| Autor |
Zpráva |
Tinta76
|
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:11
- Nahlásit
davidkova renata
OT hele uš delší dobu mi nefachá oučet u vořechů v nouzi,zkoušela sem aji NO v nouzi jak tam máme,to mi jednou naskočilo,ale pak už zas ne..vořeši vůbec.Lukavice dlooooho neměly aktualizovanej web,snad od jara,ted začly taxem to chtěla zkusit a hovno.Simona nevim kam se ztratila,dycky přeposílala nějaký maily a tak,ale slehla se po ní zem,ani sem jí to ted nepsala,co vim,tak byla bžezí,harantovi musí bejt pomalu rok ,tak esi se na to vyflákla..jaxi na tom ty?
já NO v nouzi vzdala už hodně dávno ... prostě mi to nefachčilo a od simony žádná pomoc ani odezva ... tak mi nic jinýho nezbylo ... ale mejly (hromadný) mi vod ní choděj furt ...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:14
- Nahlásit
danajasa
hezkej věnec, ale když už se s něčím budu patlat, tak to chci sníst
|
Tinta76
|
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:14
- Nahlásit
leyenda
hohohó vy ste veganka ... no fajn, já byla taky pět let, ale pak to na mě nějak padlo a začla jsem zas jíst sejry ... a hlavně slatkostě a prožrala jsem se k těm vosumdesáti šesti a něco kilům ... až budu mít 65 budu o tom uvažovat opět
a jakej vlastně máte důvod?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:15
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
kuli vám sem tlustá!
a já zas kůli vám, takže je to fifty fifty )))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:17
- Nahlásit
leyenda
fcelari sundavaj z nozicek, dys lezou do ulu a ususenej ho prodavaj
aháááá, sem si jen neuměla představit, jak se pylem můžete živit, a vám ho sundavaj fčelařííí. tak to jo, to chci taky.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:19
- Nahlásit
Tinta76
Nemám ráda zeleninu kromě zelí. Zapomenu na japka, nakrájim si zelí. no jo, ale jinak by to vysvětlovalo, kde jsem dělala chyby.
hm a hádám, že večerní cvičení mi teda na zhubnutí nepůjde skoro vůbec. To by taky mnohé vysvětlovalo
A ještě jeden dotaz, jak to zkombinovat s vařením,, kdy musim dělat teplý večeře nejen pro sebe.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:21
- Nahlásit
Tinta76
a jakej vlastně máte důvod?
mam dva duvody - za prve verim, ze je to zdravejsi, clovek si nezatezuje uz tak dost zkousenej organismus spoustou zbytecnosti a skodlivin a za druhy nesouhlasim s tim, jak se lidi chovaj ke zviratum v nasem potravinovem retezci. Nejsem zadny militantni ochrance vseho ziveho, to ne, ale citim se takhle proste lip
|
Tinta76
|
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:21
- Nahlásit
kachna_
hm a hádám, že večerní cvičení mi teda na zhubnutí nepůjde skoro vůbec. To by taky mnohé vysvětlovalo
jakejkoliv pohyb je výbornej ... já se nehejbu (zatim teda) a tak uš nehubnu ... ale to se uš brzy změní ...
A ještě jeden dotaz, jak to zkombinovat s vařením,, kdy musim dělat teplý večeře nejen pro sebe.
a co to je teplá večeře, respektive z čeho se skládá?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:23
- Nahlásit
Tinta76
mám štěstí miluju jakoukoliv zeleninu, žeru ji ve velkém, ovoce taky, ale žeru v menším.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:23
- Nahlásit
Tinta76
ale mejly (hromadný) mi vod ní choděj furt ...
fak jo?? tak mne asi škrtla ze seznamu voblíbenejch bo co.. tak na to taky mám srát nebo jí psát??
jinak musim pa,nepyšte a číhnu na ten votkaz..esi je tam dyskuze,můžem tam nalízt fšicíí a založit a posleéze rozbít další foru
|
Tinta76
|
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:24
- Nahlásit
leyenda
a navíc máte čokle tak to jste můj čék!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:27
- Nahlásit
davidkova renata
fak jo?? tak mne asi škrtla ze seznamu voblíbenejch bo co.. tak na to taky mám srát nebo jí psát??
jinak musim pa,nepyšte a číhnu na ten votkaz..esi je tam dyskuze,můžem tam nalízt fšicíí a založit a posleéze rozbít další foru
na vašem bych na to teda srala jako, coš sem ostatně sama udělala
a nebujte, tam foru nerozbijete, po 50 stranách (zřejmě předpoklad dosažení stanovenýho cíle) se zakládá novej deníček
|
Tinta76
|
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:28
- Nahlásit
kejtlin
mám štěstí miluju jakoukoliv zeleninu, žeru ji ve velkém, ovoce taky, ale žeru v menším.
mám to taky tak ... akorát to vovoce nějak nemusim, jenom v letě na něj mám chuť, asi proto, že zrovna je "skladem"
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:29
- Nahlásit
Tinta76
a co to je teplá večeře, respektive z čeho se skládá?
tak různě. Fakt různě. Často rejže+zelenina+maso nebo těstoviny, jako co chceš vymyslet k večeři. Ale když si při přípravě zaplácnu žaludek zelím, aby ta porce byla cca poloviční?
akejkoliv pohyb je výbornej
to vim, ale dost mě naštvalo, že dva měsíce cvičení, který mi dřív zabíralo na mně nebyly vidět. Ne, kecám, odrazily se ve fyzičce, což mě potěšilo, takže přestávat nebuduj
|
Tinta76
|
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:32
- Nahlásit
kachna_
tak různě. Fakt různě. Často rejže+zelenina+maso nebo těstoviny, jako co chceš vymyslet k večeři. Ale když si při přípravě zaplácnu žaludek zelím, aby ta porce byla cca poloviční?
no tak si dáš jenom maso + kousíček chleba třeba a zaplácnout se zeleninou syrovou ... rejže má moc sacharidů, tu spíš přes den ... a těstoviny fakt ne, ty nejsou vůbec dobrý, pšenice celkově nejni dobrá ...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:35
- Nahlásit
Zrovna včera sem zjistila, že se mi po nějakejch potravinách dělá děsně blbě, konkrétně po mejch oblíbenejch, miluju čokoládu k smrti, ale je mi po ní šíleně blbě. Možná to chce pročistit trupky něčim zdravym, abych zas mohla jíst čokošku bez záchvatů zpětného trávení...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:35
- Nahlásit
Nedrásejte, musím dřít a pytlačit, nestíhám vás dočíst . Dělá něgdo výcuc?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:39
- Nahlásit
Tinta76
http://www.f-sport.cz/ - to je vono? Se v tom vůbec nevyznám, co si tam mám konkrétně přečíst?
tam foru nerozbijete, po 50 stranách (zřejmě předpoklad dosažení stanovenýho cíle) se zakládá novej deníček
Se obávám, že tam zhroutíme systém
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:39 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Biluška
davídková chce hubnout a fakt si myslí, že to potřebuje, tinta zhubla, kachna vaří teplý večeře a jí zelí, gerdě se dělá zle po čokoládě, leyenda je veganka a atuš má tvrdý perníky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:40
- Nahlásit
kejtlin
Dík. Řešilo se i něco jiného než žrádlo?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:41
- Nahlásit
Gerda
Zrovna včera sem zjistila, že se mi po nějakejch potravinách dělá děsně blbě
No jo, to mám už 3 měsíce Nemůžu chodit v práci do jídelny, pře bych se poblila, jak bych vylezla, nemůžu zelí, nemůžu čokoládu, nemůžu sušenky sem v hajzlu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:42
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
sem v hajzlu
anebo seš těhule
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:43
- Nahlásit
Biluška
Dík. Řešilo se i něco jiného než žrádlo?
vlastně......ne
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:44
- Nahlásit
Alexa
Nejsem těhule Ježiši!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:45
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
tak tomám, když mám nervy, nemůžu jíst nic podívám se na jídlo a je mi blbě
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:45
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Nejsem těhule
seš si vážně jistá????
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:47
- Nahlásit
Tinta76
tywoe, já zas četla ňákou chytro knihu o hubnutí, fšecko tam bylo, jak říkáš, akorát s těma sacharidama a bílkovinama to bylo přesně obráceně jako že sacharidy sou uspávací, takže ty spíš večer, a naopak bílkoviny působí budivě, takže ty zase víc ráno a přes den... a fčil gdo se v tom má vyznat
každopádně ale s dyjetou počkám, aš budeme mít kuchyň, zatím je to dost utopije snad to nejpozdějc v lednu bude
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:47
- Nahlásit
ty vole dijety ještě přežiju, ale essi hodláte rozebírat něco tak strašnýho jako je těhotenství a haranti, tak du do kečenegy hnet...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:49
- Nahlásit
Baysha
četla sem to stejně jako ty, i mi to takhle řikala dietoložka, že bílkoviny ráno....já žrala ráno vejce kůlivá toho....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:51
- Nahlásit
Tinta76
tak snad uvidíme, zkoušela jsem dělat to co mi radila Rosňa, ale nedodržovala jsem to komplet, ale tohle by mohlo vyjít.
Když to budu mít hodně těžký, slezu se s šoltyjí někde do koutka a budem společně výt u linky zoufalstvím .
Ale musim se pochlubit, už se mi podařilo u šoltky zakomponovat krmení dítětem do denní dávky a váha jde opět pomaličky dolů.
|