| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 20:38
- Nahlásit
davidkova renata
Lilátko už to přešlo. Sem tam ještě trochu kníkne, ale v podstatě už je normální
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 20:38
- Nahlásit
Biluška
A měl s sebou paničku a tak jak kdyby vám z oka vypadla .
A chudák žencká... ,já vím co to je žít s takovým xichtem... A navíc eště s exteriérákem .Patrně vyrovnaná povaha,doufám,že ste si vzala kontakt,použijem ho v lííínijích
ale to bude tím, že o psech nic nevím
Nebyl tam se zánětem f uchu?To byste měla poznat!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 20:39
- Nahlásit
Biluška
Lilátko už to přešlo
No Nyný to nakonec taky přešlo tak je fšecko f cajku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 20:44
- Nahlásit
davidkova renata
Patrně vyrovnaná povaha,doufám,že ste si vzala kontakt,použijem ho v lííínijích
To jsem nemohla . Paní hrdě odkráčela středem poté, co jsem Mášenkovi přes celou čekárnu zašeptala, že vezmu traverzou toho čokla i s tou babou. Ten pes v tu chvíli zákeřně ztichnul takže to paní patrně zaslechla . Adresu seženu v databázi toho veta, to nebude problém, ale kontaktovat ji budete muset vy . Krom jeho povahy budou jednoznačným přínosem i jeho uši. Takhle ušatého ovčáka jsem ještě neviděla .
Nebyl tam se zánětem f uchu?To byste měla poznat!
Nefim . Dyť víte, že tomu nerozumím Jestli jo tak to musel být hoooodně velký zánět, protože měl hodně velké uši
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 21:00
- Nahlásit
Biluška
kontaktovat ji budete muset vy
No jo,zas na mě zbyde ta dřina...ale co by čék pro lííínije neuďál,že jo.Navíc sem na ty vofčounííí ,taxi to vemu jako za svý.Ale Nyný s nim nenakrejem bo má taky celkem velký ušiska a ty štěnda by nám mohli uletět! Ale dybysme to vohlídaly,mohly bysme vytvořit novou Fidolíniji .Pokud by byli dobrý na vobranu(nesměj ale bejt po taťkovi asi ),mohli by na hladký letět jako Kan ,to nigdo nemá!Zavolejte toho Heriota a zjistěte adresu,může se to hodit.
Jestli jo tak to musel být hoooodně velký zánět, protože měl hodně velké uši
No to je jasný bo velkej zánět se do malýho ucha nevleze
Fšicííí
brou...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 21:36
- Nahlásit
Biluška
na té veterině byl takový škaredý ovčákKdykoliv se nějaký pes v čekárně pohnul tak začal ječet.
Taky jsem byla dneska na veterině s Bordžínkou-teda ne že by jí něco bylo,jen jsem byla pro potvrzení,že zakoupené stáje od renomované firmy jsou vhodné pro ustájení koní(to by čék posral,co všechno chce MěÚ stavební odbor za papíry) a tak jsem vzala krakenku s sebou.Sotva jsem vlezla do čekárny,tak všechna havěť,která tam před tím byla na zemi se najednou vyhoupla na klín svých pánečků,kteří nevrle zahlíželi,že tak velký a nebezpečný zvíře bez koše vodím do čekárny.Tak jsem šla rovnou za vetem a všechny předběhla Ptám se veta,jestli můžu vzít dovnitř Bordžínku.On že jo,ale to velký hovado,co mám na vodítku ať nechám někde venku.No to mě teda naštval (pravda,neviděl ji asi 4 měsíce),ale stejně.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 21:39
- Nahlásit
Neessi
On že jo,ale to velký hovado,co mám na vodítku ať nechám někde venku.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 22:02
- Nahlásit
Biluška
Pani,vy se smějete,ale když jsem se pokusila domluvit termín rentgenů na roce,který se nám pomalu blíží,tak se vet pokusil ještě o jeden drsný ftip,jako že to budeme muset jet udělat na rentgen pro koně.Pro jistotu si zkontroloval její kérku v uchu.No měla jsem dost
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 22:03
- Nahlásit
dobré ráno všem
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 22:05
- Nahlásit
benda2
dobré ráno všem
Odkud tě pustili?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 22:09
- Nahlásit
benda2
# Zasláno: 8 Led 2008 22:03
Citát
dobré ráno všem
dobré ráno
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 22:16
- Nahlásit
dobrou noc všem
(už mě zase chytili)
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 22:25
- Nahlásit
benda2
už nepij!
all
dobrou
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 05:37
- Nahlásit
Dobrýýýýýý ale strašně studený ráno fšéééém,kdo nesnášíte mrazy pod -11,5 stC,tak zůstaňte f kutlochu
a hlavně neolizujte zábradlí
|
Tinta76
|
# Zasláno: 9 Led 2008 07:19
- Nahlásit
Brý den!
Neessi
Pani, ke kterýmu vetovi chodíte a kam?
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 09:25
- Nahlásit
isdpch
bolí mě hlava a to tak, že velmi
Bré ráno. Čemu se divíš.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 09:28
- Nahlásit
isdpch
jen ta rána ......
??? Tys cestou domů od Radegasta trefil kandelábr ???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 09:55
- Nahlásit
Dobré ráno drahé děti, i vy všichni do růžova vyspinkaní!
Včera to bylo fajn, když jsem přijela domů, říkala jsem mařence, že jsem ji přihlásila do školy a že to není obyčejná škola, že tam bude dostávat vysvědčení už v dubnu. Marie nic neřekla a odběhla sežrat hovno, neboť šla ven bez vodítka i košíku. Vedla jsem ji záměrně cestou, kudy se teď bojí chodit, protože tam práskají, ovšem ve 2.10 už nikde nikdo nepráskal. Natáhla jsem se tam na ledovce, ale musela sem se smát, rpotože sem předtím docela úspěšně balancovala a vyrovnávala, než teniska definitivně neustála led na cestě. Mařce se to líbilo, vypadala, že mi teď bdue podrážet nohy sama, bo je to fakt prča. ONA SE MI SMÁLA!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 10:10
- Nahlásit
isdpch
Já se ale natáhla z jiného důvodu než ty )))) odcházela jsem naprosto střízlivá )))))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 10:12
- Nahlásit
isdpch
Gerda
Mě by se neopovážili smát Nosím traverzy nebezpečně nízko a ony to vědí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 10:14
- Nahlásit
Biluška
Mě by se neopovážili smát
To já jí klidně nechám, ale budu se jí smát, až podělá tu zkoušku, a tam jí znemožnim přede všema
isdpch
ale já se natáhl skrzevá led ukrytej pod sněhem
Jo, tak to jo, já myslela, že si balancoval skrzevá alkohol
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 10:17
- Nahlásit
isdpch
Bré ráno pane. Lilátko se má dobře, válí se v posteli a vyhazuje ostatní psy (používá biochemické zbraně, doslova na ně prdí ) . Akorát nosí satelit, aby si nemohla ty oči škrábat a Šagy se z toho satelitu může poeat. Už je od včerejška v kleci a z tama rudýma očima zhlíží po Lilátku a vrčí na ni. Proč je ten setr tak vadnej? Sem jí ten satelit dala prohlídnout a očuchat, schovávala se před ním na druhou stranu klece a vrčela jak blbá. Asi ji zmlátím traverzou a bude
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 10:19
- Nahlásit
ahoj lidi
nevíte kde bych našel nějaký vzory narozeninových pozvánek ???
musím udělat pozvánku na narozeniny a opustil mě tvůrčí duch a navíc nemám čas tak bych to jenom obšlehnul
Díky kreativní lidé
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 10:30
- Nahlásit
benda2
kde bych našel nějaký vzory
Prosimtě, přece nebudeš kopírovat, ne? To zvládneš, udělej to jednoduchý, budeš vypadat, že máš vkus a smysl pro minimalistický design. A napiš to malým písmem, do spodní části pozvánky, to je teď moderní. nemusíš mít žádnou barvu podkladu, stačí najít pěkný, zajímavý písmo, to už ten design obstará samo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 10:32
- Nahlásit
Biluška
Akorát nosí satelit
Takže Lilátko je teď pidlooká, biochemická stolní lampička s motivem Alfa? ))) Biluško nafoť jí prosíííííííííííííííím, myslim, že sem viděla jen jednu Lilčí fotku, vlastně vůbec nevim, jaké máš psy a jak vypadají. Uvízla mi v hlavě jen puma, šeltie, lilátko a mia.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 10:37
- Nahlásit
benda2
Gerda má recht... ale jestli trváš na těch vzorech, zadej si v Googlu - obrázky - birthday card
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 10:38
- Nahlásit
Gerda
Já nemám foťák . Lidi, pochopte už, že když živím tolik psů tak jsem stabilně bez peněz
Uvízla mi v hlavě jen puma, šeltie, lilátko a mia.
Ještě je tady malamutka Gozérka-destruktorka, setřice Šagy-velký vrahoun a Armageddon, který vraždí pouhou svou přítomností
Miu asi nabídnu někam dál, potřebovala by být někde sama, nejlépe tak u nějaké staré babky. Uvidíme, zatím o tom jenom přemýšlíme
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 10:45
- Nahlásit
Biluška
A kolik je šeltií? Jen dvě? Hlavně bych chtěla vidět Lilátko, ještě teď s tím stínítkem na hlavě ))))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 10:45
- Nahlásit
isdpch
http://www.reflex.cz/Clanek30338.html
Dobrý!!!Drajvovej krkavec,Biluše bude mít radost .Paní Mátlovou bych klovla sama osobně bo je to k*áva už vod pohledu.Se Přádovi nedivim,když mu někdo zabil kafku,to já bych si pořídila něco eště podstaně horšího jak krkavec,třá pteradoktyla či co je to za monstrum
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 10:48
- Nahlásit
Neessi
tak se vet pokusil ještě o jeden drsný ftip,jako že to budeme muset jet udělat na rentgen pro koně.Pro jistotu si zkontroloval její kérku v uchu.No měla jsem dost
Pani,mě překvapujete,takovej inteligentní,zdělanej čék.. Pokud ste si něgdy fšimla, nad ordinací visí obvykle cedule Ošetřovna pro malá zvířata .Pokud budete nafštěvovat veta,kterej dělá hospodářský zvířata,neměla byste mít problém
|