| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 11:33
- Nahlásit
davidkova renata
Ne, všechny ne, ale u tý žencký bych to chápla, i když si myslim, že režim s miminem se taky dá zařídit tak, aby se dalo venčit, všechny moje kamarádky to umí a větší problém nemaj....tak máš recht, stačí se nad tím zamyslet a varianty by se našly.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 11:59
- Nahlásit
Děcka, nechcete jít někdo v příštím týdnu na přehlídku japonského filmu v Lucerně? http://www.japan.cz/eigasai/letak_cs.pdf
Já bych šla, chtěla bych jít na všecky filmy, dnes se pokusim sehnta lístky.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 12:07
- Nahlásit
A pak je tu ještě v březnu festival Otrlého diváka, což bych doporučila zejména mamce, bo má strašně ráda lidi
Půjdete někdo? Ať nemusim jít sama...
http://www.otrlydivak.cz/
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 12:21
- Nahlásit
davidkova renatanazdarek pani a nazdarek vsem,kteri rano vstali a zhrozili se nad tim humus bordelem snehem,tu to zas napadlo!rano jak jsem sla s hajanem ven tak jsem se lekla vsude bílooooo,me malem slak trefil.pani za chvilku jdu do roboty a vubec se mi teda nechce,jeste ze jdu dneska a pak mam zas dva dny volna,zdechla a lina jsem jak svina
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 12:21
- Nahlásit
isdpch
ok jukni )))
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 12:23
- Nahlásit
davidkova renata
ne ale chovatelka je ma kamoska o)))))a sem se byla domluvit ze budu sni chodit na cvicak chci na zkousky na jare
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 12:24
- Nahlásit
davidkova renata
bady je fon lobkovic jako fakt
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 12:36
- Nahlásit
Gerda
festival Otrlého diváka
tak to spíš!
nemethova5bílooooo
tady začlo lejt
ketty
ale chovatelka je ma kamoska
tak to je bomba!Si představ,že my máme soukromýho figuranta,taky policajt ,a on jim tam chodí figurovat.Možná ho i znáš,Jarda se jmenuje.Ted před vánocema se narodili štěnda,samý čuby ,jen jeden pes a toho si Jarda bere.Tak esi ty fotky jsou čerstvý,asi jsi ho chovala!
fon lobkovic
to je jako von Bahnhof??? Má PP nebo ne?Esi jo,napiš po kom je.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 12:40
- Nahlásit
davidkova renata
jojoj jara hudecku jasne ten co ho drzim je mlady hudecek posledne otviral hubu na me ted me olizoval taky tam dam fotky z minuli navstevi todle je ze vcerejska jo najdu ti pokom je bad uplne fon lobkovic neni je z vysokyho chlumce ale od toho zamku kousek jestli se nemenuje jinak me se ty zamky hrady pletou nektery....a jara asi casem bude figurovat i me ho bady pekne zakuuuusne
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 12:41
- Nahlásit
davidkova renata
teda me jako ja ze budu se skocickou mireckou chodit kousat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 12:42
- Nahlásit
ketty
jojoj jara hudecku jasne ten co ho drzim je mlady hudecek
Ty voe,to je ten svět malej!!!! Malej hudeček -to je přesně vono!Tak až se gtam srazíte,pozdravuj Jardu,bude čumět jak puk Včera jsme měli zrovna mít trénink,ale napad sníh tak jsme to zrušili..
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 12:50
- Nahlásit
davidkova renata
tady začlo lejt
a z čeho máš radost ?? vylezeš ven uděláš pár skluzů a nabiješ si hubu
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 12:50
- Nahlásit
davidkova renata
jojojo malej svet je ...urco budu pozdravovat ja chtela na cvicak neska ale asi to skocicka zrusi taky je snih s destem
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 12:51
- Nahlásit
benda2
ahoj videls foto co sem ti poslala vcera ci kdy to bylo odpoved na tu drzou holku jo a odkaz at juknes a foto smecky drze holky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 12:51
- Nahlásit
benda2
a z čeho máš radost
My debilové se radujem pořád
ketty
urco budu pozdravovat
a já mu ted na maila poslala odkaz na ty fotky at si láme hlavu )
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 12:54
- Nahlásit
davidkova renata
no jasne ja mu stejne chtela poslat odkaz az ho uvidim na chatu nemecky ovcak tam se slejzame i se skockou na pokec
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 12:54
- Nahlásit
ketty
neviděl ale kouknu se ted jdu ale papat a když žeru nevidím
davidkova renata
já sem taky debil ale radost z toho nemám páč to akorát zamrzne
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 12:55
- Nahlásit
benda2
já sem taky debil
To ti musim dát za pravdu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 12:56
- Nahlásit
ketty
na chatu nemecky ovcak
Jako na foru Německý ovčák?Já tam sem taky,ale jen na diskuzi(stejně je mrtvo) a na chat netrefim Pošli mi odkaz ,plííís
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 13:02
- Nahlásit
isdpch
kdo se v neděli půl hoďky před večerníčkem dívá na televizi .......
celej czpes aby se moh pak zaujatě hádat na netu
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 13:10
- Nahlásit
davidkova renata
ok poslu na foooru neee jinde na seznamu ted tam kecam taky s kamoskama co maj csv atak http://chat.lide.cz/room.fcgi?room_ID=1042068&auth = http://www.nemecky-ovcak-room.estranky.cz/
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 13:11
- Nahlásit
davidkova renata
snad ti to pujde to prvni je na chat na seznamu kde sem ted dyztak zkus a to druhy jsou stranky ty mistnosti
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 13:15
- Nahlásit
ketty
to prvni je na chat na seznamu kde sem ted dyztak zkus
mě to řeklo,že musim mít nachatováno 5 hodin pro vstup do místnosti,sem tu nikdy nebyla...navíc se vůbec neorietuju.zkusim to jindy ted nemám čas,ale dík
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 13:17
- Nahlásit
davidkova renata
To ti musim dát za pravdu
díky jsi moc laskavá
ketty
hezký fotky a obrovský koně. Ty by mohli vozit i rytíře v brnění.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 13:42
- Nahlásit
Ahoj lidi, co se řeší? Můžu se taky přidat do programu "hubneme na sněhu" ? Akorát, že u nás není ten sníh . MOhl by mi ho někdo poslat, ať nemusím hladovět? Kuji.
Do Holomóca nejedu, ani kvůli Darině ne, poněvadž jsem tam byla minulý týden a ve čtvrtek tam musím zas. O víkendu bych se na to mohla vyprdnout. Byla jsem tam dvakrát, je tam příšerně narváno, lidi si navzájem šlapou po psech, vydýchaný vzduch... nic, tam já už nejedu. Šeltičky mi pošlapali, ventilky vypustili, košíček rozlámali a pumičku nepříčetně naštvali... . Jo a pumička tam dvakrát někoho kousla. POprvé když jí kdosi šlápl na ocas a podruhé když mi nějaký vlezlý němčour otravoval šeltie a nacpal se k nim málem až do klece. Musela jsem nutně na záchod a měla jsem strach, že ty šeltky šlohne. Tak jsem Belince prozřetelně dala její nejmilovanější povel "hlídej" a šla jsem. Podle referencí ostatních lidí u kruhu němčour skutečně přilezl až ke kleci, sáhl na vrátka a víc toho nestihl protože za klecí byla přivázaná puma
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 13:45
- Nahlásit
Biluškatak spravne,co ma co nejakej nemcour sahat na psi,mela mu udelat kratasy z kalhot,jinak snih bych poslala ale tady uz taje,to zas hajan bude jak hovado,nemuzu se dockat jak ho budu kazdy den cistit,jak ja to nesnasim tohlecto pocasi???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 13:52
- Nahlásit
isdpch
Ty vado, to je paráda! A co nedojíš, dáš tygrovi!
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 13:57
- Nahlásit
davidkova renata
aha tak do jine mistnosti tam si na chatujes a pak te to tam pusti ja zabudla ze tam je limit hodin...
benda2
jojojo to teda sou poradny taky sou to chladnokrevnici doufam zes koukal i na psi ne jen na kone ty doma nemame zatim....jeden je v planu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 14:04
- Nahlásit
isdpchty brdo kde jste to byli,ja cíííí taky?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 14:06
- Nahlásit
isdpch
No nevim jestli by mi bylo příjemný sedět zády třá to sklo neni tak pevný....
Po mě by ten tygr moc jídla už nedostal, zatímco, kdyby se dostal ven, asi by měl problém, aby mě dojel )) Tzn, čím víc člověk jí, tím je jistější, že z něj něco po tygrovi zbyde. A z toho zbytku je možné začít znovu, už naostro.
|