| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:14
- Nahlásit
Zdar lidi, venku hnus hnusovatej, ble ble ble. Pokusila jsem se vyjet s kočárkem ven, ale po hodině a půl kilometru jsem to totálně zpocená vzdala. Sníh jak šutr, přemrzlej, na něm ten novej mokrej asi sto tun vážící. Dítě si z kočárku dělá prolejzačku, psi ze mě maj prdel a já sem akorát nasraná, že sem sebou cca 6krát sekla vo zem a mám mokrý boty, bundu, kalhoty a prdel
Dítě po dnešní procházce celkem obstojně říká prdel a doprdele sem zvědavá jak to vysvětlím babičkám páč do dneška říkala akorát táta (na přítele, tedy svého otce, Velkého pana Dozáka Arga, rozhodčího pana Babičku a mě), dogo dogo (na jakýhokoliv bílýho psa), Kájí a Nyny (Kaly a Bonnie)
Se na to můžu... dneska už nikam nejdu, vyvenčím akorát na zahradě, nebo max na louce před barákem, ale žádná procházka se nekoná dokud nebude normální počasí
Jo a toho mandrila maj u nás v Liberci v ZOO, jednou jsme s přítelem obdivovali ty barvy a zuby a prostě to jak z něj v podstatě jde docela i strach, okolo prošlo asi ticíc lidí a mandril nic, pak se najednou zved, přišel až ke sklu, podíval se mi upřeně do očí (moc dobrej pocit jsem z toho neměla, páč já se opic trochu bojím), pak dělal asi dvě minuty takový šílený ksichty, pak si sedl na ru obří prdel, podíval se na mě už docela hezky a skoro i mile a začal ... ehm, no si ho honit Hajzl jeden modrej, vod tá doby ho nemám ráda. Přítel se mě zeptal jestli to nemá brát osobně, taky je úplně blbej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:17
- Nahlásit
Eldoguero
Dítě po dnešní procházce celkem obstojně říká prdel a doprdele
a to počkej jaxi pjekně rosšíří slovník neš skončí zima )))))))))))
skoro i mile a začal ... ehm, no si ho honit
hele a uš ti napsal???
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:17
- Nahlásit
Gerda
Krásná bílá vobluda paní
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:18 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
kejtlin
Je vidět, že pečeš z čisté radosti ))))
Baico
Jakou tu velikost jsme mu tenkrát zkoušeli?
XL od Barona, botka byla od firmy Trixie.
davidkova renata
pamatuješ tenkrát na helppesu jak tam měli tuny žrádla a dortů??
Na to nelze zapomenout, pani kantýnská je geniální, je to moje karamátka krs dorty.
edit:
Eldoguero
Krásná bílá vobluda paní
to je ten boksér, jak ste řikala, že mám bokséra ))))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:19
- Nahlásit
makrel
bubě paní, bubě, vyváděla jsem, stydím se moc moc moc, ale naštěstí jsem nebyla sama, až ti to budu vykládatm tak se počůráš smíchy
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:20
- Nahlásit
davidkova renata
hele a uš ti napsal???
hajlz jeden to je - nezavolá, nenapíše...
a to počkej jaxi pjekně rosšíří slovník neš skončí zima)))))))))))
trochu mám z toho obavy, páč můj slovníček,když skončím už potřetí za pět metrů na zemi není nic moc, ještě že ty psy neuměj mluvit, bych je musela asi postřílet
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:20
- Nahlásit
davidkova renata
tady je to vo život bez prdele
Šak jo, teď jsem na chvilu pustila na dvůr, tam to mám odklizený a bezpečný a doma už jim bylo šíleně vedro. Půjdu nakrmit králíky,uvařim si oběd a pak půjdeme s klukama na odpolední siestu u doktrorky Quinové, když jsem teda doma.
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:22 - Změnil/a: zavrelka
- Nahlásit
Ahoj, někomu jsem před časem slibovala nějaký svěříky a mikči po děckách na přešití na oblečky pro hafy. Prosím písněte mi na mail zavrelka@email.cz kam to mám poslat.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:25
- Nahlásit
Gerda
Jo jo poznala jsem ho bokséra buldočího, má podobně blbej výraz jako někteří jiní bílí psi
Jo ještě s tím účesem - kamarádka se kdysi nechala před plesem ostříhat a že si nechá udělat cosi jako trvalou, že to jako není ta pravá trvalá, ale něco super moderního co neničí vlasy a podobný kecy chtěla na ples vypadat jako Meg Ryanová, říkal, že "Motyčka bude na plese krásná jako Megrajen." No a nakonec vypadala jak nepovedenej pudlpointr s květákem na hlavě a mi se jí s tím snažili na intru na poslední chvíli něco uděla, bohužel celkem marně. Ale tak teď přemýšlím, že vlastně byla super moderní s tou asimetrickou pudlpointří hlavou
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
Gerda
XL od Barona, botka byla od firmy Trixie
Díky! Snad jí budou v Bohoušovi mít. Abych nelítala zítra po Praze skrzevá botu pro psa.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
hajlz jeden to je - nezavolá, nenapíše...
twe to sou přesně voni ..de jim akorát vo jedno! a jak to dostanou,tak tě neznaj
trochu mám z toho obavy, páč můj slovníček,když skončím už potřetí za pět metrů na zemi není nic moc
hele moje děcko ,tehdy 14let,si zas vytvořilo velmi jednotvárný slovník(bohužel to vypadá že mu zůstal až do ted) když sme přivezli Nánu..trošku a furt rafala,takže já bydlela na posteli kam ta svině nevylezla a dítě bylo holt pěšák ))) říkal jen..ty svině,já tě zabiju,ááááu,ty kurvo,nech mě ty šmejde a do prdele ))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:26
- Nahlásit
zavrelka
Pani, zkuste eště vedle do ebony na Jablunku, má teď doma plešatou golyji, třeba bude chtít nějaký mikiny, aby mu spíchla kabátec, bo ten čokel je vážně úplně plešatej.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:27
- Nahlásit
A zdál se mi děsnej sen, v kůlně je v podlaze díra, asi 80cm hluboká, nikdo nevím proč, každopádně je zakrytá, aby tam třeba pes nespadnula mě se zdálo, že nemůžu najít Gošu a dědka a bylůi v týdíře, ale oba sjeli o několik metrů níž a mohli tam dejchat, já rozbíjela krumpáčem beton-přitom tam žádnej není, nešlo to, tak jsem to zkoušela ze strany, dostala jsem se na uhlí, některý bylo žhavý, to už rozbít šlo, ale než jsem se k nim dokutala, tak jsem se vzbudila. a ještě v tom b yla moje kamarádka, tak vařila vedle v prádelně-normálně se tam nevaří jen brambory pro drůbež nebo něco smradlavýho, jsou tam starý kamna, jak se do nich přikládá dřevo a nahoře to hřeje.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:28
- Nahlásit
čus bus, co nového? u nás to, že nás chce dát uklízečka do bulváru, že jsme jí propustili
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:29
- Nahlásit
Eldoguero
Několik návodů jak zamaskovat sprostá slova dovětkem,od kamarádky ůči kerá je normální Píča-jíček horký.Kurva-jíčka ztrácí popř kurdomácí vajíčka ztrácí.Čápíčápíčápí letíí.U ho telu u lva stojí stará ku-kulatá chařka,jedna paní prala druhá naí sra-dostí se dívala.Jinak ted topím bukama
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:29 - Změnil/a: zavrelka
- Nahlásit
Gerda
dík zkusím, nějak jsem na půdu neměla cestu a teď jsem si vzpoměla tak jsem něco sundala. Na golii bych asi musela vlízt ještě jednou - vím že šlo o malé psiska, ale i na gólii by se asi něco našlo.
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
u nás to, že nás chce dát uklízečka do bulváru, že jsme jí propustili
Tak ať to udělá
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
má podobně blbej výraz jako někteří jiní bílí psi
je to tak, tváří se jako blááázen. Pak se dostal na statek k bílé buldočici, ktrá byla ještě ošklivější než on. Dělaj spolu kanystrterapyji, jsou to nejošklivější lékaři široko daleko.
Baico
Mívaj je i na veterině. Chudák pan Bajkonůr, pacientek je to, doufám, že má pořádná privilégia teťkonc!
davidkova renata
nech mě ty šmejde
)) to už bylo takové zoufalství, že? ) Hnusná malá Nanynka ))) Něco jako Bůch, už jí vidim, jak je zákeřná a vůbec jí nevadí, že je surová, hlavně že si kouše a hraje a bafčí jí to.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
A zdál se mi děsnej sen
uš to nehul
zuzanarosakova
nás chce dát uklízečka do bulváru, že jsme jí propustili
kecáš!!!! no alwe zas budete zviditelněný! co by kuli tomu jiný neudělali a vám stačí vyrazit uklízečku )))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:31
- Nahlásit
zuzanarosakova
nás chce dát uklízečka do bulváru, že jsme jí propustili
No, ale musíš si vynutit, že u toho budeš mít tu fotku, jak si anjelíček. A mohla bys tam bejt i v těch bohatejch svatebních šatech a napsat k tomu, že ti pani ušpinila vlečku, tak si jí nezabila, ale jen propustila....
zavrelka
Tak malý psiska chtěla možná kejtlin, tady nikdo jinej mrňousky nemá....
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:32
- Nahlásit
davidkova renata
kecáš!!!! no alwe zas budete zviditelněný! co by kuli tomu jiný neudělali a vám stačí vyrazit uklízečku)))
no dyk jsem jí to řikala, že negativní reklama je 70% pozitivní, takže ať se do toho dá
Gerda
furt trénujem klikání a nic moc teda, slalom mezi nohama nám nejde vůbec zase se ztrapníme v pondělí asik
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:33
- Nahlásit
ahoj tak jak jste se měli? co je nového?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:34
- Nahlásit
Gerda
že ti pani ušpinila vlečku, tak si jí nezabila, ale jen propustila....
viď a ještě bych vypadala jako lidumil
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:36
- Nahlásit
Gerda
pacientek je to, doufám, že má pořádná privilégia teťkonc!
privilégia mají oba, chrápou doma. Dostávají a nic ty moje výborné játrové pamlsky. A dokud mu nevyndají stehy, tak nebudu používat traverzu. Ofšem, před chvilou jsem je vykopla na dvůr, aby byli i chvilu na čestvým vzduchu.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:37
- Nahlásit
jdu píct mlsky pro čokle
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:40
- Nahlásit
zuzanarosakova
furt trénujem klikání a nic moc teda, slalom mezi nohama nám nejde vůbec zase se ztrapníme v pondělí asik
to si jako cílevědomá, nebo proč jako trénuješ furt?????????
Baico
Kámošky brijárd si rozříz polštářek taky, sice je to peklo, ale podařilo se ho udržet teď už asi 4. den v klidu, steh mu opravdu drží, nerozthnul se, nicméně na tý pacce je to debilní, to je tak blbý místo na hojení...jo a víš, co ten doktor dělal? Normálně na konci šití, aby se niť nezařezávala do kůže, protáhl tu niť takovou meličkou bužírkou, než ten stehj uvázal - dobrej nápad, tolika to nepraská.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:42
- Nahlásit
zuzanarosakova
di rači na párty, tady to na tebe má zhoubnej vliv, chápeš, že už podruhý pečeš?????? Varuju tě, změní se ti imprinting.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:45
- Nahlásit
janika
... ehm, no si ho honit
to je dobře, že tam bylo sklo
no to mi povidejte paní, sem to nechtěla ani psát, ale byl fakt dost rychlej... ještě, že existujou skla
danajasa
jo jo tak to zkusím, dík za inspiraci
Gerda
Dělaj spolu kanystrterapyji, jsou to nejošklivější lékaři široko daleko.
nééé, sou krásný v podstatě, jen nepochopený
davidkova renata
tak tohle mě teprve čeká pani, malá mluvit teprve začíná, ale začíná dobře, před chvílí stála v postýlce koukala na psy a jela "prdel prdel prdel doprdele" asi jí budu muset rychle naučit něco jinýho, aby to zapoměla, třá kurva je hezký slovo
zuzanarosakova
pani a co vám udělala ta nebohá uklízečka, že ste ji vyrazili
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:47
- Nahlásit
Gerda
Kámošky brijárd si rozříz polštářek taky
My nemáme polštářek, my to máme mezi prstama, prej to bylo dost hluboký, má i vnitřní stehy, protože měl díru do cévy. Pokusim se mu to do zítřka udržet zafačovaný a pak holt bude na prochajdu dostávat botu.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:54
- Nahlásit
Baico
Rozřízlý nohy s ehrozně blbě udržujou v klidu a furt znova praskaj, botu doporučuju na každou procházku, ideální by bylo, pokud by si jí pes nechal i doma, ale to většinou neklapne
|