| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 02:54
- Nahlásit
želva
a já a jablunka jsme si našli nějakej kopeček,dali jsme si pod zadky igelitky a přitáhli psi aby nás táhli,švanda byla velká
Nás je tady vííííííííííííííííííííc jablonííííííííííííííííííííííííííí?????
Já seděla na p*deli v hospodě!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 08:04
- Nahlásit
Fstávááááááát. Gde se fšichni couráte? Tady už se dávno pracuje
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 09:22
- Nahlásit
dobré ráno všem které bolí hlava a jsou malátní ))
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 09:38
- Nahlásit
Biluška
Paní tak teď kom jste mě nakrkla. Jak pak si to dovolujete být v Havířově páru baráku ode mě a to se nestavíte ani na kafíčko? No paní, že Vás nefackuje hanba a pro příště kdokoliv z Vás dotyčných pánu/paní bude v Havířově tak se ozve a moc ráda se s vámi uvidím. Pac a pusu od dvou ze severu Biška a Damiška.
Kdopak bude 13.1 v Olomouci na výstavě? Já ano, vystavuji Damišáka. Prosím tak se stavte a kopněte mě.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 09:49
- Nahlásit
čus fšicííí a taky Darina1 co tu dlouho nebyla!
mám depku jak grandkaňon bo je venku sních.. Snad by mělo ve středu pršet .
Biluška
pani,nekrmte ty psy!!!!!!!!!!!!!!!! Co dyš si na to zvyknou??!!!
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 10:08
- Nahlásit
davidkova renata
máš ještě nějaký cukrový ?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 10:16
- Nahlásit
davidkova renata
Helé paní já mam taky depičku a se*u na ní. No a to by jste se divila páč já tu jsem každý den ( já su ten štábní, utajený )
a jak pak to tu pročítám tak ta blbá depička odchází a hned je krásny svět i ze sněhem.
Paní pojeďte do Olomouce? Nebuďte takový Pražácky škrt. Já Vám koupím kafíčko.
Pac a pusu od Biška a Damiška.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 10:20 - Změnil/a: benda2
- Nahlásit
isdpch
máš kafe ?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 10:29
- Nahlásit
Dobré ráno všem, co taky právě zjistili, že je tlačí všecky kalhoty a některé vůbec neobléknou!
Včerejší procházka byla parádní, jen kdyby se Amálek nekoupal a nemusel kvůli tomu předčasně domů )) Jak se máte při pondělku?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 10:30
- Nahlásit
isdpch
No co Vám budu vykládat fotky prima a taková malá poznámka Čert sebe nezapřel ( obšmournyk jeden ).
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 10:51
- Nahlásit
Gerda
Dobré ráno všem, co taky právě zjistili, že je tlačí všecky kalhoty a některé vůbec neobléknou
AHOOOOOOOOOOOOOJ !!!!!!!!!!!!!!!
benda2
máš ještě nějaký cukrový
už ne,proč,chceš se zbavit Bendy?
Darina1
já su ten štábní, utajený )
A jo tááák!Tak to Vy donášíte ty info až do Kanady a Júesej!
Nebuďte takový Pražácky škrt. Já Vám koupím kafíčko.
hm...to zní lákavě,za dráhu dám vod novýho roku asi 2000kč ,ale zas to kafe ZADARA...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 10:57
- Nahlásit
isdpch
mě vadili ti muflonííííí
Muflonííí sou mi u p*dele,ale lidi mě SE*OU !!!!!!!!!!! A že jich vylezlo,šmejdů
ale dalo práci zachytit ho v těhle jeho oblíbenejch pozicích
No nefim,já ho eště žádnou jinou za ty roky zaujmout neviděla.
kafe podražilo, tagže se to Bobe vyplatí
No dyk vo tom uvažuju zcela seryjózně
sem to trefil fčéra s tím psím pořadem
cos trefil?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 10:59
- Nahlásit
davidkova renata
Tak, tak paní jsu to já, bez mučení a fackováni donáším až do Kanady tady za rohem.
isdpch
No vidíš kdybych bydlela tam u vás tak kluci na sebe naskakují stále a vůbec jim to už neva, tak by dovolily i Čertovy ať si to vyzkouší. Klukovská láska je prý lepší.
Buzy šou mám stále.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 11:01
- Nahlásit
Darina1
Buzy šou mám stále
Šťastná to žena
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 11:02
- Nahlásit
Gerda
Dobré ráno všem, co taky právě zjistili, že je tlačí všecky kalhoty a některé vůbec neobléknou!
Hlásím stejnou diagnózu a potřebuji poradit léčbu. Prosím neradit NEŽRAT (moc namáhavé) a KOUPIT SI NOVÉ, VĚTŠÍ MODELY (moc drahé)
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 11:05
- Nahlásit
gabifi
potřebuji poradit léčbu
Bílou dietu - jíš to, co je bílý, je to samá bílkovina, já na tom zhubla 7 kilo, které jsem i s jedním bonusovým navíc opět přibrala, když jsem se přestala v jídle opět kontrolovat. Stačí jíst v malých porcích každé dvě hodiny, fakt co nejvíc bílkovin, hlad mít nebudeš a začneš hubnout. Já na to najedu asi taky co nejdřív, jen co se mi stáhne žaludek a nebudu mít hlad po svíčkové se šesti
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 11:06
- Nahlásit
gabifi
Hlásím stejnou diagnózu a potřebuji poradit léčbu. Prosím neradit NEŽRAT (moc namáhavé) a KOUPIT SI NOVÉ, VĚTŠÍ MODELY (moc drahé)
ty vado,za chvíli tu bude celej czpes a přilehlý servery .Takovou náfštěvnost nebude mít nikdo Radu teda tim pádem nemám...
Hele ale až budem mít to kempování u radiátoru,vynecháme teda ty původně plánovaný dortíky ne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 11:07
- Nahlásit
isdpch
sem to trefil fčéra s tím psím pořadem, cóóó
Sem na to koukla taky, dost se mi to nelíbilo, v podstatě jsem byla naštvaná na sebe, že jsem se na to koukala, teď už si každej najde nějakej důvod, proč dát psa pryč, vlastně ho strašně milujou a jen chtějí, aby byl šťastnější, což za ně musí zařídit někdo jinej. Ach jo.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 11:07
- Nahlásit
Gerda
ho strašně milujou a jen chtějí, aby byl šťastnější, což za ně musí zařídit někdo jinej
Šlo by todle i s manželama??
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 11:10
- Nahlásit
ahoooj vseeeem
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 11:11
- Nahlásit
davidkova renata
isdpch
hoj vy dva juknete sem http://larysekpitbul.rajce.idnes.cz/
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 11:12
- Nahlásit
Gerda
Já na to najedu asi taky co nejdřív, jen co se mi stáhne žaludek a nebudu mít hlad po svíčkové se šesti
ok, taky počkám, až se mi stáhne žaludek
davidkova renata
Hele ale až budem mít to kempování u radiátoru,vynecháme teda ty původně plánovaný dortíky ne?
ještě řekni, že taky vypnem radiátor a dostanu depkůůůů
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 11:12
- Nahlásit
benda2
ahoj zdravi te drza holka jestli chces jukni taky na to rajce ta adresa co sem dala renate ...teda chcesli videt smecku drze holky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 11:25 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
ketty
ty máš štěně za Skočický samoty ???????????????????
gabifi
ještě řekni, že taky vypnem radiátor a dostanu depkůůůů
tak daleko bych nikdy nezašla!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 11:26
- Nahlásit
isdpch
ta moderátorka utrousila když jsme na zájezdě, tak vždycky zařídíme, že čubu někdo pustí na chvilku z domu atd
Jistě a náš pes se má fajn, když na něj nemáme čas, je na zahradě, protože díky tomu vlastně nepotřebuje chodit ven. A vůbec, už jen ten její manžel, když si představí důvod, proč dát psa pryč, a on řekne - narození potomka. No, to je důvod jako prase. Kdepak, takhle se mi ten pořad opravdu nelíbil. Pochopila bych snad jen tu mladou maminku samotnou s miminem a starou babičkou a tu těhotnou ženckou, co její pejsek děti fakt nemá rád. Nevim, no, stejně si myslim, že kdyby ho měli moc rádi, že by se to zařídit dalo.....težko říct.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 11:26
- Nahlásit
Darina1
do Olomouce jedu , v sobotu , musím popřemýšlet jestli se mi vyplatí tam někde se 2 psy přenocovat ( loni jsem spala v hotelu Flora, ale z pátku na sobotu , letos jedu v sobotu ráno) kvůli kafču ....aby ti Pražané nebyli za škrty
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 11:27
- Nahlásit
davidkova renata
Šlo by todle i s manželama??
Já nevim, žádnýho sem eště neumisťovala....asi bych mu nehledala nový domov a dvě náhradní rodiny, kdyby se mu u jedný náhodou nelíbilo....
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 11:28
- Nahlásit
Gerda
Bílou dietu - jíš to, co je bílý,tož šup ven, sněhu je dost
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 11:29
- Nahlásit
mac1
tož šup ven, sněhu je dost
Ale to je pravda, rychle než to roztaje, škoda, že jsem dnes už měla majonézový- a tedy bílý- chlebíčky...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 11:30
- Nahlásit
Gerda
Pochopila bych snad jen tu mladou maminku samotnou s miminem a starou babičkou a tu těhotnou ženckou, c
tagže všechny! nechápu ani jednoho a hlavně nechci.
|