| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 10:31
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
pošlu ti ty odkaza,jak jsme se bavili
mě těch 1000 fotek nejde vůbec votevřít,se to zasekne a nevidím vůbec nic
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 10:35
- Nahlásit
brezen2008
dlouho to trvá než se to vůbec načte,zkus to vodevřít a počkej 5 minut
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 10:35
- Nahlásit
Spalila jsem si ruku o kotel pri prikladani a docela to i boli. Sem z toho mrzutá.
Gerda
Maryje je bezva aportér, byla šikovná a to IPO musíte zkusit, napečem pamlsky a půjde to samo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 10:43
- Nahlásit
davidkova renata
hele to je vjec pryjoryt
mám jasnou pryjorytu - Maryje je víc než Bambiho pytlík....
Atusch
napečem pamlsky
to musíte hlavně vy, řekněte, co chcete vobjednat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 10:52
- Nahlásit
Gerda
Maryje je víc než Bambiho pytlík....
taghle bych to nepoložila..Maryje je víc než jídlo?? )))) taghle je to správně )))
Atusch
cvo teda s tim masem pro bůcha???
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 10:53
- Nahlásit
zuzanarosakova
díky, zkusím to, prej je to nějaký drahý, ale seru na to, dyť se mi to vrací furt dokola. čék pak nemůže chlastat krz atb, sexovat krz je asi jasný co, nemůže nic. co pak z toho života mám?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 10:54
- Nahlásit
Gerda
pani, fčera jsem se dotazovala, kerý sou tryksovi. ste nezdvořilá jako mamka tuhle??
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 10:55
- Nahlásit
jbat
mě fakt zabrala lichořeřišnice... normálka kapky. Dávám to aj psoj, když je nastydnutej, on je od močáky docela často... a zabere to do pár dní, většibnou třetí den je všecko ok.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 10:57
- Nahlásit
jbat
tady sou samí nezdvořilí lidé, sem před nějakou dobou psala, že se na mě dneska usmívali 2 mladí kluci a nigdo se k tomu jako ani neobtěžoval vyjádřit
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 11:04
- Nahlásit
brezen2008
Už si nějak nepamatuju, co sem to chtěla )) ale nic mi zatim nepřišlo..
Jinak souhlasim, že je Gerda nezdvořilá ale na druhou stranu chápu, že je zaměstnanej čék )))
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 11:04
- Nahlásit
makrel
že se na mě dneska usmívali 2 mladí kluci a nigdo se k tomu jako ani neobtěžoval vyjádřit
No to je příšerné, kolegyně!!!!
asi si zaloíme vlastní foru.
Maky a Trix
a to se dá koupit gde, prosím? A je to hnusný? a vrací se to po tom?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 11:08
- Nahlásit
jbat
Tryksovi sou ty plesniví:
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 11:10
- Nahlásit
jbat
kapky koupíš ve zdravý výživě, lékárně... no problém. Je to alkoholovej extrakt, cca 40-43%alkoholu, podle výrobce. Je to extra hnusný, ale dává se to kapka/kilo hmotnosti, rozdělený do více dávek, většinou. Zapiješ to sladkým a dá se to. Funguje to jako detox, mě to pomohlo na obobí, kdy se mi vracely angíny. A čímdál horší. ATB mi nezabírali kvůli jedný nemoci, co jsem prodělala a nikdo z doktorů nevěděl co s tím. Pomohly mi až ty kapky, teď mám angínu vyjímečně.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 11:10
- Nahlásit
zuzanarosakova
Tož to jsou deprese zaviněný alkoholem. Kdy to mozek nezvládne a druhý den se ti ještě ke kocce přidá depka, že jsi k ničemu, nic neumíš, všechno je na hovno a podobně. Já to zažil jednou u kolegyně, co má za sebou takovej rušnější život. Se po dlouhé době picla a teda děsný. Naštěstí si byla vědoma, že jak vyprchá zbytkáč všechen, tak to zase přejde.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 11:11
- Nahlásit
Gerda
jsem si to tipovala...
ten čokl je výbornej, jaký je merlovatý!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 11:15
- Nahlásit
jbat
oh, děkujeme. Je to prosím pyrenejský ovčák s dlouhou srstí v obličeji (krytí nabízíme za 15tisíc korun), nebo kříženec šeltie (po šeltii prosím podědil pouze blue merle, jinak je to teriér duší i čumákem). Vyberte si.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 11:17
- Nahlásit
Zabili nám Fanynku!!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 11:18
- Nahlásit
Maky a Trix
já v něm vidím i golii dlouhovlasou.
na golii kryjete za kolik?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 11:21
- Nahlásit
A u nás je novinka, že máme auto v servisu, včera dojezdilo
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 11:21
- Nahlásit
jbat
golie kryjeme pouze pokud chcete snížit výšku, neboť je velmi malý. PP nemáme, protože byl padesáté osmé štěně ve vrhu. Ale tatínek i maminka byli čistokrevní golie/pyrenejáci/cokoliv. Je hodný, klidný, poslouchá a bude mít krásná těňátka.
Krytí vám ze známosti uděláme za desítku.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 11:25
- Nahlásit
Maky a Trix
golie kryjeme pouze pokud chcete snížit výšku, neboť je velmi malý. PP nemáme, protože byl padesáté osmé štěně ve vrhu. Ale tatínek i maminka byli čistokrevní golie/pyrenejáci/cokoliv. Je hodný, klidný, poslouchá a bude mít krásná těňátka.
Krytí vám ze známosti uděláme za desítku.
ty si ale šikovná děvenka )))) velmi rychle ses zorientovala na trhu )))),myslim,že uš můžeš nabýtku hodit na bazoš a td..
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 11:26
- Nahlásit
davidkova renata
Gerda
Bůch chce hovězí něco jako hrubomletý 5kg a pak něco co by mohlo být podobné krůtímu ořezu 5kg (asi ty kousky syrové pokud tam není moc kostí) a pak chci kilo jater. A na zkoušku kilo těch drůb. žalůdků, a kilo H. srdce.
Ještě něco bych mu měla nezapomenout vzít?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 11:27
- Nahlásit
jbat
mě pomáhá urinal, krs nefunkční ledvinu mám často podobné ob tíže a urinal je fakt super
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 11:28
- Nahlásit
ahoj ženy
blanka nafotila 900 fotek ještě je ale nemá stažený
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 11:29
- Nahlásit
Atusch
Ty kosti jsou důležitý, ne? Asi spíš kuřecí
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 11:30
- Nahlásit
davidkova renata
díky. Klidně nakryje i Nánu. Ale vyhrazuju si právo vybrat si merlatý štěně, moc bych chtěla merláka velikosti NO. ))) samože to bude jen ze známosti, dáš mi osm táců. Začni šetřit! Nebo to vodnesou psi!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 11:30 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Atusch
zkusim, jestli nebude problém brát věci po kile.
http://www.krmivaposvar.cz/vyroba_mv.htm
Vyber si konkrétní produkt a napiš mi k němu konkrétní množství.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 11:31
- Nahlásit
cus decka!!!jsem se aminovy pred chvilkou nasmala!
prisla nejaka krava a otravovala,ze jestli si nechci zmenit pojistovnu,ja rekla,ze ne a ze me to nezajima,tak zacla mlet a amin zacal vrcet jak svina a zacal se na nu dobyvat,to je hodny zlaticko,chtel asi pani poradne prohnat a kousnout do riti,at neotravuje,jak jsem ho nechtela pustit,tak me rafl do lytka zmetek jeden.
jinak zdravim vsechny alkohuliky,smazky a spol.!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 11:38 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
není krmen výhradně masem, takže kosti nemá v takovém množství, až vyroste tak to bude asi jiné.
Gerda
Hrubomleté syrové 5kg (snad to je hovězí)
Drůbeží kousky syrové 5kg
Srdce krmné 1kg
Drůbeží žaludky 1kg
Játra vákuum 2kg
vy to berete vše po těch 18kg nebo kolik toho je v balení? Já bych chtěla méně zatím na vyzkoušení ale když to nebude možné tak třeba vezmu jen to hovězí hrubomleté těch 18kg, šlo by to takhle?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 11:40
- Nahlásit
Atusch
Ano
|