| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 10:04
- Nahlásit
brezen2008
tak to jdi koupit do alberta,tam to maj za 60 kč
Tak to já tam v poleden zajdu
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 10:04
- Nahlásit
děcka, nemáte někdo zbytečnej pamlskovník, co bysem od vás koupila? jsem svůj zničila, neb jsem ho vyprala a ve zveráku nemaj...
budu muset do města kvůlivá tomu. mezi tůůůristy...
Maky a Trix
jo v Brně, já myslela že střední třá v Kroměříži, páč tam jsem studovala já.
tak že to bylo drahý je mi jasný. proto bych ho hodně zbila za to simulování...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 10:05
- Nahlásit
Tinta76
no tak u vás to bé tim, že nemáte co hubnout
no tak to je samosebou naprostá kravina,chápe mne akorát rosáková!! páč dyš "zničehonic" mám problém zapnout gatě kerý běžně vod mladejch let zapínám(mám schválně furt ty samý abysem jako věděla )) ),lezou mi z nich špaky a vypadám jak jelyto zaškrcený ,tak je asi něco špatně DYŠ PŘETTIM TO ŠLO NORMÁLNĚ!!
nepindej a napiš co teda třá žereš vod rána ..konkrétně!
zuzanarosakova
Nenechte se nicim zastrasit pani kolegyne, hubnout je nase celozivotni poslani!
vůbec se nebojte,pani neumdlévám v našem svatým poslání,jen to dá čim dál víc práce a výsletky sou čim dál horší..může to bejt vjekem??Pamatuju šemíka dyš byl eště hříbje
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 10:07
- Nahlásit
brezen2008Tak tam skáknu možná mu upeču ty játrový mlsky akorát nevím jak dlouho to de slkadovat,teda esli nám daj výplatu krz ty hov.játra jinak bych je musela sežrat sama. Vemu kylo a hal und halb hund un já
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 10:09
- Nahlásit
co tu blbnete s tím hubnutím?! nejlepší je najít si chlapa, co se mu baba líbí taková, jaká je.
mně ty kila stály dost peněz, nehodlám je jen tak vyhodit z vokna...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 10:11
- Nahlásit
jbatmoje řeč mě na véstavě zdrbli že mám podvyživenýho psa tak at je vidět kdo mu to zežral
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 10:11 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
davidkova renata
může to bejt vjekem??
se to pak bude zlepšovat, zase...
(je to jediná fotka seschlý švestky, co jsem našla )
hmmm a zas jdu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 10:14
- Nahlásit
jbat
pamlskovník nemám, používám ledvinu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 10:14
- Nahlásit
danajasa
byl v nitře i Virgo bléééééééé ?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 10:16
- Nahlásit
danajasa
tak at je vidět kdo mu to zežral
správně.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 10:16
- Nahlásit
kachna_
hmmm a zas jdu
včera bylo pozdě
jbat
nejlepší je najít si chlapa, co se mu baba líbí taková, jaká je.
co je to za stupidní názor???? jako ty myslíš,že bych to dělala kuli chlapoj????? no to snat nééé proboha! Dělám to pochopitelně výhradně kuli sobě,je to vo tom co mě vyhovuje,co mě se líbí a zejména jak já se cejtim! a dyš su tučné a fše mi škrtí,cejtim se zatraceně blbě
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 10:17
- Nahlásit
jbat
připomeň se v sobotu, vezmu ti ukázat pamlskovníky, co máme (4 typy - dva jdou koupit na Tilleho, jeden je z internetu v kombinaci s bederákem, ale ten by sis myslím musela zapošít minimum odhaduju tak 80 v pase a jeden je pytlik na šrouby z OBI)
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 10:17
- Nahlásit
Dobré ráno, hádejte, co tu mám? Mikinkííííí Eště sem neměla odvahu otevřít balíček. Pán, co to přivezl, chtěl peníze, řekla sem mu ale, že žádný nemám, a on odjel.....Umím krásně nakupovat
Já bych byla hubená od přírody, ale strašně žeru, žeru tak, že když začnu jíst normální běžné porce, co lidi běžně jedi, zhubnu okamžitě deset kilo. Ale mě přijdou ty běžný porce strašně malý, sem zvyklá žrát neuvěřitelně strašně moc.¨
Jdu vybalovat mikinky, nafotim vám je sem již hotové.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 10:18
- Nahlásit
Jo, paní Bajšová, dnes jsem dala na radu pí doktorky a hned ráno jsem do sebe nasypala dvojnásobnou dáfku hořčiku, zinku vápníku a musím říct, že mám pocit, že dnešek nějak přežiju... Prej nedostatek hořčíku ženským toto dělá. Tak to zkuste taky.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 10:20
- Nahlásit
davidkova renata
je to vo tom co mě vyhovuje,co mě se líbí a zejména jak já se cejtim! a dyš su tučné a fše mi škrtí,cejtim se zatraceně blbě
si kup vječí gatě.
kachna_
připomeň se v sobotu, vezmu ti ukázat pamlskovníky
tak pokavaď maj na Tilleho (jako že včera pani říkala že nemaj...), tak není problém! ste hodná!!!
Gerda
jupííííí, rychle uka uka!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 10:23
- Nahlásit
jbat
si kup vječí gatě.
no to je přesně to co nikdy neudělám ,to bych totiž za chvíli mohla dopadnout jak březen a v tom řešení skutečně nevidim
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 10:24
- Nahlásit
jbat
vydrž, já mám doma dva navíc, třeba se ti nějakej z nich bude hodit. Jako třeba nemaj, ale vedou.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 10:25
- Nahlásit
kachna_ Virgo blééééééééto je kdo?jbatbacha z hořčíku skákaj nervy já ho sžrala nějak víc a chtěla sem vraždit a začala sem štěkat na lidi pak po kom to ten pes má(uřvaný neažraný vychcaný) Ježíš tady je taková kosa,že mi zamrzne aj kafe brzo a krbofky furt metr vode zdi a kráter do komína potřebuju trubku ihned!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 10:26 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
danajasa
http://www.sempercumcorde.cz/virgo.htm
byli taky v nitře V3, třída otevřená
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 10:27
- Nahlásit
davidkova renata
já mám dvoje zkušební rifle - jedny "porozchodový", to jsou 40. pak mám 42 a to jsou "kdyžjsemvpohodový". nikdy mi to nevyleze vejš. když jsem po tý zlomený páteři vážila 90kg, bylo mi tak blbě, že od tý doby moje tělo nejde přes tu 42.
jim normálně, kdybych začla snídat, určitě zhubnu, ale snídat nezačnu. večer už nežeru, výjimečně, když máme véču venku. pohybu mám u koní dost, tak seru na nějaký hubnutí.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 10:28
- Nahlásit
davidkova renata
,to bych totiž za chvíli mohla dopadnout jak březen
nebo jako já
all
zejtra mám tu schůzku, teda asi. ještě jsme se nedohodli na místě ani času
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 10:30
- Nahlásit
kachna_
jbat
vydrž, já mám doma dva navíc, třeba se ti nějakej z nich bude hodit.
hele pokud je to normální oytlík na žrádýlka, tak určitě bude, po kolik je máš? ať si vemu dost penízkůch.
danajasa
jbatbacha z hořčíku skákaj nervy já ho sžrala nějak víc a chtěla sem vraždi
to mám i bez hořčíku. mně nervy obstarává počet káv za den. to bych měla taky omezit...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 10:35
- Nahlásit
Výšifky sou opravdu moc krásný
|
danajasa
Člen |
- Nahlásit
kachna_No jo pěkný žvíře pakůn mělV4 páč je echt ohava a má plandací uší a jiný měli krásný stojatý kuplý tak to v považuju za životní ůspěch už nikdy nikam nejedu.
|
Akky0Aime
Člen |
- Nahlásit
nazdar vy písařky, to je děs fakt.
TAK TY PRÁŠKY se jmenujou Carprodyl
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 10:36
- Nahlásit
davidkova renata
no to je přesně to co nikdy neudělám,to bych totiž za chvíli mohla dopadnout jak březen a v tom řešení skutečně nevidim
pani, mate moji moralni potporu. Nevim sice, jak je na tom brezen, ale gdyz ctu co vsechno do sebe nacpe, ani nemusim jist
ja sem taky ten typ, co se v patnacti zasek na cisle dzinu 27 a hodla v nich zemrit. Bohudiky nejsem zrava, takze se nemusim nijak zvlast omezovat, jim abych neumrela, ale nemam z toho zadny zvlastni poteseni (krome kofily a bombonku se strapcem a puncovych rezu, ale nic z toho tu stejnak nemaj )
Nenechte se zmast a hubnete o sto sest! Mimochodem, ja rychle zhubnu kdyz nespim.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 10:36
- Nahlásit
jbat
90kg
cože????? proboha
danajasa
hořčíku skákaj nervy já ho sžrala nějak víc a chtěla sem vraždit a začala sem štěkat na lidi
tak to je jasný,sem celoživotně předáfkovaná!! hovno nesnášenlivá,nemocná sem!!!!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 10:36 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Gerda
Výšifky sou opravdu moc krásný
Uka, uka ukáááá! Nebu skrbloň a hoď sem fotku
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 10:39
- Nahlásit
danajasa
No jo pěkný žvíře
švárovo
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 10:40
- Nahlásit
jbat
hořčík, zinek, vápník? to zní dobře a co konkrétně baštíš za bobule?
|