| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 18:39
- Nahlásit
cus co je novyho????jsem dobra,musim se pochlubit,zprovoznila jsem si v praci vysavac z roku jedna dve,super tahne,no hlavne ze funga,hned byl plnej pytel bordelu a chlupuv!!!jo a jeste se musim pochlubit ze ve ctvrtek budu mit novej mobil od chucka!!!!
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 18:41
- Nahlásit
Biluška
Pani, máte v suterénu výýýýra
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 18:43
- Nahlásit
čus prďoli, kdo dělá vejcuc? paní nemethová s vysavačem by mohla
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 18:45
- Nahlásit
makrelheled,ted jsem dovysavala jo???pred chvilkou jsem pritahla do rachoty,takze ja ne,fakt ne,bo nic nevim!!!!!
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 18:47
- Nahlásit
Ahoj všem tak jsem byla včera s Akky v tom Brodě. Pan veterinář jí prohlédl a zkonstatoval, že to kloubní problém není, ale že má nejspíš natažený sval nebo do ní narazil nějakej velko briárd. Takže jsme dostali rimadyl páč nic jiného neměl, má bejt ještě 14 dní v klidu na lůžku(ale vypadá že to neslišela), dali jsme mu 600 a něco a jeli domu.
Tak pá pá
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 18:48
- Nahlásit
makrel
pani lypko, máme se na FB...?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 18:49
- Nahlásit
jbata ja vas mam???
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 18:50
- Nahlásit
Akky0Aime
Pan veterinář jí prohlédl a zkonstatoval, že to kloubní problém není, ale že má nejspíš natažený sval
nebo do ní narazil nějakej velko briárd.
to máš za to nedejchej
dali jsme mu 600 a něco a jeli domu.
i s tim rimydilem???? to je slušný, ale rtg jí asik nedělal co???
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 18:51
- Nahlásit
nemethova5
ja vas mam???
jasné, batoušková.
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 18:55 - Změnil/a: Akky0Aime
- Nahlásit
Alexa
jo jasně, já sem řikala že určitě nechtěla závodit
no rentgen nedělal, já jsem mu povidala že RTG DKL má bez nálezu a pak když jí to prohejbal a prohmatal tak řek že rtg neni potřeba, samozřejmě až doberem prášky musim hlídat jestli zas nekulhá to by sme musely znova a tentokrát už by asi rtg dělal.
ano 600 i s práškama
jo jinak ten rimadil stojí jedna stofková tableta 70kč a pani doktorka co k ní chodí máma tak mi dala jiný prášky se stejnym složenim akorát že stojí jedna tableta 40kč
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 18:55
- Nahlásit
makrel
paní nemethová s vysavačem by mohla
jj,má na to nářadí ))
ákyháky
hele tak jí zmlat,že dělá nemocnou a přitom je akorát nabouraná bryjárdem!
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 18:59
- Nahlásit
davidkova renata
já jí mlátit nebudu to je její mínus mohla mít 4 pytle žrádla, páč by určitě byla 1.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 19:01
- Nahlásit
davidkova renatajak mam na to naradi???jako na co????dneska nejak nechapu,bo jsem tak natesena na ctvrtek na novej foun,ze se nemuzu dockat!jinak,nedelej si iluzy!ten vysavac je snad z roku 1979!!!!!!je este od toho origos krabice a je voranzovej!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 19:01
- Nahlásit
Akky0Aime
mohla mít 4 pytle žrádla
tak esi je žravá jak nána,tak jí to zlomí ,hnet jí to řekni!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 19:02
- Nahlásit
Akky0Aimenedala ti movalis???ten je suprovej a neni tak drahej,me vysla krabicka cela na stopadesat korun,a to mam na teda doooost dlouho.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 19:04
- Nahlásit
tak jsem byla venku 2 hodiny,tak doufám že do rána budou v klidu,kromě půlnoci na čurku
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 19:06
- Nahlásit
Ahoj, Trix je asi nemocnej (( už od víkendu skoro nežere (( normálně si vezme třeba jedno křídlo z misky a zbytek nechá ((
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 19:06
- Nahlásit
brezen2008hm,ja to v nedeli totalne prehnala!!!prijela jsem po dvou nocnich!!!hned jsem si dala kafe,zbalila veci a sla na cviak pesky i ze cvicaku,trva to hodku,ted dve hodky na cvicaku,pak jsem si na chvilku lehla a zase jsem tahla do rachoty,kus pesky s aminem,ja myslela,ze mi hnaty upadnou,mela jsem je total zarazeny v prdeli,jako jinak mi pomohl movalis,tajne jsem si vzala od psu,fakt pomohl!
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 19:07
- Nahlásit
Biluška tý vogo pani! Mohla byste mi něgdy vystřelit růži? Budit tě kvůlivá tomu samo nebudu jen tě natočím správným směrem a šelmyje jí aportujou To jsem se zase zasmála! Také jsme měli podobného souseda velmi ftipné to bylo!
Maky a Tryx sorry já jsem ti totiž vůůůůbec nerozuměla když jsi se představovala a nevěděla jsem jestli jsi to ty nebo Jbat
|
Akky0Aime
Člen |
- Nahlásit
nemethova5
ne movalis to neni ale ten jmenovala jen ho neměla, já to sem napíšu zítra jak se to jmenuje
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
Maky a Trix
už od víkendu skoro nežere
pani nelbni, Toby občas nežral i týden, debil...
má nějaký jiný potíže?
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Maky a Trix
Trix je asi nemocnej (( už od víkendu skoro nežere
to jako nepojedeš v neděli????????????? ,nehárá nějaká čupka třá?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 19:10
- Nahlásit
Akky0Aimetak mozna metacam a jeste jsem mela cosi pro amina,byla to zvlast zabalena velka tableta nevim,jestli to napisu dobre,tak me radsi nekdo opravte troxilicin???
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 19:11
- Nahlásit
nemethova5
ani jedno tady to je snad od Parad...něco zítra to sem písnu
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 19:12
- Nahlásit
davidkova renata
jbat
Trix žere jak protrženej, bez ohledu na čubky, nálady, všechno. Samože doufám, že pojedeme, ale absolutně to nechápu.
to je jako kdyby se zničehonic rozhod, že mě nebude každej večer hoblovat nohu!
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 19:13
- Nahlásit
tak ahoj holky a kucí jedu domu
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Alexa
pani nevykecávej se tu a okamžitě mi písni, který ty šokolády si to chtěla ať to můžu objednat
hancaw
Nemám problém vystřelit na růži. Ofšem musím mířit na obsluhu střelnice, tím pádem trefím zeď napravo, od té se to odrazí, trefí to růžového slona, od něj se to taky odrazí, trefí to podlahu a dalším odrazem tu růži. Modrou. Mám to vychytaný . Akorát jsem nikdy nepochopila proč přitom fšichni okolo leží na zemi a krejou si hlavu
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Maky a Trix
to je jako kdyby se zničehonic rozhod, že mě nebude každej večer hoblovat nohu!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 19:14
- Nahlásit
jo a tady vám sem dám dalšího pyrenejáka z Jimlína. Je to Trixův větší brácha. sežeňte čubky, začneme množit pyrenejce.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 19:14
- Nahlásit
Akky0Aimejj,taky by me to zajimalo,pak napis co to je.
|