Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5553 . 5554 . 5555 . 5556 . 5557 . 5558 . 5559 . 5560 . 5561 . 5562 . 5563 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 21:57
- Nahlásit

Gerda
no zase zas tak moc dobrý nejsme, 2zkoušky za 4roky dřiny:-DDD
A tobě Mařenka nečuchá? Nás teda stopy děsně ba, asi se na ně zaměříme. Ty jsou úpa nejvíc nejlepčí....krs to jídlo samozřejmě:-DDD

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 21:58
- Nahlásit

nemethova5
tralgit je dobrej
Gerda
xanax neznám, stilnox je na spaní

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 21:59 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

kejtlin
já právě na spaní a proti bolesti nepotřebuju, Potřebuju proti depresivním myšlenkám
Teda dneska, jinak po zbytek roku jsem skoro furt pozitivní. Jenže potom, když přijde to divné období je to o to horší.

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 21:59
- Nahlásit

BrendaBenji
no stopy mě taky bafčej, zkusili sme začít, sem ovšem dost lenivej čék a nevykopu se, maryje začíná, nikde daleko nejsme, jezdili sme i k Salijům na trénování, čuchat umí určo každej pes, ale aby byl dobrej, musí mít zkušenost a musí ho to bafčit. Mařka čuchá jen jídlo, mě by nenašla....

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 22:01
- Nahlásit

kejtlin
stilnox je na spaní
no to nepotřebuju, spim závodně první ligu, lehnu a spim. Pk se vzbudim, najim a zase spim. Bez problémů.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 22:01
- Nahlásit

kejtlin
Potřebuju proti depresivním myšlenkám
tak neváhej s návštevou psychiatra-myšleno vážně

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 22:03
- Nahlásit

kejtlin
ale když je to jen jednou za 3/4 roku až rok? mě od tama vyhodí, ne?

Atusch
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 22:04
- Nahlásit

Gerda
co vy berete od něj za maso? Já měla teď od vetamixu H. hrubomleté a pak svalovinu a kuřecí ořez, a od toho Pošváře nevím co vybrat vhodného pro štěně. Máš tip? Chci to kdyžtak zatím na zkoušku pár kilo.

danajasa
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 22:06
- Nahlásit

nemethova5
Šíš to vám už přes obejvák vede kolumbijská stezka né?I když mě dyž bolí hlava sem ochotná sežrat ůpa cokoli enem když je minimální náděj že to přejde onehdá sem sežrala 8ibalginů a odkráčel mi žaludek tak na tejden,včíl sem nafasovala indometacin a docela funguje ovšem dostatek pohybu(štípání dříví skládání uhlí vláčení bomb propanbutan velká do3patra, taky udělá svoje)s tralgitu šel žaludek u mě taky na vandr

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 22:08
- Nahlásit

Atusch
já beru vždycky hrubomletý a srdíčka...mařka kuřecí nemůže, svědí si po tom nohy. Jiný maso neobjednávám, když chci něco vyzkoušet, vemu v sámošce malobalení na zkoušku.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 22:08
- Nahlásit

makrel
ale když je to jen jednou za 3/4 roku až rok? mě od tama vyhodí, ne?

nevyhodí, víš já s tím bojovala dlouho sama, když to bylo tak zřídka jak u tebe-pohoda, po určitý době to bylo jednou za měsíc, pak jednou za tejden a pak denně-i tak jsem s tím bojovala, ale nevyhraješ nebo aspoň já nevyhrávala, kdybych šla včas, tak jsem z toho mohla bejt dávno venku, takhle to asi budu mít do konce života

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 22:09
- Nahlásit

ahoj lidisky, uz se pomalu stehuju. uz mam v novem byte stetku na zachod, kos na pradlo a kolicky. to uz skoro bydlim
Pristi tyden mi prijdou zasitovat okna. Jen mam problem se zaclonama, uz jsem koupila takove kolejnicky na male okno a nevim co na velke, asi taky kolejnice ale nevim jak to tam pridelat, prej nake hmozdinky vrtacky, to asi nezvladnu. Zvazuju, ze pritluci zaves dvema hrebicky, hrebbicky zatlouct umim.

dneska to byl na silnici sami debil, 2 mi vjeli z bocni silnice pred auto, ze jsem to sotva ubrzdila

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 22:10
- Nahlásit

Du spáti, nazdar fetky.

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

makrel
ale když je to jen jednou za 3/4 roku až rok? mě od tama vyhodí, ne

vubec, můžeš mít klidně maniodepresivní psychozu

kejtlin
jenže když nemáš prachy, máš práci kterou nenávidíš, zdraví psychický i fyzický na píču, tak jaksi pozitivně myslet nelze

no je to rozhodně o moc těžší, to je jasný, ale něco pozitivního určitě v životě máš, tak musíš stavět na tom, ale je to těžký, to chápu

kejtlin
Člen
- Nahlásit

danajasa
mě když bolí zub, tak jsem schopná sežrat 8 ibalginů, 4 dorsiflexy-víc jsem jich neměla a proložit to tralgitem,žaludek mi teda nic nedělá.

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 22:11
- Nahlásit

zuzanarosakovakejtlin
šiš nestrašte mě, vy si fakt myslíte, že to může být něco vážnejšího, kromě toho, že jsem blbá?????

danajasa
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 22:15
- Nahlásit

makrel
No nemusíš hned k Chocholouškovi což je psychijatr eště je mezikus což je psycholog tam se chodí na pokec a předepíše ti ti obvodák jako debatičku.Všecko vím mám bráchu záchranáře

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 22:15
- Nahlásit

makrel
šiš nestrašte mě, vy si fakt myslíte, že to může být něco vážnejšího, kromě toho, že jsem

jako já nevim, nejsem psychiatr a psychickejch poruch je strašně moc. Jestli to máš opakovaně a ty pocity nemaj důvod - jakože ti třeba někdo umře nebo se rozejdeš nebo tě vyhoděj z práce, tak to mi nepřijde normální mít takový pocity..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 22:16
- Nahlásit

makrel
já nevím, nejsem psychiatr.
já měla mániodepresi, co jsem byla schopná udělat v mánii je dost k neuvěření třeba 4 noci a dny nespat bylo naprosto normální, mánii už mám pod kontrolou-většinou a když ne, tak ji nenechám rozject a vyhledám pomoc, s depresí to je horší, to je nemoc, kterou si myslíš, že máš pod kontrolou a vysadíš léky a ejhlke, jsi na tom během týdne-měsíce ještě hůř, já to už po 10ti letech nezkouším, vím, že je to dlouhodobá věc

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 22:16
- Nahlásit

danajasa
jako já vím, že jsem divná, ale nevím, jestli je to až na odbornou pomoc. Dneska je v podstatě divný skoro každý, ne?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 22:17
- Nahlásit

danajasa
psycholog tam se chodí na pokec

to mi přijde na prd celkem

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 22:17
- Nahlásit

makrel
Hele, já prý mám maniodepresivní sklony. Dá se to vydržet i bez doktora. Ale v jednu dobu jsem prostě musela brát antidepresiva, dokonce v dvojité dávce. Tou dvojitou dávkou se nějak nakopl mozek a začal vyrábět sám. Od té doby se to dá přežít a dokonce ani nikdo kolem nepozná.
Ale jsou i horší případi, kdy v depresivní fázi má i halucinace. Ale to jde, nebezpečnější je ta maniakální fáze, kdy je člověk jakoby nabitý energií, hrozně výkonný, nepotřebuje skoro spát. Tahle fáze může skončit vážným vyčerpáním organismu a kolapsem.
Je otázka, jestli blbou náladu a melancholii dokážeš rozeznat od skutečné deprese. Většina lidí to nedokáže.

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 22:18
- Nahlásit

zuzanarosakova
Jo? já jsem nikdy nikde nebyla. a když mám nějaké divné pocity, tak to beru tak, že jsem hysterka a nějak to rozdýchám, za určitou dobu.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 22:19
- Nahlásit

zuzanarosakova
JO, psycholog je na prd. Musí se k psychiatrovi, ten může předepsat léky a k psychologovi na dílčí vyšetření Tě pošle.

danajasa
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 22:19
- Nahlásit

No né si postěžuješ a von ti pak odborně poradí jestli se můžeš regulerně zbláznit jako diagnozu nebo tě ukecá že se todá řešit dyt na to má deset let škol

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 22:21
- Nahlásit

danajasa
zuzanarosakova
makrel

psycholog tam se chodí na pokec

to se chodí i k psychiatrovi na pokec, ale narozdíl od psychologa ti nemůže předepsat léky

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

makrel
Jo? já jsem nikdy nikde nebyla. a když mám nějaké divné pocity, tak to beru tak, že jsem hysterka a nějak to rozdýchám, za určitou dobu

a má to nějakej důvod ty divný pocity? nebo je to z ničehonic bez důvodu? to je si myslim klíčová věc

makrel
Člen
- Nahlásit

Vlčáčková
no těžko říct, já nemám maniakální fázi jako takovou, ale jsem třeba nadšená, plná elánu, pak najednou útlum, nezájem a strach z něčeho i nekonkrétního. to asi není dobré, že? nebo jsem jenom rozmazlená a vymýšlím blbosti...nevím.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 22:22
- Nahlásit

danajasano tak to nesmite do sebe sypat jak lentilky a je plno dobrych prasku proti bolestem,co zaludek nenici,jo kolumbijska stezka,no asik jo,bo jak jsem byla onehda to uz je dva roky se psem na dovolene,tak mysleli,ze jsem vybrabcila operacni sal!!!!!!!!no,co,co,mela jsem tam prasky ja i hajan,no.
makrelpani zajdete si,si myslite,ze to je blbost,ale neni.

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 22:23
- Nahlásit

zuzanarosakova
no ono to důvod má, ale pro některé lidi třeba nepochopitelný, třeba to, že je psovi blbě, nebo že mám nějaký problém v práci. Spíš je to asi tak, že neumím řešit problémy, než že by to byla vyloženě nějaká porucha.

<< 1 ... 5553 . 5554 . 5555 . 5556 . 5557 . 5558 . 5559 . 5560 . 5561 . 5562 . 5563 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání