| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 14:14
- Nahlásit
isdpch
to je bengálské nebo ussurijské přísloví ?
to je alternativní záchytné povánoční přísloví....jen vím jistě, že somálské není.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 14:21
- Nahlásit
isdpchjeee,to by byl hajanek nadsenej,on ma rad takovy
zviratka,doma morcata ty opatruje jak svoje decka,no radsi bych tam s hajanem nejela,bo je jak male decko,vsechno by chtel mit doma,hlavne maly a chlupaty zvirata,tam se muze se psama?to je parada,do ostravske zoo se nesmi,divny,ze?skoro vsude je vstup povolen psum,jenom mi jsme vyjimka.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 14:23
- Nahlásit
Biluška
eltičky mi pošlapali, ventilky vypustili, košíček rozlámali a pumičku nepříčetně naštvali...
vy už na tu telku nečumte
Jaxi vede Akéla 2?
Gerda
Tzn, čím víc člověk jí, tím je jistější, že z něj něco po tygrovi zbyde.
taghle ty gatě ale nevoblíkneš!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 14:25
- Nahlásit
davidkova renatacus pani,vy dnes nefachcite?ja jdu za hodku,jsem otravena jak vavra kafem od zida,zas tam budu litat jak ten kokot,kdyz tak volam ti dnes o pul devate,nebo jeste lepsi,mi pani prozvonte,jestli nejste moc unavena
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 14:26
- Nahlásit
nemethova5
pani,vy dnes nefachcite?
právě du.. ,nechci vidět f práci ten bordel!! to zas přijdu bůhvíkdy...kdyžtak cinknu,čus lidi a bděte...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 14:27
- Nahlásit
davidkova renatato jsme otrute uz ted obe dve,to mi pak pani povykladate,jo?tak cus vecer!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 14:36
- Nahlásit
isdpch
super, příští sraz uděláme v hospodě s tygrem a pískající myší. Beru tu sestavu co posledně a jsem zvědavá jestli nás vyrazí ještě před polívkou
všechna psiska si ji způsobně očichala, to moje hovado si k ní čichlo a plnou hubu jejích chlupů .....
Já měla na jednom táboře mimi - kunu. Cca tak šest týdnů starou. Měla jsem děsný strach, protože to mimi nebylo zvyklé v kleci, volně si běhalo po zahradě a domů se chodilo jenom nažrat, pomazlit a schovat se když pršelo. Na tábor byl hlášený jack russel, dva setři, nějací knírači... no prostě samá plemena, u kterých se tak nějak předpokládalo, že kuna v jejich přítomnosti nepřežije. Všichni psi byli naprosto v pohodě. Dokonce tam tenkrát byla pudlice se štěňatama (velkýma), ještě sem tam kojila a kuňák si chodil cucnout s nima . Jediný pes, který ho nenáviděl a snažil se ho zabít byl borderkoliák mého tehdejšího přítele. Pepa ho neustále bránil, že Abínek si s ním jenom hraje. Abínek si s ním hrál tím způsobem, že mu odkusoval hlavičku a tak podobně. Pak zjistil, že když ho nachytám při lovení kuny tak ho zmlátím traverzou. Takže milého kuňáka chytal a odnášel za křovíčko, že si ho jako zabije tam . Děti drželi hlídky u stožáru, hlídky na parkuru (kradli nám překážky) a hlídky "co dělá Aban, jestli ten zmetek zase neloví kunu"
davidkova renata
Jaxi vede Akéla 2?
Zatím gut. Včera k nim šla návštěva a Akéla na ni třikrát štěkla za brankou. Gábina je absolutně nadšená jaký je to fantastický hlídač. Nevím co bude dělat až se Akéla II otrká a bude z ní Akéla I
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 14:45
- Nahlásit
Biluška
Mařka zas byla na výletě s fretkou Eduardem. Fretka se ke psům měla, bo vyrůstala s labradorem, tak asi myslela, že je taky labrador. Mařka se jí strašně bála, dokonce až tak, že jí na ještědu přenechala svůj klacíček, pro který si fretka velmi drze přišla. Fretku jsme museli nakonec zavřít, protože strašila Marii i po procházce v bytě.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 14:47
- Nahlásit
Biluška
Ty už víš, co je s Akélkou? nestíhám vaše víkendové příspěfky
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 14:49
- Nahlásit
Biluškahajanek je takovej nas chuvacek,on maly zviratka rad,nejradsi by si to zatahl do pelechu a furt to olizoval,to minule delal se zakrslym kralikem,chudak kralik,nemusel se koupat.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 14:54
- Nahlásit
Jimmi
Ty už víš, co je s Akélkou? nestíhám vaše víkendové příspěfky
nevím. Akéla je furt někde "za rohem". Ale v Havířově Jablunka vyštrachala toulavou čuvačku, co Akéle jako z oka vypadla. Tak jsme tam hned valili, zjistili jsme že to není Aka, ale protože paní měla dost příšerné podmínky (ta čuvačka si šla po krku s jejím labradorem a bydleli ve 2+1 ) tak jsme Akélu II naložili do auta a odvezli k nám. Hned druhý den se mi ji podařilo umístit u kámošky, co sháněla hlídacího psa . Bydlí za rohem a já doufám, že nezapomenu adresu
Gerda
Marie se musí otrkávat. Pošli ji taky na prázdniny . Kunu teď sice žádnou nemám,ale může mít sovu, veverku a Jablunčiny a Saraxiny haranty co tu taky budou na prázdninách
nemethova5
Taková chůva je Winky. V létě holka našla na zahradě nějakého napůl zdechlého kosa, nejspíš ho pomuchlala kočka. Než pro mě došla a než jsem vylezla na zahradu seděla u něj Winky a pečlivě ho olizovala. Chudák pták zdechnul nejspíš na stres z toho jejího olizování
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 15:04
- Nahlásit
tak tohle je naše trénovací dítě, na které učíme Marii a které jsem chtěla fotit v té troubě, což mi její matka zakázala:
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 15:16 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
Nevim,co se dneska řeší,ale my tu máme kalamitku,už jsem dala ceduli před vrata:Prodám sníh za odvoz.Zato čubiny jsou ve svým živlu:
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 15:16
- Nahlásit
Biluška
Marie se musí otrkávat. Pošli ji taky na prázdniny . Kunu teď sice žádnou nemám,ale může mít sovu, veverku a Jablunčiny a Saraxiny haranty co tu taky budou na prázdninách
Chůdě Marie! Ale socializace to bude řádná,to zase jó!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 15:18
- Nahlásit
Neessi
už jsem dala ceduli před vrata:Prodám sníh za odvoz
U nás leje jako z konve!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 15:18 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 15:20
- Nahlásit
Neessi
Tolik sněhu jsem viděla naposled když jsem ještě bydlela v Bruntále
jablunka
Tady neleje, ale silnice jsou jak zrcadlo
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 15:22
- Nahlásit
jablunka
U nás leje jako z konve!
Hm.........zato tady se nedá ani chodit,chlap teď uvízl v zácpě u nějaký bouračky a je tam už hodinu -10 km odtud
zato čubky jásají
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 15:24
- Nahlásit
a Bordžínka se v tom válí,jak děvka........
Ráno jsme tu měli -9 stC a teď je taky trochu pod nulou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 15:53
- Nahlásit
Bordžínka už je tak velká, že se nevejde ani do objektivu!
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 15:58
- Nahlásit
Gerda
co to je za psa, vypadá jak špringr
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 16:00
- Nahlásit
mac1
vypadá jak špringr
Pozor na to, nevypadá jako špringr, ale jako kolie (Mařka je na to dost háklivá) )
Ba ne, je to můj vořech, pravděpodobně kříženka bordery a snad kokra....nevím, co v ní ještě všechno může být, ale tyhle dva s největší pravděpodobností ano
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 16:38
- Nahlásit
jejda, tak to se Mařce móóóc omlouvám ,nechtěla jsem se jí dotknout , on v tom košíku není tak vidět tvar čumy , ale jistá podoba tam je
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 16:41
- Nahlásit
No minimálně ten zoufalej kokří pohled má )) Je opravdu kokrovi dost podobná, borderce taky, až se sejdem na nějaký prochajdě, porovnáme to v reálu
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 17:27
- Nahlásit
Gerda
Bordžínka už je tak velká, že se nevejde ani do objektivu!
ááále vejde,jen jsem ji tam nechtěla dávat tu její velkou prd....,aby neřekla,že zveřejňuji její "velkou záď",ale tady je celá
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 17:29
- Nahlásit
Neessi
Ty máš tak krááááááásný holky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 17:30
- Nahlásit
Neessi
Stejnak jí ta špička ocásku chybííííííí )) Je to prostě obryně Stáňa
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 17:32
- Nahlásit
maixnerova
Ty máš tak krááááááásný holky
já fim ,proto se s nima chlubím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 17:34
- Nahlásit
Neessi
Můdr, víš, že je tady v sobotu celý den věnovaný japonsku? V Lucerně a zcela zdarma - nepřijedeš?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 17:35
- Nahlásit
Gerda
Je to prostě obryně Stáňa
nech si to,jo ,dyk je to zatím ťuťuňuňu šněňátko.
Ale jestli chceš vypjestovat velkýho psa,tak mi pošli nějaký štěně -třá něco trpasličího a já ti ho zvětším.
|