| Autor |
Zpráva |
Baysha
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:27
- Nahlásit
Gerda
s Atusch se eště neznám, esli provozuje štěněcí jesle, tag bychom do toho šli )))
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:28
- Nahlásit
Gerda
kam chodíš klikat?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:29
- Nahlásit
nemethova5
jenže já bych to chtěla umět sama, jenže nevím jaká je adresa fotek žádnou mi to tam neukazuje, jen název alba pod kterám jsem je dávala na rajče
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:29
- Nahlásit
kejtlin
nic jí neposílej, nebo tě dá taky do plejboje!!!!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:30
- Nahlásit
Baysha
Základem je že šelmičky si zásadně nehrajou z hračkama co se jim připraví ku hře,ale najdou si daleko npínavější zábavu,naše pitbulí bábi se v11letech prokousala umakartovým jádrem k sousedům páč tam byla věčí sranda,sousedi ju měli rádi byli fajn.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:30
- Nahlásit
Baysha
s Atusch se eště neznám
to je ta chyba právě, má Bůcha, ten vraždí krásně všechna štěňátka, aji Fandu krásně zabil, toho dokonce milákuje. A Atuš právě hlídala minulý pindělí korinku a odevzdala ji jako bezvládnou mrtvolu, což se Zuzce tak líbilo, že by se chtěla s Atuš karamádit víc )))) Měla bys s námi jít na bránění do prokopáku, tam se štěňátka vražděj jako o život.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:31
- Nahlásit
brezen2008
kam chodíš klikat?
Ke Katce Lerlový, doteď byly kurzy v Podolí, dnes jedem poprvé na Lužiny, asi i naposled, je to pro mě lán cesty, dají se s ní domlouvat individuálky.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:31
- Nahlásit
makrel
svoje fotky jí neposílám -není vůbec oč stát
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:32
- Nahlásit
kejtlin
anebo to dělej tak kreténcky jako já a budou ti krááásně furt nadávat
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:32
- Nahlásit
kejtlin
si musíš v rajčeti otevřít tu jednu fotku, kterou chceš vložit.
pak na ňu klikneš PRAVÝM myšítkem a klikneš na KOPÍROVAT ADRESU OBRÁZKU.
No a následně se přesuneš sem, klikneš na tu ikonku s barevnejma tvarama, otevře se ti okýnko a ty zmáčkneš jenom Ctrl + V.
stačí to tagle?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:34
- Nahlásit
Gerda
toš toto o těch vašich super akcích já šecko vím, ale dycky se to dovídám aš ňák dodatečně ))
no nic, du eště s bajšou ven, třá se mi podaří ulítat ju trošku do zásoby
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:36
- Nahlásit
kejtlin
Na konkrétní foto klikni levím tlačítkem myši a pak tu -kopírovat adresu obrázku-nacpi [imgs]sem to nacpi[/imgs] mezi kozy mám noční to dokážem do rána na názef alba zuřivě klikej třá se otevře
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:39
- Nahlásit
http://www.tosainu-cugaru.wz.cz/kuriozity.html heléééé co sem voběvila
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:40
- Nahlásit
Baysha
danajasa
jsem absolutní dement, tak se nedifte, budu se ptát na úplně jasný věci-tím, že na tu fotku kliknu levým myšítkem se otevře? pak vymažu to mezi imgs a tak ji vložím stylem ctrl v?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:44
- Nahlásit
Baysha
protože si furt někde v řiti a nedáš se zachytit ty blázne starý! Většinou bráníme každou sobotu od 10 v prokopáku u starý továrny. Doufám, že na mikulášskou seš přihlášená...mám tě v mikinách, že jo?
Zítra dám dokupy všechny velikostě a objednám výšifku, ta pro vás bude překvapením.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:45
- Nahlásit
Cus bus, co novyho, sest stran nadrasanejch zas prosim si vejcuc!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:46
- Nahlásit
Gerda
kdyžtak mě pošli někam,ale co a jak ta mikulášská, budou nějaké závody co bylo tedkons v sobotu? nebo se ještě nic neví?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:46
- Nahlásit
kejtlin
eee otevřeš pravým až bude veliká a jediná tak pak levým tam bude napsaný něgde uprostřed-kopírovat adresu obrázku-tak dáš jojo chcu tak až tam najede modrej proužek na-kopírovat adresu obrázku-tak pravý klik no a pak se to zkopír nacpe mezi ty závorky[imgs]sem vložit[/imgs] koukám baysa to má ináč tak skus voboje a něco z toho výjde
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:48
- Nahlásit
kejtlin
hele zkus to podle jednoho návodu, nebo podle návodu od danajasy, ale nemotej je dohromady
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:49
- Nahlásit
danajasa
,škaredý pes néni teda krom tohoto
Paní, uš ste někdy viděla Lilátko?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:51
- Nahlásit
zuzanarosakova
onoasi není nic důležitýho. řešil se hypermangán, bojové vemena nezodpovědných majitelů, hnusní psi od Pawlinky a nevím co ještě. A mi už je dobře
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:51
- Nahlásit
Gerda
mikulášská už zas nevím, gdy je, ale mikynu chcu můžu ju dojít k tobě ozkoušet ve středu? mám celej den volnej že bychom zavraždili korinku zase
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:52
- Nahlásit
danajsa
Menu skrývající se pod myšítkem se ofšem prohlížeč od prohlížeče liší.. Třá v Mozzile máš kopírovat adresu obrázku rovnou, ale v Exploreru musí napřed do vlastností.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:54
- Nahlásit
Biluška
Šíš to by mě svádělo furt mu přerovnávat ty záhyby na hlavě,já bych ho asik udlachmala dyk je ůpa muchlací
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:56
- Nahlásit
Baysha
danajasa
nejde mi to seru na to, bych to za chvíli rošlapala
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:57
- Nahlásit
impact
No já to říkám furt,že nejhorší je aktivní blbec.Takže změna kejtlin
co to máte za prohlížečku jak píšeimpact
jehož návod se jeví být odborným tudíž jest fundován a nejvhodnější
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:58
- Nahlásit
brezen2008
na mikulášskou vlastně domluvení nejsme, protože to bude jenom kafe bez cvičení, pokec s orientálcema, závot nestihnem, když oni dělaj ty kanystry. Takže Mikulda se ještě musí poladit. Ale mikiny budou.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:59
- Nahlásit
danajasa
mám google chrom, ale to nemění nic na tom,že na to seru poněvač sem neschopnej debil
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:59
- Nahlásit
Baysha
OK, přijeďte ve středu na vraždění štěňátek, Korina bdue ve formě, Bůch jí naučil nový chvaty.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:59 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
kejtlin
NEŠLAP NELÁMEJ tak špatně na tom zas nejste jak tato dáma no tak co řešit
|