Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5562 . 5563 . 5564 . 5565 . 5566 . 5567 . 5568 . 5569 . 5570 . 5571 . 5572 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 19:57
- Nahlásit

nemethova5
chci bejt taky takovej hekr jako ty...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 19:57 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

danajasa
Tak tahle byla velká a robusní. Huba byla celej pitbul, ale tělo - robusní labrouš. Tak jsem se zeptala, co to je, a on že pitbul a divil se, že mi to není jasný. Říkám, že je nějakej velkej, ... zbytek víš. Prý normální. No, moc jsem mu nevěřila, vypadal něco mezi notorikem a bezdomovcem. Ale fena byla hodně mazlivá, tak jsem jí pořádně podrbala. Když si stoupla na zadní, dívala mi skoro do očí.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 19:58
- Nahlásit

nemethova5
Já se těším, že půjdou dělat umělé ruce. Tak jednu až dvě bych si nechala namontovat, je to velmi praktické.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 19:59
- Nahlásit

nemethova5
To je hezký, to bych taky chtěla umět.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 20:01
- Nahlásit

kejtlintak ted jsi me rozesmala,copak ja jsem nejaky hacker??no neni to davno co jsem delala PFka a pranicka renca ti muze rict,je to jako dost narocny,ale zvladla jsem to,jo kdyby jsi nebydlela tak daleko bylo by to fajn a ostatni taky,to bych byla porad nekde s vama permanentne v prdeli!
Vlčáčkovádve hlavy by se sikly,kdyz by me jedna bolela,taky vyhoda,hele s tim pitem to tak muze byt,kdyz oni nemaji ucelenej standart prave,ale to by ti rekla muchos jak to je,me se libi ty americky nabuseny tipy,co mi poslala zuzana,neco pro me.
makrelposli mi tvoji fotku a ja ti to udelam,nesmi byt velikostne moc megova,tak light.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 20:02
- Nahlásit

já mám transporty a pak si stoupnu k peci
dneska se mi houpal lustr,jak dupou ukrajinci
pa

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 20:02
- Nahlásit

nemethova5
trošku složitější-paní pro mě je trošku složitější odepsat na mail

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 20:04
- Nahlásit

kejtlinprosim te,vzdyt ti pisu,ze jsem byla uplny debilllll!
Vlčáčkovás tema rukama to by byla pomoc,co?
brezen2008já mám transporty a pak si stoupnu k peci
doufam,ze ne ke kremacni,jak jsem to delala ja!!!!!abych se trosku zahrala.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 20:04
- Nahlásit

nemethova5
ty umíš i PFka? to jsi úplně hekr, to umí dle mýho jen hekři a uděláš mi prosím PF ko?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 20:05
- Nahlásit

nemethova5
hele uš se mi povidlo nahrát vobrázek)))ale nechápu jak ho třá někam poslat bo co..co mám skopčit??to krátký f tom chlífku nebo to na těch asi 2 řádkách pod tim?? a co s tim jako dál??

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 20:10
- Nahlásit

davidkova renataulozit obrazek jako....ulozis ho tra na plochu,jednoduchy jak facka
kejtlin

jo musis mi dat nakou fotku,zeptej se renci,jsem ji poslala uplny tichomori!!!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 20:10
- Nahlásit

brezen2008
Šmankote, Ty snad pracuješ v koncentráku?

nemethova5
Tak za prvé si představ, kdyby Tě bolely hlavy dvě a jak je obě protáhnout dírou kolem krku do svetru a vůbec by se mohly hádat, když by měly každá svůj mozek a hubu. Hlavy dvě nechci.
Za druhé - ty ruce - už jsem vymyslela i kam je namontovat a jak je mít v klidové poloze, aby nepřekážely. Prý to nebude dlouho trvat a půjde to. 10 let ještě počkám, ale pak už to budu tvrdě urgovat.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 20:11
- Nahlásit

nemethova5
Co to je na tom obrázku za dva černý květáky?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 20:12
- Nahlásit

davidkova renataposlat otevres si ty vlastnosti tak jak se to dela tra tady na galerii a das kopirovat,tak jak to tra dlas na rajceti tra a pak uvidis,musis si ten obrazek nechat zvetseny,vsak ty uz reni vis,ne?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 20:13
- Nahlásit

Vlčáčkováno prece hajan s aminem pani vy vubec nejste kreativni a nemate ten malirskej cit no!jo ty hlavy ,at se hadaji to je mi suma flek,ale ty ruce to by bylo hodobozovy pani teda.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 20:15
- Nahlásit

nemethova5

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 20:15
- Nahlásit

kejtlinjak budes chtit PFko,nebo pranicko,stahuju si i krasna stara pisma svabach a tak,na pisma jsem total ujeta,tak jak budete o nejakych fontech vedit dejte tip,hlavne pak nezapomen nejaky fotky co by se vam libili,co na tom jako chcete a nejsem hekr,jo?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 20:16
- Nahlásit

nemethova5
no, poslala bych ti jich poněkud víc, chtěla bych na PFko všechny psiska, leila loni mi dělala PFko krásný a dala mi tam všechny psiska

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 20:17
- Nahlásit

davidkova renatano to je krasa pani,mocinky pekny a pak ze je to tezky coz?????libi se ti teda ten program jo?????

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 20:18
- Nahlásit

kejtlino.k.v pohode,musim si to nejak rozvrhnout,ale to ti poslu postou,at mas pamatku.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 20:18
- Nahlásit

Ano furt sou neustálené pleménko a máme až tři druhy-boudák-veký robustní,pak pracovní štíhlí z dálky i chrta připomínající pak nadupané sfalovce kulturisty krpet nižší nožíčky.
danajasa
To jsi četla v té velké černé knížce, co? Ach jo, čím se to ten národ krmí.
Taky jsou tři druhy jorkšírů, malý, velký a střední.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 20:20
- Nahlásit

Mucholabkahod jsem ty fotky nadupanych svalovcu co jsi mi kdysi posilala,ti byli fajni!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 20:26
- Nahlásit

nemethova5
myslíš niečo take?

ale není to pitbull, ale american bully

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 20:27
- Nahlásit

makrelpani,pani,mam takovej problem,na fejsu je dakota lapwald,ma staronemecke ovcaky a ja ji ani zaboha nemuzu se s ni domluvit,at da na fejsbuk svoje chlupace,nebo banner,psala i anglicky,nemohla by jsi ji za me napsat??????dekuji mocinky,moc!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 20:28
- Nahlásit

Mucholabkajj,to je vono,upa vono!!!!

kejtlin
Člen
- Nahlásit

nemethova5
o.k.v pohode,musim si to nejak rozvrhnout,ale to ti poslu postou,at mas pamatku.

děkuju mockrát. Chtěla bych nafotit nějaký nový fotky na sněhu, snad napadá, nějaký mám z loni z Beskyd

Vlčáčková
Člen
- Nahlásit

nemethova5

Musím Tě trošku poškádlit, ne?

Potřebovala bych taky nějaké programy na úpravu fotek.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 20:30
- Nahlásit

Vlčáčkovánajdete pani toho hodne na slunecnice.cz,nebo stahuj.cz,je tam toho silene moc mnozstvi,od jednoduchych po slozite,ja vim,ja vim,ze si ze me utahujete.
kejtlinno to by bylo upa nejkrasnejsi na snehu.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 20:32
- Nahlásit

nemethova5
Co photoshop?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 20:32
- Nahlásit

nemethova5
no, ale to není pitbull, pitbull je atlet, potřebuje dlouhé ploché svaly které uživí. Takovou masu by při vrcholném výkonu neudýchal, je to pro něj zbytečná zátěž.

<< 1 ... 5562 . 5563 . 5564 . 5565 . 5566 . 5567 . 5568 . 5569 . 5570 . 5571 . 5572 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání