Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5976 . 5977 . 5978 . 5979 . 5980 . 5981 . 5982 . 5983 . 5984 . 5985 . 5986 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 13:44 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

Gerda
Stárnou moc rychle se mi zdá, ale co se dá dělat, no
Na jednu stranu se těšíme na štěňáky a na druhou se už pomalu loučíme s Axíčkem, takovej je holt život
Mám pocit, že to tak prostě je na tom světě asi fakt zařízený, že jeden odchází, aby mohl přijít druhej
Loni mi 29. 12. ráno v 6.02 umřela doma v náručí argentina (matka týhle těhotný mlaďošky) a v 11. hodin se narodil kamarádce ze cvičáku syn, o týden před termínem...

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 13:47
- Nahlásit

jbat
Krmím senem, slámou (nedobrovolně, slámou podestýlám, ale on ji prostě do rána sežere ) a pak hodně mrkve, jablek, řepy a tak podobně.

Eldoguero
Je tu smutný paní, ale nic nenaděláte. Pořád lepší když umírá starý pes než když náhle odejde nějaký mlaďoch

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 13:49
- Nahlásit

Biluška
hele:
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/7595042/Kolie-DARU JI-ZDARMA.php

Je z Bruntálu

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 13:50
- Nahlásit

Biluška
je to tak pani

prosmím vás kdo je Ares Aresovič na FB, já jen abych věděla

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 13:50
- Nahlásit

Eldoguero
Davítková

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 13:51
- Nahlásit

Eldoguero
Loni mi 29. 12. ráno v 6.02 umřela doma v náručí argentina (matka týhle těhotný mlaďošky) a v 11. hodin se narodil kamarádce ze cvičáku syn, o týden před termínem...
TY VADO! Tohle znám! Když mi umíral jezevčík, byla se mnou moje kámoška na veterině, v tý době už přenášela o týden, druhej den po smrti mýho psa se jí narodilo mimino! A čoveče, je to jedno z mála děcek, co mám fakt ráda. Asi je to můj přeftělenej jazvečík....

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 13:52
- Nahlásit

Maky a Trix
děkuju za info

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 13:53 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

Gerda

já cizí děti taky moc nemusím, tenhle je zatím malinkej, tak se moc neprojevuje, takže uvidíme, kdo se do něj přeftělil
Ovšem doufám, že těhotná argentina nebude přenášet, páč dneska už venku ani neběhala a ráno moc neposnídala a těď se jako obvykle válí na gauči a tváří se, že tam není. Dnes 59. den, takže už jsme v termínu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 13:55
- Nahlásit

Eldoguero
Hlavně ať se do něj neftělí nějakej povahovej atyp ))))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 13:55
- Nahlásit

Gerda
Toho neznám. Ale podle směrováku to není přímo Bruntál, bude to nějaká z okolních vesnic.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 13:56
- Nahlásit

Gerda
je vedle

jbat
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 13:56
- Nahlásit

Biluška
Krmím senem, slámou (nedobrovolně, slámou podestýlám, ale on ji prostě do rána sežere ) a pak hodně mrkve, jablek, řepy a tak podobně.

no tak to zas tak nepotřebuje, tak mu dávej jen trochu, i když na zimu se může napapat.
pokud ti přibere moc, tak stel pilinama nebo hoblinama, ať se unese...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 13:57
- Nahlásit

Gerda
Eldoguero
moje kartářka,velmi mediálně provařený spratek)))),dycky řikala,že tak to je..život za smrt..zejména o okruhu známých,přátel ,příbuzných či kamarádů..beztak se všichni už dávno známe a jen se potkáváme v jiných tělech,časech a podmínkách.
Takhle přišla moje Nána,kterou jsem si nahoře vyhučela,docvaklo mi to až pak,ale shoda okolností byla neuvěřitelná

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

Gerda
kristova noho, ještě, že nejsem těhotná
no Axíček je takový medvědoidní ovčák, vypadá jak komisař Rex, i teď na starý kolena je pěkně tmavej, ale taková trošku lemra, nikdy neudělal ani krok navíc, leda, když v Litvínově honil fetáky po sklepích Janovského sídliště

Gerda
Člen
- Nahlásit

Biluška
Toho neznám
měla by sis ho vzít místo těch akit ošklivejch....

Maky a Trix
je vedle
bezva, díky.

leyenda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 13:59
- Nahlásit

Gerda
pani, to ja fakt nechci, abyste mi platila poctovny, kam byste prisla? Jinak ta pocta tady je fakt hruza, uz jsou otevreny jen 4 dny v tydnu rano, pokud teda nevisi na dverich cedula stafka nebo prijdu pozdeji, maji tam milijon baliku, ale pani se v tom nebude hrabat a hledat ten muj, pac snad vidim tu frontu, ne? Tak tam negde hnije ten muj kabat a schnije tam i vase mikina.
Neuděláme ty bundy?
jedinej kram v cenovy kategoryji, co by nas mohla zajimat, je ten Dekatlon, jenze co tak obcas koukam, furt se placaj ve flis mikinach anebo takovejch tenoulinkejch vetrovkach a to jeste bez kapes
zuzanarosakova
kecáš!?
nekecam, byla ilegalni pristehovalec, myslela, ze ji vyridim papiry k pobytu, coz bych byla i udelala, nebyt toho, ze kradla, lhala, chodila do prace, kdy se ji hodilo, kourila po celym baraku a protelefonovala od nas tisice s rodnou Kolumbii. Kdyz jsem ji vyhodila, praskla nas, ze zamestnavame ilegaly. Teda nepomohla si, my jsme sice zaplatili pokutu, zanedbatelnou ve srovnani s tim, co nas staly jeji telefony, ale ona dostala do pasu "nezadouci cizinec" a posadili ji do letadla domu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 13:59
- Nahlásit

davidkova renata
beztak se všichni už dávno známe a jen se potkáváme v jiných tělech,časech a podmínkách.
neni to pravda, já tě neznám a nikdy sem tě neznalaaaaaaaaaaaaa )))

Eldoguero
taková trošku lemra, nikdy neudělal ani krok navíc
ideální pes pro mě, nejlepší možnej, eště aby byl dobrák a je to můj ideál. Posílám drbání za ucho. Jemu samozřejmě! Ne tobě! Ty ho akorát podrb )))))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 14:00
- Nahlásit

davidkova renata
To je zajímavá myšlenka a docela se mi i líbí, tak nějak to cítím podobně. Tak jestli se Axa převtělí do jednoho z malých dozat, tak to bude vhodné jako obří bílý polštář

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 14:00
- Nahlásit

Gerda
neni to pravda, já tě neznám a nikdy sem tě neznalaaaaaaaaaaaaa )))
ale jo! byla si na mě mooooc ošklivá a ted musíš za to pikat))))
a já musim jít dřít((

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 14:01
- Nahlásit

Gerda
No dobře a kam mám dát ty očklivý akity?

jbat
To do něho klidně zainvestuju, to není problém. Spíš mám strach, aby měl tuhletu vyváženou stravu a neměl schvácený kopyta, nebo nějakou jinou ošklivou nemoc

ketty
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 14:01
- Nahlásit

jezis 5stran pribyloo to je mazeeec

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 14:02
- Nahlásit

Eldoguero
jj,byly to moc podnětný rozhovory,někdy to proberem orálně až se uvidíme

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 14:02 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

leyenda
pani, neřešte to, hlavně když vám to vůbec příde. Já totiž myslim, že vám bude velká, neboť rozdíl mezi XXL a XL nakonec nebyl v podstatě skoro žádnej, takže do stáje přes dva svetry akorát )))

davidkova renata
byla si na mě mooooc ošklivá
nikdy sem nebyla na nikoho ošklivá...jednou budu, až mě finálně dopálí má duposousedka.

Biluška
kam mám dát ty očklivý akity?
vnuť je někomu na akitim foru...nebo je prodej mašerům jako žlutý haskouny.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 14:04
- Nahlásit

Gerda
ideální pes pro mě, nejlepší možnej, eště aby byl dobrák a je to můj ideál. Posílám drbání za ucho. Jemu samozřejmě! Ne tobě! Ty ho akorát podrb )))))
podrbu paní, určitě podrbu
no dobrák to zrovna nebyl, to až teď na starý kolena, ale v mládí uměl pouštět hrůzu na cizí, ale doma byl vždycky zlatej
nejvíc ho sraly malý štěňata, když se po něm sápaly a chtěly ho jíst, to pak ležel celej zkamenělej, jen vrčel a čekal až někdo konečně přijde a vysvobodí ho chudáka

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 14:05
- Nahlásit

davidkova renata
ok paní se těším, třeba při tom klikrovým semináři co ho povedu

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 14:06
- Nahlásit

Gerda
pani vy máte stejnou sousedku jako já

leyenda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 14:07
- Nahlásit

Gerda
Já totiž myslim, že vám bude velká,
sem mela L damsky, ne? No, kdys bude moooc velka, tak ji dam muzovi ke trem kralum a je to
Musim zase do tohoho hnusu pocasi

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 14:09
- Nahlásit

Eldoguero
třeba při tom klikrovým semináři co ho povedu

ty vado,přesně!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 14:09
- Nahlásit

leyenda
sem mela L damsky, ne?
No ale v tom případě sem tam udělala chybu!!!!!!!!!!!!!! Nevyznačila sem změnu a máte XL!!!! Pane bože, to je ale opravdu hrůza.

bonc
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 14:12 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

Biluška
hele do toho bych radši nešla: Extrudovaná směs SUPER KONDICE je určena pro výživu koní zejména pro fázi intenzivní zátěže
nadopovanou energii nevyužije, jenom mu to poleze na mozek a právě to schvácení kopyt pak hrozí.
Na výrobu tepla je úplně nejlepší seno - ad libidum.
Pokud ho chceš něčím přikrmit, tak jestli můžu doporučit, tak Energy's Relax - modré. To je na přikrmení koní mimo zátěž asi nejlepší poměr cena/kvalita.
Pokud by ses chtěla plácnout přes kapsu tak za velmi slušný doplňkový krmivo považuju Hartog, je to narvaný vitamína a všim, a třá balancka nemá ani stopu energie, ale je to v ceně cca 900,-/10 dní...

<< 1 ... 5976 . 5977 . 5978 . 5979 . 5980 . 5981 . 5982 . 5983 . 5984 . 5985 . 5986 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání