Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5805 . 5806 . 5807 . 5808 . 5809 . 5810 . 5811 . 5812 . 5813 . 5814 . 5815 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 21:26
- Nahlásit

Baysha
http://www.e-zvire.cz/pes/ohradka-dog-park-c-1-61c m/

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 21:27
- Nahlásit

davidkova renata
hele dyk vohrátky se dělaj! jednak pro harantíí a dvanak aji pro psy..zkus vedle ewcu s těma mopsama..mám dojem,že na fotce kdysi nějakou měla..

akorát ty vohrádky pro štěňata m,aj drobnej nedostatek sou jenom necelej metr a to by myslim pro bajšu nebyl aš takovej problém.
Baysha
hele tady je výrobce, kterej dělá na zakázku a celkem slušný ceny http://www.pet-faunas.cz/ohr.htm

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 21:29
- Nahlásit

Baysha
nevím jestli to pomůže,ale občas jí tu můžeš nechat u mě doma,jako kdybys chtěla,dasty je na holky ok i holky jsou ok
jdu,čau ráno
jo a venku bylo gůtově,jsem šla v lehký mikině a vokolo mě lidi chodili v rukavicích

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 21:32
- Nahlásit

Baysha
hele a hlavně když jí ráno nebo než deš do pryč pořádně vylítáš budeš mít pro ní pořádnou klec ( já mám tu 2 největší a v pohodě se mi tam vejde Alexa s Bárou) dáš jí tam dost kousacích blbostí tak nemyslím, že by tam nějak trpěla. Stejnak většinu doby co nebééš doma prospí

Baysha
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 21:33
- Nahlásit

brezen2008
děkuju moc, možná tě v dohledné době zneužiju, není to trvalý řešení, ale než vymyslíme něco jinýho, tak by to pomohlo

Alexa
díky za odkaz, vypadá dobře, zkusím se s nima spojit

sem úplně na nervy dneska, přítul mi volal do práce, musela sem odejít a řesit doma kalamitu, ale už je mi líp

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 21:33
- Nahlásit

Alexa
sou jenom necelej metr
aha..já to naživo nikdy neviděla,ale tak at jí něco stlučou ne? jako z drátků teda)) nebo složit ohrádky 2 dyby to šlo bo sou na díly..pak už jen na vlčáry,jinak nevim

du se svalyt,přestante blbnout s těma kozama!!!

Baysha
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 21:34
- Nahlásit

Alexa
byly sme venku dvě a půl hodiny, má hračky, dostala hovězí chrupku a buvolí kost, ona asi vůbec neusne, když je sama

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 21:35
- Nahlásit

Baysha
a co by asi dělala, když je sama, myslím, že chrápe

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 21:36
- Nahlásit

Baysha
ona asi vůbec neusne, když je sama
ale usne, ale občas se vzbudí a protože se nudí tak hryže něco co normálně nemůže. Hele v tý kleci nebude zavřená nadosmrti, jedná se o cca půl roku a pak by měl být pokoj

Baysha
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 21:38
- Nahlásit

kejtlin
co by dělala... hryže stůl, koberec, židle, sušený pamlsky, plyšáky, kousací hračky a kohouty

Baysha
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 21:39
- Nahlásit

Alexa
já vím a teď si nadávám, že jsem ji na klec nenaučila odmalinka a že jsem ji prodala

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 21:39
- Nahlásit

Baysha
hele a co přítul jaká byla reakce???? Podle toho cos občas napsala asi dostala co????

Baysha
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 21:41
- Nahlásit

Alexa
kupodivu nedostala, přítul si akorát zoufal už to asi pochopil... teď se s ňou i normálně mazlil, prostě v pohodě

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 21:41
- Nahlásit

Baysha
já vím a teď si nadávám, že jsem ji na klec nenaučila odmalinka a že jsem ji prodala

ale tys měla kenelu né???? Na tohle je ta klec lepší, koukni na aukro já tam tu mojí koupila za 1400 i s dopravou. Kdybys pro ní mohla dojet tak ti jí můžu na nějakou dobu pučit. A na naučení není nikdy pozdě. Začneš zavírat postupně vždycky jí tam dáš pamlsek a za chvíli to bude brát jako samozřejmost

Baysha
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 21:44
- Nahlásit

Alexa
děkuju moc, ale nemám jak si pro ňu dojet, sme bez auta přítul má zejtra dovolenou, tak to eště ňák vymyslíme, v nejhorším bychom ukecali někoho s autem, ale eště kouknu přádně po netu a nějakou klec si objednám...

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 21:47
- Nahlásit

Nazdar, test hodin u mě dopadl dobře, přectavila sem si ciferník, i čas jedenáct deset. Mám správně malou ručičku, jsem zdrávas.

Bajša - hele to je teda špatně celý, to asik bude chtít nějakou mřížovinu - než klec, vyjde tě levněji nechat domu na půl pokoje nainstalovat takový ty zatahovací mříže chránící a nechat jí v polovině místnosti, kde nejsou důležité věci. A doufat, že zmoudří. Svinka jedna malá hnusná!!!!!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 21:48
- Nahlásit

Nazdar, test hodin u mě dopadl dobře, přectavila sem si ciferník, i čas jedenáct deset. Mám správně malou ručičku, jsem zdrávas.

Bajša - hele to je teda špatně celý, to asik bude chtít nějakou mřížovinu - než klec, vyjde tě levněji nechat domu na půl pokoje nainstalovat takový ty zatahovací mříže chránící a nechat jí v polovině místnosti, kde nejsou důležité věci. A doufat, že zmoudří. Svinka jedna malá hnusná!!!!!!!!

Baysha
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 21:51
- Nahlásit

Gerda
právě nad ohrádkou přemejšlím, ale za á sem nenašla na netu žádnou dost vysokou a za bé v každým rohu je elektrická zásuvka a z toho mám největší strach leda fakt vypínat každej den jističe... ale máme tu mrazák ale zkusím mrknout, jak sou ty jističe dělaný, asi je kuchyň na jiným okruhu než obývák, tak to by šlo, vypnout jenom obývák a mrazák nechat běžet

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 21:51
- Nahlásit

Gerda My jsme to pochopily už napoprvé.

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 21:53
- Nahlásit

Vlčáčková
My jsme to pochopily už napoprvé
to bylo pro ty, co jim ten test vysel hur

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 21:54
- Nahlásit

Baysha Dají se vypnout jen některé jističe . Jistič na mrazák může být zapnutý. Tedy pokud zrovna nebude žrát ten mrazák.
Klec si vyrobte sami třeba z karisítí. Uděláte si to přesně na míru a bude.
Ach jo, já to tady mám tak těžký!

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 21:56
- Nahlásit

BayshaVěčná škoda,že nebydlíte blíž,já mám na půdě tu dětskou vohrádku šprušlovou ta taky vydržela neuvěřitlný věci eště pakůn jako malej jí kus ml mezi dveřma by se nflákal po kuchyni a tiše zíral z chodby

Baysha
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 21:57
- Nahlásit

Vlčáčková
a vyrobíš mi prosím klec z kari sítě? páč já to neumím umím spoustu věcí, ale tohle fakt ne a přítul na tom není jinak

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 21:59
- Nahlásit

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 22:00
- Nahlásit

Gerda
se ti zasekla jehla???? teda spíš klávesnice

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 22:01
- Nahlásit

GerdaDo třetice všeho dobrýho pani já vás tak ráda čtuaj Barbánka sen četla třikrát

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 22:01
- Nahlásit

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 22:02
- Nahlásit

Baysha
a vyrobíš mi prosím klec z kari sítě?
Aha. Odkud jsi?

Baysha
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 22:06 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Gerda
pani, ste se nám zacyklila

Vlčáčková
původně z Brna, ovšem nyní z Prahy.
Prosímtě, neblbni, to byl z mé strany pouze trapný pokus o vtip

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 22:15
- Nahlásit

Baysha
Prosímtě, neblbni, to byl z mé strany pouze trapný pokus o vtip
A nevyšel, co?
Kdybys v tom Brně zůstala ... jsem tam bydlela taky.

<< 1 ... 5805 . 5806 . 5807 . 5808 . 5809 . 5810 . 5811 . 5812 . 5813 . 5814 . 5815 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání