Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 594 . 595 . 596 . 597 . 598 . 599 . 600 . 601 . 602 . 603 . 604 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 14:51
- Nahlásit

Biluška
to je dobře, že už jste odoperovaný - a nemůžeš jí teda nechat udělat face lifting? Tu přebytečnou kůži by sis schovala a když by se nějaký tvůj pes třá NÁHODOU popálil, nebo polil kyselinou, můžeš tu Alfí kůžičku použít na záplaty...

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 14:56
- Nahlásit

isdpch
nevím proč mě napadl Nádeníček z Básníků ......ty máš kukadla ....
No tak ty Lilátko teďka má . Rozřezaný a orámovaný stehama

Gerda
nemůžeš jí teda nechat udělat face lifting?
Tsss, takhle vyhazovat prachy za psa. Když už tak bych ho nechala udělat sobě, Lilátku vrásky sluší. Říkaj to i v televízi

Ale je pořád nějaká zmatená. Furt kňučí, krouží dokola jak žralok v kleci.... nevím co chce . Připadá mi, že na ni ty časté narkozy mají špatný vliv. Dřív se budila naprosto v pohodě, dneska se při probouzení klepala a vůbec byla (a je ) nějaká divná

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 14:58
- Nahlásit

Biluška
ASi jí to bolí, nebo je eště pitomá. narkoza nikomu moc neprospeje, kor když jich měla v životě už víc.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 15:08
- Nahlásit

Gerda
bolí ji to určitě, může se zbláznit aby si sundala límec. Ale ona má dost snížený práh bolesti. Ta rozbitá čelist ji musela bolet mnohem víc a nedala to vůbec najevo. Teď se fakt chová divně.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 15:15
- Nahlásit

Biluška
No možná je nervozní i z toho, že třeba teď i blbě vidí, to by mohlo psa rozhodit, možná proto řádí víc než s rozbitou čelistí...

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 15:24
- Nahlásit

Nazdar fšicíííííí

hlásím,že sníh pořád ještě neslezl,je ho tu dost,tak kdo by si chtěl něco odvézt,tak může.
Jinak pitbull je ode dneška doma a živá,tak se snad ozve

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 15:32
- Nahlásit

Neessi
Jinak pitbull je ode dneška doma a živá,tak se snad ozve
Co jí vlastně bylo? A co já teď s tím věncem?

Gerda
Teď jsme byli venku a tam je v pohodě. Už zase kňučí u dveří a domáhá se ven. Jestli si myslí, že si bude diktovat kdy budem venku tak to se slečna šeredně spletla. Ale je to nějaké divné, ona se takhle nikdy nechovala. Ani po narkozách ne.

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 15:35
- Nahlásit

Biluška
Co jí vlastně bylo? A co já teď s tím věncem?

Byla na G operaci.No co s tim věncem nevím,nech ho ještě chvíli u ledu,třá se bude hodit mně-chřipka je sice na ústupu,ale komplikace se můžou taky dostavit,ne?

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 15:37
- Nahlásit

Neessi
no dobře, tak já ho teda vyhazovat nebudu. Ale koukejte něgdo umřít rychle, už mi z toho opadává jehličí

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 15:40
- Nahlásit

Biluška
A co já teď s tím věncem?
Nevyhazuj ho!!!!!!!!!!!!!
Páč mám nemocný fšechny harantí,tagže se nuděj,se*rou mě i sebe navzájem,tudíž si du vzít nejpevnější vodítko a vobhlídnou některej z našich smrků!

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 15:53
- Nahlásit

jablunka
Pani, nechci vám do toho kecat, ale smrk má měkký dřevo, to se s váma urve. Věšte se na třešni, to se mi osvědčilo

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 15:55
- Nahlásit

Biluška
smrk má měkký dřevo, to se s váma urve. Věšte se na třešni, to se mi osvědčilo
Fajn,stejně mě soused se*e,ta se mu povjesím před kuchyní!

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 15:58
- Nahlásit

Biluška
Teď jsme byli venku a tam je v pohodě.
já tiholka nevim, nemam zkušenost se psem v narkoze, jen jednu, když měl můj jezevčík zlomenou nohu a dávali ho do sádry a on mě počůral. Jinak nic. Řekni, že jestli nepřestane kravit, zalepíš jí ty oči páskou a neuvidí už vůbec nic!!!!!!!!

Neessi
No tak hurá, konečně.

jablunka
Nevěš se jablunko na jedličce,
oběs se raději doma na půdičce.
Doma je doma, venku to fičí,
kdyby to prasklo,
píchneš se o jehličí.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 15:59
- Nahlásit

jablunka
Jdu do toho s tebou. Nejen, že mě deptá Lilie, která v jednom kuse řve. Ráno jak jsme odjížděli tak jsem pro jistotu zamkla dřevník, klíče jsem hodila do auta a sameček mi s nima odjel na odpolední Nemám se jak dostat pro dřevo, asi tady umrznem . Už jsem vyhnala děcka na zahradu sbírat větve co shodil víkendový orkán

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 16:01
- Nahlásit

Gerda
já mám zkušenosti s narkozou docela bohaté. Takhle ještě nevyváděl nikdo . Fakt nevím co ten pes vlastně chce

kdyby to prasklo,
píchneš se o jehličí.

Kdežto na půdě se propadne podlahou, zlomí si kotník a ještě si rozmlátí barák . Pojišťovna to plnit nebude, to řeknu rovnou. Radši ať jde polámat třešeň sousedovi

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 16:02
- Nahlásit

Biluška
Zkus zatopit velbloudím lejnem, to se v africe běžně používá...

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 16:03
- Nahlásit

isdpch
není lepčí pozabíjet ty smrady
To by mě zavřeli,buď do krimu,nebo do blázince a stejně bych si to hodila,tagže to bude jednodušší rovnou!

Gerda
Nevěš se jablunko na jedličce,
oběs se raději doma na půdičce.

Jedličku nemám a na půdě je takovej bo*del,že byto nešlo!

kdyby to prasklo,
Až to jednou praskne,tak mě fakt zašijou!

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 16:05
- Nahlásit

Gerda
Zkus zatopit velbloudím lejnem
Já to pořád říkala,že k Bilušce do chlífka koupíme vemblouda,ale na mě se tady nedá!

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 16:07
- Nahlásit

isdpch
ti dosvěčíme, že si byla celou dobu s náma
Díky,sem si nemyslela,že by pro mě tohle něgdo udělal.

To bude titulek na Nově "V Bylanech povraždili Aleksandrofce!!!"

maixnerova
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 16:12
- Nahlásit

Biluška

takhle podivně se po narkóze kdysi choval Piškot. Byl to druh narkózy, po který se pes rychle probudí (neznám název), takže po zákroku v ordinaci může odejít po svejch.
Měl podivný stavy, který úplně odezněly snad za rok, chvílemi chodil pořád dokolečka a fňukal nebo seděl na místě a kymácel se... Od tý doby už jsem mu tento typ narkózy nikdy dát nenechala.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 16:12
- Nahlásit

Gerda
Zkus zatopit velbloudím lejnem, to se v africe běžně používá...
můžu zkusit psí? Těch je plná zahrada, ale vembloudí nemám . Ještě bych mohla skáknou pro kravince na pole, nebo k sousedovi pro ovčí bobky

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 16:13
- Nahlásit

isdpch
to je fakt, na Bruntálsku je to vembloud
No prosim, tak ať se Biluše nevymlouvá na klíče v autě.

jablunka
"V Bylanech povraždili Aleksandrofce!!!"
Bylo by to místo borce na konec

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 16:14
- Nahlásit

maixnerova
Já tady tu "probouzecí" narkozu používám běžně. U všech psů, dokonce ani šeltie s ní nemají problémy a to jsou echt citlivky. Tohle je první případ kdy se pes chová jak magor.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 16:16
- Nahlásit

Gerda
No prosim, tak ať se Biluše nevymlouvá na klíče v autě.
Tak jo, přiznávám Spadli mi do kanálu a v tom kanálu zrovna plaval vembloud a sežral mi je . Sem to nechtěla říkat, abych zase nebyla za debila kdyby se třeba ukázalo, že ten vembloud měl zánět v uchu

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 16:18
- Nahlásit

Biluška
Spadli mi do kanálu a v tom kanálu zrovna plaval vembloud
Jesli si ho vylovila, hlavně ho pusť, až ti navrhne, že ti splní tři přání.

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 16:18
- Nahlásit

Biluška
Spadli mi do kanálu a v tom kanálu zrovna plaval vembloud a sežral mi je . Sem to nechtěla říkat, abych zase nebyla za debila kdyby se třeba ukázalo, že ten vembloud měl zánět v uchu

Blbko,sem si cvrnkla do tangáčů!

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 16:22
- Nahlásit

Gerda
Jesli si ho vylovila, hlavně ho pusť, až ti navrhne, že ti splní tři přání.
Copak já vím jak se loví vembloudi? Berou na těsto, nebo na žížalu? Tendlecten teda evidentně bral na klíče

maixnerova
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 16:25 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

Biluška
Já tady tu "probouzecí" narkozu používám běžně

kdyby se všichni pejsové chovali jako magor Piškot a Lilátko, tak by se snad ani nepoužívala.
Tenkrát jsem to konzultovala s jiným vetem, který mi říkal, že u tohoto typu narkózy je procento různých neurologických poruch jako nežádoucího vedlejšího účinku vyšší. Tenkrát byl Piškot hodně mladej... teď jak byl na operaci s tím bruškem, tak byl na "klasický" a naprosto bez problémů. Také je prý dobré u plánovaných operací asi týden před tím pejsa odčervit, narkóza lépe "sedne" a pes nemá po probuzení tak nepříjemné stavy.

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 16:30
- Nahlásit

Biluška
Hele,voni sou i dvoumístný!

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 16:31
- Nahlásit

isdpch
Biluška
Nebuďte jak malý. To ste nikdy nelovili vemblouda nebo co???????

<< 1 ... 594 . 595 . 596 . 597 . 598 . 599 . 600 . 601 . 602 . 603 . 604 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání