Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5931 . 5932 . 5933 . 5934 . 5935 . 5936 . 5937 . 5938 . 5939 . 5940 . 5941 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 13:59 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Fakt se nudim jak cip..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 14:46 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

To se může stát jen u nás, rozjímám po obědě a psi začali štěkat-v baráku, to je divný mají zákaz jen když je někdo cizí venku tak štěkají, šla jsem za nima kouknout co se děje a viděla jsem přes okno chlapa jak se prochází po zahradě, chytla jsem Kyru za obojek a vyletěla ven co tam jako dělá, Kyra štěkala tak chvíli koukal na mě a na Kyru a řekl, že se jen tak kouká, já na to : proč se kouká po mém pozemku, že volám policii nebo pouštím psa tak šel pryč-plotem od souseda kudy přišel, zavolala jsem policajty nejdřív řekli, že sem nepojedou, když nic neukrad a šel pryč, tak jsem řekla, že pokud nepřijedou a nenafotí stopy tak že volám jejich nadřízeného, tak tedy že přijedou, nafotili to, a řekli, že mám nec hat psy venku, tak jsem řekla, že je venku nenechám v tom mrazu a co mám dělat, když pán v noci přijde znova, tak řekli, že mám jim zavolat, ale pokud mě nebude ohrožovat, tak že stejně nic neudělají, já na to jak jako, že nic neudělají že nemá na mém pozemku co dělat, policajti řekli, že je to blbý ale nemůžou dělat nic a jeli, že se tam mám stavit sepsat hlášení

ketty
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 15:06
- Nahlásit

kejtlin
tak to je mazec jako ...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 15:16
- Nahlásit

ketty
a ještě na otázku co jako mám dělat když přijde znova, mi řekli, že už mi to řekli, že když nechám psy venku, že nepřijde, no to bylo něco pro mě.
Sem jim řekla, že si snad dělaj srandu, že platím daně tím pádem je platím a na otázku co mám dělat když někdo cizí přijde na můj pozemek mi řeknou, že mám nechat psy venku???že to snad nemyslejí vážně, tak mi řekli, že jim mám zavolat.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 15:50
- Nahlásit

http://www.packa.cz/m1416-cz-hracky-pro-deti-plyso ve-zive-stene

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 15:59
- Nahlásit

Tak mám o jednu chovnou kachnu míň možná o dvě, dědek šel na dvorek, byli venku psi, řekla jsem mu dvakrát zavři za sebou dveře jsou venku psi, nezavřel je nechal je dokořán tak jedný kac hně jsem usekla hlavu hned a druhá nevím jestli přežije, já už nevim prostě co s nim

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 15:59
- Nahlásit

impact
Ta Mambička je tak fantastický pejsek!!!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 16:01
- Nahlásit

kejtlin
já už nevim prostě co s nim
Strhni mu za ní z kapesného!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 16:04
- Nahlásit

Vlčáčková
Já jsem mu řekla, že za tu co sem jí usekla hlavu chci 200kč a jestli zdechne ta druhá tak taky 200kč
Nevím jaký kapesný máš na mysli, poněvač púroti jeho důchodu je můj plat kapesný

impact
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 16:30
- Nahlásit

Vlčáčková

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 16:38
- Nahlásit

kejtlin
No, vidíš, tak jsem Ti vymyslela způsob, jak dislokovat finančně přebujelý důchod dědy mezi finance, kterými disponuješ Ty: pokuty.
Ale dlouho to fungovat nebude. Párkrát ho opokutuješ a bude po ptákách. Naschvál Tobě přestane dělat průsery.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 16:43
- Nahlásit

Vlčáčková
a nejvíc mě dosere, že vždycky tvrdí že on zavřel,že si psi otevřeli, ta klička jde tak ztěžka navíc se musí vyháknout z oka a nadzvednout celá branka , že já mám co dělat v létě abych ji otevřela a v zimě musím použít obě ruce, prostě ze mě dělá debila, ale to je na ránu pěstí!!!
Kvůli němu jsem skončila s papírovejma králíkama, protože ten debil je krmil měkýma rohlíkama ten den koupenýma,přece jin nedá dvakrát po sobě seno a bodláčím-myslel, že je to mlíčí, pochopitelně zdechali jak na běžícím pásu, měl zákaz k nim se přibližovat ale nerespektoval ho, sem myslela, že ho zabiju tenkrát když jsem to zjistila.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 16:55
- Nahlásit

kejtlin
No jo. Chudáci králíčci.

leyenda
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 17:45
- Nahlásit

kejtlin
ty mas veci, to je hruza
Co by udelala Kyra, kdyby tam chlapka nasla ona?
Mela jsi po policajtech chtit potvrzeni, ze v pripade, ze tam v noci vleze a psi budou venku a ukousnou mu hlavu, vezmou si to na triko oni.
S tim dedou je to tezky, no. Snad se ti podari prodat dobre tu parcelu a najit neco vhodneho k prestehovani. Jak to vlastne prislo, ze bydlite s dedou pod jednou strechou?

Ja byla cely den venku jsem zmrzla jak nevimco. A jeste musim, ale nejdriv vypiju spoustu teplyho zazvorovyho caje.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 17:52
- Nahlásit

leyenda
pso jsou v noci doma i přes den je velkej mráz -17 bylo.
jak to přišlo no, při povodních jsem přišla o barák a o všechno, tak mi děda nabíd at´ bydlím u něj, za nemalý peníz jsem barák nechala opravit a takhle se mi to mstí, dokud jsem měla možnost tak jsem měla jít do hajzlu a bylo by.
Kdyby na něj narazila Kyra + Axa s Gošou tak by asi bylo vymalováno, 3 psi jsou smečka a to bych mohla asi dělat cokoliv....
Kyra už porvala někoho, nevím koho, bylo to loni

ketty
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 17:59 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

kejtlin
o sou blbci a kdyz by ho sejmuli jeste by zazalovali tebe teda ten dotycny neb mame tak vyjebane zakony v teto republice pes muze zadrzet atd ale nesmi zranit...... na to em upozornovali policajti kdyz sem prohlasila ze skoda ze nevlezli k ralfovi zeby odebral vic nez DNA D a oni zebych v tom pripade byla ja zazalovana osoba uz envim za co ..takze parada te yvkradou vlezou domu pokouse je pes ale tebe odsoudej....

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 18:00
- Nahlásit

cus decka,venku je zima,ze by psa nevyhnala,ale vyhnala zima hajana a me do prace.tak se tu pomalu roztapim.
kejtlinno koukam,ze mas fajn krasny zkusenosti s blbyma policajtama jak ja!!!!!

ketty
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 18:04
- Nahlásit

kejtlin
Vlčáčková
A OSTATNI
deda liska uz je vpoho uz vim kdy knika proc takze uz neknika ma vse co potrebuje a vzpomela sem si o strave jak si tam pan z utulku na tom zakladal aby psi nebyli ziveni jinak nez by meli tak by ze me asi nemel radost deda liska ma raad vanilkove susenky vyloudil asi 4 prej je to lepsi nez granule a pak jeden rohlik s jatrovou pastou a ted uz od 4hodin spi tak super

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 18:14
- Nahlásit

gdo dělá vejcuc? sem celý den učila a teď jdu taky ještě něco dělat

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 18:17
- Nahlásit

ketty
já vím, že zhákon je proti mě, ale jaksi by už mě neměl kdo žalovat kdyby byli puštění všichni, co všichni by stačila Kyra....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 18:19
- Nahlásit

ketty
a proč tedy kníkal???
all
jinak psi dnes snědli nadílku od Mikuláše, podělila jsem je, sice to měli tak na jednou kousnutí, ale i tak si pošmákli.Po večeři dostanou ještě jack-rolly a budou spokojení

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 18:24
- Nahlásit

kejtlin
já jim zítra dám Mikulášskou nadílku, mají toho skoro jak na Vánoce

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 18:28
- Nahlásit

ketty
Chceš říct, že Děda je tak schopný homolog, že si Tě za jeden den kníkáním vycvičil ke splnění všech svých potřeb a vysvětlil Ti, které to jsou? Tak to teda před ním klobouk dolů!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 18:29
- Nahlásit

Hele on chodí Mikuláš až zítra? Já myslela dneska.....

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 18:30
- Nahlásit

kejtlin
Pátýho chodí Mikuláš, protože svátek má šestýho.

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 18:30
- Nahlásit

Nazdar pipky, už sme domki, sme teda zumbili, no )) Bylo to legrační, byli sme nejftipnější skupina, pěkně sme se zapotili. Pak sme museli s Atuš a Jimmijovou hodně kouřit, protože sme nesměli kouřit celou hodinu. Pak sme jeli s Atuš a Davítkovou k Atuš zmlátit Bůcha. Bůch proskočil plotem, ledva nás viděl, sme tam s Mařkou dojeli dříf. Pak sme chodili v závějích a poslali sme mě doprostřed pole, aby pejsci mohli běžet hlubokým sněhem a tím se unavili. Tak běželi za mnou, pak zase zpět za holkama, pak zase a tak. Bůch se z nedostatku jiných kamarádůch zamiloval do Maryje. Děsně jí zlobil, až ho musela kousnout. A pak ho s Nandou přeprali, až prchal ) Ale jen asi 10 centimetrů, ve fteřině byl zpět a zase všechny trápil. Když sme se vrátili a už sme smrákalo, vítal Áťu tak, že mu málem urval hlavičku. Pak sme jeli domki. PAk sem zapadla u davítkové na parkingu, ale davítková hrdinně odešla. Vykopala sem se přidáváním plynu. Pak sem si musela koupit na benzince pekanový pletenec. Pak sem potkala kamarátku, sousetka už má štěně. Pak sem zjistila, že je mi trošku zima na nožičky a šla sem domu. Doma sem zjistila, že mám úplně mokré všechny troje fusky. Vzala jsem si tedy dvoje suché. Ještě jednou vyvenčím večer a těším se do sprchy, su prase, pudu až po poslední procházce. Su zvědavé, jestli je Bůch trošku unaven...snat trošku jo....U Atuš se krásně venčí, je tam i lom, kde budem v létě plavat psy a stopovat na louce. Ach bože,to byl dnes krásný den!

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 18:39
- Nahlásit

kejtlin
jo chodí zítra, ale Mikuláše je šestýho

ketty
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 18:40 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

kejtlin
haaa no to je fakt po ralfovim zasahu by mozna taky nemel kdo kdyz jde po hlave ikdyz me to napalil na bricho asi ze sem zenska mi dal sanci knika vzdy kdyz enco chce bud jit ven nebo hamu papu pak spi takze takovi dite do toho kouta uz nerve muzu i odejit a nejeciVlčáčková
jojojo me zmaknul za to uz se tuli a mazli to asi za ty vanilkove susenky
NO TYYYY VOEEEEEEEEEE du si vzit svetr jooo chci ho zapnout a ten hajzl mrnavej ukousal zuby ono to nejde zabijuuuuuu uz znicil takle asi tri mikiny on zere zipy to je vuuuuul

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 18:40
- Nahlásit

Jo, chodí zítra večer a kdyš sme byli malí, tak jsme si dali vždycky talíř za okno a 6. ráno jsem tam něco našli. Ale teď asi nedostanu nic

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 18:42
- Nahlásit

makrel
z toho si nic nedělej, já asi taky ne

<< 1 ... 5931 . 5932 . 5933 . 5934 . 5935 . 5936 . 5937 . 5938 . 5939 . 5940 . 5941 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání