Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 603 . 604 . 605 . 606 . 607 . 608 . 609 . 610 . 611 . 612 . 613 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 10:26
- Nahlásit

A jinak dobré ráno všem, co se taky zas natáhli na ledu a narazili si opět stejnou polovinu bůčku!

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 10:28
- Nahlásit

isdpch
mažete s náma na cvičák
Jako už v sobotu, jo? Ty bláho, no tak jo, budu asi ráda, jen sem chtěla jít do Lucerny na ten japonský den, co tam je od 13.00 do 18.00 a pak od 18.30 promítání jednoho z filmů.

Jimmi
tak to je zrada pani, to je velká zrada!!! Pak nám půjdeš ale fandit a obluzovat rozhodčího, aby nám dal 100 bodů!

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 10:32
- Nahlásit

isdpch
No tak jo, určitě ten čas radši věnuju Mařce, abychom se tam pak v dubnu moc nezesměšnily.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 10:33
- Nahlásit

želva
máš to v mailu na morčeti, jo?

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 10:34
- Nahlásit

Čus fšicí.........

StaHi
vinsujem uprimnou soustrast
Díky moc.
želva
davidkova renata
co se stalo s jablůnkou???
Asi se přece jen voběsila

Tssssssssssss,to by se vám hodilo!Prdlajs,ještě chvíli tu budu prudit!

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 10:39
- Nahlásit

jablunka
To je jasný, že ses nemohla vobjesit, když sem ti na to napsala tak pěknou básničku ))))
Nechceš jít s námi na ZOPku?

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 10:53
- Nahlásit

Gerda
Nechceš jít s námi na ZOPku?

Jednak nemám psa se kterým bych šla (U Bruce jsem ráda,že teď přijde na přivolání,jak to s ním fláká ) a druhak je to vopravdu trochu z ruky.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 10:54
- Nahlásit

davidkova renata
Jenže to nejsou endorfíny,ale fernet..
Tak proto už máš tolik zkoušek - abys nemusela pít skrytě doma )))

Jimmi
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 11:20
- Nahlásit

Gerda

Gerdo a všicí výcvikáři u nás na foru přišli s báječnou věcí, jak nabudit psa, aby byl takzvaně nabuzenej a krásně poslouchal. Stačí mít kotec doma a na cvičáku. Byla jsem za blbou páč jsem to nevěděla, že každej správnej výcvikář zavře psa do kotce a ten pak ze zoufalství udělá fšecko!!!! Takže holky, du do ZOPek, páč po kotcové kůře, udělá Jimin naprosto fšecko a sám!!! ani nebudu muset opruzovat s povelama
Jinak je to okecený na foru krátkosrstých kolií, kde se jeden vyje...nec ptal co všechno pes vydrží, jestli může bejt venku nafurt

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 11:23
- Nahlásit

Jimmi
To je ale báječnej nápad - jen tomu udělám malej update - nebudu kupovat kotec, zavřu jí do auta, bude tam nafurt.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 11:26
- Nahlásit

Jimmi
páč jsem to nevěděla, že každej správnej výcvikář zavře psa do kotce a ten pak ze zoufalství udělá fšecko!!!!
Děfče,to je hodně stará metoda ,pořád se hojně používá.Navíc bohužel funguje bo ten pes se dostane akorát na plac a tak maká,jelikož to je jeho jediný rozptýlení.I dnes je spousta "výcvikářů" ,kteří tvrdí,že jedině takto chovaný pes má naději na skutečné úspěchy v kynologii a že doma chovaný pes to nikdy nedokáže.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 12:00
- Nahlásit

davidkova renatanazdar pani a nazdar vseci,co mate depku jak prase jak ja?????vecer mi brnkni,neco ti povim a pak nebudes chapat!!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 12:04
- Nahlásit

davidkova renatahm,jeste tem uspechum a zkouskam,tak to by hajan nemel osm zkousek,po ipa az po specialky,zas nejakej blbej heft,jinak hajan bere kotec jako trest,tak to bych s nim cviceni takhle dobre nedocilila

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 12:04
- Nahlásit

nemethova5
pak nebudes chapat!!!!
nechápu už ted ,ale zkusim to.Depku mám bo venku se tady vůůůůůůbec nedá nikde chodit,je ledovka,na tom 5 čísel vody a klouže to neuvěřitelně!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 12:06
- Nahlásit

davidkova renatatady je zas s....a!takze hajan je jak hovado,jinak jsem psala,ze na hajan kotc ma opacny ucinek,jo a je v byte a zajimave,ze ma osm zkousek a neni to kotcak

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 12:10
- Nahlásit

nemethova5
je v byte a zajimave,ze ma osm zkousek a neni to kotcak
No jo,ale nevymetáš s nim ty mistráky.Tam by neuspěl bo nejni kotcovej..

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 12:12
- Nahlásit

davidkova renataale jo vymetala,jenze se neminimdivat na ty xsichty priblbly a kdybych chtela,tak uz je s hajanem vymetam,jenze nemam ani prachy ani cas ani zazemi a vubec mi to nechybi,nedelam rozdil mezi kotcakem,nebo bytakem,bud pes umi,nebo ne!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 12:17
- Nahlásit

nemethova5
,bud pes umi,nebo ne!
Nemůže umět dyš je v bytě chovanej,copak to nechápeš????Vodbornícííí to vědí líp

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 12:19
- Nahlásit

davidkova renatacha,cha,ti reknu,to jsou odbornici,jak ja odbornik na ropu,asi tak nejak,asi etologie a chovani jim nic nerika a uzky kontakt,at se vrati ti odbornici zpet do skoly a uci se zakladum,jako je podmineny a nepodmineny reflex,ja se dnes fakt p....u smichy,diky,aspon jsi mi zlepsila uz tak zhnusenou naladu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 12:31
- Nahlásit

nemethova5
uci se zakladum,jako je podmineny a nepodmineny reflex,j
a s tim děte do řiti,pani.Prostě logicky!!!! Když čokla zavřete a pustíte ho jen na cvičení,co bude dělat???Cvičit jak vo život A vo tom to je

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 12:40
- Nahlásit

davidkova renatano promin,ale ja hajan zavrit,tak z toho cviceni mam velke h...o,kotec je pro nej trest,nevom proc,nikdy jsem ho nezavirala do kotce,kdyz neco proved na cvicaku,tak to ma asi otocene,do riti pujdu,ale za chvilku do roboty

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 12:42
- Nahlásit

nemethova5
do riti pujdu
Tak tio se tam za chvíli potkáme
nikdy jsem ho nezavirala do kotce
no to je právě ta chyba!Pokud by tam bylu už vod dob imprítingu,bylo by všechno jinak

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 12:43
- Nahlásit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 12:45
- Nahlásit

nemethova5
to je foto z kotce?
hele,ty už to umíš vkládat!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 12:46
- Nahlásit

davidkova renatapodivejte pani,neni haaaazky,kdyz je to takovej hodnouckej bobek a ja ho budu zavirat do kotce,tam zavru radoby ty vycvikare a sama jim udelam ten impriting,reni,ty v.le,on uz odmalicka to bral jako trest,jeste ze mam hajana jako kamose,ne jako stroj na uspechy,to jsem si oddychla,ale jo tu metodu znam,ale jaksi na nas nefunguje,hodne lidem pomohla to vim.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 12:47
- Nahlásit

nemethova5
hodne lidem pomohla to vim
Jo,lidem jo

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 12:48
- Nahlásit

davidkova renataale pani,jedine ze by v tom kotci mel hajan svuj gauč a kikinu,bo rikal,ze jinak nejde do kotce,jo a jeste telku,ta je pry dulezita!on je sectelej,jo vkladat umim ale musela jsem si tam dat internet explorer,bo mam operu a pres ni to nefachci,nejak moc je chranena pred virama,abych si tam nenatahla nejakej bordel pres ty fotky.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 12:49
- Nahlásit

davidkova renata

je to hnůůůs velebnosti

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 12:49
- Nahlásit

davidkova renatavsak ,neeee,pani znate ten polstrovanej kotecek,jenom pro vas rarucene vyhodny

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 12:51
- Nahlásit

Jimmipani,vy davate taky psa na radu odborniku do kotce aby vam super cvicil?ja ne,bohudik

<< 1 ... 603 . 604 . 605 . 606 . 607 . 608 . 609 . 610 . 611 . 612 . 613 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání