Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5823 . 5824 . 5825 . 5826 . 5827 . 5828 . 5829 . 5830 . 5831 . 5832 . 5833 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 17:16
- Nahlásit

Eldoguero
Co s tím můžu dělat, kromě pojídání koprofky?
přece pojídat koprofku...vážně jí nesnášíte? Jako přímo ten kopr, nebo omáčku...myslim hmotu, než zavoní koprem...víte, já jí umim strašně dobrou, nejdobřejší, jediný, co umim...nechcete jí zkusit? Ste na slatký?

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 17:18
- Nahlásit

Gerda
umíš? umíš koprofku?
s vajíčkem?
kdy vaříš? to vezmu přes Eldogéro k tobě.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 17:19
- Nahlásit

leyenda
no, ja muzu s klidnym svedomim prohlasit, ze pokud by neexistoval dobrman, poridila bych si proste jineho psa z existujicich plemen
no a já můžu zas říct, že kdyby nebyli AD a SBT, tak bych byla tuze moc smutná a rozčílená a žádnej jinej pes by mi ty moje plemena nemoh nahradit
jo a sorry za ty strašný překlepy vejš, to už nehodlám vopravovat

Atusch
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 17:20
- Nahlásit

Eldoguero
né že bych jako byla vybíravá, ale paní to nemáte nic lepšího než hovězí? Samy hovězí... kuřátko náááhodou nenajdete??
Gerda
A taky bysme mohli stopovat...jako auta, ne čuchat k zemi.
jasný a budou zastavovat jen švihácký osumdesátnící v takovejch těch riflovejch kraťáskách pod zadek, to radšejc ne :-D a nebo budem muset začít stopovat dřív. Abysme nakonec nestopovaly jen ty tramvaje

Jinák bude ti stačit 2kg těch játrovek? Kdyžtak se rozdělíš s hancouw. Nevím estli budu mít náladu do víkendu ještě tvořit.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 17:21
- Nahlásit

jbat
umíš? umíš koprofku?
no já jí umím podle svýho vkusu a nevim, jestli je to do fkusu i pro ostatní, ale davítková už jí jedla, myslim, že jí chutnala. Dělám jí strašně hustou, a hodně na slatko a hodně moc koprovanou....

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 17:23
- Nahlásit

Atusch
Jinák bude ti stačit 2kg těch játrovek? Kdyžtak se rozdělíš s hancouw
nerozdělim se vůbec s nikym, určitě mi pro začátek budou stačit )) Chtěla bych je na ten klikací seminář, jak to mám udělat? Asi si k tobě sjet zítra večer? Po práci?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 17:24
- Nahlásit

Gerda
Ale néé, já mám kopr ráda, smetana taky v poho, ale ňák mi to prostě fšechno dohromady vadí
Zkusila bych vochutnat, ale za výsledek neruším, no, možná rači nezkusila
Na sladký moc nejsem, spíš to maso.
Co ještě moc dobrýho vaříte pani?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 17:26
- Nahlásit

Atusch
Vyndám z mrazáku kuřecí nohyčky - dobrý? Nebo by bylo libo rybičku?

Atusch
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 17:29
- Nahlásit

Gerda
aha no asi jo, protože na obranách nebudeš takže bych ti je musela dát až v neděli a to už budete mít po semináři. Takže jedině zítra se potkat no

Eldoguero
rybičku ne ta bejvá smradlavá :-D

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 17:31
- Nahlásit

Eldoguero
Co ještě moc dobrýho vaříte pani?
no to je všechno, trumfy už sem vystřílela všechny v podobě koprofky )))))))))))))))

Atusch
pojedu z vinohrad, jak mám jet k tobě?

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 17:31
- Nahlásit

Atusch
pani, jak pečete ty játrofky?

leyenda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 17:33
- Nahlásit

Eldoguero
pani, vubec to nebudem resit uz jo? Ja absolutne nejsem militantni vegetarian a pulka toho duvodu, ze nejim maso je cisty sobectvi, jsem presvedcena, ze je to pro moje telo proste lepci. Stejne tak jako nejim a nepiju jiny veci, ktery nemaj se zviratama nic spolecnyho. A jak us jsem napsala, necht kazdy ji co mysli. Ja se vetsinpu vubec do tehlech debat nepoustim, vite? A sem chodim proto, ze je tu legrace a ne se s nekym dohadovat Tak vam preju dobrou chut k tomu tataraku a mimochodem koprofku bych do pusy nevzala ani za nic. Ofsem nevadi mi kopr, ten mam rada, vadi mi ta vomacka

Atusch
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 17:36
- Nahlásit

Gerda
trefíš k té benzínce na které jsme tenkrát stavěli když jsme jeli na Štiřín? Však už jsi u nás byla..
jbat
dám moooc jater, o něco míň vloček , přiměřeně vajec zamíchám, upeču a nakrájím.

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 17:37
- Nahlásit

nemethova5
leyenda
Eldoguero
co jako máte proti koprofce ta je mooooooocinky mňamňammňam

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 17:38
- Nahlásit

leyenda
Dobrý pani, to je fajn, že nejste militantní, páč to bysme se mohly prát
Díky za přání dobré chuti. kopr mám taky ráda a třeba miluju brokolici, ale maso je prostě pro mé tělo top

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 17:39
- Nahlásit

Atusch
dám moooc jater, o něco míň vloček , přiměřeně vajec zamíchám, upeču a nakrájím

jaký játra?

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 17:39
- Nahlásit

sakra zase vás nějak nestíhám počítat jste strašně rychlé, to je hrůza

Atusch
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 17:40
- Nahlásit

jbat
no přeci hovězí, z vetamixu nebo tak

Gerda
Člen
- Nahlásit

Atusch
trefíš k té benzínce na které jsme tenkrát stavěli když jsme jeli na Štiřín?
ne...víš co, řekni mi adresu, dám si tě do mapy a když nedojedu do půlnoci, volej 112, že už možná nejsem ve středočeskym kraji... Ztratila se blpka v knedlíčku. Netroubit na ni, mohla by se leknout, je šeroslepá. Vyjela v odpoledních hodinách směr slivenec, kam z neznámého důvodu ani před půlnocí téhož ani následujícího dne nedorazila. Jakékoli informace o pohřešované sdělte kterémukoli útvaru.

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

Alexa
nevím nechutná mi, prostě ňák mi nesedí ta kombinace surovin, páč jinak s každou zvlášť nemám problém

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 17:42 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

leyenda
koprofku bych do pusy nevzala ani za nic. Ofsem nevadi mi kopr, ten mam rada, vadi mi ta vomacka
to neva, stejnak ste karamátka ani kopr jíst nemusíte ))))))))
edit: Alexa
uděláme si koprofku na mikuldu? Každá svojí a pak si vyměníme talířky, jo?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 17:42
- Nahlásit

Alexa
tyky miluju koprofku, nevědí co je dobrý

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 17:42
- Nahlásit

Alexa
co jako máte proti koprofce ta je mooooooocinky mňamňammňam
paní, taky miluju koprofku

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 17:43
- Nahlásit

Atusch
aha, tož to může být i normálně z masny, ne? tam maj taky hovězí? pro hada mi bé stačit míň...

Atusch
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 17:46 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

Gerda

to určitě najdeš! Jestli trefíš na barrandov nahoru tak po té hlavní pojedeš fůůůrt nahoru směr Plzeň, potkáš na své straně dvě benzinky OMV, a od té druhé (tam jsme stály) pojedeš na 2 semafory, na nich se dáš doleva. Pak si vzpomeneš nebo ti to nakreslím do mapy, nebo nevím. Nebo to chceš někam přiblížit???

Atusch
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 17:48
- Nahlásit

jbat
jasan můžou bejt i z masny, já pekla ze 3kg jater takže tím bych nakrmila celej slivenec
Gerda
hlavně prosím nedojeď až do Plzně

já nevím jestli jím koprofku protože jsem jí měla naposledy na 1. stupni základní školy, pak tam kůli BSE přestaly vařit hovězí. Tak nevím jestli mi chutná, doma to nevaříme

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 17:50
- Nahlásit

Atusch
pak tam kůli BSE přestaly vařit hovězí
tak měli dělat koprofku bez hovězího

Tinta76
# Zasláno: 24 Lis 2010 17:51
- Nahlásit

huš se to tu uklidnilo??? já vůbec nechtěla, aby se tady rozpoutala tato debata, mám to podobně jako Leyenda, ať si každej žere, co chce, do toho je mi prdlajs ... mě jen nadzvedla ta ošklivá věta vo šuntu v souvislosti s mrtvym zviřátkem btw koprofku miluju

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 17:52
- Nahlásit

Atusch
rybičku ne ta bejvá smradlavá :-D
ale né pangásek nesmrdí

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 17:52
- Nahlásit

ja damy po koprfce bleju!proste mi nesedi!staci se jen podivat na koprofku a jsem samej pupinek!!!

<< 1 ... 5823 . 5824 . 5825 . 5826 . 5827 . 5828 . 5829 . 5830 . 5831 . 5832 . 5833 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání