| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 18:56
- Nahlásit
maixnerova
Nadgott se ani nedostavil a nechal Davídkovou ve štychu
Von nemůže, dyť mu uhnila ta noha . Přece jsme se s Davídkovou dohodli, že se vezmou na Zejželech a já ho tam budu zastupovat. S ohledem na jeho prdlou cévku by mu ty horka nedělali dobře
Lola1
no a on pak třeba taky
Jako že by to byl sňatkovej podvodník myslíš?
Gerda
Pěkný prd, takže vlastně zas tak šikovná neni
To máš jedno, už je manželka, až starej humře tak shrábne všechno a ještě tantijémy z jeho cédéček. Pak může napsat knihu pamětí a bude mít další prachy.... no a kdyby bylo nejhůř tak může mlžit o tom,že ty děti jsou vlastně zahradníka a bulvár se z toho zblázní .... to máš další prachy
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 18:56
- Nahlásit
maixnerova
nechal Davídkovou ve štychu
ani ne tak ve štychu, jako spíš na ocet
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 18:58
- Nahlásit
Biluška
až starej humře tak shrábne všechno
Prd schrábne, bude se muset rozdělit se všema dětma, vsaď boty, že se do tý doby ňákej kousek eště najde, co bude testovat dna, kdože je jeho božský otec
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 19:01
- Nahlásit
Gerda
no dobře, tak se bude dělit s harantama. Ale jenom s těma velkýma. Třeba je Káj do té doby vydědí
co bude testovat dna, kdože je jeho božský otec
to by stálo za úvahu...
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 19:04
- Nahlásit
Biluška
Von nemůže, dyť mu uhnila ta noha
a co? Pejrak taky měl vo nohu míň....
Přece jsme se s Davídkovou dohodli, že se vezmou na Zejželech a já ho tam budu zastupovat.
Ahááá, tak to jóóó , to mám z toho, že sem chodím jen občas, pak vůbec neznám novinky ze společnosti, zkusím se vetřít jako drůžička
Gerda
ani ne tak ve štychu, jako spíš na ocet
...to je drsnýýý , voplatky se pečou, viď?
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 19:06
- Nahlásit
Biluška
to by stálo za úvahu...
di do toho... mysli na svou smečku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 19:07
- Nahlásit
Biluška
Třeba je Káj do té doby vydědí
To neni tak jednoduchý a stát na to myslí, aby se děti nemohly jen tak vyděďovat. Myslim, že Ivka se bude dělit se všema.
maixnerova
voplatky se pečou, viď?
pečou, ale já je rači kupuju, bo péct neumim )))))))))
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 19:10
- Nahlásit
Gerda
poslala jsem ti fotky Toničky a Piškota, dorazily?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 19:12
- Nahlásit
maixnerova
Dorazily, Tonka je moc pěkná, jsou si s Piškotem fakt podobný, počkej, až se na tebe domluvěj a něco ti strašnýho provedou, úplně to vidim, jaká budou dvojka .-))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 19:18
- Nahlásit
maixnerova
No dyť Pejrak se taky ženil v zastoupení, ne? Sem to teda viděla naposled jako děcko,ale určitě to tak bylo. Jestli ne, tak se to bude muset přetočit abysme měli nějaký precedéns
Gerda
To neni tak jednoduchý a stát na to myslí, aby se děti nemohly jen tak vyděďovat. Myslim, že Ivka se bude dělit se všema.
Neboj a důvěřuj jí. Ona si to zařídí, je čikovná
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 19:22
- Nahlásit
Gerda
počkej, až se na tebe domluvěj a něco ti strašnýho provedou, úplně to vidim, jaká budou dvojka
Jojo, taky mám takovýho tušáka
Předevčírem v noci v parku, jsem jí měla už i na volno. Tonička kulička cupitala vedle mě, Piškot dělal kruhy okolo nás a občas nás přiletěl zkontrolovat, poslouchal na slovo a okamžitě. Vše probíhalo téměř idylicky až do chvíle, kdy Tonička uviděla potok (!!!), zakmitala nožičkama a jako mrňavá funící lokomotiva se plnou parou vpřed hrnula k potoku. Vystartovala jsem po ní, ale uklouzla jsem na namrzlý trávě a jen tak tak, že jsem do potoka neschrastila taky. Toničku se mi naštěstí podařilo chytit. Piškot vše sledoval s neskrývaným pobavením a myslím, že Tonka u něj velmi stoupla v ceně .
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 19:25
- Nahlásit
maixnerova
Tonka bude pěkný torpédo, jen co se trošku otrká, myslim, že jistě naučí Piškota nějakou pěknou vylomeninu
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 19:29 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
Gerda
jen co se trošku otrká
a schodí aspoň 5 kilo,
v neděli jsem s ní byla na veterině. Tonička byla úplně v pohodě, včetně procedury čištění uší, ošetřování zubů a dásní a vymačkávání análních žlázek.
Hysterická začala bejt až v momentě, kdy se měla zvážit , když jsem jí chtěla postavit na váhu, začala se vzpínat jako kobylka. Když pochopila, že jí to nebude nic platné, s trpitelskýn výrazem usedla na váhu a hlavu otočila na stranu, aby se na mě nemusela dívat........ úplně jí chápu, já
váhu doma taky nemám.... . Pak jsme si Toničku s vetkou musely dloooouuuuho usmiřovat vitamínovým dietním želé
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 19:33
- Nahlásit
Gerda
... ale to už jsem ti vlastně psala v mailu..... ach ta hlava,... a bude hůř...
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 19:37 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
Biluška
No dyť Pejrak se taky ženil v zastoupení, ne?
já už si to taky moc nepamatuju...., ale takovejch nás bude víc, a klidně můžete říkat, že v původní nesestříhané verzi to tak bylo... a kdo to neví je nekultůrní indolent ...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 19:41
- Nahlásit
maixnerova
a kdo to neví je nekultůrní indolent ...
To by šlo, za tohle se schová ledacos
ale to už jsem ti vlastně psala v mailu..... ach ta hlava,... a bude hůř...
To nevadí, takhle jsem si to alespoň mohla přečíst i já
Heleďte, gde je dneska DAvídková? Já jí muším něčo povědít, ale urgentně
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 19:46
- Nahlásit
Biluška
já nevím, kde je, poslala mi včera krátkej mejlík, že má teď moc napilno, ale co, to neřekla .
Tonka je fenečka, kterou jsem si v sobotu přivezla z Chomutovskýho útulku, je jí 9 let. Nejdřív byla dost přešlá, ale už se projevuje "drajvově" :
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 19:47
- Nahlásit
Biluška
jo a jmenuje se Tonička - hádej proč ?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 19:47
- Nahlásit
maixnerova
Tonka je fenečka, kterou jsem si v sobotu přivezla z Chomutovskýho útulku, je jí 9 let. Nejdřív byla dost přešlá, ale už se projevuje "drajvově" :
Fim. Jsem to četla
já nevím, kde je, poslala mi včera krátkej mejlík, že má teď moc napilno, ale co, to neřekla .
Ať mě neštve s nějakou pilnou robotou a kouká se dogestit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 19:49
- Nahlásit
maixnerova
a jmenuje se Tonička - hádej proč ?
Tak to nevim
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 19:53 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
Biluška
.... ale víš .... umí to s litinovou pánvičkou, kamarádí s fíglama a Esme jí dala svůj klobouk
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 20:18
- Nahlásit
proboha lidi,vy snad nejste normální????????,
Jako gdo to má číst???????????,Pitbul přijel na vembloudoj,Lilátko má lifting(narozdíl vode mě),Tonička má nadváhu(stejně jako já ),Jablůůůnka už asi visí,Benda je zas mimo mísu(nic novýho),Gerda mi chce vydrápnout Pejraka a Biluše má přede mnou nějaký tajemství .A navíc mě nadgott eště nekontaktoval kvůli závěti...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 20:20
- Nahlásit
maixnerova
.... ale víš .... umí to s litinovou pánvičkou, kamarádí s fíglama a Esme jí dala svůj klobouk
Dokonce až tahle jo?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 20:24
- Nahlásit
davidkova renata
Jablůůůnka už asi visí
Eště né,ale nemám k tomu daleko!!! Nedaj se harantí taky darovat do dobrejch rukou??? Vlastně kašlu na to jaký ruce to budou,hlavně gdyž budou velký a pádný!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 20:25
- Nahlásit
jablunka
Nedaj se harantí taky darovat do dobrejch rukou
Zkuste to f telce ,já myslim,že by se to chytit mohlo..
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 20:26
- Nahlásit
davidkova renata
Zkuste to f telce
Jakože novej pořad?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 20:30
- Nahlásit
jablunka
Jakože novej pořad?
No jistěěěěěě! může se jmenovat třá Konečně volná nebo Frídom nebo Děti - naše budoucnost
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 20:32
- Nahlásit
davidkova renata
nebo Frídom
To se mi móc líbí! Paní,vy mi budete psát scénáře,ju?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 20:32
- Nahlásit
davidkova renata
Paní, dneska s náma na té veterině byl takový škaredý ovčák. Fakt bek. A měl s sebou paničku a tak jak kdyby vám z oka vypadla . Akorát vlasy měla obarvené na blond. Jinak bych si vás normálně spletla .Ale jenom vzhledem, protože jinak byla totálně vyhrabaná. Nominuju ji na titul "trupka roku" .
Pes byl nervák jak praxe (exteriérák, s prdelí až na zem a s ušima jak netopýr). Kdykoliv se nějaký pes v čekárně pohnul tak začal ječet. Baba, místo aby ho vzala traverzou, ho plácala po hrudníčku (i Winky má širší ) a říkala "Deny, nooo, hodný, noooo" . Nechápu za co ho chválila, ale to bude tím, že o psech nic nevím . Pes měl příšerně pronikavý ječák, takový vysoký, v té čekárně se to rozlíhalo, že mě regulerně boleli ušní bubínky. Pak začala paní doktorová v bytě o patro výš vysávat a pes začal řvát na ten vysavač. Po pěti minutách vytrvalého řevu jsem byla ochotná vzít traverzou babu i s čoklem.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 20:34
- Nahlásit
Biluška
Tak co je ??? mušim zas jít bo budu mít telefón!
Hele s tou narkozou...Nyný jí snáší zrovna tak divně a to jí nemohlo nic bolet bo jí dělali jen RTG.normálně se probudila šla domů po svejch bo to bylo slabý,ale do večera kňučela ,chodila jak blb tam a zpátky a vůbec jakoby nevěděla co má dělat,zmatená jak lesní fčela.Poprvý sem myslela,že jí bolí ten čumák kde měla 9 stehů,ale podruhý teda těžko.Chovala se stejně v obou případech
|