| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 12:35
- Nahlásit
Biluška
Stupidní otázka, co
dost )))
hele můžeš volat? nějak..
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 12:36
- Nahlásit
Monty
to nee, s rodinou se zásadně nepije, tam přijdu akorát po pátku s opicou
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 12:41
- Nahlásit
zuzanarosakova
ztratila se mi peněženka a manželovi oblečení, třeba nová košile, kterou neměl ještě vybalenou z tašky z obchodu a pak se záhadně našla a byla navoněná a v podpaždí dost zapáchala
fůůůj, no to je mazec, tak to ste uďála dobře pani, že ste ji vyhodili, to je fakt hnus, humus
davidkova renata
mám takovej neblahej pocit, že na tohle bude mít talent, asi jako všechny děti myslím tu mluvu teda
Byla jsem zkontrolovat dědka ovčáka a moc se mi teda nelíbí
Je pořád zalezlej v boudě a nechce vůbec ven, včera se ani nenažral a dneska ráno taky ne. Jen tam tak leží a kouká. Prochladlej není, v boudě mám příjemně zadýcháno a asi tunu slámy, tak ho nebudu mordovat a nechám ho tam, ale obávám se, že už tuhle zimu asi nedá...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 12:44
- Nahlásit
Eldoguero
ale obávám se, že už tuhle zimu asi nedá...
cože? no to di někam s takovejma zprávama! ale fakt je,že věk má na NO úctyhodnej..ach jo..
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 12:45
- Nahlásit
makrel
tak kamarádi, kteří už jsou na tebe stejně už zvyklí
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 12:46
- Nahlásit
Gerda
DĚKUJI DĚKUJI MOC ZA MIKINU!!! Je úplně super nejlepší a vůbec nejlepší na tom je, že mi je! to sem ani nečekala, takový zázraky. Co s tim poštovnym? To tě pak přijdem hrozně draho když ho každýmu zaplatíš...
Už mam žumpamikinu a játrosušenky - už je ze mě velkokynológ????
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 12:46
- Nahlásit
Monty
jo to jo, ty už asi nic nepřekvapí. na pracovní akce nechodím, nebo jedu autem, abych nemohla nic provádět
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 12:47
- Nahlásit
zuzanarosakova
a byla navoněná a v podpaždí dost zapáchala
no jo, kdyby manžel neměl ten antiperspirant tak schovanej.... ,by se třeba ztratil taky a pak se zase našel
Eldoguero
kolik je dědkovi ovčákovi?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 12:49
- Nahlásit
bonc
bezva, to sem ráda, poštovný ti zaplatim, když najdeš někoho, kdo by si koupil ještě jednu miku, je pánská, L, mě je bohužel dost velká...výšifku má na zádech mezi lopatcima.
DĚCKA, ZBYLA JEŠTĚ JEDNA MIKINA, PÁNCKÁ L, NĚKDO BYSTE SI JI MĚL KOUPIT, KDYŽ JE MI VELKÁ.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 12:51
- Nahlásit
bonc
Už mam žumpamikinu a játrosušenky - už je ze mě velkokynológ????
eště elektriku a máte to v kapce ))))))))
Gerda
ahrošek jí nechce?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 12:52
- Nahlásit
Gerda
DĚCKA, ZBYLA JEŠTĚ JEDNA MIKINA, PÁNCKÁ L, NĚKDO BYSTE SI JI MĚL KOUPIT, KDYŽ JE MI VELKÁ.
tu mám já, je mi vobrovská, ale jako fakt megamoc, takže bych ji vyměnila za dámskou, kdbyby někomu nebyla ta dámská.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 12:54
- Nahlásit
davidkova renata
ahrošek jí nechce?
Ten tady má připravenou XXL pánckou, přece jen je to velmi velký muš.
jbat
jo, taky je mi vobrofská, ale nakonec si pod ní asik vemu svetr a budu jí nosit jako brzkojarní bundu ))))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 12:56
- Nahlásit
davidkova renata
to má, ale stejně jsem z toho ňáká přešlá, jsem včera myslela, že se mu třeba nechce ven, protože prší, on to nemá moc rád, ale mám takovej nepříjemnej dojem, že pořád leží na stejným místě v tý boudě a nechce vůbec ven...
kejtlin
je mu 15 a půl, věk už má, ale přesto, nebo možná právě proto...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 12:57
- Nahlásit
Gerda
ale nakonec si pod ní asik vemu svetr a budu jí nosit jako brzkojarní bundu ))))
dybys nelumpačila,mohlas jí ted nabídnout na blů f inzerci .-))))
odjebávám se nepyšte!!!!!!!!!!!!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 12:57
- Nahlásit
Gerda
no to bohužel nevim komu bych jí vnutila...... kolik vůbec to poštovný dělá, se vůbec v tědlech službách neoryjentuju...?
davidkova renata
hele jako paní, nedělejte si ze mě prdel jo, to je jako vážná vjec todlecto!!! budu pak frajerka největčí!!!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 12:58
- Nahlásit
Eldoguero
je mu 15 a půl, věk už má
ty bláho, to je hezký, líbí se mu u vás asi. když to nepude, tak to nepude, von ti to "řekne".
|
Maky a Trix
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
má sovu!
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
bonc
43 kč
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 12:59
- Nahlásit
odjebávám se nepyšte!!!!!!!!!!!! jo jelyta, přidávám se.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 12:59
- Nahlásit
Eldoguero
je mu 15 a půl, věk už má
je to krásnej věk, kdyby to nedal, tak by nebylo divu
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 13:01
- Nahlásit
Gerda
to asík posílat na účet nemá smysl co. tak já ti to dam až se někdy uvidíme, až přestane todlecto hororový počasí tak se určitě dogestim do Práglu.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 13:05
- Nahlásit
jbat
kejtlin
to mi je jasný, on v létě prodělal mrtvičku, už jsme mysleli, že je to konečná, ale rozchodil to, no teď je to teda o dost horší, počkám až přijede přítel z práce a hodíme ho pak na chotbu, abych ho v noci nemusela chodit kontrolovat ven
když to nepůjde, tak ho určitě nenechám trápit, mám totiž trošku pocit, že začíná dělat pod sebe a to znamená, že už se nemůže postavit, no a to je asi fakt konečná...
chudák Axíček
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 13:12
- Nahlásit
makrel
asi si budu muset pořídit auto
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 13:13
- Nahlásit
Eldoguero
že začíná dělat pod sebe a to znamená, že už se nemůže postavit, no a to je asi fakt konečná...
hm, to jo, to říkal i náš vet, když jsme utráceli Bročka, jakmile si dělá pod sebe, tak je zle. navíc se ten pes i cítí hrozně, protože je naučenej nedělat to... je to hrozně blbý, ale ste rozumnej čék.
budem na vás moc myslet.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 13:21
- Nahlásit
Oryjenťáci, jdu objednávat vetamiks, chcete něco?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 13:22
- Nahlásit
jbat
jo jo tak nějak to bude, bohužel, no uvidíme odpoledne a jestli se mu přecejen neudělá líp, je to první služební pes mýho přítele, tak si to musí rozhodnout sám, ale v tohmle to naštěstí máme stejně...
děkuju za podporu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 13:31
- Nahlásit
Je tu nějaký koňák? Můžu Bajuškovi objednat tohleto? http://www.vetamix.cz/eshop/node/4101 Aby si pak o sobě nemyslel, že je dostihový kůň, nebo tak něco?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 13:34
- Nahlásit
Eldoguero
Pani, to je strašně smutná věc, když nám ti kámoši tak stárnou, tak ať se děduloj udělá ještě dobře a má radost ze svýho podzimku života!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 13:39
- Nahlásit
Je tu někde Bajša nebo Maky? Mohly byste prosím na Blů šoupnout ještě tuhle šeltku?
nechcete někdo malošelťáka kluka?
http://www.kolievnouzi.estranky.cz/clanky/seltie.h tml
Pohlaví: pes
Věk: 9 let
Čip: ANO
Údaje z čipu:
Tetování:
Vytetované číslo:
Popis: narozen 7.6.2001, s PP, očkovaný, odčervený, zvyklý na vodítko, super pejsek do rodiny s dětmi, mazlík, mírně otylý.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 13:41
- Nahlásit
Biluška
jasně, klidně kup, čím krmíš? dáváš jen seno, slámu? nebo i oves? nebo ječmen?
|