| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 10:28
- Nahlásit
makrel
no a???????
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 10:29
- Nahlásit
Gerda
ty mš teda pruhovaný nohy??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 10:30
- Nahlásit
makrel
nemám pruhovaný.....mám prostě okapi....
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 10:30
- Nahlásit
makrel
jjjooo me se libej
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 10:31
- Nahlásit
makrel
možná má ty růšky... )))))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 10:31
- Nahlásit
jbat
nebo si z nás dělá pr....
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 10:37
- Nahlásit
Gerda
Paní nezoufejte já dyž došla z novou trvalou za500kč tak mi brácha řek hned mezi futrama,že vypadám jak-Mandril rýholící (Mandrillus sphinx)je to vzdělaný synek
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 10:38
- Nahlásit
Kolega si právě frčí na polštině a zrovna přeložil výraz motherfucker jako mamki jebacs ))))))))))) Sou tu samí kreténi )))))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 10:39
- Nahlásit
danajasa
Když sem měla poprvé trvalou já, na krátkejch vlasech, plakala sem asi měsíc, vyvolávala sem všude stejný asociace a furt se mě někdo ptal, jeslti sem z kuby! Pak sem to hystericky rozčesala a bylo to ještě horší, taková endžíla po chemoterapii, prostě strašný.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 10:42
- Nahlásit
já mám psa na dovolený a do konce týdne dělám průvodce po trzích... příští týden bych s váma šla, co?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 10:42
- Nahlásit
danajasa
sluší vám to pani ))) k tomu ty děcký brejle a máte to vychytaný ))))
Gerda
mamki jebacs
škoda že sem tě neviděla po chemce..úpa si to přectavuju,možná si vypadal i trochu jak majkl džeksn před vybělením )))
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 10:45
- Nahlásit
Gerda
Jj já měla na hlavě něco jako koš ovčí babyčky bylo to děsivé
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 10:51
- Nahlásit
davidkova renata
škoda že sem tě neviděla po chemce..úpa si to přectavuju
nelze si přectavit, nelze, bylo to zlé, velmi zlé. Dnes to není o mnoho lepší, snad jen v tom, že se to kroutí mnohem míň.
danajasa
když to tak všechno čtu, objednám se na stříhání co možná nejdříve.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 10:55
- Nahlásit
Dyt to frčíí http://zena.centrum.cz/2006/11/15/galerie/promena- marta/item/115617-priprava-asymetrickeho-ucesu/
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:00
- Nahlásit
danajasa
fůj, to už je na mě moc asymetrický. taky jsem chtěla jít na střídání, ale včera jsem hodila abrvu a byla jsempochválena, že mi to sluší, tak eště nejdu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:03 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Dobré deň!
Jsem doma s invalidou. V noci jsem se mi zdál sen, že mě strašně tlačí na hrudníku a nemůžu dýchat. Chtěla jsem si rozdrásat košili, jako pan Haničinec v televizi, když předvádí infarkt a na hrudníku mi ležel ten blbec Fanda. Bajkonůr se tváří velmi nemocně a každému nastavuje tu šitou haxnu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:03
- Nahlásit
danajasa
no tak ale taghle já vypadám každý ráno ,ale nenapadlo mi že sem trendy
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:03
- Nahlásit
danajasa
no to já mám taky asymetrickej, na jedný straně vystříhaný nad uchem levym, k tomu ve spodní čási jágra. Na pravý straně delší přes ucho, bez spodního jágra, s patkou. Nahoře kraťounký:
Na mě je nejkrásnější ten pes, zrovínka Dolfi je mocinky vydařenej )))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:05
- Nahlásit
Baico
jako pan Haničinec v televizi, když předvádí infarkt a na hrudníku mi ležel ten blbec Fanda
a co byste řekli??? mělas ho tam!
chudák bajkonúr..nána jen hodila ráno hubu,normálně sebou flákla,ale kref zatim žádná..to příde asi jak tak koukám ven
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:05
- Nahlásit
makrel
neni to fůůůj, ani to neni moc asymetrický, holka má takový normální vlasy mi přijde...hezký barva, to jako zase jo.
davidkova renata
nenapadlo mi že sem trendy
to, co adidaska tuní dvě hodiny, ty máš během chvíle spánku, viď? )) Seš vopravdická manekýna, mamko.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:06
- Nahlásit
Gerda
no to já mám taky asymetrickej
a ty si ta vepředu nebo ta vzadu??
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:07
- Nahlásit
makrel
Já sy kdysi koupila tureckou práškovou barvu a měla sem hlavu jak čerstvě vypálená cihla a navrch to nešlo3měsíce dolu a místama to nechytlo Poslední Pařížská moda jak vidle.Od té doby používám na barvení kámošku Du posekat náký dřívi už mě buzerujou aj krbofky chcou dřevo furt a furt náký nenažraný sou.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:07
- Nahlásit
Gerda
Seš vopravdická manekýna, mamko.
no to sem viděla fčera ,úpa Naomi Kembl
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:08
- Nahlásit
davidkova renata
vepředu je přece Dolfi...já tolik neslintám...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:09
- Nahlásit
takže ořechy nebudou, první zasraná várka se nepovedla, vyškrábala wem ty sračky z posranejch formiček, těsto sem teda dala do lednice, někdy možná....se pokusim o rruhou várku, jestlůi nevyjdem tak těsto hodim slepicím a nebudu nic péct jako loni-to se zas nepovedli zkurvený ořechový hvězdičky-vyhodila jsem všechno a bylo, půředloni rohlíčky-taky nebylo nic na to nemám trpělivost
|
Baysha
Člen |
- Nahlásit
zdaréc blpky, symetrické, asymetrické i asi metrické!
nevim, co máte proti počasí, dnes sme s bajšedlem vyrazily ekstrémně brzo, eště před devátou sme byly v lesi, svítilo slůňo, sních křupal, parádní to bylo sme vyprocháskovaný, byly sme tam skoro dvě hodiny - a bonus je, že eště mám chvilu čas na klikání, neš pudu do práce
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Gerda
...já tolik neslintám...
no nevim..pamatuješ tenkrát na helppesu jak tam měli tuny žrádla a dortů?? skoro bych přísahala,že...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:10
- Nahlásit
davidkova renata
nána jen hodila ráno hubu,normálně sebou flákla,ale kref zatim žádná..
No včera vletěl do hlubokýho sněhu prej, já ne vim, jak se to stalo. No teď chodíme po protaženejch cestách na vodítku a na noze má na ponožce gomovou rukavici. Zítra musim v Práglu koupit botu.
Gerda
Jakou tu velikost jsme mu tenkrát zkoušeli?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:11
- Nahlásit
kejtlin
takže ořechy nebudou, první zasraná várka se nepovedla, vyškrábala wem ty sračky z posranejch formiček, těsto sem teda dala do lednice, někdy možná....se pokusim o rruhou várku, jestlůi nevyjdem tak těsto hodim slepicím a nebudu nic péct jako loni-to se zas nepovedli zkurvený ořechový hvězdičky-vyhodila jsem všechno a bylo, půředloni rohlíčky-taky nebylo nic na to nemám trpělivost
s tim si do do Ešusový ,tam je na to kroužek )))) mooooooc rádi si to poslechnou )))))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:13
- Nahlásit
Baico
Baysha
tady je to vo život bez prdele jak v Oboře tak na ulici,strašně vostrý hrany zasranýho sněchu,pes neví kam šlápnout,mezitim špičatý a vostrý hrany zasranýho ledu,zkrátila sem to na minimum bo nehodlám čokla zmrzačit
|