Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5931 . 5932 . 5933 . 5934 . 5935 . 5936 . 5937 . 5938 . 5939 . 5940 . 5941 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
ketty
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 18:57
- Nahlásit

a nake fota z odpoledne

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 18:59
- Nahlásit

Dobré zmrzlé večír
My byli dneska sáňkovat. Zítra máme ukončení kurzů poslušnosti, fakt nevím jak to provedeme.

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 19:01
- Nahlásit

nazdar bazar
tak sem dneska zkoušela naklikat barušku a docela jí to de. Akorát nevim jak dlouho jí mám naklikávat????????????
Jo jinak má dneska Baruška vopravdickej svátek tak prej čeká dary
ketty
a nake fota z odpoledne a nake fota z odpoledne a nake fota z odpoledne
no prostě gremlín, neřikej že to tak není

ketty
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 19:04
- Nahlásit

Alexa
tak to abych mu po pulnoci nedavala pit a nekrmila masem

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 19:05 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

ketty
tak to abych mu po pulnoci nedavala pit a nekrmila masem
no na to dej fakt bacha nebo víš co se stane

Gerda
a zumba dobrý žejo

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 19:06
- Nahlásit

zdaréc fšici, mám rýmečku a kašlíček, snad to zejtra v práci přežiju

Alexa
že je naklikaná poznáš tak, že se po kliku na tebe dycky okamžitě otočí a bude čekat na pamlsek - ale je dobrý naklikat ju aji venku, kde je víc rušivejch vlivů

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 19:06
- Nahlásit

Alexa
tak zde je dar:

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 19:10
- Nahlásit

Alexa
též něco malého pro Barunku:

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 19:10
- Nahlásit

Baysha
že je naklikaná poznáš tak, že se po kliku na tebe dycky okamžitě otočí a bude čekat na pamlsek - ale je dobrý naklikat ju aji venku, kde je víc rušivejch vlivů
tak to pochopila velmi rychle páč se mi nehla vod nohy a neustále na mě čuměla, prostě oční kontakt jak víno. Klikala sem venku. Tak budu ještě naklikávat a pak k tomu začnu asi něco přidávat co?????? třá že pudu s ní u nohy a když se zastavím a ona si automaticky sedne bude klííík jo??????
makrel
tak zde je dar:
že nechá děkovat

danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 19:11
- Nahlásit

Zdar žumpo já sem přežila včera taktak o prsa japonské plavkyně kleklo topení dnes jede,ale nesmí bejt víc jak na5 jinak vyhazuje pojistky,sem vybavená do polárních končin.Jináč pakůn zas chrápe pot stolem vožral tomfu to bude zas řevu,slíbila sem mu že ráno půjde do chodby kde je nula at nemá taký teplotní skoky z práce ze sibiřské bunkky páč je tu nad nulou a venku už je fůůůůůůj-13c Chci se mít tkhle

impact
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 19:13 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Než uplyne zima, bude ze mě taaaaaak čikovnej grafik.

ketty
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 19:13
- Nahlásit

Alexa
jojo vim

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 19:14
- Nahlásit

impact
Než uplyne zima, bude ze mě taaaaaak čikovnej grafik

to teda jo, už z tebe je

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 19:16
- Nahlásit

danajasa
bože, ta kočka vypadá jak mrtvá

danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 19:17
- Nahlásit

impact
Mrkej jo jinak to máte mocinky pěkný můžu si stoupnout do fronty na novoroční emilovou fotku?

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 19:17
- Nahlásit

Alexa
přesně tak klidně už můžeš začít klikat cíleně, ale pro začátek myslím stačí klik jen za to, že u té nohy bude - přisednutí je vyšší levl...
a jestli už chůzi u nohy umí, tak bych spíš zkusila něco, co nikdy nedělala, aby pochopila, že má nabízet nový věci

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 19:20
- Nahlásit

Baysha
aby pochopila, že má nabízet nový věci
no já ani nechci aby nabízela nový činnosti,já chci aby dělala líp to co umí, třá oční kontakt, automatický sedání u nohy, nepřekusování u aportu a tak podobně

impact
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 19:21
- Nahlásit

danajasa
Jéééé, co to je za prdelku?
Do jaké fronty? Jako na PéeFko?

Monty
To je těma mrazama. Nudim se jak cip, tak vymýšlím koniny.

danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 19:25
- Nahlásit

impact
Jako na PéeFko?
Jaaja Dneska mi toho(takovejch fotek)přišly 3emily

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 19:25 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Alexa
aha, to chápu... ale i tak aspoň podle toho, co nám říkala Katka teď na semináři, je potřeba nejdřív psa naučit, že má nabízet činnosti, tím si postavíš jakoby základ, se kterým můžeš dál pracovat - a pak ty cviky naučit víceméně odznova
ale já su houby odborník na klikr teda... vůbec su houby odborník na kynekologiji, šaks mě viděla fčil v Jílovým

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 19:26
- Nahlásit

Baysha
e potřeba nejdřív psa naučit, že má nabízet činnosti,to zní tak blbě....

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 19:28 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

makrel
je to míněno tak, že pes pasivně nečeká na povel, ale naopak začne zkoušet "když udělám tohle, vypadne z dvounožce klik a pamlsek? ne... tak co tohle?"

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 19:29
- Nahlásit

tak dneska mi psiska pomáhali s letákama a s obálkama,už měli všecky oblečky ,sindy to nějak nevadilo a byl tu pán od jednech letáku,na proidloužení smlouvy a dasty mu nosil všecky plyšáky co tu má
zejtra jdem na pořádnou vycházku bez letáků

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 19:30
- Nahlásit

Baysha
ok, ale i tak je to divné, já si vždycky představím, jak pes nabízí, že bude žehlit nebo luxovat

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 19:32
- Nahlásit

ketty
teda včerejší cesta byla očistec, ale když vidím, jak je u tebe spokojenej a chrápe na peřině a tak vůbec má v očích úplně jinej výraz než měl, tak bych jela kdykoliv znova
all
ptáčci mají na zítřek připravený oříšky už nadrcený ty si dah, až mám puchejř od louskáčku, sem louskala i na cukroví oříšky sem to vzala při jednom, musím koupit v pondělí lojový koule

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 19:32
- Nahlásit

Alexa
přesto, i to, co umí, musíš jakoby učit znova, i Mařenu tu chůzi u nohy učim úplně znova, klikám za oční kontakt u nohy, dyš si předtim definuju kritéria....

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 19:33 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

makrel
Bajša když neví, co po ní chci, tak třeba zkouší zvedat packy, nebo si lehne na bok...
a hlásím vítězství nad hmotou - dnes se mi podařilo té kousalce hryzavé vysvětlit, že chci, aby do míčku nehryzala, ale kutálela ho čumákem kdybych se tak jenom dokázala dokopat k nějaké trošku systematičtější práci

danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 19:39
- Nahlásit

makrelbude žehlit nebo luxovatTo je diskutabilní,páč pakůn mi několikrát přitáh vysavač leč my neklikáme,jináč mi nosí spousty věcí akorát já mám obavu,že jak by mi zas štoucháním nutil náký chuje tak bych se ho pokusila zmlátit klikrem což by bylo velmi vyčerpávající

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 19:39
- Nahlásit

makrel
já si vždycky představím, jak pes nabízí, že bude žehlit nebo luxovat
ty woe to bych se uklikala jen aby to dělala
Gerda
i Mařenu tu chůzi u nohy učim úplně znova, klikám za oční kontakt u nohy, dyš si předtim definuju kritéria...
takže prostě si stanovim jde u nohy kouká na mě klík????Kdyby nebyly ty sračky na silnicích, takle to musím nechat na jar, chtěla bych na nějakou tu klikrhodinu jak chodíte, vzalka bych sisinu, na ní bych to zkoušela a pak aplikovala na barunu

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 19:43
- Nahlásit

Alexa
pojeď v pindělí, jedem s adidaskou na lužina...

<< 1 ... 5931 . 5932 . 5933 . 5934 . 5935 . 5936 . 5937 . 5938 . 5939 . 5940 . 5941 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání