Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5814 . 5815 . 5816 . 5817 . 5818 . 5819 . 5820 . 5821 . 5822 . 5823 . 5824 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Tinta76
# Zasláno: 24 Lis 2010 09:00
- Nahlásit

davidkova renata
zas rozbili foru ty paka!!

Plánujem to celý stáhnout na cédo a udělat pochřep fory..normál rakvička,vjence, plačky a tak..ste zvaná)))
no tak to želbohu nestihnu bo se musíme do půli prosince stihnout přestěhovat

mekgajvr je jeden takovej šulin, něco jako čaknoris asi, ale mlačí

tyvoe, dyjety bože žerte pořádně (teda ne jako březen, to nejni pořádně, to je k zblití ) a zhubnete, jako já ... vod ledna do července jsem sundala trvale 10 kilíček ...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 09:02
- Nahlásit

Tinta76
bo se musíme do půli prosince stihnout přestěhovat
jééžiš f klidu!! vidíme to na jaro aš léto!! blbje by se nám kopal hrop!
vod ledna do července jsem sundala trvale 10 kilíček ...
to gratuluju a závidim,ale to sem zkoušela..nefachá to.

Tinta76
# Zasláno: 24 Lis 2010 09:07
- Nahlásit

davidkova renatajééžiš f klidu!! vidíme to na jaro aš léto!! blbje by se nám kopal hrop!
no to teda f klidu nejsem, bo drásáte naprosto šíleně!!! ale esi to závisí enem na tom aš se bude moct vykopat hrop, tak to potom jo, to jsem f klidu

to gratuluju a závidim,ale to sem zkoušela..nefachá to.
hehe, díky, fachá to naprosto dokonale právě, a to krom procházek se psama (a teď makačky na baráku) nemám vůbec žádnej pravidelnej pohyp ... prostě sádlo de do pryč úplně samo, jenom dobře papat ... a můžete si pak dovolit aji sladkostě a že jsem jich přes léto stláskala sakra hodně ... a co teprf těch pif
a až začnu s pravidelnym pohybem, tak pude dopryč další desetikilo uš se na to mocinky těšim

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 09:08
- Nahlásit

Tinta76
jak jak jak? já potřebuju taky zhubnout! řekni mi jak!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 09:11
- Nahlásit

Tinta76
fachá to naprosto dokonale právě
no mě ale ne..dyxem to zkoušela párkrát.A to mám 4 úklidy,takže sem f pohybu celej den plus čokl venčení..ale na pohyp si tělo samo zvykne,musela bych přidat což je naprosto vyloučeno logycky
du ven

Tinta76
# Zasláno: 24 Lis 2010 09:14
- Nahlásit

Maky a Trix
no de vo to, naučit se pravidelně 6-8x denně jíst, ráno začít kvalitníma sacharidama, vyřadit ty nekvalitní a postupně během dne přidávat bílkoviny a ubírat sacharidy ... vopravdu velice zjednodušeně řečeno ... + pravidelnej pohyb samozřejmě ...

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 09:14
- Nahlásit

davidkova renata

Hele uz nemem ani moc hlad, sem si zvykla za ty leta. Mam 5 deka jakyhokoli sacharidu, takze to muze bejt i 150g brambor. No a pak bilkovinu a zeleninu. Zeru hrozne moc zeleniny, to me dycky zaplacne

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 09:15
- Nahlásit

zuzanarosakova
sem myslela, že jako modelky sou hubeý od přírody. že nemusej držet dietu, pokud nechtěj bejt anorektičky.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 09:19
- Nahlásit

Maky a Trix

sem myslela, že jako modelky sou hubeý od přírody. že nemusej držet dietu, pokud nechtěj bejt anorektičky

Jo jsou hubeny od prirody, pokud je jim 17, ale nejpozdeji od 25 uz se to musi tvrde hlidat, tech, co jsou hubeny v tomhle veku od prirody je jedno procento

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 09:21
- Nahlásit

zuzanarosakova
týjo, hustý. Asi jsem teda taky modelka

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 09:23
- Nahlásit

ZASE UŽ PADAJ TY BÍLÝ SRAČKY
fčera odpo to vypadalo nadějně dokonce asi na 2 fteřiny vykouklo u sluníčko, v noci jasno a ráno co?????????????????????? jasně pršosněží teď uš spíš sněží, ale naštěstí to zatim nedrží

laguna
Kdy to má ten Láznička?
někdy v únoru dám to sem až budou bližší info

davidkova renata
a víš že MacGyver umí postavit letadlo z gumy a sponek na papír, ale Chuck Norris mu může prokopnout hlavu zdí a letadlo si prostě vezme.

Tinta76
# Zasláno: 24 Lis 2010 09:23
- Nahlásit

davidkova renata
no mě ale ne..dyxem to zkoušela párkrát.A to mám 4 úklidy,takže sem f pohybu celej den plus čokl venčení..ale na pohyp si tělo samo zvykne,musela bych přidat což je naprosto vyloučeno logycky
no tak u vás to bé tim, že nemáte co hubnout, to je snat naprosto jasný všem, teda kromě těch s anorektickou myslí

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 09:30
- Nahlásit

Dobré deň!!!
Potřebuju nutně, ale opravdu nutně objednat nájemnou vraždu na jednoho úředníka na ministerstvu zemědělství!!!!!!
Nepřipravil včas, přes 150 upozornění, novelu nařízení vlády a já kvůlivá tomuhle kreténovi teď v práci trávim 12 hodin. Domu jezdím v 8, Fanda demoluje dvůr a já jsme uplně mrtvá!!!
Tak kdo toho kreténa zabije, nehlaste se všichni

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 09:31
- Nahlásit

Maky a Trix
co čokl?

máme v práci nový offisy, 07, nic nefungá, jen žumpa zase jo...

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 09:33
- Nahlásit

Tinta76
davidkova renata

no tak u vás to bé tim, že nemáte co hubnout, to je snat naprosto jasný všem, teda kromě těch s anorektickou mysl

Nenechte se nicim zastrasit pani kolegyne, hubnout je nase celozivotni poslani!

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 09:37
- Nahlásit

jbat
nic. je pitomej. Víš, on jak prodělal parvu, tak má oslabenou imunitu, a jak já studuju veterinu, tak má přehnanej dozor. asi mě jen chce znervoznit.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 09:40
- Nahlásit

tak venku je krásnejch 2 stupíňky,letáčky se v tom roznášej jedna báseň a spsiska jsou nadšený jako já
bůček bude až večer,ted jsem dojedla linecký kolečka a limčou,a jdu na brigošku,pa

Baysha
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 09:41
- Nahlásit

zdaréc fšici, dneska bude bajša zase pět hodin sama doma a ohrátku eště nemáme, toš su zvědavá:-/ zavřu ju tentokrát do předsíně, sviňuchu svinutou hryzavou

Maky a Trix

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 09:44
- Nahlásit

Baico
Tak kdo toho kreténa zabije, nehlaste se všichni

tak já se hlásím a pak ho zkrmím
davidkova renata
na tobě nebudou fachat žádný diety, protože nemáš co hubnout!
all
dobré ráno všem

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 09:45
- Nahlásit

Maky a Trix
a jak já studuju veterinu, tak má přehnanej dozor. asi mě jen chce znervoznit.
tos mi připomněla gdyž sem si kdysi koupila knihu něco jako nemoci psů, tak sem podle příznaků zjistila že moji čokle maj nejméně 4 smrtelný choroby fčetně fstekliny každej a několik méně závažnejch

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 09:47
- Nahlásit

Maky a Trix
Víš, on jak prodělal parvu, tak má oslabenou imunitu, a jak já studuju veterinu, tak má přehnanej dozor. asi mě jen chce znervoznit.

Měl parvu, jo? To přežil...? Jsem myslela, že tam už nepomůže ani svěcená voda...
Kde studuješ?

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 09:48
- Nahlásit

Baysha
dneska bude bajša zase pět hodin
Pani v klidu, já včera přijela dom v 8 a našla jsem uprostřed dvora vyharbanej a rozkousanej na prvočinitele truhlík od pelargónií. Můžeme jen čekat, až je tohle destrukční období přejde

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 09:50
- Nahlásit

kejtlin
tak já se hlásím a pak ho zkrmím
No má na to příhodný jméno, Králíček
jbat
Kde studuješ?
No veterinu může jedině v Brně, popřípadě v Košicích, ale to neni Maky případ
Tudle půdu mám zmapovanou, protože o brnou jsem se kdysi dávno pokoušela též

Baysha
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 09:51
- Nahlásit

Baico
vo to nejde, já mám jenom strach, aby se fakt nepustila do elektriky nebo tak něco, prostě aby si neublížila...

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 09:53 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Baysha
já mám jenom strach, aby se fakt nepustila do elektriky nebo tak něco
Rozumím, v tom mám výhodu, že jsou kluci na dvoře, max udělají bordel

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 09:55
- Nahlásit

Baico
Baysha
Gošu už to přechází nedá se dělat n ic než opravdu být trpělivý, měla jsem hodněkrát chut´ ji seřezat, ale stejně bych si tím nepomohla tak jsem s povzdechen jen uklidila špoušt´ .
Ta elektrika je fakt blbá, nemůžeš ji zavřít někam kam by na ni nemohla?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 09:56
- Nahlásit

jbat
dá se to přežít, když má štěně štěstí a paníček dost peněz. a taky když máš skvělý zázemí. Byl u nás na klinice ve škole, takže měl naprosto luxusní péči. a já pak luxusní průvan na účtu.
Studuju v Brně, no.
Alexa
to je přesně můj případ. Je to strašný, jsem normálně ujetá.

Baysha
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 09:56 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

kejtlin
nemůžeš ji zavřít někam kam by na ni nemohla?
za tím účelem máme právě objednanou tu ohrádku, ale zatím nedorazila... jinak ne, zásuvky jsou všude
ale dodneška si zásuvek vůbec nevšímala, tak snad ju to nepopadne ausgerechnet dneska

danajasa
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 09:57
- Nahlásit

Zdarte všecí včíl sem jela z práce krz supermarket páč nemáme co žrát,a todle tam maj za78kč tak asi pakoně fláknu tímto pytlíkem http://data.mojezoo.cz/ir/mojezoo/images/ArticleMo dule-Articles/8816-image-Pedigree_sacek1--ifresize -200x--logo--server-haficicz.jpg dále mi někdo vysvětlete proč sou silničáři každej rok připravený na zimu uš v září a pak je děsně překvapí,že v litopadu napadne sníh?????

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 10:01
- Nahlásit

danajasa
tak to jdi koupit do alberta,tam to maj za 60 kč

<< 1 ... 5814 . 5815 . 5816 . 5817 . 5818 . 5819 . 5820 . 5821 . 5822 . 5823 . 5824 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání