Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5553 . 5554 . 5555 . 5556 . 5557 . 5558 . 5559 . 5560 . 5561 . 5562 . 5563 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
malinka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 23:29
- Nahlásit

Toto je již 99 stránka

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 06:37
- Nahlásit

Fstávat, makat a prtínat se vy feťačky

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 07:08
- Nahlásit

Brý ráno, tady moc hezky svítí sluníčko a jdu makat.

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 07:16
- Nahlásit

Dobré deň!
Je pondělí a mě se vůbec nechce prtínat. Asik si dojdu k nějakýmu doktoroj, kterej mi hlavně potvrdí propustku

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 07:25
- Nahlásit

zdar šici, sem se doprtínala z práce, mám vyvenčeno, osprchováno a jdu spát, sem úplně mrtvá.
Lidi stala se mi divná věc při noční, při obchůzce mě začal zničehonic bolet kotník, jeden krok nic, druhej bolest jak podvrtnutej, naštěstí mě čekala už jen jedna obchůzka tak jsem se domlátila na vrátnici, dofám, že je to z únavy a ne třeba skříplej nerv, bolest vystřeluje od kotníku, přes chodidlo do prstů, je to hodně nepříjemný, hlavně mám volno a to by mě fakt sralo, chci procházkovat psy a bejt aktivní

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 07:28
- Nahlásit

dobrej den všem tady
tady bude odpoledne hezky .-)
ráno bylo sice jenom jeden stupeň,ale ted už je 4 C

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 07:29
- Nahlásit

brezen2008
tady je zase strašný vedro, jak psali včera, zase tu fouká ten fén

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 08:36
- Nahlásit

čus vy narušený smašky
eště jedem ve fetech??? nutně bych potřála nějakou zásilku drok,tak mi něco něgdo pošlete!!
jinak já bysem taky chtěla jít k temu psíchyjatrovi ,ale co sem viděla f emeryckejch fylmech,tak to se čék jako položí na nějakej ten dyvan..a to je právje ten problém...bysem okamžitě usla totiš a neghodlám platit za to,že něgde usnu!!!
makrel
tady je zase strašný vedro
no takže ty toho lékaře vyhledej ještě dnes dopoledne bo normální teda rozhodně nejsi!!!!!!!

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 08:39
- Nahlásit

davidkova renata
no takže ty toho lékaře vyhledej ještě dnes dopoledne bo normální teda rozhodně nejsi!!!!!!!
hele na to, že je 1.11.a venku je 16 stupňů mi to jako vedro přijde. A k doktorovi nejdu, přišly psovi Bachovy kapky, tak si dám s ním

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 08:52
- Nahlásit

makrel
přišly psovi Bachovy kapky, tak si dám s ním
to nebude stačit!
P.S. skuste ten teploměr vyndat z bytu
du ven,nepyšte,třá najdu aspon nějakou lisohláfku..blbý trochu je,že nevym jak vipadá..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 08:53
- Nahlásit

jinak adidaska měla samo pravdu,je to dobrá žena!
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/215495-alk ohol-skodi-vic-nez-heroin-tvrdi-studie.html

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 09:22
- Nahlásit

Čau bumbrdlici, už je tu zase pindělí, je čas se prtínat.
Co se týče lybičky, stavy nepříjemný a řekněme depkovitý sou podle mě normální, neexistuje nikdo, kdo by se celoživotně cítil výhradně a jen dobře. Nevim, proč by měla začít brát prášky, když zejména antidepresiva jsou návykový, mají spoustu vedlejších oučinků, který se vyrovnávaj zase jinejma práškama...dlouho trvá, než si bna to člověk zvykne, velmi dlouho trvá, než se toho člověk zbaví. Pokud má Lybka jenom občasný stavy, kdy jí nebejvá nejlíp, na místě je psycholog, nemusí to bejt psychiatr, lepší je začít něco dělat bez prášků, pokud se stavy prohlubujou, pak je asi medikace na místě, ale proč do sebe hrnout prášky jen proto, že se jednou za půl roku necejtim ok...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 09:37
- Nahlásit

Dobré ránko na piánko

Až pudete s Lucynkou s číslem na procházku, cí taky, budu jí hlídat Beníka

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 09:51 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

chtěla bych, abyste si mezi těmi tisíci fotkami všimli hlavně té, jak maryje aportuje!

a jak má ípo!

a jak držíííííííí!!!

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 09:55
- Nahlásit

Gerda

Dáš sem prosím tě odkaz na ty mykči, jak jsi měla na zkoušení? Kuju

Baico
Člen
- Nahlásit

Gerda
maryje aportuje!
Však jsem to v sobotu viděla. Bylo to fakt super

jbat
Člen
- Nahlásit

Lybka má milkíka, včera jsem usla.
Jinak jako opět močák, bolí to, na záchodě pláču teplotu mám, už nezabírá ani urol. čaj a brufen.
A atb jsem měla minule, asi před třema měíscema, už nechci.
Tak nevím, vyoperovat močák...?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 10:02
- Nahlásit

Gerda
chtěla bych, abyste si mezi těmi tisíci fotkami všimli hlavně té, jak maryje aportuje
no tak jako já bych hlavně uvítala dyby sem KONEČNĚ něgdo laskavje dal hlavní ,uš sežranou,cenu a to bambyho pytlík!! fak je trapný,že se mezi tisícem fotek nenajde ani jedna

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 10:05
- Nahlásit

Tak jsem zase spět a dnes je divný den,protože se na mě dívali a usmívali dva kluci a ještě k tomu mladí

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 10:06
- Nahlásit

jbat
Tak nevím, vyoperovat močák...

JO!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 10:10
- Nahlásit

impact
hele řekni mi něco o ty poalkoholový depresi, jsem to hledala na netu a našla jsem jen takový obecný kecy. To maj alkoholici? Já po chlastu depku nikdy nemám, tak to nejsem alkoholik? huráááá, můžu dál chlastat!

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 10:10
- Nahlásit

davidkova renata
no tak jako já bych hlavně uvítala dyby sem KONEČNĚ něgdo laskavje dal hlavní ,uš sežranou,cenu
Nebuj, mám to. Jen jsme to včera nestáhla z foťáku. Ale až dorazim z práce, tak to napravím.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 10:12
- Nahlásit

jbat
Jinak jako opět močák

nech si předepsat urovaxom a užívej ho každej den třeba rok. Já měla zánět močáku 5krát do roka a od tý doby, co to beru ani jednou!

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 10:13
- Nahlásit

jbat
sova letěla

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 10:14
- Nahlásit

zuzanarosakova
Já po chlastu depku nikdy nemám, tak to nejsem alkoholik? huráááá, můžu dál chlastat!
to víš, že jsi, ale asi jiný typ

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 10:15
- Nahlásit

čus bus mějte se tu, jdu na lymphomasáž.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 10:17
- Nahlásit

makrel
to víš, že jsi, ale asi jiný typ

jojo Románský typ alkoholika, to mi vysvětloval jeden kamarád. To jsou Francouzi, Moraváci, takový ty lidi, co žijou furt s vínem, slabý víno pijou i děti, pijou furt nonstop, furt maj hladinku a někdy se to doplněj a vožerou se na šrot a pak si zas jedou hladinku

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 10:18
- Nahlásit

davidkova renata
mě se teda líbí víc Maryje než bambiho pytlík...))))

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 10:18
- Nahlásit

zuzanarosakova
a pak musí chodit na lymfomasáž, aby se jim vyplavil z těla ten bordel

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 10:27
- Nahlásit

Gerda
mě se teda líbí víc Maryje než bambiho pytlík...))))
hele to je vjec pryjoryt..Maryje se nedá sežrat(aspon ne ve slušný společnosti) ale pytlík jo))))))))))))

<< 1 ... 5553 . 5554 . 5555 . 5556 . 5557 . 5558 . 5559 . 5560 . 5561 . 5562 . 5563 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání