Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5976 . 5977 . 5978 . 5979 . 5980 . 5981 . 5982 . 5983 . 5984 . 5985 . 5986 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2010 22:45
- Nahlásit

Gerda

Ja uz to videla tu Davidkovou smarja proc se strihas sama?? muj exmanzel se jednou chtel zarovnat vlasy ziletkou a udelal si lysinu v zadu na hlave, pak s tim chodil nez mu to narostlo

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2010 22:45
- Nahlásit

u nás teda leje fest, doufám, že nebude lejt zejtra o noční.
zavřu psy a jdu spát, ještě že jsem nic dneska nepekla, vše mi padá z rukou, rozbila jsem už jedny okurky, jednu sklenici a jeden mošt asi jsem hodně unavená.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2010 22:53
- Nahlásit

zuzanarosakova
smarja proc se strihas sama??
protože sem teď 5 měsíců nestihla jít ke kadeřnici, a jak teď nosim furt čepici, tak už mě to strašně sralo, jak mam furt hnusný vlasy, chtěla sem je malinko jenom zarovnat a mám po půlce vlasů!!! Neboť sem samozřejmě debil.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2010 22:54
- Nahlásit

Gerda
mě se to moc líbí, jak nemáš na jedný straně vlasy. až sundám dredy, asi si to tak taky nechám udělat. Nebo nějak podobně. asi mi to nebude slušet. tobě to sluší moc.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2010 22:56
- Nahlásit

Maky a Trix
No tak teď už je tam nemam tuplem.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2010 22:57
- Nahlásit

Gerda
tak nesmutni, zase budeš nosit čepici a nikdo nic nepozná.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2010 23:03
- Nahlásit

Gerda

Ale v pondeli jsi nemela cepici a melas hezky vlasy. A mas ten uces takovej asymetrickej, ze to nevadi, ze je na jednybstrane nemas, ne?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2010 23:09
- Nahlásit

jdu spát, dobrou

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2010 23:11
- Nahlásit

Děfčata, jdu trpět krs vlas do kutlochu, mám rozposlouchanou detektífku - Zvony smrti - vraždí se tam zvonama a topěj se lidi v močále. A ještě předtim si dám tu moc dobrou kombušku )))))) voňavou ))))

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2010 23:13
- Nahlásit

Gerda

Zvony smrti - vraždí se tam zvonama a topěj se lidi v močále

To bych se baaaalaa

laguna
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2010 23:15
- Nahlásit

laguna
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2010 23:30
- Nahlásit

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 00:19
- Nahlásit

probuh co to tady vyvadite? ale zase je rychlejsi prohlizet obrazky nez to docitat
jsem si vcera ods.ala skype jsem desne nactvana. Nemuzu si vzpomenout na heslo, takze uz se tam asik nedostanu ani mi ho nemuzou poslat, protze mail na kterym jsem ho zakladala uz nemam.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 05:13
- Nahlásit

tak ja pomalu koncim damy!za chvilku zbalim kram a jedu domki,no,tak tady krasne kreativne se motivujte s programkama,jo je to lepsi se cucet na fotky,nez to docitat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 06:11
- Nahlásit

Jenom probíhám, nestíhám, tak laskavje fstávejte a makejte vy lemuřice lemuřácký lenivý

leyenda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 07:47
- Nahlásit

Dobre rano,
Vcera bylo 19!!! stupnu, ale nezavidte, ted je 5 a hnusnej mistral.
Urcite nejmin stokilometrovej, odpoledne ma jeste zesilit. Chudaci kocovnici, to jim ten tabor asi ulitne. Vcera to tam meli takovy vanocne vyzdobeny a do noci vyhravali koledy.
Mam spatnou naladu, vichr mi ji vzdycky zkazi

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 08:49
- Nahlásit

nazdar kreténi,proč je tak nechutná kosa??!!
díkes lagúně za spajdrména))))) možná bys ho měla dát aji vedle,at maj co velebit)))))
bajko
toš to je šudinka pejsek,ale celkem mi to nepřekvapuje,čekám,že se náně stane něco podobnýho páč tady se nedá vůbec chodit jak ta mr*ka zmrzla,trčej všude a vodefšad obrofský ledový vostrý kusy .NENÁVIDIM ZIMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Atusch
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 08:50
- Nahlásit

Dobre ranko dnes jsem zaspala nastesti to moc nevadilo. Akorat nic moc nestíhám.

Nevíte brániči jestli v sobotu pojedem kousat? Renato?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 08:51
- Nahlásit

leyenda
Mam spatnou naladu, vichr mi ji vzdycky zkazi
ten by mi tak nesral,mám ho docela aji ráda bo vysušuje ty sračky a schne mi dobře prádlo))),při 5 stupních bych tolerovala aji orgán rači neš tudle sku*venou zimu

a né že zas budete blbnout celej den s těma fotkama!!!!!!!!!!!!!!!!

inu
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 08:53
- Nahlásit

davidkova renata
Pani, zdá se, že jsme byly, co se týče Pálíme jídlo zdravě, chutně a hospodárně, překonány

Ešuska stihla vyrobit věčné cukroví, čímž nás, myslím, dokonale trumfla

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 08:53
- Nahlásit

Atusch
Nevíte brániči jestli v sobotu pojedem kousat? Renato?
včera volala zlatovláska,zas z cizího founa bo mu ho prej ukradli..opjet..esi je tam prej ten vlkošed,že by si ho vzal Ten z jehož founu právě volá..je tam,tak nevim esi to dopadne.Jinak prej sobota platí,ovšem já nevim jedině že bys byla ochotná mě přiblížit bo s fandou furt nemůžu a bajko je raněnej..

ketty
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 08:59
- Nahlásit

ahoooooooooooooooooooooooj

Atusch
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 09:00
- Nahlásit

davidkova renata
Hele tak já ti ještě dám vedět, jestli budu po akci tak nevím jestli vstanu, ale asi jo. Ovčouna jen ať si pěkně vezme, je krásnej a povinně ho musí přinést ukázat, sem na něj zvědavá.
A tý Náně to hárání příště zakaž, vůbec to od ní není hezký

A kam se teda dá Jirkovi zavolat? Asi nikam co? Je fakt, že mít Buřta tak mu nikdo nic neukradne, ale on ho beztak někde nechal

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 09:01
- Nahlásit

Zdar a sílu, tady to taky lehce namrzlo, takže už není ta hnusná břečkosračka. A vánoce maj být na sněchu, jupííí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 09:03
- Nahlásit

Atusch
nikam co
no asi tak))) taky sem to nepochopila a myslim,že ho ztratil sám,znáš ho
Náně hárání zakázat nemůžu,plánujem jí přecik nakrejt s Bůchem aš bé spůsobilej,bude mnoho malých nesnesitelných a šílených bůšků))))) necháme si vzorky a pojedem s nima na krystýny a mistráky a tak vůbec)))) my jim ty medajle přivezeme))))))

Atusch
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 09:07
- Nahlásit

davidkova renata
,plánujem jí přecik nakrejt s Bůchem
pravda na línyje sem uplně jakože zapomněla. Tak další hárání! Teď je ještě nespůsobilej. Budeme mííít hodně debílů Na Krystýnu pojedem hned ten další rok. Budou to suprpsi!

To víš, že ho někde zapomněl a když si po čase vzpomněl tak byl v tahu, kdo by jeho okrádal???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 09:12
- Nahlásit

Atusch
Na Krystýnu pojedem
no a esi jí dali dohromady po těch povodních,tak po tomdle uš jí dohromady nedaj)))))

du ven

Atusch
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 09:15
- Nahlásit

davidkova renata
to do léta dohromady dají, maj tam kšeft.
Jdu taky pá

jbat
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 09:27
- Nahlásit

Bože bože bože, svařáky na trzích by měli zakázat... Jsem dneska ještě míň způsobilá, než Bůch... A večer repete s další kamarádkou... Bože bože...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 09:29
- Nahlásit

Brý ránko na piánko

<< 1 ... 5976 . 5977 . 5978 . 5979 . 5980 . 5981 . 5982 . 5983 . 5984 . 5985 . 5986 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání