| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 13:50
- Nahlásit
makrel
těch stofárdů?
ty vole já bych ty kretény, co si je pořizujou a neumí s nima fakt postřílela. to fakt není prdel, když se to zakousne do nějakýho malýho hajzlíka, tak je po něm.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 13:52
- Nahlásit
makrel
Zdomácněte medvědy v SK se přemnožili vám daj zadara hafo, jinak budete deset let čekat než stafové pojdou stářím
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 13:53
- Nahlásit
jbat
ale chápeš, měla jsem štěstí jako nikdy, Monty je docela dost uhrčený, a on mlčel, díky Bohu, pak mi ještě 15 minut bylo blbě a srdce mi bušilo jak o život
Oni seřvali tu babu s tou fenkou, že proč ji nemá na vodítku, baba byla taky debilní, nic nedělala aby ubránila fenku, jen nad ní stála a čuměla a ti psi jí napadali (tu feňuli)
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 13:54
- Nahlásit
jbat
jo já mám westíky a malá je ještě štěně, takže bych měla po obou
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 13:55
- Nahlásit
danajasa
jinak budete deset let čekat než stafové pojdou stářím
ty jo, to ale v týhle zemi nemá jiný řešení...
mně se ty plemena líběj, bulíci jsou krásní, jako člověk je zbožňuju, ale jako majitel hada už míň, kor když je strašná móda mít čokly na volno, nezávisle na velikosti a stupni výcviku.
a prdel se mi sevře až po uši, když něco takovýho naběhne k Blbísovi a začne ho očuchávat a slintat mi na něj.
to jsou po tom hádky s majitelama! co to je za modu chodit s čoklem na volno po sídlišti?? když pominu haranty, ti mi jsou volní, tak mi to fakt nepřijde jako dobrej nápad.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 13:58
- Nahlásit
jbat
já proti nim nic nemám, mě vadí když je vlastní debilové jako třeba ti z té soboty
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 14:02
- Nahlásit
jbat
No nejzoufalejší jedinci nosí kameru"vždy připraven"a ani to moc nepomáhá páč jak to známá natočila(ůtok pesů) tak nechtějte vědět co od dementa pak zažila.A dva takový pesi to je moc špatný,bohužel pak to odserou ty co je maj vchovaný
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 14:03
- Nahlásit
jbat
a ty máš co za pesa???
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 14:04
- Nahlásit
danajasa
já ječím a když to nepomůže tak kopu a mlátím a nenechám takového psa vůbec ke svojemu přiblížit,zvlášť když oni už pár psů prý pokousali.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 14:04
- Nahlásit
Monty
To my nebyli, my byli v Kroměřížu a v neděli ve Zlíně :-D
a zbavili jsme Zábřeh dvou stafíků, jeden s PP pes k darování a jdna fenka, právě ta Laura co kouše moje psy. Naposled jupořádně nabral Frizák a už si dává trochu bacha. Bullové nemají ve měste co dělat.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 14:07
- Nahlásit
Monty
a ty máš co za pesa???
JRT bez noh.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 14:08
- Nahlásit
makrel+u nás se jich tu bojí celý les
by mě zajímalo kdo to je, jak ti pesi vypadají, co mají za barvu apod? Jak vypadá majitel?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 14:09
- Nahlásit
makrel
Nechci brát ilůze ale pokud se stafíci rozjaří tak vo ty nohy akorát příjdeš a pesove ty tvoje zadáví akorát o pár minut pozděj až dorazí tebe.Prostě pokud má debil také psa tak ten průser jednou příjde,ale odserou to dycky ty postižený málokdy viník Jinak bulové a malobulové sou sympatický dyž sou umravněně vychovaný
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 14:09
- Nahlásit
Mucholabka
fena a její štěně myslím, žíhaní. Ta fena kousla jednu naši známou fenku a minimálně jednou jim zdrhli všichni bez košíků za srnou, ještě s jedním psem.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 14:11
- Nahlásit
danajasa
jasně, to chápu, že když bude rozjetý úplně, tak ho asi nezastavím. Tady u těch mi spíš připadá, že machrujou, ale příjemné to rozhodně není.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 14:14
- Nahlásit
makrel
není ta fena taková větší než standard, spíš kříženec? A jeden z nich má bílé znaky tuším...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 14:15
- Nahlásit
Mucholabka
není ta fena taková větší než standard, spíš kříženec?
vy sssabyjáci syčáci se fšichni znáte, co?
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
Mucholabka
tak to nevím, já k nim na blízko nechodím. Ale chlap má tuším dlouhé vlasy.
|
danajasa
Člen |
- Nahlásit
makrel
V nejhorším můžeš zkusit pomalu hodit kus žrádla v tajné naději že se porvou mezi sebou a ty nepozorovaně během rodičovské rozepře opustíš bojiště Ale nezaručuju že to bude fungovat,mám to z doslechu akorát.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 14:16
- Nahlásit
makrel
Ale zastavíš, jen je třeba vědět jak-určitě ne kopáním a křikem. To jen přilíváš olej do ohně.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 14:16
- Nahlásit
Mucholabka
určitě ne kopáním a křikem
tak jak, pani? poraďte...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 14:18
- Nahlásit
jbat
to zas ne že bychom se znali, hodně lidí znám, těch normálních kteří ví co mají v ruce, na ty ostatní pohlížím s despektem a nemám je ráda. Kor na křížence, to je vždy tragédie, čoklík machruje páč si myslí že je bull ale jak dostane co si zaslouží tak to akorát řve a strachy se to posere.
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 14:18
- Nahlásit
jbat
heleť třeba u nás na čerňáku máme super vyhlášku že v parku musej bejt psi uvázaný a na sídlišti je můžem mít navolno .. teď to nemůžu najít ale je to už dýl co jsme to četli
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 14:19
- Nahlásit
Akky0Aime
heleť třeba u nás na čerňáku máme super vyhlášku že v parku musej bejt psi uvázaný a na sídlišti je můžem mít navolno
no tak to je výborný. kocourkof...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 14:20
- Nahlásit
Akky0Aime
Pani mi tu máme ve vyhlášce,že sousedvi FČELY VÁS NESMÍ OBTĚŽOVAT a doposud nigdo nepřišel na to jak to má vlastně vypadat v praxi
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 14:21
- Nahlásit
jbat
v klidečku, chytit za krkem, znehybnit, být hlavně klidný a vědět že na něj máš. Ovšem to asi není pro každého. Snažit se vyjít v dobrém. Pokud už je zakousnutý tak pokud nemáš nic v ruce, chytit prdel mezi nohy a vyškrtit ho-pokud je to opravdu bull tebe nekousne, protože půjde po psovi.
Všechno se odvíjí od situace, není jednoznačná rada, ale všeobecně platí u každého psa nehysterčit.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 14:21
- Nahlásit
danajasa
doposud nigdo nepřišel na to jak to má vlastně vypadat v praxi
no to asi nesměj ty fčely zaklepat na dveře a nabízet Strážnou věš.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 14:22
- Nahlásit
Mucholabka
zatím vždycky stačil nějaký povel, např. nesmíš, vypadni atd. Pár psů jsem nakopla, vyvěsila na obojku, jednoho sejmula na zem.Ale bulli byli z toho jen dva a na ty teda stačil ten hlas, díky bohu. Třeba ta moje bývalá asi stafka se taky několikrát porvala, ale vždycky vletěl někdo do ní, ne že by byla puštěná a šla někoho otravovat.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 14:24
- Nahlásit
Mucholabka
klidečku, chytit za krkem, znehybnit, být hlavně klidný a vědět že na něj máš.
jo, to jsem zkusila, jednou na buldoka. svýho psa jsem nechala být a jeho jsem chytla za obojek a čekala, až si pro něj přijde páníček, abych ho seřvala.
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 14:27
- Nahlásit
jbat
že jo taky si to myslíme
danajasa
no my to máme taky tak nějak že pokud pes neobtěžuje lidi tak může být na tom sídlišti na volno
a ve finále to u nás vypadá tak že je voděj všichni navolno všude
|