| Autor |
Zpráva |
Atusch
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 22:15
- Nahlásit
ahoooj už mám dostudováno, zase to tam pěkně smrdělo a pitvali tam prasečí nejdůležitější orgán - fuj !
Jak se tu máte? Proč je Gerda zaseklá?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 22:38
- Nahlásit
Atusch
Gerda je úplně zacyklená
Nechceš jít bydlet k nám? Že by se Bajša vraždila s Bůchem a na kohouty a zásufky by neměla čas
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 22:47
- Nahlásit
Baysha
Nooo tak nevím, klidně ti ho někdá půjčim a uvidíš jestli nebudou ničitelé oba a nebudeš mít zdemolovaný celý byt
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 22:48
- Nahlásit
čus už jsem zas zde.
Baysha
co Bajše hráblo, Co zničila?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 22:48
- Nahlásit
Atuschprasečí nejdůležitější orgánKoule?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 22:49
- Nahlásit
Atusch
nojo, by mu bajša eště ukázala, jak nejlíp odkousnout kohout ze zdi
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 22:51 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
zuzanarosakova
uhryzla kohouty od zdi, kde sou nachystaný na kuchyňskou linku - sme vytopený
edit: malinko přeháním, ukousla nějaké záslepky či co, voda naštěstí netekla proudem, jen stříkala vkusnou sprškou až na strop
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 22:56
- Nahlásit
danajasa
Koule?
jo ty tam byli taky
Baysha
jo nebo by ho Bajša naučila demolovat a on by tu demoloval mě byt. Tůůůdle.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 22:56
- Nahlásit
Baysha
hmm, šikovná a jak dlouho bejvá doma sama? Naši psi demolovali akorát, když jsme byli na dovče a hlídal je u nás doma švagr, venčil je jen na krátký procházky, bo byli po operaci nohou. Ohlodali zed, rozškubali 3 pelíšky a podrápali dveře, museli jsme je celý měnit
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 22:58
- Nahlásit
zuzanarosakova
to je různý, nejdýl byla devět hodin, dneska asi šest, předtím sme byly dvě a půl hodiny venku
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 23:14
- Nahlásit
Baysha
a neni třeba zavřená někde kde ji to sere? Moji psi, když jsem je zavřela do hrádky na zahradě - asi 3krat 5metrů, tak ničili boudu, kterou tam měli, pelíšek v ní, všecko. Ale když jsem je nechala samotny doma, tak v poho. Je to divný, jsem myslela, že na ty zahradě by se jim mělo líbit víc, ale nějak je to sralo
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 23:17
- Nahlásit
zuzanarosakova
taky sem o tom přemýšlela, ale co sme se přestěhovali, tak prvních pár dní měla přístup všude, to zničila třá nafukovačky a hadici od pračky v koupelně.
tak sme jí to omezili na pokojokuchyň a předsíň, tak zničila domácí telefon v předsíni. tak sme jí to omezili jen na pokojokuchyň a ani to evidentně nebyla správná volba
už jsem slyšela, že když měli lidi psa jenom v jednom pokoji, tak ničil, a když mu dali přístup všude, tak přestal, ale na to nemám odvahu
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 23:20
- Nahlásit
zuzanarosakova
leda že by ju to tu sralo celkově... ale s tím nic nenadělám
du objednat tu ohrádku...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 23:24
- Nahlásit
Baysha
my teda máme doma dost extrémě uklizeno furt a nikde nic neleží, co by se dalo sebrat a ničit. Ale mama mi řikal, že teď jak byli kluci 5 dní u nich, tak furt něco kradli, tátovi brejle ze stolu, časopisy z časopisníku prej hrozný asi si svykli, že doma nic neni, co by se dalo ničit, i když časopisník máme taky a nevytáhli z něj v životě nikdy nic
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 23:27
- Nahlásit
Baysha
leda že by ju to tu sralo celkově... ale s tím nic nenadělám
no jí sere, že je tam sama no. Jí pořiď kámoše
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 23:40
- Nahlásit
zuzanarosakova
Jí pořiď kámoše
je to v plánu, ale tak za dva roky, neumím si včil představit dva štěníky
časopisník máme taky a nevytáhli z něj v životě nikdy nic
závidím, u nás by nepřežil ani ten časopisník prázdnej
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 23:49 - Změnil/a: zuzanarosakova
- Nahlásit
Baysha
já je totiž od malička vedu, aby byli líný jako já vstanem,vyvenčime se, nažerem se, jdem zas spat. Pak jdem tak ve 13-14 ven tak na hodku až dvě, pak spěj tak do sedmi, jdem ven, nažerou se a spěj do pulnoci, jdem ven a spěj do rána Ale to je samozřejmě ideální stav jen když nemakám
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 23:52 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
zuzanarosakova
bajša taky takhle chrápe, ovšem jen dyš tu sme...
fšici
mám dylema - 107 cm výšky ohrádky je asi málo, co?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 23:55
- Nahlásit
Milé dámy,
zítra v 9.00 hodin mi musíte POVINNĚ DRŽET PALCE!. Mám totiž kolaudaci toho, oč jsem požádala v lednu 2010, ač to stálo již o prázdninách 2009. Se stavebním dozorem se nepohodla moje bývalá tchýně a on pak byl protivný na mě, tak jsem ho prostě v létě 2008 přestala zvát na staveniště a dostavěla jsem si to "sama". Takže nemám jeho vyjádření. Taky nemám revizní zprávu na elektřinu, ani nic na vodu (na oboje ani faktury), vlastně nemám ani faktury (až na drobnosti) ani na stavbu. Aspoň, že mám fakturu na jímku, ačkoliv tu firmu jsem taky v průběhu prací vyhnala a dobetonovala jsem si jímku sama. A o dalších věcech radši pomlčím.
Teď tu hledám na netu různé certifikáty a prohlášení o shodě a píšu čestné prohlášení a hledám, co bych tak jako ukázala...
To tedy znamená, že se zítra musíte tužit!!! Jak mi to neproleze kolaudací, tak Vás zabiju, že jste málo držely.
Dobrou noc, ať Vás štipky blechaj celou noc!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 23:57
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=JGtoHMDpY6w záleží co máte za psa jestli nemá předky vodsud
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 23:59
- Nahlásit
danajasa
toho už sem viděla, je úžasnej
bajša je spíš hudini - onehdy sem dala na stůl misku, v ní prasečí nožičku, bajšu sem odložila na pelech. přijdu za chvilku, miska stále na stole, bajša stále na pelechu, ovšem hlodala nožičku
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 00:06
- Nahlásit
Baysha
mám dylema - 107 cm výšky ohrádky je asi málo, co?
já mám ohrádku na zahradě metr a nikdy jí nepřeskočili, myslim, že jim nedošlo, že by to šlo, skáčou za ní, když přicházim ale nepřeskočej. Přitom kdyby chtěli, tak to daji jako prd.
Vlčáčková
budu držet palce, i když nevim k čemu, bo ten příspěvek je děsně dlouhej a já děsně unavená a nechce se mi ho číst. Vzala jsem si z toho jen to velké tučné, ale učel to splní du chrápat
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 00:49 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
Baysha
nejlevnejsi klece maj na zoohitu, ja je tam kupovala na nemocny kocky...http://www.zoohit.cz/shop/psi/prepravky_doplnky_au to/klece
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 01:05
- Nahlásit
zuzanarosakova Dík.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 06:12
- Nahlásit
Fstávat a makat!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 06:43
- Nahlásit
makrel
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 06:58
- Nahlásit
Fstávat a makat. Bože, gdyby se mi chtělo tak jak se mi nechce tak už mám fšechno hotový
Baysha
Normálně kup tu největší klec (to bude Bajša mít jako většina psů kotec, páč je to fakt děsně velký, já v ní včil mám dvě akity a ještě mají místo, aby tam dělali bligule ). Stála nějak kolem dvou tisíc. Žádný týrání to není. Borderku mám v kleci víceméně trvale (buď je na zahradě, nebo v kleci, sama v bytě být rozhodně nemůže, odmítám několikrát do roka kupovat nový nábytek ) a malé štěnice šelmyje jsou tam taky kdykoliv odcházíme všichni pryč ( jednak jsou taky lehce likvidační a za druhé hazardují se svým životem a provokují Pumici. A ta by nemusela vydržet ). Jo a když má Puma své dny tak je taky zavřená . Mám moooooc klecí, je to užitečná věc
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 07:45
- Nahlásit
Biluškacus,dnes mate ty canisterapeuticky zkousky??toz jestli jo,tak vsem zucastnenym preju hodne stesti,pak chcu videt naky fotky aspon,bo amin rikal,ze by si to taky zkusil.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 08:07
- Nahlásit
Ráno. Nevim jaké. Večer začalo sněžit, pak mrznout. Ráno otevřu dveře A BYL TAM!!!!!!
Sáňky jsou super, hlavně ať za Renatkou trefí (doufam že bude pobývat v příznivějším klimatickém pásu, až mě za ní povezou ) a svezou mě, běhat za nima jak Ivánek nebudu!
Jdu na sever..a jdu na jih!
Sníme psy!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 08:19
- Nahlásit
Hnusnej den tady padaj bílý sračky
Vlčáčková
Taky nemám revizní zprávu na elektřinu,
no obávám se že bez revize elektro ti kolaudaci neudělaj, možná ti daj termín do kdy to máš doložit. Nicméně k reizi elektro ti stačí revizák, to ses s někým mohla domluvit. Tak držím moc palce
Baysha
hele psala sem ti no na fejs, fakt ta velikánská klec není týrání, teď koupíš ohrádku, ona se ti z ní dostane a budeš vymejšlet jak na ní udělat strop nebo jí budeš prodávat a shánět tu klec
|