Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 594 . 595 . 596 . 597 . 598 . 599 . 600 . 601 . 602 . 603 . 604 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 20:19
- Nahlásit

Neessi
Tak to s Mařkou odcvičí Davídková,ne
depááák
Gerda
Hele a laskavě na mě nebuď v tématech sprostá, bo já taky nejsem!
Tak nemluv jak 5letý dítě.Cizí tam beztak nebude nikdo bo kolik myslíš,že tam bude lidí?Akorát my..

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 20:19
- Nahlásit

Neessi
jablunka
k nám dnes dovezli od kolegyně první várku domácí slivovičky, sice na mě nezbylo, objednala jsem si z druhé várky, ale ochutnávka proběhla - je to moc dobrá slivovička. Až přijede dodávka, přinesu vám ochutnat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 20:20
- Nahlásit

Gerda
a tohle mi dvakrát nepomůže,
A co ti pomůže?Říct ti jak jsi neschopná a že vážně něco tak nedůležitýho nezvládneš?Nebo bych tě měla politovat,jakej seš chudák?Bude to to co chceš slyšet a bude ti pak líp?

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 20:20
- Nahlásit

Gerda
Na zkoušky půjdu, když se na to budu cejtit, na cvičák půjdu ráda, tam se aspoň nesoustředí pozornost jen na mě.

Hele,tak začni nacvičovat neviditelnost-to je přece jednoduchý.Oblíkneš se,jako ninja a budeš se tvářit neviditelně.Mařka to pochopí,vždyť tě zná.

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 20:21
- Nahlásit

Neessi
ale to chce jen nízkokalorickou vodu!!
Taky sem jí dneska vypila cisternu!
na tu nějak žízeň nemám
Dneska by mě neukecali ani na Myslifce!

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 20:21
- Nahlásit

Gerda
Až přijede dodávka, přinesu vám ochutnat.

jen aby se neodpařila

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 20:22
- Nahlásit

Gerda
je to moc dobrá slivovička. Až přijede dodávka, přinesu vám ochutnat.
Já ji piju jen f sebeobraně a gdyž sem nemocná tak do čaje,jinak nééééééé!

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 20:23
- Nahlásit

davidkova renata
Nepotřebuju, abys mi něco řikala, nebo mě litovala, to je přece nesmysl, jen ti řikám, že nerada něco dělám před cizejma lidma.

A vůbec, dneska mě pěkně se*eš, takže se jdu radši nadlábnout

mac1
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 20:25
- Nahlásit

davidkova renata
kdy a kde ZOP, zkusila bych to se psy , nějaká komická vložka se vždy hodí , ne ? Ale potřebovala bych si to napřed někde vyzkoušet a pak případné nedostatky dopilovat, jsem zvyklá vyhrávat .... abych nebyla za úplného šaška a to 2x po sobě

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 20:27
- Nahlásit

Gerda
že nerada něco dělám před cizejma lidma.
cizí lidi sou úplně fšude,nejlíp bude dyš vůbec nebudeš vylejzat z baráku...pro jistotu
takže se jdu radši nadlábnout
to bych si rozmyslela bo v restauraci bude tuty hafo cizejch a mohla by ti třeba před nima zaskočit špageta nebo se pokecáš kečupem nebo ti upadne příbor ,ty vado to může bejt ale děsně stresující!!!!Já bych teda nešla!

mac1
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 20:27
- Nahlásit

koukala jsem na zkušební řád a asi by mi činil problém povel "volno" , je třeba dávat přesně toto znění nebo je to jen název disciplíny a povel pro splnění si můžu dát jaký chci ? Přijde mi to trochu nelogické, já když dám psům volno, tak mají prostě volno a ne že se musí vzdálit určeným směrem , na to mám jiný povel.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 20:28
- Nahlásit

mac1
abych nebyla za úplného šaška a to 2x po sobě
No já už si zvykám...
Tak číhni do tématu ZOP v Helppes od Waldy,tam se to bude domlouvat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 20:29
- Nahlásit

mac1
no prober to s Waldou,ale povel volno je je ve všech zkušebákách..teda pokud tam je přivolání

želva
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 20:31
- Nahlásit

koukám na pc na Pelíšky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 20:36
- Nahlásit

čus fšicííí hladoví i nažraní
du kecat s nemethovou...
želva
koukám na pc na Pelíšky
Kde udělali soudruzi z NDR chybu????

želva
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 20:38
- Nahlásit

davidkova renata
nee,já má nejlepší hlášku tuhle
' Evi,já jsem přišel s nabídkou kvalitního sexu: štípání bambusu' ,poloha mléka a vody

Lola1
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 22:57
- Nahlásit

Gerda
čus, na kolemčumící se vykašli, event. si dej frťana té sllivovičky, třeba lidi nebudou koukat na tebe, ale na Marii!
Držím ti palce! :-

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 06:48
- Nahlásit

Ahoj lidi, já ci taky s váma na ZOP . Přihlásím Lilátko . Šeltice jsou ještě moc mladé a puma je magor. Ta by neudělala. Závodili jsme podle ZOP v létě na jedné voříškiádě a jak rozhodčí správně podotknul :" jediný cvik, kdy ten pes neštěkal byl povel štěkej"

Za chvíli startujeme s Lilátkem, tak nám držte palce.

Darina1
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 08:02
- Nahlásit

mac1
Tak to jsem ráda, že alespoň někdo. Jestli tam budeš tak já vystavují v budově G, 13 kruh a číslo mám 2070, jinak je to rasa Bišonek no a vypadá to takové bíle a kulaté a abys si náhodou nespletla kde je zadek a předek tak upozorňují, že v zadu je jen jeden bod a v předu jsou tři.
Já vypadám postavově jak paní Davídková ( převleču se za stuhou ), ale ještě jsem vyšší a mám dlouhý vlasy asi po pás. No a jsem vysmáta stále od ucha k uchu. Toť zvláštní mé znamení.
Tak se prosím ozvy. No a jak se znám tak tam už budu od sedmy hodin.
Tak zatím pac a pusu od Biška a Damiška.

Darina1
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 08:08
- Nahlásit

Biluška
Paní jasně máte pravdu nejezděte. Lidičky jsou hovada a i já mám ty moje pod bedlivým okem, ale to drahé kafíčko bych Vám koupila a možná i s pěnou když byste přivezla více vaších pejsku ať se s ni má můžu pomuchlovat.
Tak pro vaší smečku posíláme pac a pusu od Biška a Damiška.

Darina1
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 08:44
- Nahlásit

No to mi neříkejte, že ještě všichni spíte. No to Vám vůbec nevěřím, no a psát nic.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 09:17
- Nahlásit

Dobré ráno lide český, cvičící, i ti, co už mají další elektrošoky za sebou.

Hele kdybyste na ty zkoušky šli jen známí, tak mi to asi nebude tak vadit, hlavně nesmíte bejt cizí.
A jinak vám musim říct, že mám dnes moc dobrou náladu, ani nevim, proč, napadlo mě, že bychom měli ta naše setkávání nějak kulturně podložit, takže bych jako navrhla, abychom uspořádávali nějaká promítání pěkných filmů. Až buduá mít svůj byt - třá už to nebude dlouho trvat - všecky vás pozvu na čaj a film.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 09:24
- Nahlásit

isdpch
Dnes se chystám naběhnout do levných knih, už nám blikla výplata, dokoupim komplet celýho Kurosawu a Lone Wolf and the Cube, to je velká paráda , takže kultůrní skupina se může začít kompletovat

dyť všechny znáš
Ale jo, Mařka ty cviky zná, neřikám, že je plní, třá takový Volno neumí, Davídkoj to viděla, že umí cvičit i na dálku, aport se učíme, Vstaň neumíme a vůbec, musim si přečíst ten řád, co se tam jako dělá, nemám s tim vůbec žádnou zkušenost, eště musíme na cvičák pilovat základy Dnes do té hospody přijedu, autem nejsem, vemu to rovnou tágem z práce.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 09:32
- Nahlásit

isdpch
OK, naběhnu tam místo oběda a dám vědět, jestli maj, nebo ne. Díky za řád, pročtu to, snad to pochopim. Kromě očkováku potřebuju eště nějakej doklad? Teda ptám se dříf, než sem si to přečetla

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 09:45
- Nahlásit

isdpch
ale pokud bys chodila v sobotu íípit s náma, tak to není problém
Tak jo, budu s váma ípit, tenhle tejden si nechám opravit vejfuk, od příští soboty můžu, nevim, jak má ten mechanik narváno, jestli to stihne do konce týdne udělat. Chystám sek němu, až to roztaje, abych dojela. Jinak Mařka bude v tom zkouškovém termínu taky hárat, jako Nýna.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 09:50
- Nahlásit

isdpch
Má hárat v březnu, ale spoléhám se nato, že už pochopila, že nemá hárat víc než jednou ročně! Měly sme kvůli tomu dost vostrou debatu. Jakmile začala značkovat, řvala jsem na ní celou procházku, že pokud začne hárat, zmlátim jí tak, že si to příště rozmyslí. Takže to strachy snad posune na léto, uvidíme. Ona to sfiňka zkracuje po měsíci, je to dost nenápadný, takže uvidíme, v nejhoršim tě vyrazej ze zkoušky a budeš dělat reparát ))))))) Ale nevim, jak se pak Čert dostane na střední, leda by nechtěli vidět vysvědčení...

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 10:05
- Nahlásit

isdpch
Tak ho prostě nech jen vykastrovat, aspoň bude klidnější a bude pak míti hodný štěňata

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 10:10
- Nahlásit

isdpch
No jasně, držíme palce, odpoledne už určitě budou vědět, co a jak.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 12:17
- Nahlásit

isdpch
Tak do levnejch knih teď nejdu, na floře jsou prej výprodeje, musime jet tam, místo knih budu pozdravovat melodyjovou, určitě je v práci

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Led 2008 14:48
- Nahlásit

Ahoj lidi, tak už jsme doma. Lilátko nás opět finančně zruinovalo a naštvalo. Veta vítalo víc než mě když přijedu z práce . Očička už má uřezaný a vet mě ujistil, že to nemusí být na dlouho. Prý se jí ta kůže může zase nějak povolit a budeme to řezat znova a zase znova a tak do nekonečna, jelikož kůže na hlavě má fakt dost . Bych se na to vyprdla, koupím jí sluneční brýle a hotofka.

Krom toho jsem se zase nadzvihla na úřadě a zítra se tam nazdvihnu ještě víc. Asi s sebou vezmu pumu. Co novýho tady?

<< 1 ... 594 . 595 . 596 . 597 . 598 . 599 . 600 . 601 . 602 . 603 . 604 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání