaný tak, že může jet na výlet až v létě?
možná i dříf, gdyž nebude nasněžíno a namražíno na silnicích
A zas sedaček se zbavovat
a tak já je taky ouplně nevyhodila, ráda bych ho cca za 3 roky prodala a koupila si nový
|
Baysha
Člen |
- Nahlásit
Gerda
na nový rok nemáme nic asi, na druhý nový rok deme venčit s bajšobráškou, bajšoségrou, bajšomamkou, bajšopoloségrou a tak...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 20:38
- Nahlásit
Gerda
no ketty bude mít možná ten barák a vše se od toho b ude odvíjet, je to jen zatím přání, ale není nereálný
jinak já se při hledání Tessy nebavila ani při hledání velkých psů
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 20:38
- Nahlásit
Maky a Trix
Ráda bych to vyzkoušela, protože takový auto je moc fajn, chtěla jsem berlingo...ale to je citroen, ne? Tohle je renolt, jak se to jmenuje? Některý maj dveře zadní zvedací jako normál auto a některý maj skříňový otevírání, což mi přijde bezva, to bych raději. On tu knedlik asi nebude věčně, tak abych pak věděla, kam se vrtnout pro novej kus. I když se přiznám, že bych ráda rouvra tourera, to jsou mega moc pěkný auta. Ale to bych ty čokly umlátila, kdyby mi to tam umazali ))
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 20:38 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
Gerda
ne to neni vtim to jako myslim vazne a uz pomalu zacinam resit tak nak situaci a pidit se co a jak aby treba po svatcich se to rozjelo na plno zaim nevim ani castku presnou jinak je to vse fakt i to ze si tam klido kejtlin vemu
kejtlin
no to si pis psal zeby takovou sousedku bral akze sme zadouci i s utulkem
edit : si naka rychla co se tohoto tematu tyce
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 20:40
- Nahlásit
Gerda
Tsss jsem úplně nejvíc nejsmrtelnějc uražená no za ty kulky pochopitelně to, že nejsem velkokinológ je mi jasný a hlavně úplně jedno
Na cvičáku z nás maj sice prdel, že vystupujeme všichni půl hodiny, ale mě to neva
davidkova renata
pani jste tady? já nemůžu nigde nic najít, proč hledám blbě?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 20:40
- Nahlásit
ketty
no to si pis psal zeby takovou sousedku bral akze sme zadouci i s utulkem
tož to je vynikající
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 20:41
- Nahlásit
kejtlin
tož to si pis že jooo malo kde te uvitaj a hlavne tam malo lidi v okoli a vyti svedem na vlky vlese atd co je hned za pozemkem ..vis jak tam pujdou reviry uzas
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
ketty
kejtlin
a kolik budete mít dohromady čoklů? To už bude slušná hlídací armáda.
kejtlin
já se při hledání Tessy nebavila ani při hledání velkých psů
neřikam že bavila, ptam se jestli je to stěhování jen prča nebo jestli je to fakt doopravdy, právě kvůli dědovi a tesse.
|
Maky a Trix
Člen |
- Nahlásit
Gerda
jasan není problém. Je to Renault Kangoo. Má ty skříňový dveře. moc hezký vůz, doufám, že ho zítra nikdo nenaboří, ještě s ním jedou do Němec... ach. úplně tomu nemůžu uvěřit. Tak doufám, že to není jenom nějakej ftip
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 20:44
- Nahlásit
Gerda
hele někdo mi říkal že má toho velkýho logana dačiji či jak se to menuje, že je to nějaká koprodukce s renoltem a jsou s ním děsně spokojený a cenově to vyjde za levnějc
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 20:44 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
Gerda
o tak kejtlin ma 13 ja 7 a chci brat haryho z jimlina jo a od bonc ten NO z kotce sem slibila no a pak mam jeste naky vyhlidli dogak asi uz nebude ale kdyby jo beru kousaviho hubenyho dogaka ..brala bych i ted ale neni kam dat a nemuzu ani sklenare na domaci peci ...
proto sem psala ze to zaplnime nasema psama akam dame ten zbytek
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 20:45
- Nahlásit
Eldoguero
na očku 2 hodky
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 20:46
- Nahlásit
ketty
kejtlin
týbláho, čoklí rodinka držím palce!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 20:47
- Nahlásit
Gerda
no tak stěhuju se hlavně kvůli dědovi
Alexa
můj známej říkal, že dacii nebrat že používá starý renolt´ácký technologie, který už renault nepoužívá
ketty
ten šarpík je Sklář ne sklenář
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 20:48
- Nahlásit
Alexa
já řídila funglovku Dacii, jen toho Logana v sedanu a má stejně měkký a přesný řízení jako Renault. Renault Dacii snad koupil, nebo co, ale ty auta jsem levnější a přijdou mi stejně výborný na řízení...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 20:48
- Nahlásit
brezen2008
Hm, tak to nemám
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 20:50
- Nahlásit
Já bych asi do budoucna chtěla tohle autíko
Jinak o dacii taky uvažujem ale je to vše hudba budoucnosti
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 20:50
- Nahlásit
Gerda
pro tebe jeste jednou
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 20:52
- Nahlásit
Gerda
Maky píše, že se do kufru vejdou jen dva až tři vlčáci. Je to pravda?
no dva tři ovčáci velikosti Brixe s tím, že by si v klidu lehnuli ano. Pokud je chces počítat nastojato vedle sebe jak sardinky tak i víc
Na stránkách prodejce píšou jen pro představu, že se tam vejde paleta, takže fakt je to prostorný
Mě by se to moc líbilo tahle s těma mřížema...
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 20:52
- Nahlásit
Baysha
týbláho, čoklí rodinka držím palce!
diky bude potreba drzet
kejtlin
to je jedno neco od skla skleroza znas to
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 20:54
- Nahlásit
ketty
tý vogo to vypadá dobře a no kvůli procházejícím zatím nepiš kde to je , ale nějak to přibliž jako šumava, krkonoše, apod. a cenově už víš???? a jak je velkej pozemek???
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 20:57 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
Alexa
18hektaru pisuli spravne cenu presne nevim neci komentovat zatim .. a je to noo 250 od prahy smer orlicke hory to snad siroky pojem doufam a snad to vyjde bylo by to fajn ....neb velka nahoda to proste tak prislo ...... tak ani nekoukam na jiny .........
a to jako ze enjsem nad nake nadprirozena atd tak je to jak znameninakopnuti ze mam jako neco delat a ne sedet a plakat proc co nejde ale koukat jak by to mohlo jit ja ci azyl uz dlouho
a todle proste prislo v den kdy vyskocil s podrobnostma dogak ja premyslela kam ho dat atd viz jako ze sem se zamilovala do haryho z jimlina plus teda pes od bonc ma slibeno v prvni rade a do toho jedna pani z jimlina psala apoprosila ohledne jednech psu co tezce nesou utulek jeden jde myslim k fifi druhy je ten zmineny ja nemuzu ani do domaci pece ho vzit a premyslela sem jak je to nefer a jak to udelat neb mi pride zbytecne uspavat psa jen protoze proste . v utulku to nezvlada psychycky a chapu ze pro nektere hafi je to amzec .....a ja bych to chtela pro takove a problemove ..ze si snima dam praci aby mohli jit dal jako ralfik ......sis sem toho nacmarala ...
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 20:59
- Nahlásit
Ještě se mi moc líbí v poměru kvalita/cena toto autí, v základní výbavě 259tis. to by se to jezdilo mít ty prachy
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:00
- Nahlásit
ketty
hele to je ale vážně pěknej barák...a má to plot? A úplně vážně uvažuješ, že bys do toho šla?
laguna
jaký autíčko chcete vy? To nepoznám z toho obrázku pani, víte?
Atusch
no dva tři ovčáci velikosti Brixe s tím, že by si v klidu lehnuli ano
gut, už si to umim přectavit. A t sedačky tam sou vyndaný i ty zadní? Radši si to jdu najít na stránky v výrobcu.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:02
- Nahlásit
Gerda
zadní sedačky to má, ale vyndat se daj, to je jasný
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:03
- Nahlásit
ketty
no to je vobr, ale takovou dálku, no ale budeš tam mít mnoho sněhu abys nedopadla jak ten víš jak se nejdřív radoval ze sněhu a a pak zlomil vo rolbistu vosmou lopatu
tak ti držím palce ať to vyjde
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 21:05
- Nahlásit
Gerda
ooouplne nejvaznejc jak se daaa ja to chci uz strasne dlouho viz odpoved alexe .... jen sem nevedela co jak a nekdy nektere veci bez znamich rad a pomoci nejdou ...pokud nejsi milionar a muzes si rict todle chci delat potrebuju k tomu to a to des a koupis to zaridis atd .... snad chapes jak to myslim ....jinak jak moc vazne se muzes zeptat renci sme komunikovali sovou
|