Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 603 . 604 . 605 . 606 . 607 . 608 . 609 . 610 . 611 . 612 . 613 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 17:33
- Nahlásit

Tinta76
Jé-kdy tam jedeš?

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 17:37
- Nahlásit

Tinta76
Ještě jednu důl.radu-běž k Martinovi(Russ starší)dveře vpravo.K Simonovi(syn) nééééé

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 18:19
- Nahlásit

Čau lidi, co se řeší? Krom ptáků Kanů . My máme Kany ochočený, tady je obrovská švestková alej a krom toho, že v ní bývá nablito tak sídlí Kanové . Jeden mi na podzim zaútočil na auto a málem jsem kvůli němu nabourala

želva
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 18:37
- Nahlásit

jdu na Ulici

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 18:39
- Nahlásit

želva
jdu na Ulici

Von tě domácí vyhodil??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 20:17
- Nahlásit

Jimmi
do vzduchu hodila Jimův míček a jako idiot volala: "chytej".....no a von chytal.
Pani,tak to je ale ÍÍÍÍÍPO krkavec!Sice ho líčíte eště horšího než Kan,ale moh by se hodit.Do lííínijí třá..Zkuste se s nim nějak lidsky domluvit,vzali bysme ho k Waldoj na tu ZOPku co se chystáme.akrorát se mušíme domluvit,kdo ho předvede...
A vy nejdete s náma ííípit nebo už ZOPku máte?

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 20:20
- Nahlásit

Jdu na Kryšóta tak dobrou noc fšem

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 20:29
- Nahlásit

Můůůůdr, je po tobě sháňka na "oteklé tváři"

želva
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 20:38
- Nahlásit

Neessi
ale prosímtě,na seriál ty mudr

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 20:56
- Nahlásit

Biluška
je po tobě sháňka na "oteklé tváři
četla jsem to,ale těžko se vyjádřit,když to nevidím,ale nejspíš to budou ty uzliny a ne zuby.

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 20:59
- Nahlásit

želva
ale prosímtě,na seriál

Aha,tak to zas já nevim,seriály nejsou moje parketa.Už kdysi mne odradil seriál :Čtyři z tanku a pes

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 21:02
- Nahlásit

davidkova renata
ZOPku co se chystáme

Co to tu chystáš?Na jakou ZOPku? Já myslela,že jedeš k nám na ty vylučovačky s Nyný,jak tě zval tuhle H.Dubový a pak na ten mistrák

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 21:25 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

Tady máte něco na uklidnění-v pohodě práskejte bublinky a hlavně se zvukem,jinak to neuklidní.

http://www.winterrowd.com/bubblewrap/

Tinta76
# Zasláno: 9 Led 2008 21:43
- Nahlásit

Neessi

Právě jsme se vrátili! Byli jsme u staršího. Příště to budu vědět a objednám se jenom k němu. Pani, já jsem úúúúplně paf! Dva psi na vobyč vočkování, byli jsme tam asi hoďku a kdyby nebylo už tolik hodin, tak bysme tam snad byli i dýl. Čéku se votamtaď vůbec nechce A to prostředí je tam úplně super. Rexík dostal celkem asi dvacet piškotů (pokaždý, když prošla sestra vokolo). Dejza byla za hvězdu - peruán z útulku :-D Pak zjistil, že tam někdo z naší rodiny byl s úrazem (před 10 lety) a tak se vyptával, jak se pejsa má ...
Tak takhle já si představuju veterinu ... mám hroznou radost!

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 21:48
- Nahlásit

Tinta76
Tak takhle já si představuju veterinu ... mám hroznou radost

No a co jsem dřív psala"vedle"! Mne taky neuchvátí,když vet inzeruje,že má cétéčko,když se blbě chová k mýmu psu.Ale Martin je bezva.Taky říkal Rexíkovi:Ahoj,já jsem strejda Martin?

Tinta76
# Zasláno: 9 Led 2008 22:00
- Nahlásit

Neessi
No a co jsem dřív psala"vedle"! Mne taky neuchvátí,když vet inzeruje,že má cétéčko,když se blbě chová k mýmu psu.Ale Martin je bezva.Taky říkal Rexíkovi:Ahoj,já jsem strejda Martin?

No jo, psalas no Jsou vetové, který se hezky chovaj ke psům, ale nemaj vybavení (těch je tady u nás dost), pak vetové který maj špičkový vybavení, ale chování ke psům a k majitelům nic moc (ten tu je jeden) a pak ty s dobrym vybavením a láskou ke zvířatům. Fakt jsem nadšená, že jsme vode dneška u něj. Vo strejdovi sice nic neříkal, ale mluvil na Rexíka celou dobu a krmil ho piškotkama Taky ti ukazoval tu poštolku? Chudinku

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 22:07
- Nahlásit

Tinta76

copak poštolku,ale viděla jsi tu boxerku s přeraženou páteří a toho třínohýho psa?On je má teda hned za ordinací,ale občas mu tam vlezou.On se taky ujme všeho.Dřív jsme se i o některé podělili,dokud neměl postavenou tuhle kliniku.Jednou mi přivezl i 6 koček najednou
Pošli mi na majla fotku tý peruánky,jo?

Tinta76
# Zasláno: 9 Led 2008 22:26
- Nahlásit

Neessi

Týjo tak boxerku jsem neviděla, ani toho třínohýho psa ... ale každopádně mě to utvrdilo, že ten člověk pro zvířata žije. Chvíli jsme se bavili i vo útulkách, když se dozvěděl, že je Dejza z útulku, tak zajímalo, jak ten útulek vypadá. Bohužel jsem ale nemohla posloužit, páč jsem tam nebyla
Fotka tady někde byla, Dejza tu má dokonce i svoje vlastní téma. Ale vložim ti ji sem To je druhej den doma. Teď už vypadá líp. Má o dva cenťáky tlustší krk a nejni to taková kostřička a taky trochu povyrostla, ovšem nový fotky stále ještě nemám ...

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 22:53
- Nahlásit

Tinta76
Dejza

hezká beruška,jen trochu ustrašená-však ji dáš do pořádku.

StaHi
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 02:45
- Nahlásit

jablunko docitam az ted, za sebe a svou psi karikaturni partu vinsujem uprimnou soustrast (placatky rulez!)

Tinta76
# Zasláno: 10 Led 2008 05:48
- Nahlásit

Neessi
jen trochu ustrašená-však ji dáš do pořádku.

Vona už se takhle netváří. Ale je docela problém jí vyfotit, bo při jakýmkoliv projevení zájmu vo její osobu sebou třískne vo zem (a to doslova) a rozcapí se. Renče jsem slíbila fotku ve voblečku, ale nějak nestíhám

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 06:27
- Nahlásit

Tinta76
bo při jakýmkoliv projevení zájmu vo její osobu sebou třískne vo zem (a to doslova) a rozcapí se.

Tak aspoň že nemá po tobě tu tvoji touhu po neviditelnosti
to je dobrý znamení

Tinta76
# Zasláno: 10 Led 2008 06:31
- Nahlásit

Neessi

no touhu sice nemá, ale dokáže to taky (nejčastěji, když prší a je potřeba jít ven )

Jimmi
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 08:32
- Nahlásit

davidkova renata
A vy nejdete s náma ííípit nebo už ZOPku máte?

my máme ho*vno, tak nějak všeobecně, takže můžu leda fandit
na ZOPku bych potřebovala chodit na cvičák, páč nějaký odložení a hlavně to položení by byla fuška

Jinak budu držet palec Gerdě, která je odvážná a dedotoho
sem jí řekla, že ty endorfiny, co se jí rozlejou f krvi na konci zkoušky stojej za to

želva
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 09:01
- Nahlásit

dobré ráno všem,co se stalo s jablůnkou???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 09:46
- Nahlásit

Jimmi
že ty endorfiny, co se jí rozlejou f krvi na konci zkoušky stojej za to
Jenže to nejsou endorfíny,ale fernet..
želva
co se stalo s jablůnkou???
Asi se přece jen voběsila

želva
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 09:48
- Nahlásit

Gerda
přepošli mi fotečky od maixneroví,díky moc

Jimmi
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 10:11
- Nahlásit

davidkova renata

Jenže to nejsou endorfíny,ale fernet..

to mělo bejt překvapení

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 10:19
- Nahlásit

Jimmi
Jinak budu držet palec Gerdě, která je odvážná a dedotoho
sem jí řekla, že ty endorfiny, co se jí rozlejou f krvi na konci zkoušky stojej za to

Jako ty tam nejdeš, jo? Vypadala jsi, že tam jdeš 100% - tak to ne milá pani, když sem se nechala ukecat já, musíš taky! Dyť my taky musíme předtim na cvičák, když půlku povelů neumíme )))

Jimmi
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 10:25
- Nahlásit

Gerda

já neumim žádnej cvičákovej povel, já mám výchovu samodomo, ale je fakt, že některé povely by se hodily třá ten na odložení a hlídej, takže já ti pani budu fandit a na konci budu držet frťana

<< 1 ... 603 . 604 . 605 . 606 . 607 . 608 . 609 . 610 . 611 . 612 . 613 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání