| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 09:25
- Nahlásit
Monty
já bydlím na vsi a u nás moc lidí neprocházkuje, jen když je teplo
občas potkáváme u Labe rybáře, ale ty jsou neškodní, až na pár výjimek, ale možná půjdeme radši před poledne, kdy bude každý sedět u oběda.
Baysha
jj já taky chodím nejradší dopoledne, když mám volno
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 09:32
- Nahlásit
Zdar žumpo,tady je hnus-10 dojeli jme z práce pakůn poskotačil z hmyzopsem a odmítl jít do chodby zalez do boudy no přemlouvat ho nebudu mám z toho blbý pocit páč v noci byl v bunce a včíl dobrovolně klepe kosu volodroid.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 09:35
- Nahlásit
Baysha
já mám od té doby co se měnil čas pracovní dobu od půl desáté do šesti, takže procházkujeme ráno, je to fajn, většinou potkáváme jen pejskaře
Baysha
kejtlin
bydlíme v Ostravě a v Běláku je o víkendech věčně hlava na hlavě
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 09:38
- Nahlásit
před chvíli jsem nachystala zlatečkám balíčky na Mikuláše
už se těším, až jim to večer dám
ale plno věcí se mi tam nevešlo
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 09:41
- Nahlásit
Děééécká pro impact a spol UŽ MÁTE DÁREK PRO NUDLE a jiné malopsy? http://www.youtube.com/watch?v=bnBJQL8l7I0&feature =related
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 09:55
- Nahlásit
Bré deň.
Jsem hned po ránu cvičně doliskala Mordora. Jsem kolem něj prošla a on mi skočil po noze, kretén jeden. Jsem myslela, že už ho to po dvou letech u nás přešlo, ale očividně ne. Kuwa jsem se lekla, až jsem si málem cvrkla do gatěk.
danajasa
To jsme řešili u džekraslů. Bohužel to dopadá jako na tom videjku. Koupíš hračku za 600, pes se během prvních deseti minut naučí, jak na to a pak už to pokaždý sfoukne za pět sekund.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 10:00
- Nahlásit
danajasa
impact
nějak sem nepochopila, jak to má procvičovat mozek - no dobře, možná těch prvních pár minut, než na to pes přijde...
kdyby existovala nějaká hračka, kde by ten pamlsek vypad po VLOŽENÍ těch dílů do otvorů, to by byla jiná
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 10:07
- Nahlásit
Ale to je každá podobná hračka pro psy, když na to pes přijde, je k ničemu.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 10:09
- Nahlásit
Konečně jsme vrátili štěňátko. Trix je rád a konečně spí. Bohužel pro něj, za dvacet minut jedeme na velkou procházku s dalším ohařem. Předpokládám, že mě můj pes bude nenávidět. Navíc Trix už zase nejí. Začíná mě tím docela srát. Koupím mu kilovku granclí a uvidím, jak bude nadšenej, pitomec.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 10:13
- Nahlásit
Baysha
Hele ale jak to vydejo skončí tak je tam v nabídce asik dalších10druhů takovejch,já zvažuju tu s tím malinákem,že jako doma sbouchnu pár desek 6pantíků a šuplíček se špagátkem a musí to být věčí bo pakůn by mi zdrhl s celým interakt.udělátkem a sežral by to sakum prdum.No a na ty vyhledávačky šíš tak obrátím6kočičích konzerviček muš mi vrtne jamky do pařezu a přemýšlej pakoni Mě právě nadchlo jako nápad a skusit to po japonsku okopírovat za dů
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 10:15
- Nahlásit
Maky a Trix
Paní nemá Tríx příbuzný za mořem? http://www.youtube.com/watch?v=eVa9RJa9Yoc
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 10:19
- Nahlásit
danajasa
doufám, že ne. chudáci lidi.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 10:19
- Nahlásit
danajasa
bajša by předefším sežrala ty dřevěný díly komplet, nejdřív by si dala pamlsky a pak jako zákusek to dřevo, evidentně je přesvědčená, že je bobr musela by si s tím hrát jedině pod dozorem a to si zas myslím, že je lepší zabavit ju cvičením nebo tak...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 10:21
- Nahlásit
Největšímu vyšla druhá kniha, nevíte někdo, kde se dá po netu objednat?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 10:28
- Nahlásit
kejtlin
ty ji fakt chceš? já se obávám, že bude úplně stejně přínosná jako ta první
jinak objednat se dá snad v každým internetovým knihkupectví, viděla jsem ji nejmíň ve třech
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 10:30
- Nahlásit
Baysha
Jj právě zvažuju plechovky,pakůn je taky termit bouda už má náký doury,plechovky mu zastrkám do sněhu a bude dám si kafe na dvoře a budu tvrdit,že mám interaktivního pakoně. Akorát nevím k čemu mu to bude dobrý mimo to že mi min5min nevyleje to kafe.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 10:32
- Nahlásit
Baysha
no nejradši bych do ní jen nahlídla a pobavikla se, ale to asi nebude možný, údajně tam jde do hloubky s prací se psy, mě by zajímala ta hloubka
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 10:34
- Nahlásit
ahoj lidi sem opet nadherne vyspala dedek vstaval dnes v prozmenu v pet rano a jecel ze chce ven to je radost ten pes
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 10:34
- Nahlásit
kejtlin
jo tak hloubku to mít bude určitě jen nevím, esi my obyčejní smrtelníci jsme schopni pochopit ty tachyjóny a hladiny energijí a tak..
danajasa
já se obávám, že bajša by chtěla zežrat aji ty plechovky a pořezala by se, ona je toho plně schopná doma máme kohout nachystaný na myčku a už je docela solidně rozhryzaný a zohýbaný, na to konto už sme museli pořídi aji ohrádku
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 10:36
- Nahlásit
Baysha
každej z blůčka ji chválí a oč my jsme hloupější???
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 10:39
- Nahlásit
no a jelikoz opetne jeci po druhem venceni nevim proc ani co chce vemu chleba se salamem a du mu delat spolecnost do te doby nez bude chtit byt sam jen s hafi terrrrrrrrroooooooooooor mi tady zavadi naky rezimy kurna sem zvedava kdy pochopi muj rezim
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 10:40 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
Já furt brouzdám těma hračkama a to sem našla http://www.youtube.com/watch?v=xxsK_sJB37c a dobrá rada nad zlato - Při odchodu z domova můžete psovi schovat zalepenou papírovou krabici, ve které budou jeho oblíbené dobroty. Po příchodu však počítejte s kousky papíru po celém bytě/zahradě. To by mě nenapadlo fakt
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 10:47
- Nahlásit
kejtlin
hloupější?
hele já na tachyjóny ap. nevěřím - myslím, že Tenjehožjménonesmímevyslovit to se psama určitě umí, ale tu mystiku, do které to balí, prostě odmítám a jeho komplex nadřazenosti mě sere čím dál tím víc, začínám mít dojem, že ze začátku měl upřímnou snahu pomáhat psům, ale čím dál tím víc je to jen o jeho egu a o dokazování si jeho nadřazenosti nad obyčejnými smrtelníky
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 10:50
- Nahlásit
danajasa
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 10:52
- Nahlásit
Baysha
No tak nějak,já se už nemůžu tam přihlásit asi sem něco proved.Jo interaktivní soutěž -Zde hledej našeho psa
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 10:53
- Nahlásit
Baysha
Já si myslí to samé co ty, co se týče tachyjonů, no věřím na léčivou sílu některých minerálů nebo spíš na příznivé působení na organismus, ale ne že vyléčí rakovinu nebo epilepsii. Škoda, že neléčí lidi, by mi mohl rozjet ledvinu , mi hrozí, že operaci se stejně nevyhnu, tak by se vidělo
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 10:56
- Nahlásit
ketty
Nestěžuj si, to je ještě dobrý, malej Bondýs když má horší den tak mi probudí poprvé kolem půlnoci (spí v posteli a lehce zakníká - budík slyším tak po cca 5 min, ale na kníknutí vstávám okamžitě) a podruhý kolem půl čtvrtý. Nekecá, takže letíme čůrat - to se to pak vstává kolem půl šestý Prostě už tolik nevydrží, ale někdy spí i do půl sedmý
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 11:00
- Nahlásit
Maky a Trix
Akity taky skoro nežerou . Mají spotřebu cca jako šelmyje. Mě to neva, su nadšená
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 11:09
- Nahlásit
Biluška
tak jsou jako pastevci, třeba Kyra žere jako ovčáci, většinou ani nedožere, kamarádka má jihorusy a ta říkala taky, že málo žerou, stejně tak známá má střediasiata a to samý
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 11:16
- Nahlásit
vypiju a kafe a půjdeme ven, vyndala jsem baterky z fot´áku a dala nabít nesmím je zapomenout do něj vložit než půjdeme a pokusit ho nezapomenout, budemem muset jít po chodníku a ne parkem-tak je moc sněhu, malý by tam zapadli po hlavy.
|