| Autor |
Zpráva |
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 13:38
- Nahlásit
Gerda
stejnak zas budem objednávat malý dámcký a velký páncký
No to je jasné
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 13:38
- Nahlásit
Alexa
my nechcem kapuci?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 13:39
- Nahlásit
Gerda
Ty nemáš deštník?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 13:40
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
hele ale voni i ty dámský maj obrofský, oni pracovní oděvy maj trochu jiný míry hele: http://www.zetra.cz/38952-tabulka-velikosti/
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 13:41
- Nahlásit
Gerda
pani, ja sem chtela zneuzit vasi geograficke lokality a poprosit vas, jestli byste mi nevyzvedla na matryce Pha 2 rodnej list. Ale voni ho daj jenom mne, mymu mrtvymu tatinkovi nebo mejm mrtvejm prarodicum nebo my mamince, ktera tam pro nej nechce jit. Takze asi takhle. Nebudu vas votravovat.
davidkova renata
gde furt si??? tu furt nejsi!
ja mam ted takovy to nestihaci chaotycky obdobi, znate to? Ze jste porad v 1 kole a porad se na vas vali dalsi a dalsi prace a neodkladny zalezitosti? A kolem vas jsou vsichni nespokojeny a podrazdeny... Tady jsou ted vsichni lidi permanentne nastvany, mete to v Cechach taky tak?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 13:41
- Nahlásit
Gerda
prosím prosím zkus to zkontrolovat alespoň podle částky, máti ti tam zadala i var. symbol, protože prej ho banka chtěla.
Já jen že jsem ti posílala, za bundu i za maso, tak aby to bylo ok, nebo by mě trefilo
jo a mikča se mi líbí ta červená gerdina a nebo tato http://www.zetra.cz/2166-softshellove-bundy-vesty/ 34236-damska-softshellova-bunda-rhode/
ale černou už mám tak nevím nevím a i tato je hezká http://www.zetra.cz/2166-softshellove-bundy-vesty/ 63483-softshell-bunda-dvina-damska-pracovni-bunda- modra/
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 13:43
- Nahlásit
Gerda
my nechcem kapuci?
noo tak tadle http://www.zetra.cz/2166-softshellove-bundy-vesty/ 5662-bunda-kansas-softshelova-panska/
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 13:45
- Nahlásit
leyenda
Ze jste porad v 1 kole a porad se na vas vali dalsi a dalsi prace a neodkladny zalezitosti? A kolem vas jsou vsichni nespokojeny a podrazdeny... Tady jsou ted vsichni lidi permanentne nastvany,
sem nevěděla,že mne sledujete..kamerou asik..
hele du ven a dřít ,nepyšte uš nikam do for!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 13:50
- Nahlásit
Atusch
zkontroluju to, až teď pudu do banky zařídit si nový kody pro servis 24, který sem úspěšně ztratila, proto nemám internet banking. Variabilní symbol to chtít nemohlo, neb žádnej nemám.
leyenda
Pani, rodnej list váš by mi vydali, dybyste mi dala nějakou ověřenou plnou moc, to by mohli, ne?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 13:52
- Nahlásit
Gerda
no tak snad to bude ok doufám, moc moc doufám
Ty nemáš bankovnictví ani po mobilu ani po internetu? To pro všecko běháš do banky?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 14:00
- Nahlásit
Gerda
rodnej list váš by mi vydali, dybyste mi dala nějakou ověřenou plnou moc, to by mohli, ne?
pani, ja nevim, ja jim jeste zitra zavolam, a zeptam se, dneska us nemam silu na uredniky a s pani z matriky us jsem dnes mluvila 2x, nedivila bych se, kdyby me poslala do vite kam. Ja dneska cely dopoledne uradovala a to je teda umornejsi nez cokolif
Ted musim rychle pripravit koniky, mam cely odpoledne mentalne hendykepovany na konoterapii, cos taky neni zadny med.
Ale ste moc hodna
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 14:03 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Atusch
Ty nemáš bankovnictví ani po mobilu ani po internetu? To pro všecko běháš do banky?
no já měla internet banking, ale po telefonu, nejsem schopna vyplňovat kolonky a formuláře, takže sem tam vždy zavolala, byla tam hodná pani, ta se mě ptala a sama to vypisovala, pak mi to přečetla a poslala potvrzení do mailu. Teď sem ty kody ztratila a choděj mi jenom výpisy na telefon. Ale nějak podivně. Nechci mít internet bankovnictví, sem na čísla a formuláře strašně blbá, určitě bych se okradla.
leyenda
pani, jak to budete mít vyzjištěný, jen řekněte, já vám tam zaběhnu, nebojte.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 14:17
- Nahlásit
Gerda
jasný to po telefonu má matinka, proto doufám že to přišlo opravdu na účet tobě, ale večer mi přepošle potvrzení na maila tak ti to klidně pošlu ať to zkontroluješ
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 14:22
- Nahlásit
Atusch
v klidu, to přijde, neboj.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 14:36
- Nahlásit
Gerda
no už by to tam od čtvrtka mělo být!! Ale tak asi je...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 14:46
- Nahlásit
Atusch
ale asi to tam je, neboj, fakt.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 14:51
- Nahlásit
hele holky bráničky ptá se Terka, essi někomu nechybí z bránění čelofka, pučovaly ste jí někomu od Filipa a ten jí má teď doma
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 16:02
- Nahlásit
dneska mě pobavila jedna prodavačka ve zverexu-jela jsem pro stěrače a po cestě sem narazila na zapadlej krám, měla jsem čas, tak jsem se tam šla podívat, měli tam prd, ale měli syrový maso, tak jsem nějaký koupila a paní se mě ptá:" a máte suchou stravu na podporu imunity??" ja na to: "cože jestli mám??". Paní : " suchou stravu na podporu imunity, to je důležitý". Já : " jo granule mám, ale krmím hlavně masem". Paní: "ale to je chyba v tom mase nejsou vitamíny a potřebný látky pro vývin organismu" .Já:" masem krmím už asi 12 let a nebudu na tom n ic měnit". Paní mě ještě chcíli přemlouvala-nutila mi Acanu, pak zjistila, že fakt nepochodí a vzdala to.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 17:02
- Nahlásit
Jo a eště sem vám zapomněla říct, že dnes jdu do rukodělnýho kroužku vyrábět adventní věnec. Foťák mam, všecko vám vyfotim, dělam totiž děsně pěknej. A od loňska sem udělala update, mám zlatý svíčky. Nejvíc se těšim na tu lepidlovou pistol.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 17:05
- Nahlásit
Gerda
máš mail
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 17:09
- Nahlásit
Gerda
Jo a eště sem vám zapomněla říct, že dnes jdu do rukodělnýho kroužku vyrábět adventní věne
to jako fakt?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 17:40
- Nahlásit
Gerda
Nejvíc se těšim na tu lepidlovou pistol.
ti jednu dám, chceš?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 17:44
- Nahlásit
Maky a Trix
máš taky mail
kejtlin
no jasně, chodíme každej rok
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 17:46
- Nahlásit
jbat
ty si rukodělná? Proč máš doma pistol na lepidlo? Co vyrábíš?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 17:47
- Nahlásit
Gerda
Díky pani, ste moc hodná, už jsem hancew volala.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 17:49
- Nahlásit
Maky a Trix
vem si voteplovačky a teplý voblečení a taky si vem čepici! Jesi budeš zmrzlá, nebudu kůli tobě topit! ))))
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 17:50
- Nahlásit
Gerda
ty si rukodělná?
řídím se heslem "urob si sám".
Proč máš doma pistol na lepidlo?
mám dvje, tu horší ti klidně dám. )))
Co vyrábíš?
věnce např. adventní, jarní, podzimní, letní, také věnce dušičkové a věnce svatební. ale už nemám tolik času.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 17:51
- Nahlásit
Gerda
jo, musím si nějakou pořádně teplou čapku koupit. )))
my máme taky pistol na lepidlo. ))
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 17:52
- Nahlásit
Maky a Trix
asi jserm si tě přidala do přátel.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 17:53
- Nahlásit
holky bráničky ptá se Terka, essi někomu nechybí z bránění čelofka, pučovaly ste jí někomu od Filipa a ten jí má teď doma
|