Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5931 . 5932 . 5933 . 5934 . 5935 . 5936 . 5937 . 5938 . 5939 . 5940 . 5941 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 13:19
- Nahlásit

Baysha
se ho pokusim vyfotit, až budou venku. Mařka je sice tlustoměrka, podle ní se měřit moc nedá, ale on je takovej tenkej...kdyby byl takhle v létě, stejnak by mi přišel moc tenkej, má jen takovou pěknou velkou hlavu a zbytek je tenkej.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 13:20
- Nahlásit

Gerda
tě řikám, že můj pes se po kuřecim drbe
Myslíš, že i po játrech? . Alergie jsou většinou na svalovinu, pochybuju, že na vnitřnosti . Ale jak chceš, klidně si kup hovězí, akorát je holt musíš pokrájet no

chci červený játra
To jsou všechny, mezi náma

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 13:22
- Nahlásit

Biluška
To jsou všechny, mezi náma
husí ne, ty sou světlý, až bílý. V maďarsku určitě. Možná tedy vezmu kuřecí, když řikáš...ale jak se mi pes podrbe, přijedeš si pro něj a vrátíš mi startovný!!!!!!!!!!!!!!!

Atusch
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 13:22
- Nahlásit

Gerda
jasný to mě jenom napadlo, já to našim psům asi jen tak nevyndám mám mrazák až v garáži a pro pamlsky je to daleko
ano kupuji hovězí játra, pokud chodíš do obchoďáku je to na nich napsaný a v masně řekneš "prosím játra"
Vločky jsou Ovesné vločky (popřípadě třeba celozrnou mouku a nemusíš je mlejt)
a z bylinek cokoliv, já je třeba nedávám neb na ně zapomínám a hlavně doma nemáme moc jednodruhových koření jen směs a ta není dobrá tak jsem tam minule dala jen Majoránku.
Může být bazalka, kopřiva, ostropestřec cokoli zelenýho

Baysha
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 13:23
- Nahlásit

fšici
lidijové, prosím o nějaký kvalifikovaný odhad, v jakém věku je štěňo už vyrostlý dost, abych mu mohla koupit postroj na tahání bez většího rizika, že z něj vyroste - samozřejmě vím, že čoklida můžu zatěžovat až cca od půldruhého roka, jde mi jen o zvykání s minimální zátěží

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 13:24
- Nahlásit

Gerda
No, uvidím s procenty. On je lakomej. Říká mi "vyděračko" a já jemu "vydřiduchu". Máme takový hezký vztah...

Baysha
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 13:24
- Nahlásit

zuzanarosakova
jo tak esi sou na játra zvyklý a nemaj problém, tak OK

Atusch
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 13:25 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

zuzanarosakova
jestli jsou na vnitřnosti zvyklý tak si myslím, že by se posrat nemuseli.

jinak tu URL

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 13:25
- Nahlásit

Baysha
Moje Bekynka se tvarově ustálila až v psí pubertě kolem 9 měsíců, Astřička dřív. Bekča rostla do výšky, pak do délky, Astřička rostla na všechny strany rovnoměrně. Takže těžko radit.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 13:25
- Nahlásit

Atusch
OK, dám na tebe, ty to pečeš dobrý. KOupim velký červený játra, vločky, vajce, majoránu, bazalu...aby mi to ten pes žral, když to bude vonět...má radši smraďochy. Dala sem susedě se slzou v oku trošku těch lososáků od tebe, hned se na ní štěnec pověsil a měl ípo. Maryje byla smutná, že jí ten malý hnusný šmejd ujedl. Musela sem jí dát na uklidnění dvě tablety pangamínu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 13:28
- Nahlásit

Atusch
tyyyyjo, super! Bezva nafocenej postup, to zvládnu taky, podle obrázku je to hned jasnější. Díky! Taky budu vykrajovat. Jééé, to se těšim. Kolik těch kil jater potřebuju?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 13:30
- Nahlásit

Baysha

jo tak esi sou na játra zvyklý a nemaj problém, tak OK

Jj, tak jednou za 14 dni davam vareny vnitrnosti, tak uvarim jatra a este hovezi na maly kousky a do budoucna si koupim mixer

Baysha
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 13:33
- Nahlásit

zuzanarosakova
zkus to srdce, líp se krájí na kostičky než maso, je takový kompaktnější - a navíc lacinější

Biluška
Člen
- Nahlásit

Baysha
jak začne poprvé hárat tak už je víceméně ustálená. Krom obřích plemen jako fundláci a tak...ti rostou cca do dvou let. Bajša kolem toho hárání bude určitě víceméně hotová. Možná zmohutní o číslo-dvě, ale víc určitě ne. Vzhledem k tomu, že postroje jsou nastavovací tak to velký problém nebude

Gerda
Žádný startovný ti nevrátím, ale budu tě diskriminovat essi chceš

Atusch
Člen
- Nahlásit

Gerda
já věděla že není na škodu to nafotit
Hele oni normálně co jsem koukala dávají kilo jater a kilo vloček, já to dělám víc masovy, přijde mi to dost naředěný.
A množství? No mě to vychází cca z kilo jater a půl kila vloček na dva plechy, pak to krájím na 1cm kostičky. Jinak k tomu vykrajování to sem vykrajovala až po upečení z toho plátu neb těsto jsem měla konzistence spíš tekuté. A to co jsem ti dávala bylo z cca 2kg jater +/-.
Na bylinky dlabej, majoránku máš doma a dej tam na ovonění 3 stroužky česneku, jo a ředím to normálně vodou abych měla tekutý to těsto a mohla ho rozpatlat na plech

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

Atusch

Hele a mohla bych to upict i z normos mletyho hoveziho? Mam totiz doma mlety hovezi.

laguna
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 13:36
- Nahlásit

Baysha
Záleží na plemeni moje čuba je v sedmi měsících velka už jak matka počítám že jestli ještě povyroste tak jen o pár cm ale bude mohutnět a to minimálně do roka a půl spíš do dvou.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 13:36
- Nahlásit

Atusch
dobře, zakoupim dvě kila jater a upeču i pro tu našu susedu a pro toho jejího malého šmejda a na zítra i pro adydasku, ať toho máme mraky. A tobě visim dvě kila jater.

Atusch
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 13:38 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

zuzanarosakova
jako hrubomletý? No teoreticky si myslím, že jo, ale že to bude suché, tak možná přidat trošku třeba lososovýho oleje nebo olivového nebo víc vajec, prostě něco ať se to "slepí"

Baysha
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 13:38
- Nahlásit

Vlčáčková
Biluška
děkuju moc a příští zimu koupím běžky a bude tahat, sviňucha svinutá

Atusch
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 13:39
- Nahlásit

Gerda
jasan v poho
Upeč hodně ono se to nezkazí

Baysha
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 13:40
- Nahlásit

laguna
no já to právě nemůžu brát podle rodičů, páč bajša je takovej zvláštní případ, je o hlavu menší než všici sourozenci už od narození, takže nemám ani přibližnou představu, jak moc vyroste, jenom vím, že to bude bonsai labradůra no uvidíme

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 13:42
- Nahlásit

Baysha Otázka ovšem je, jestli příští rok bude sníh. Pro sichr kup i něco na kolečkách.

Baysha
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 13:43
- Nahlásit

Vlčáčková
Kolobrnda je taky v plánu

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 13:45
- Nahlásit

Baysha Z toho spadneš. To musí mít 4 kola a ne za sebou, ale vedle sebe, né?

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 13:49
- Nahlásit

Vlčáčková
To musí mít 4 kola a ne za sebou, ale vedle sebe, né?
Dvě kolobrndy!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 13:59 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Lidíí byli jsme venku asi 2 hod´ky, ale tolik debilních kreténů jsem snad nepotkala za rok jako za 2 hodiny s harantama, ale spratkama, rodičema ještě debilnějšíma otázky typu může si náš malej pohladit pejsky já na to ano, ale jen ty malý, řev, že chce hladit ty velký, já na to, že ne že koušou, rodič mě přemlouvá abych toho velkýho podržela, že chce toho velkýho, takový jsem potkala 3, ti normální to pochopili a hladili malý, někteří se ani nezeptali-většina, ti dostali vynadáno. Pak 4 výrostci, měli petardy ,já už psy na vodítku, vcházela jsem už jako do činžáků-mezi lidi, ten jeden: hele myslíš, že když těm čoklům hodim pod nohy petardu tak, že jí utáhnou? Druhej: no vole asi jó, zkus to, Já rychle koukla bylo venku málo lidí a pronesla jsem: vy dva zasraný zmrdi, jestli myslíte, že těm dvěma velkým utečete-Kyře a Goše, které štěkaly nehezky-ty 2 vždycky štěkají nehezky , tak to zkuste, se zarazili, ted´ nevěděli, ti 2 co byli s nimi mlčeli, a ten co chtěl házet petardu psům pod nohy řekl: vole deme vona je toho snad schopná a šli

Baysha
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 13:59
- Nahlásit

Vlčáčková
Gerda
Dvě kolobrndy!
To furt nejsou štyry kola vedle sebe, jen dvě kola a za nima další dvě kola...
Štyry trakaře!

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 13:59
- Nahlásit

Děcka, jedu do hyperkrámu s mámou na nákup, chce mocinky moc věcí. Večer tu budou běhat kreténi s petardama, tak pudem ven až velmi mnoho večer. Takže se pak zas snat trochu napojim. Nazdar.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 14:01
- Nahlásit

Gerda, Baysha
No, dvě kolobrndy vedle sebe spojené těmi nepotřebnými běžkami. Ideální stav.

<< 1 ... 5931 . 5932 . 5933 . 5934 . 5935 . 5936 . 5937 . 5938 . 5939 . 5940 . 5941 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání