| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 11:41
- Nahlásit
Atusch
ano, prosím si ano.
Tinta76
vy mě snad nakopnete k akci, drahá....dobrý na tom je, že čék nesmí mít hlat. Jak se děje něco, u čeho má bejt čék hladovej, je to peklo, konec a neexistuje to pro mě.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 11:41
- Nahlásit
Atusch
jaký sušenky? játrový? pro psy?
nebo nějaký dobrý pro lidi...?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 11:43
- Nahlásit
Atusch
mě říkaly 3-4mm, ale neber to moc vážně, protože ty perníčky do těch 3 dnů samosebou nezměkly. Mrchy.
to se mi zdá nějak m oc, ale nevim, ještě jsem je nikdy nepekla. aby změkly maj na to měsíc a slyšela jsem, že stačí je dát na noc na balůkon a změknou, jen je problém, nemám zastřešenej balkon, když bude pršet tak změknou asi až moc
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 11:45
- Nahlásit
Tinta76
6.1. a 18.1. jsem měla už o 4 kila
ty vado,dobrý!!
já kdysi taky zkoušela žrát co chvíli,gatě ze mne spadly asi za tejden,super!! ale prostě to pak přestalo nějak fachat nebo nevim,no..
esi vám na to zbyde nějaká energije ...
neexistje,fakt ne! fšecky síly musim posbírak k tomu abych vůbec udělala v práci co je třeba a šla s čoklem,prostě NE..
jinak díky za trpělivostns dementem tlustým navíc (((
OT hele uš delší dobu mi nefachá oučet u vořechů v nouzi,zkoušela sem aji NO v nouzi jak tam máme,to mi jednou naskočilo,ale pak už zas ne..vořeši vůbec.Lukavice dlooooho neměly aktualizovanej web,snad od jara,ted začly taxem to chtěla zkusit a hovno.Simona nevim kam se ztratila,dycky přeposílala nějaký maily a tak,ale slehla se po ní zem,ani sem jí to ted nepsala,co vim,tak byla bžezí,harantovi musí bejt pomalu rok ,tak esi se na to vyflákla..jaxi na tom ty?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 11:46
- Nahlásit
jbat
samosebou pro psy, pro lidi už nepeču
taky nemám balkon a když je dám do otevřený garáže budou u toho kočky. Fuj.
Jasný maj na to měsíc proto jsem pekla s předstihem, ale dušovaly se tam že změknou za 3 dny, a to je kravina
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 11:49
- Nahlásit
Atusch
tam že změknou za 3 dny, a to je kravina
zkus je namočit ))))))
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 11:49
- Nahlásit
davidkova renata
pani, ja sem taky desne lina se zavobirat jidlem, muj mnohalety jidelnicek se sklada z misky neloupany rejze, vydrzi v lednici 3-4dny,
stridam s cockou nebo fazolema. Denne misu nejakych listu (salat, rukola, mladej spenat) se lzici olivovyho oleje. Hrst liskovejch orisku , nejaky klicky( kupte si tra mungo), rajcata, mrkef. Suseny merunky, brusinky a goji. A beru denne spirulinu a lzicku pylu. Piju vodu se zvysenym obsahem magnezia s vymackanym citronem a bylinovy caje. Strasne jednoduchy
Gerda
kraaaasny
|
Tinta76
|
# Zasláno: 24 Lis 2010 11:50
- Nahlásit
Gerda
vy mě snad nakopnete k akci, drahá....dobrý na tom je, že čék nesmí mít hlat.
joooo, tak to byste byla první ... ségra i máma chtěly taky, ale maj jenom kecy, ještě se k ničemu nevodhodlaly, prej kdybych jim to naservírovala pod nos ... hehe, když jsou sou líný a pohodlný, tak ať se tahaj se špekama ...
Jak se děje něco, u čeho má bejt čék hladovej, je to peklo, konec a neexistuje to pro mě.
to se právě nesmí dít, na to musí bejt čék vopravdu připravenej ... do práce si tahám denně krabičky s jídlem, a když vim, že budu někde, kde nejni možný se nažrat, jídlo mám dycky s sebou ... to si čék fakt zažije ... musí
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 11:52
- Nahlásit
AtuschPrej do igelitky a přidat rozříznutý jabko tak navlhnou akorát ani moc ani málo
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 11:54
- Nahlásit
Nazdárek všem
Koukám, zase samý dyjéty, to já sním v práci 3 japka (většinou ale nic), večer véču a mám metrák. Tak a babo raď
|
Tinta76
|
# Zasláno: 24 Lis 2010 11:55
- Nahlásit
leyenda
pani a vy nepapáte maso?
davidkova renata
ty vado,dobrý!!
no však právě, suprově nakopávací ... ale jako začínám vám rozumět ... páč to nejni vůbec vo váze, ale vo pocitu, pakliže mě škrtěj gatě, a když si sednu a nemůžu se nadechnout, tak to je fakt průser ...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 11:55
- Nahlásit
Tinta76
já už to jednou takhle zkoušela, byla sem u dietoložky, ta mi všechno nameřila, rozepsala, zhubla sem za dva měsíce přes 10 kilo, ale pak zas přišly nervy v práci, vše šlo nahoru, bo sem se zas přežírala. Ale teťkanc bych to mohla zkusit znova. Nesmim totiž rozjíždět žádný novinky, když mám nerva, musim, až když sem v klidu a pohodě, to pak jde.
leyenda
Krásně papkáte, to jako zas jo. Já k tomu měla každej den mladej ječmen, taky je moc fajn, sice je hnusnej naprosto neuvěřitelně, ale na trávení parádní. Taky musim zas vyměnit těstoviny za rejži. Co je ten pyl?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 24 Lis 2010 11:56
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
no tak u vás je to jasný, vy naprosto nemožně hladovíte ... dyjeta, vo který tady píšu, je přešně pro vás
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 11:56
- Nahlásit
Atusch
Když chceš, aby ti cukroví správně navlhlo, tak ho dej do baráku, do studený místnosti, kde se netopí, v paneláku to bohužel nefunguje.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 11:57
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
sním v práci 3 japka (většinou ale nic), večer véču a mám metrák
možná kdybys právě jedla pravidelně v práci a večer se na véču vyprdla...hele já do toho nemám co kecat, já jim furt a strašně moc, divim se, že při tom, co sežeru, ten metrák nemám taky. Ale zkus to schválně jíst ty bílkoviny přes den a večer už jen třá tu hnusnou syrovou zeleninu....bléééééééé
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 11:57 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Atusch
ale dušovaly se tam že změknou za 3 dny
kejtlin
natenko tak 0,5cm, když bude tlustá budou tlustý perníky
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 11:58
- Nahlásit
Tinta76
Mě by hlavně zajímalo, kde berete čas na přípravu jísla... Co mamka o víkendu navaří, máme celej tejden
|
Tinta76
|
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:00
- Nahlásit
Gerda
Ale zkus to schválně jíst ty bílkoviny přes den a večer už jen třá tu hnusnou syrovou zeleninu....bléééééééé
nene, špatně ... ráno víc sacharidů, přes den se snižujou a začínaj se přidávat víc bílkoviny a večer nejvíc bílkovin a už jenom trošku sacharidů ... hnusnou syrovou zeleninu pokud možno hodně a ke všemu ... jo a vovoce právěže taky moc ne, jenom a ideálně po nějaký fyzický námaze ...
|
Tinta76
|
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:02
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
na přípravu jídla? voe, já nevařim ... málo kdy ... řešim to ráno vločkama s jogurtem a přes den žitnym chlebem se sejrem nebo tofu ... teplý jídlo mám málokdy ... mě hrozně nebaví vařit ... ale jde to, když se chce ... víte jak je to ... když se chce hledaj se způsoby, když se nechce hledaj se důvody
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:02
- Nahlásit
Tinta76
Pani a máte k tomu ňáký čtení? Gerdička mi slíbila pučit knížku či co a eště sem to neviděla
jo a vovoce právěže taky moc ne
Hm, tak já jim právě to vovoce
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:04
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Gerdička mi slíbila pučit knížku či co a eště sem to neviděla
no jo, ale já taky ne, neboť sem to někde ztratila a nemůžu to najít, čimž pádem teťkanc taky už nevim, co mám jíst podle tý brožury.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:04
- Nahlásit
Alexa
však už nic neříkááám ))
Lucie Kratochvílová
nebydlím v paneláku ale není tu nikde místnost kde se netopí kromě té garáže.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:05 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
zkuste hledat f-sport ... kvantum informací, je tam aji diskuse, můžete si tam založit deníček a pustit se do toho tak jsem to udělala já ...
tyvoe si připadám jak nějaká náborářka
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:06
- Nahlásit
Lidi podte k nám hubnout-někdo může štípat dříví někdo nosit uhlí jinej taha desítky propan bomby do2patra další nosit kýble vody z hůry páč teče a kyble do expansky naopak do radiátoru,další pak obstará žehlení luksování vývoz popelnice venčení psa někdo s pevnými nervy nafasuje zlýho dědka a pro svalovce bude odklízení sněhu jooo podte knám
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:06
- Nahlásit
Atusch
essi máš místo v mrazáku dej je přemrznout na pár dní
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:07
- Nahlásit
Alexa
dobře tedy na půl cent´áku, jdu kolem 13hod. do knihovny a pak se vrhnu na pečení
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:09
- Nahlásit
kejtlinmrkni na OT pečení dala sem tam fotku budeš mít aj pěkný adventák
|
leyenda
Člen |
- Nahlásit
Tinta76
nee, maso ani vajicka ani mlecny vyrobky
Gerda
pyl je pyl, takovej ten prasek, co sbiraj fcelicky z kyticek
jim ho fcelari sundavaj z nozicek, dys lezou do ulu a ususenej ho prodavaj
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
u nás taky padal chvíli sníh, ale jen trochu a drobný vločky
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:11
- Nahlásit
Atusch
Tak je dej ven, teď je na to akorát počasí, strč je třeba do dřevníku, kam se nedostane čokl, taky to tak děláme )))
Gerda
no jo, ale já taky ne, neboť sem to někde ztratila a nemůžu to najít
Tak tim se to vysvětluje, pani, kuli vám sem tlustá!
|