Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 603 . 604 . 605 . 606 . 607 . 608 . 609 . 610 . 611 . 612 . 613 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Ebony
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 23:15
- Nahlásit

Neessi
Nejde o velikost,i když vlastně jde
já bych řekla, že velikost je vždycky až na tom prvním místě

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 05:50
- Nahlásit

Ebony
žádný apod. není, nikdo není Fufinkovi podobnej, a von už je v důchodě, takže on by to už jen rozhodcoval

No to chápu úplně přesně,pani,že mu z žijících není nikdo podobnej,ale byl jeden- náš Kazan(před půl stoletím).Ten unes půlku prasete v tlamě a ani ji neumazal vo zem

já bych řekla, že velikost je vždycky až na tom prvním místě

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 07:46
- Nahlásit

Dobré ráno fšem co jako já mají dneska volno a budou se povalovat, i těm, kteří makají jako mourovatí

maixnerova
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 08:02
- Nahlásit

Také zdravím pracují lid, flákače (i ty, který se vytahujou) a melounáře - kdyby některý trpěl pocity viny, ráda pomohu a pošlu číslo svého účtu

želva
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 08:32
- Nahlásit

maixnerova
ahojda,jak se vede s tvojí smečkou??
ahojda všem

maixnerova
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 08:37
- Nahlásit

želva
ahoooj , vede se , Kousík s Tonkou jsou kumpáni a Tonička začíná bejt pěkně drajvová

želva
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 08:47
- Nahlásit

maixnerova
tak to je hezký ,vám fandím
Nyný má konkurenci

maixnerova
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 09:17 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

želva
Nyný má konkurenci

no to néééé, zatím eště , ale to přijde. Hodně legrační je, že Tonička Piškota napodobuje , bohužel ne v poslušnosti, ale v lumpárnách . Kousík, když se chystáme na procházku, radostně na mě skáče a dělá piruetky. Tonička také skáče, piruetky jí vzhledem k proporcím zatím nejdou, ale snaha se taky počítá . Piškot je zvyklej posledních pár schodů řítit se tryskem ke dveřím. Tonička se taky chce řítit tryskem. Kousík po jídle letí zkontrolovat Tončinu misku, jestli mu tam něco nenechala, Tonka rychle cupitá opačným směrem zkontrolovat totéž . Někdo jde, Kousík blafne, Tonička blafne... fakt sranda ... O společné vášni pro potoky, louže, bahniska a rybníky ani nemluvě...

benda2
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 09:35
- Nahlásit

ahoj všem co jsou čistý i těm špinavým od mouru mourovatého

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 11:03
- Nahlásit

Dobré ráno všem, co zas budou muset jít za chvíli z práce, protože maj tetu v hypoglikemickém šoku kdesi ve městě a je nutno jí dohledat - nemáte někdo pátrače, co hledá cukrovkáře po Praze?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 11:05
- Nahlásit

Gerda
A jak jí jako chceš najít???????Zrovna ty,se svým orientačním smyslem???Snad to nevyzní moc kách,ale taky bys mohla přijít s křížkem po funuse...

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 11:07
- Nahlásit

Gerda
já jednoho pátrače znám. Se jim říká Polície čé er. Nic moc teda, ale o tetě by možná vědět mohli

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 11:08
- Nahlásit

davidkova renata
právě že vůbec nevim, už jí začínaj hledat i policajti, dostali jsme zprávu, že sebou včera někde švihla, zlomila si ruku, od té doby jí nemůžem najít, telefon už má vypnutej, jen ráno volala, úplně zmatená, jak v posledním tažení, že je jí zima, že má žízeň a že neví, kde je. Nebyla schopná reagovat na pokyny, že se má někoho zeptat, nebo někoho předat k telefonu, by jí ten dotyčnej posadil na taxika a poslal domů, nebo do nemocnice. Prostě jí někde budeme muset najít, ale fakt nevim, kde. Bolí mě z toho břicho, máma se láduje práškama na srdce. Dnes bude den pátračů.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 11:14
- Nahlásit

Gerda
obvolej všechny nemocnice a zeptej se, jestli ji hospitalizovali. Když nikde nebude a fláká se někde po ulicích tak ti asi nezbyde než to nechat těm policajtům . Praha je na tohle moc veliká

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 11:20
- Nahlásit

Biluška
Nemocnice už jsou obvolané, nikde není, i z telefonu bylo znát, že je někde na ulici. Asi někde poblíž nemocnice, dost tam houkaly sanitky. Říkala sem si, že kdyby to s ní švihlo tam, kde právě je, dostane se do nemocnice hned a můžou s ní něco udělat, když "vydrží" dlouho, může se dostat někam, kde bude do nemocnice daleko a třeba na ní nikdo tu sanitku ani nezavolá. Mám pocit, jestli neměla i nějakou mozkovou příhodu, nedokázala vůbec reagovat. Ale jestli byla venku celou noc....tak se asi není čemu divit. Ach jo.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 11:26
- Nahlásit

Gerda
tak ti držím palce, my jsme něco podobného zažili kdysi dávno s babičkou. Asi ti nezbyde než doufat, že ji někdo někde najde a zavolá jí sanitku. Jenže lidi jsou dneska bezcitní, překročí tělo na ulici, pomyslí si něco o ožralé babě a půjdou dál. Zkus vzít auto a okolí nemocnic projezdit. Pořád lepší než sedět a čekat ne? Třeba budeš mít štěstí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 11:30
- Nahlásit

Gerda
tak to je hustý... Vidim to jako Biluška,sama nezmůžeš nic..
Biluška
Já vám písnu mailíka,ale až zjistim kde mám ty papíry co je na nich napsaný kde co mám

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 11:48
- Nahlásit

Tak už je policejně zaměřená, za chvíli bude dopátraná. Myslim, že to šlehne i s mou mámou, které se z této zprávy začíná ulevovat, ale zároveň i bušit srdce. No, přece jen je ten začátek roku pěkně pos*ranej.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 11:53
- Nahlásit

davidkova renata
Já vám písnu mailíka,ale až zjistim kde mám ty papíry co je na nich napsaný kde co mám
Paní, vy f tom máte bordel, stejně jako všichni moji klienti . Můžu zodpovědně prohlásit, že 99% českého národa, má-li najít nějakou smlouvu začne běhat po bytě a vykřikovat " Franto, kam jsi dal tu pojistku"
- "jakou pojistku"
- "no tu, od té Kooperatívy"
- "dyť ty nemáš žádnou pojistku od kooperatývy, tu kooperatývu má přece Jana, ty máš ten Dynamýk"
- "blbost, mám kooperatívu, přece tu, jak mi dělal tenkrát Olin"
- "jó tu, no tu máš v šuplíku, ne? "
v šuplíku se pochopitelně nenajde, ale najde se rodný list prababičky co umřela v první světové. Pak se hledá na půdě, v různých skříních, mezitím se třikrát pohádají jestli tu kooperatívu mají, nebo nemají, on tvrdí, že už ji zrušila a ona že né. Nakonec smlouvu najdou v kuchyňské lince, já do ní kouknu a zjistím, že ji zrušila ještě dřív než umřela ta babička . Nebo nastane ta horší varianta, smlouvu nezrušila a v tom případě si dovolím požádat ještě o poslední výpis. Franta s Bětkou se příšerně rozhádají na téma "ten výpis nám vůbec nepřišel" , pokračují tématem "kdo je takový kretén, že ten výpis vyhodila kdo má doma takový bordel, že neví kam co dal" . Bětka prohledává šuplíky, Franta knížky. Výpis najde dcera, která přesně ví, že je v kuchyni na okně v té hromadě starých novin na zatopení. Franta s Bětkou požádají o rozvod, neboť během hledání výpisu vypluli na povrch témata "kdo předloni nezavřel kočku, takže se venku nachladila a chcípla", "kdo zrušil tu výhodnou pojistku na mladýho, takže když loni spadl z kola tak nedostal nic", "kdo předevčírem neumyl nádobí když Bětka dělala dvanáctku" a "kdo furt musí chlastat to pívo a smrděj mu nohy" . Říkám vám paní, kašlete na úklid a pojďte dělat k nám, je to úžasně zajímavá práce

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 12:02
- Nahlásit

Biluška

Ste trupka,sem si u kočky ucvrnkla
Jinak naprosto přesnej popis,akorát nemám toho Frantu
Nabídku k práci zvážim bo humor jest kořením života

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 12:18
- Nahlásit

davidkova renata
Paní, vy se smějete, ale mě to pokaždé zdržuje od práce . Poněvadž se nesmím řehtat nahlas, ale musím se tam tvářit vážně

Před svátkama mi volala jedna klientka, co má tři haranty a já jsem jí na ty haranty dělala pojistku. Asi tři dny potom volala, už podle hlasu šíleně nasraná a povídá mi: " od kdy ta pojistka platí?"
-" no až od prvního prosince, vždyť jsem vám to říkala"
- " to je blbý, předělejte to, ať to platí hned"
- "ale to nejde, to jde až od prvního...."
- " to je v prdeli, já jdu z třídních schůzek, já ty hajzly dneska zabiju...."

Se přiznám, jsem se neovládla a řehtala jsem se,že mě bylo slyšet až v sousedním kanclu

sarax
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 12:19
- Nahlásit

Biluška
celkem jsi mi zvedla náladu..ale má to jedno proti
nový LCD monitor je poprskanej krabím salátem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 12:38
- Nahlásit

Biluška
to je v prdeli, já jdu z třídních schůzek, já ty hajzly dneska zabiju

Asi k vám fakt pudu..
Máte toho maila

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 13:01
- Nahlásit

davidkova renata
už jsem vám odmejlila paní .-)

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 13:13
- Nahlásit

davidkova renatanazdarek pani,a vsici,co uz maji prace plnou ř.t!!!!no tak jsem hajana musela koupat ,chudak to nebyl ovcak,ale blatak,nadavala jsem rano jak spacek,pani neco se rysuje,zajedu tam osobne,pani,radsi nervu predem,necham tomu volnej prubeh a pysik,at si na...e,ne?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 13:15
- Nahlásit

Biluškadobry den pani,dnes jste mi zvedla naladu,bo obrazovku jsem poprskala tradine kavou,tak klíííídek,jo,bo jsem jeste nebyla na WC

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 13:35
- Nahlásit

Tak už jí našli, je v Krči v nemocnici. Pelášim za mámou, musíme jí tam přinést spoustu věcí, takže prosím pokud by byly nějaké změny ohledně zítřejšího ípení, dejte mi vědět SMSkou nebo volánim. Takže zdar všem glykemickým indexům!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 13:37
- Nahlásit

nemethova5
pani neco se rysuje
No už by bylo celkem na čase!!!!!!!!!Mi pak dejte hlášku!
Gerda
Tak už jí našli, je v Krči v nemocnici
tak sláva a navíc je to kousek

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 13:40
- Nahlásit

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 13:41
- Nahlásit

davidkova renatapani co mam delat,ja uz chci aby bylo teplo!!!!!!!a chodit a jezdit na vylety?

Gerdajezisi kriste,to zase ten den zacina!

<< 1 ... 603 . 604 . 605 . 606 . 607 . 608 . 609 . 610 . 611 . 612 . 613 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání