Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5562 . 5563 . 5564 . 5565 . 5566 . 5567 . 5568 . 5569 . 5570 . 5571 . 5572 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baysha
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:27
- Nahlásit

Gerda
s Atusch se eště neznám, esli provozuje štěněcí jesle, tag bychom do toho šli)))

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:28
- Nahlásit

Gerda
kam chodíš klikat?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:29
- Nahlásit

nemethova5
jenže já bych to chtěla umět sama, jenže nevím jaká je adresa fotek žádnou mi to tam neukazuje, jen název alba pod kterám jsem je dávala na rajče

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:29
- Nahlásit

kejtlin
nic jí neposílej, nebo tě dá taky do plejboje!!!!

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:30
- Nahlásit

Baysha
Základem je že šelmičky si zásadně nehrajou z hračkama co se jim připraví ku hře,ale najdou si daleko npínavější zábavu,naše pitbulí bábi se v11letech prokousala umakartovým jádrem k sousedům páč tam byla věčí sranda,sousedi ju měli rádi byli fajn.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:30
- Nahlásit

Baysha
s Atusch se eště neznám
to je ta chyba právě, má Bůcha, ten vraždí krásně všechna štěňátka, aji Fandu krásně zabil, toho dokonce milákuje. A Atuš právě hlídala minulý pindělí korinku a odevzdala ji jako bezvládnou mrtvolu, což se Zuzce tak líbilo, že by se chtěla s Atuš karamádit víc )))) Měla bys s námi jít na bránění do prokopáku, tam se štěňátka vražděj jako o život.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:31
- Nahlásit

brezen2008
kam chodíš klikat?
Ke Katce Lerlový, doteď byly kurzy v Podolí, dnes jedem poprvé na Lužiny, asi i naposled, je to pro mě lán cesty, dají se s ní domlouvat individuálky.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:31
- Nahlásit

makrel
svoje fotky jí neposílám-není vůbec oč stát

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:32
- Nahlásit

kejtlin
anebo to dělej tak kreténcky jako já a budou ti krááásně furt nadávat

Baysha
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:32
- Nahlásit

kejtlin
si musíš v rajčeti otevřít tu jednu fotku, kterou chceš vložit.
pak na ňu klikneš PRAVÝM myšítkem a klikneš na KOPÍROVAT ADRESU OBRÁZKU.
No a následně se přesuneš sem, klikneš na tu ikonku s barevnejma tvarama, otevře se ti okýnko a ty zmáčkneš jenom Ctrl + V.

stačí to tagle?

Baysha
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:34
- Nahlásit

Gerda
toš toto o těch vašich super akcích já šecko vím, ale dycky se to dovídám aš ňák dodatečně))

no nic, du eště s bajšou ven, třá se mi podaří ulítat ju trošku do zásoby

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:36
- Nahlásit

kejtlin
Na konkrétní foto klikni levím tlačítkem myši a pak tu -kopírovat adresu obrázku-nacpi [imgs]sem to nacpi[/imgs] mezi kozymám noční to dokážem do rána na názef alba zuřivě klikej třá se otevře

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:39
- Nahlásit

http://www.tosainu-cugaru.wz.cz/kuriozity.html heléééé co sem voběvila

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:40
- Nahlásit

Baysha
danajasa
jsem absolutní dement, tak se nedifte, budu se ptát na úplně jasný věci-tím, že na tu fotku kliknu levým myšítkem se otevře? pak vymažu to mezi imgs a tak ji vložím stylem ctrl v?

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:44
- Nahlásit

Baysha
protože si furt někde v řiti a nedáš se zachytit ty blázne starý! Většinou bráníme každou sobotu od 10 v prokopáku u starý továrny. Doufám, že na mikulášskou seš přihlášená...mám tě v mikinách, že jo?

Zítra dám dokupy všechny velikostě a objednám výšifku, ta pro vás bude překvapením.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:45
- Nahlásit

Cus bus, co novyho, sest stran nadrasanejch zas prosim si vejcuc!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:46
- Nahlásit

Gerda
kdyžtak mě pošli někam,ale co a jak ta mikulášská, budou nějaké závody co bylo tedkons v sobotu? nebo se ještě nic neví?

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:46
- Nahlásit

kejtlin
eee otevřeš pravým až bude veliká a jediná tak pak levým tam bude napsaný něgde uprostřed-kopírovat adresu obrázku-tak dáš jojo chcu tak až tam najede modrej proužek na-kopírovat adresu obrázku-tak pravý klik no a pak se to zkopír nacpe mezi ty závorky[imgs]sem vložit[/imgs] koukám baysa to má ináč tak skus voboje a něco z toho výjde

Baysha
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:48
- Nahlásit

kejtlin
hele zkus to podle jednoho návodu, nebo podle návodu od danajasy, ale nemotej je dohromady

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:49
- Nahlásit

danajasa
,škaredý pes néni teda krom tohoto
Paní, uš ste někdy viděla Lilátko?

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:51
- Nahlásit

zuzanarosakova
onoasi není nic důležitýho. řešil se hypermangán, bojové vemena nezodpovědných majitelů, hnusní psi od Pawlinky a nevím co ještě. A mi už je dobře

Baysha
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:51
- Nahlásit

Gerda
mikulášská už zas nevím, gdy je, ale mikynu chcu můžu ju dojít k tobě ozkoušet ve středu? mám celej den volnej že bychom zavraždili korinku zase

impact
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:52
- Nahlásit

danajsa
Menu skrývající se pod myšítkem se ofšem prohlížeč od prohlížeče liší.. Třá v Mozzile máš kopírovat adresu obrázku rovnou, ale v Exploreru musí napřed do vlastností.

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:54
- Nahlásit

Biluška
Šíš to by mě svádělo furt mu přerovnávat ty záhyby na hlavě,já bych ho asik udlachmala dyk je ůpa muchlací

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:56
- Nahlásit

Baysha
danajasa
nejde mi to seru na to, bych to za chvíli rošlapala

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:57
- Nahlásit

impact
No já to říkám furt,že nejhorší je aktivní blbec.Takže změna kejtlin
co to máte za prohlížečku jak píšeimpact
jehož návod se jeví být odborným tudíž jest fundován a nejvhodnější

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:58
- Nahlásit

brezen2008
na mikulášskou vlastně domluvení nejsme, protože to bude jenom kafe bez cvičení, pokec s orientálcema, závot nestihnem, když oni dělaj ty kanystry. Takže Mikulda se ještě musí poladit. Ale mikiny budou.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:59
- Nahlásit

danajasa
mám google chrom, ale to nemění nic na tom,že na to seru poněvač sem neschopnej debil

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:59
- Nahlásit

Baysha
OK, přijeďte ve středu na vraždění štěňátek, Korina bdue ve formě, Bůch jí naučil nový chvaty.

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:59 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

kejtlin
NEŠLAP NELÁMEJ tak špatně na tom zas nejste jak tato dáma no tak co řešit

<< 1 ... 5562 . 5563 . 5564 . 5565 . 5566 . 5567 . 5568 . 5569 . 5570 . 5571 . 5572 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání