Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5931 . 5932 . 5933 . 5934 . 5935 . 5936 . 5937 . 5938 . 5939 . 5940 . 5941 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 19:44
- Nahlásit

Alexa
stanovíš si kritéria, kterých chceš dosáhnout. dejme tomu "jde u nohy ne dál než 15 cm, lopatkou v úrovni kolene, a kouká na mě, při zastavení usedne". já to nemám na zkoušky, takže mám jenom něco jako "jde přibližně v okolí levé nohy", to mi stačí. A toto je něco jako cíl. Klikáš nejdřív za náznak či přibližné splnění, a když pes už začne chápat, co po něm chceš, tak už klikneš jen za přesnější provedení, takhle ten cvik postupně zpřesňuješ a přibližuješ se svým kritériím, kdykoliv se pes přestane chytat, stačí vrátit se o krok zpátky

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 19:45
- Nahlásit

Gerda
pojeď v pindělí, jedem s adidaskou
dyť píšu až nebudou ty sračky bílý, až někdy na jaře

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 19:47
- Nahlásit

čus žumpice, tak sme konečně doma Hopinkali jsme velmi dobře, neboť jsme si vyhopinkali druhé, třetí a osmé místo . Moje Malá Nýný je nejšikovnější pejsek na světě
Ofšem zato jsme velmi zmrzli. Celý den venku, ráno bylo asi tak mínus sto, přes poledne se to vyšplhalo na mínus padesát Su zmrzlá jak sobolí lejno. Fofrem jsem obstarala fšechny zvířata a jdu se naložit do vany. Tipuju, že když na sebe vypustím celý bojler vařící vody tak se třá trošku rozmrazím

Je tu něco novýho? Gdo dělá výcuc?

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 19:51
- Nahlásit

Alexa
a na aport je na jůtrupce dobrý videjo:
http://www.youtube.com/watch?v=6oFO9Z0oHBA
s překusováním mi Katka radila nejdřív naučit, aby se aportu jenom dotýkala čumákem, a prodloužit tu dobu dotyku, a pak teprve přejít k držení - a protože kousání je (pro Bajšu rozhodně) samoodměňující chování, tak jakmile začne kousat, okamžitě jí aport sebrat
tak sme to nejdřív zkusili s tím míčkem a fakt to asi půjde

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 20:00
- Nahlásit

Baysha
jo, to je fakt, že když se mařka učila aport klikáním, rovnou se to učila správně bez překusu, a začínali sme taky ťukánim do aPORTKU.

impact
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 20:03
- Nahlásit

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 20:05
- Nahlásit

Gerda
no Bajša vůbec neumí cokoliv držet bez hryzání, takže to bude na dýl - zvlášť s mojí pravidelností a systematičností ve cvičení toš su ráda, že aspoň pochopila kutálení míčku - respektive že já sem pochopila, jak jí to vysvětlit

danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 20:06
- Nahlásit

Bylo to tu někde lepší nevíte kde?Furt mám pocit,že mi tam něco chybi??????Použité suroviny receptu Lahodný perníček pro psy:
500 g hovězích jater | 1-2 vejce | ovesné vločky | celozrnou mouku
Postup přípravy receptu Lahodný perníček pro psy:
500 gramů hovězích jater, 1-2 vajíčka se skořápkou rozmixovat K tomu přidat ovesné vločky a celozrnnou mouku a umíchat v hustou kaši, poté těsto naplnit do formy a nechat péct cca 25 minut při 180 stupních.

ketty
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 20:07
- Nahlásit

kejtlin
no teda joooo to byl mazec ..a mas pravdu tam se netvaril moc stastne no ted je veselej ..no a v perinach je kdyz mam cas ho hlidat aby nespadl drobek jinak je na pelisku ale v perinach uz se mu taky libise tam zavrta a hajaa kdyz chce na hru se podivat taky da vedet jenze kdyz tape je to mazec tam nema moc stabilitu na madracich to ho fakt musim hůlidat prdolu aby se neskulil ale na zemi to cupita jak o zivot ted zas rozvalenej chrni na peliskua uziva si asi teplicko ...

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 20:08
- Nahlásit

danajasa
to je úplně to samý, co už tu proběhlo asi před 673 stranama, akurát slyším prvně, že by tam někdo dával vajíčka aji se skořápkou - ale proč ne

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 20:12
- Nahlásit

jsem pěkně nasraná,bo jeden chlap bude mimo republiku a ten druhej mi tu bude vydejchávat vzduch a to zrovna na štědrej den
no neva,dzrhnu se psema do lesa

danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 20:34
- Nahlásit

brezen2008Esli bude těch -20c tak si v tom lese pěkně poklepete kosu,ted sem se dívala na předpovědi na dýl a esli tu rosničku něčím nepodplatili(nevím čím se ůplatkují žáby)tak to bude humustyfusne entou

danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 20:42
- Nahlásit

Kor tady všude jak pravil náš silniční guru Timoteus Políček http://www.novinky.cz/domaci/218693-teploty-spadly -az-na-minus-25-stupnu-zeleznicni-doprava-kolabuje .html

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 21:02
- Nahlásit

Grafiku
jestli můžu mít drobnou připomínku k obrázku 4 nudlí v rozích kolem Mafiána, tak objekty by neměly koukat z fotky ven. Takže bych přesunula objekt z pozice 2 na pozici 4, z 3 na 2 a z 4 na 3. Budou všichni koukat přibližně do středu a v rozích bude roh prostředního obrázku a myslím si, že to tak bude vypadat o něco líp.

ketty
Vlčáček taky nesnáší zimu. Nevím, co s těmi chudáky v tom útulku dělali? Oni je snad strkali do mrazničky. Dnes Vlčáček ve sněhu předváděl chudáčka pejska, úplně zmrzlýho, nešťastnýho, s oblepenýma tlapičkama sněžem, že ani jít nemůže...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 21:06
- Nahlásit

Vlčáčková
mě není jasný, jak Vendy se Zuzkou dokázaly přežít venku v tohle, v útulku říkali, že byly celoročně venku a je pravda, že pokud nejsou oblečený, tak nechtějí jít ven ani na vyčůrání

ketty
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 21:07
- Nahlásit

Vlčáčková
no tak neni tam nejteplejc noo .....ale tak dedula zas venku beha rad i ve snehu to mu zas problem nedela ale na ty klouby urco lepsi teplo....

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 21:24
- Nahlásit

ketty, kejtlin
Jo jo. Teplíčko je teplíčko. Bekynka jako štěně lítala asi měsíc v zimě na přelomu března a dubna a neměla venku ani boudu. A pak měla asi dva roky permanentně u nosu kapičku.
Vlčáček se pěkně klouzal na uhlazeném sněhu, ale běhat ve vysokém už pak nechtěl. On totiž ten sníh už tady zmokval, takže to není takový prašánek.

Atusch
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 21:33
- Nahlásit

ahoooj, sem chtěla napsat jak byla úúúžasná vychajda, ale dočetla jsem vás, a psala to Gerda. Jinak Velké Zlo je unaveno což jsem ráda. Je to velmi báječné neboť jsem přišla z vychajdy a usnula taky a spala 3 hodiny'!!! Bůch absolutně neprotestoval. Akorát teď tu budu strašit tak do dvou
Jinak zumba jako dobrá, kdy půjdem zase?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 21:43
- Nahlásit

Já bych tak šla sáňkovat, jenže není kde tady u nás v té pitomé rovině

danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 22:18
- Nahlásit

Du taky brou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 22:39
- Nahlásit

to už všici spíte?
já chci koukat na krále hadů

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 22:49
- Nahlásit

kejtlin Já nespím. Snažím se vytvořit blog na prodej a koupi různých svých i cizích věcí.

Atusch
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 22:53
- Nahlásit

kejtlin
nespím a dlooouho nebudu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 23:10
- Nahlásit

Vlčáčková
Atusch
tak hadí král mě nezaujal

Atusch
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 23:20
- Nahlásit

kejtlin
co to je? O čem to bylo?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 23:23
- Nahlásit

Atusch
stále to běží, je to o hadovi-překvapivě, není to pohádka je to něco jako horror, něco jako třeba piraně, prostě had-jedovatej se vymknul kontrole a vraždí vše kolem, i když nevím co je to za druh hada, přijde mi jako zmije gabunská, ale nevím, zda ta plive jed sem myslela, že jen plivající kobra plive jed.
Tenhle had někdy kousne, někdy plive....

Atusch
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 23:31
- Nahlásit

kejtlin
to je had chucka norrise ne ?
Nevím takovýhle filmy jsou nic moc, ale pobavej

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 23:33
- Nahlásit

Atusch
šak sem taky čekala, že se pobavím, hat rychle roste až brutálně rychle, říkali i názef jenže sem nerozuměla.

Atusch
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 23:36
- Nahlásit

kejtlin
koukala jsem na csfd a musím říct, že se divím že na to jde koukat, hodnocení 20% je docela zlý

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 23:38
- Nahlásit

Atusch
co je csfd?

<< 1 ... 5931 . 5932 . 5933 . 5934 . 5935 . 5936 . 5937 . 5938 . 5939 . 5940 . 5941 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání