Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 594 . 595 . 596 . 597 . 598 . 599 . 600 . 601 . 602 . 603 . 604 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 19:26
- Nahlásit

Neessi
už mám jen 37.8st.C,kašlu jak tuberák,z nosu mi teče ,jak z vodovodu....ach jo.
Tejden,pani,tejden a bude vám lépe a radostněji Dostanu vod vás 1000 kčJako za výklad

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 19:32
- Nahlásit

fotkýýýý vod nemethový zde
http://album.volny.cz/davidkovarenata/browse.php?a lbum_id=98064&browse_page=0

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 19:35
- Nahlásit

Neessi
chuděrko malinká Já tě teda strašně lituju. Se hoď marod a kašli na práci, ne? Akorát ty těhule nakazíš a ty ti teda vděčné nebudou

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 19:36
- Nahlásit

davidkova renatamoc dekuji pani,u vas je snehu jak hrom teda,tady jenom prsi a je vetrisko,hele kdyz tak si brnknem zitra jo?bo jsem doma,teda reknu ti ze jsem z toho ipeni teda dost dodelana,jak jste stravili den vy?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 19:37
- Nahlásit

Biluškaje to fakt,nekteri krizenci vypadaji jako rasa a nekdy ti nejvetsi papiraci vypadaji jak nejaci krizenci,to je fakt,no nic proti ale mne aka taky pripadala spis jak kuvasz

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 19:39
- Nahlásit

nemethova5
Ok,tak zejtra.Nakonec sme taky nekousali,Jarda to odpískal bo tu napad sníh a asi se mu nechtělo když byl nachcípanej.Byli jsme hromadně venčit f Krčským lese (i s pardálem ),foto bude zejtra.Doufám,že začne lejt taky a sleze ten hnusný bílý svinstvo

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 19:42
- Nahlásit

davidkova renatano potes koste,zitra jedu na argos,hajan bude jak sfina spinavej,jo novinka,hajan mi podaroval ten drap prasklej,reni to je parat!

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 19:43
- Nahlásit

nemethova5
ale mne aka taky pripadala spis jak kuvasz
Ti říkám, že jsme nachytali i rozhodčího na výstavě . Dokonce nám ji posoudil (mimo kruh) . BOBA by dostala levou zadní . Ale cigoš mi tvrdil, že Akéla je z Krnova. V Krnově je "chovatel" co množí bezpapíráky čuvače a po dvorku mu běhá pár čuvačů (obojího pohlaví) a pes NO. Jelikož do maďarů dělám tak vím, že v celé ČR je jedna jediná fena kuvasze a ta žije u Kolína . Vsadím se o co chceš, že Aki měla maminku čuvačku a tatínka NO. Kuvasze v životě neviděla

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 19:48
- Nahlásit

Biluškajo to ti verim,ja videla krizence boxera s ovcounem a tutove vypadal jak bandog,no nadhernej,do madaru dela i ma znama,karin mikolaskova,ma komondory a mne se hrozne libi ten jeji pes achil varpus,dokonce ma s dvema fenama canisterapeuticke zkousky,chodila dlouho do havirova na lucinu,jeji manzel premek nam delal figuranta a dobre,dlouho jsem je nevidela.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 19:54
- Nahlásit

nemethova5
hajan mi podaroval ten drap prasklej,reni to je parat!
Tak si ho můžeš pověsit na krk jako indiáni amulet a můžeš mít indiánský jméno,třá TAKTERÁZABIJEMEDVĚDAHOLOURUKOU

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 19:56
- Nahlásit

davidkova renataty jo,to je napad,diky,pani diky,to si ho nalakuju a fakt si ho povesim na krk,ano,krasne jmeno pro me

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 19:59 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

davidkova renata
Tejden,pani,tejden a bude vám lépe a radostněji Dostanu vod vás 1000 kčJako za výklad

tsssss,psala jsi,že to vidíš mlhavě a že v pondělí budu OK-tak co z toho děláš tejden.Za svý prachy chci přesný údaje,takže jdu zítra makat a prskat na lidi.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 20:05
- Nahlásit

Neessi
tsssss,psala jsi,že to vidíš mlhavě a že v pondělí budu OK-tak co z toho děláš tejden.Za svý prachy chci přesný údaje,takže jdu zítra makat a prskat na lidi
T seš snad pod drogama ne??? Mlhavě sem viděla tu hlavu!!!!!Možná tě přestane už dneska sem řikala!Rýma tě opustí o víkendu a f krku tě přestane bolet f úterý!!! Je ti to dost jasný???!!!A za jaký prachy ???Si mi nic neposlala!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 20:07
- Nahlásit

čus fšicííí
du čučet na telku,tak zejtra,přátelé

leila
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 20:10
- Nahlásit

nemethova5
okonce ma s dvema fenama canisterapeuticke zkousky
hele o tom jsme se bavily včera na mudi srazu byli tam i belgičani a maďaři nevím jak na to přišla řeč, ale začli jsme o tom mluvit a došli k závěru že to protě nejsou komondři nevím jestli si viděla jiného maďara ale ten by těm dětem ukousal ruce...... maďaři se velmi pobavily nad představou že ti psy ismrdí... jelikož jak komondor tak puli děsně smrdi

nemethova5
Člen
- Nahlásit

Neessidobry vecer pani,vy jste chudacek nachcipanej,to vam nezavidim

Biluška
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
du čučet na telku,tak zejtra,přátelé
To se tak něgdo má . Já jdu krmit to zvěrstvo, dneska venku nic nenašli, takže musím nakrmit doma

želva
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 20:13
- Nahlásit

ahojda lidi
tak jsme dneska blbli stěma svejma hafanama v Chuchli,dasty si myslel že richard je fena,když je kastrovanej ,sindy ta si nás nevšímala a já a jablunka jsme si našli nějakej kopeček,dali jsme si pod zadky igelitky a přitáhli psi aby nás táhli,švanda byla velká ,mám to na mobilu,tak doufám že to sem zítra ten můj dá
lítali jsme asi 3,5 hodiny a ani dastyho nebolej nohy,naprosto je v pohodě ,sníh máme všici rádi,za chvíli jdu na pivčo

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 20:13
- Nahlásit

Biluška

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 20:15
- Nahlásit

davidkova renata
seš snad pod drogama ne???
možná,že jo-něco mi gaučák během dne rozpouštěl do čaje,ale co to bylo nefím
A za jaký prachy ???Si mi nic neposlala!!!

za ty virtuálnííííííí

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 20:17
- Nahlásit

Neessipani,tak to ja dnes taky byla pod drogama,ale kapalnyma a naramne mi chutnali

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 20:18
- Nahlásit

želva
a já a jablunka jsme si našli nějakej kopeček

ty jsi byla s jablunkou??

želva
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 20:20
- Nahlásit

Neessi
no jo vlastně,s janikou,omlouvám se

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 20:20
- Nahlásit

nemethova5
Neessipani,tak to ja dnes taky byla pod drogama,ale kapalnyma

to bysem taky brala,ale dneska jsem fakt byla na šrot,Jak já ty choroby nenávidím A měla bych je spíš milovat,jak říká Květa Fialová-hejčkat si je,pak jsou prej na čéka hodný.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 20:27
- Nahlásit

Neessihejckat?pani,ja je zenu z tela svinskym krokem!ja je taky nenavidim

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 20:37
- Nahlásit

no nic lidi jdu chrnet tak se tu mejte pekne.dana

Pentas
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 20:45
- Nahlásit

Biluška
právě volal Vetamix vyráží z Jeseníku,počítá,že za 1,5 hod je u mne.Pokus se uhodnout v kolik bude v Liptáni?

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 21:04
- Nahlásit

Pentas
V Liptáni nebude, poněvadž já jsem sehnala hodně levné granule a krmila jsem teďka granulema. Takže mám ještě půl mražáku masa a neobjednávala jsem. Díky bohu, protože jinak bych zase o půlnoci skládala maso

Pentas
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 21:10
- Nahlásit

Biluška
teda ty se máš

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 21:14
- Nahlásit

Biluška
jj, náš vet a vrchní dodavatel krmiva měl nějaké natržené pytle tak mi je dal za hubičku

<< 1 ... 594 . 595 . 596 . 597 . 598 . 599 . 600 . 601 . 602 . 603 . 604 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání