Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5823 . 5824 . 5825 . 5826 . 5827 . 5828 . 5829 . 5830 . 5831 . 5832 . 5833 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 14:22
- Nahlásit

Eldoguero
já jak to nejím, tak prostě nevim. Občas udělám nějakou čínu, nebo zapečený kotlety se smetanou. Nemám syrový maso ráda, nákupy v masně jsou pro mě peklo na zemi. Je mi z toho fakt zle. Nesnáším i tu přípravu. A protože to nemím pořádně udělat, beztak to není nikdy dobrý. Já bych mohla žít na přílohách, většinu času.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 14:22 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

laguna
Naštěstí máme vše domácí
Taky jsme měli, ale předloni jsme chlívky přestavěli na kotce a tak teď jedině, že bysme začali zřát psy
V létě mi sousedi votrávili kozu, tak si na jaře koupim další a budu čekat jestli přežije a vovce taky

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 14:25
- Nahlásit

Maky a Trix
to je fakt, tak ho nech doma a jeď s kámoškou...

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 14:30
- Nahlásit

laguna
jo, kuřecí umim taky už koupit, sem se pozorně koukala, když muš nakupoval, jak vybíral horní řísky a dolní řísky a co s nima pak dělal, vypozorovala sem jeden postup a od tý doby to kopíruju naprosto stejně. Takže kuřecí řízek si umim koupit, ale to je vrchol mýho kuchařskýho umění, odkud se vzal, to fakt nevim, kdyby mi někdo obalil ten kus hadru, řekl, že je to řízek, tak to snim a nepoznám, jestli to byl hadr nebo kus masa. Já si teda na kvalitu vážně moc nepotrpim, protože mi prostě chutná všechno, takže kdybych vařila, pak klidně s babicou, je mi to fuk, hlavně aby mi po tom nebylo blbě.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 14:31
- Nahlásit

Gerda
to jsem zkoušela. Ale prej už si kvůli tomu vzal volno a třeba, TŘEBA, mu ty vídeňský trhy tolik vadit nebudou. jestli bude protivnej a znechucenej, nechám ho někde ve Vídni samotnýho.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 14:34
- Nahlásit

Tinta76
trošku úcty k mrtvejm by neuškodilo
kašlu na úctu, maso z Polska prostě chutná jak bláto a hotovo

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 14:36
- Nahlásit

Maky a Trix
jestli bude protivnej a znechucenej
...to bych ho snad kopla do řiti, aby ti zkazil den. Prostě buď se mu tam chce, nebo nechce. Volno si může zrušit, nebo dělat něco jinýho. Fakt se nenech otrávit, bude ostentativně nasranej a ty budeš mít pokaženej den.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 14:38
- Nahlásit

Mějte se, pádim dom

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 14:39
- Nahlásit

Monty
řeší se žrádlo a diety, jinak nic

Tinta76
# Zasláno: 24 Lis 2010 14:39 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

Eldoguero
bych to jako ráda chtěla přejít, ale nejde to, tohle mě fakt vytáčí do různobarevna
odjebávám sa odtial rači

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 14:41
- Nahlásit

poobědvám hranolky a jdu na ty perníčky, což se mi vůbec nechce

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 14:46
- Nahlásit

Maky a Trix
jsme byli loni, jako jo, lidu hodně, ale po pěti punčích mi přišli všichni milí.
bylo to krásný, koukni na rajčeti na uživatele jbat5, je tam album Vídeň z loňska.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 14:47
- Nahlásit

jbat
díky moc, já doufám, že si sithnu projít centrum, nebo tak a podívat se tam pořádně. V létě bych tam chtěla do zoo, když to máme z Brna kousek. Tys měla s sebou nějakýho papírovýho průvodce? Nikdy jsem tam nebyla.
Chudák kamarádka, bude celý den až do noci hlídat pana Trixe. Je mi jí líto.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 14:55
- Nahlásit

Tinta76
nechápu a asi mi to je jedno

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 14:56
- Nahlásit

Maky a Trix
Tys měla s sebou nějakýho papírovýho průvodce?

my tam měli nějaou průvodčí , ale nebavila nás, tak jsme zakoupili mapu šli jsme sami. V poho se vyznáš, je tam v podstatě pár tras a k radnici, k trhům, tě nasměrujou všichni.
já bych tam chtěla na Lipicány...

Atusch
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 14:56
- Nahlásit

Taky chci na trhy, ale z Prahy je všecko daleko

Jinak jsem tu teď měla dědečka na kávu, je mu 75 let. Áres ho krásně vítal, tím že mu skákal na hlavu tak byl děda z toho nešťastnej tak sem ho radší držela dole (psa). No a tak si tu tak povídáme, a ptá se kdy Áres bude jakože poslouchat, tak sem se mu snažila vysvětlit že je to štěně že to není tak jednoduchý, a on mi říká no chudák tamten konečně vyrostl a chcípnul... tak teda nevím co tím chtěl básník říct nevědět, že má psy rád, hlavně starou Betynu akorát to nechce dávat najevo

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 14:58
- Nahlásit

jbat
achá, super dík já totiž neumím německy ani slovo, moje doména je spíš angličtina.

Atusch
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 14:59
- Nahlásit

Davídková renáta
Neznáš toho pséka? Našel se na vypichu už je to sice dva měsíce, ale je krásnej. Snažím se ho vnutit dědovi, ale nechce ho, že mu stačí prej kočka. Škoda takovej fešák

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 14:59
- Nahlásit

Atusch
chudák tamten konečně vyrostl a chcípnul
no jako že už měl to dementní štěněcí období za sebou přece, že už si odpočinul i sám od sebe, že zrovna ve chvíli, kdy mohl začít normální slušnej psí dospělej život, umřel.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 15:00
- Nahlásit

Alexa
nebo někdo, kdo se vyzná v praze, nebylo by lepší až pojedu di prahy tj zítra nechat auto v líbeznicích a dojet busem na holešovice?

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 15:00
- Nahlásit

Maky a Trix
já německy taky ani houno, jen anglicky a voni uměj. maj všude ceduličky a šipečky, nejsou blbí, ví, že je to levnější, než pak hledat zabloudivší tůristy...

Tinta76
# Zasláno: 24 Lis 2010 15:02
- Nahlásit

Eldoguero
nechápu a asi mi to je jedno
to vidim ... jednoduše jde vo to, že ten šunt z Polska kdysi byl živá bytost, pakliže řekneš, po té, cos ho sežrala, že je to hnusnej šunt, potom ta smrt byla vopravdu zbytečná ... a to mě sere, jako fakt hodně ... ale to neřeš, to je zřejmě jenom můj problém ...

Atusch
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 15:04
- Nahlásit

Gerda
jo taaaaaaaak sem si říkala, že to určitě nemyslel zle
už je napečeno

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 15:07
- Nahlásit

Tinta76
To je tvůj problém to máš recht.¨
Nebavím se ale o praseti, krávě, býkovi, teleti, čemkoliv, ale o MASE! V okamžiku, kdy svalovina zvířete leží na krámě není to už zvíře, ale zdroj potravy - maso. Zde šlo jen a pouze o chuť a kvalitu onoho produktu, který jsem přirovnala k blátu.
Ale budiž ti útěchou, že srmt zbytečná určo nebyla, páč vono většině vostatních lidí je úplně fuk co snědí

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 15:08
- Nahlásit

Atusch
už je napečeno
jupííííí bude žraniceeeeeeeeeeeeeeeeee

Atusch
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 15:11
- Nahlásit

Gerda
jo ale jen pro Maryji

Tinta76
# Zasláno: 24 Lis 2010 15:11
- Nahlásit

Eldoguero
tyvoe, já to tady nechci zaplácávat takovejma kydama ... pro mě svalovina prostě je zvíře ... a končim a uš to neřeš, joooo???

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 15:12
- Nahlásit

cus decka!!!!co to je za pocasi????kdo za to muze???je tu silene vetrno a snezi tu bile sracky!!!!
Eldogueroahoj,ja nemuzu na polsky maso u nas rict ani slovo,vetsinou jde o domaci chovy,nebo bio chovy,maso fakt gut,jinak to same s ovocem,nebo zeleninou.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 15:17
- Nahlásit

Atusch
jo ale jen pro Maryji
však jasnéééé ) Maryje se mocinky těší, je teď tak trošku na dietě, zjistila sem, že jediný, co funguje na mou maměnku krs psí tloušťku je, když kámoška, kterou máma od našeho děctví dost oblibuje, řekne - mařena je tlustá jako prase, to je fakt strašný. Tak to i mámu zaskočilo a řekla, že musí dát mařce dietu. Tak to asi dodržuje, bo čokl mi doma kvičí hlady každej večer - jako nenibez jídla, to vůbec, jen byly odstraněny přídavky, krom hlavního jídla už jen jedna zeleninová sváča denně, s kefírem, a večer dožužlává špalíček morkový kosti ))
Takže za játrový pamlsky půjde s tebou na kraj světa a ani se neohlídne ))

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 15:22
- Nahlásit

decka!!!
ja se z toho asik dnes picnu,to je uz dnes ctvrty telefon,shaneji misto psovoda,bylo by to vse od noveho roku!hlavne,ze cekam,kdy mi zavolaji z PPLka,ze mi maji zejtra privezt ten mobil!zejtra jedu na pohovor k firme bezpecnostni ABL,urco vam to neco rika,shaneji schopneho psovoda se schopnym psem!myslite,ze jsem schopna?????

<< 1 ... 5823 . 5824 . 5825 . 5826 . 5827 . 5828 . 5829 . 5830 . 5831 . 5832 . 5833 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání