Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5544 . 5545 . 5546 . 5547 . 5548 . 5549 . 5550 . 5551 . 5552 . 5553 . 5554 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 17:54
- Nahlásit

makrel
hele a kdyby ti neklapalo ani to hulení, doporučuju prášky )))

nemethova5
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 17:55
- Nahlásit

zuzanarosakovapani,vy se nezdate!!!!!

Atusch
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 17:55
- Nahlásit

Gerda
ty krmíš masem nebo ne-e? Já, že jsem začla a nevím jestli tu je z Prahy ještě někdo takový kdo bere Vetamix. Bych vzala někdy i ty játra... Nevíš o někom?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 17:57
- Nahlásit

Gerda
skvělá rada

se směješ, ale fakt! po chlastu může bejt někdo třeba agresivní nebo v depce, ale po trávě nikdy, viděla jsi už někdy agresivního zhulence? to tě krásně vyklidní a ani nehrozí nějaký divný milostný vzplanutí, který se můžou po chlastu stát, takový věci zhulence vůbec nezajímaj

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 17:58
- Nahlásit

Atusch
no my teď ale objednali Pošváře...přijede f úterý...jinak maso objednává za nás většinou Lucynkasčíslemcochodíjenvnoci a pak si to k ní jedem vyzvedávat. Jinak maso nás objednává dost, vedle v témě Vetamix Praha..nebo tak něco...se to i domlouvá, často taky objednává Ventička, ta je taky z prahy 4, tzn ty bys musela hledat někoho z tý vaší prdele, aby se to zavezlo přímo k vám. K tobě by se přidala davítková, má tě blíž než mě.

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 17:58
- Nahlásit

zuzanarosakova
a není ti vůbec blbě? jako ráno

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 18:00
- Nahlásit

zuzanarosakova
ale po trávě nikdy
tak to se dost pleteš děfče, s čim do toho jdeš, to si tim akorát znásobíš. Takovej strašnej stav, co sem měla po džeku hereru, sem neměla ani po hopsince. A nejhorší je hulihlad, snědla bych aji mrtvýmu voko.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 18:01
- Nahlásit

zuzanarosakova
po trávě můžeš bejt taky v depce nebo agresivní-viz jeden můj bejvalej

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

makrel
a není ti vůbec blbě? jako ráno

když do toho nechlastáš tak vůbec. Když hulíš hodně, tak seš ráno jen taková pomalá až nablblá, já tomu řikám fáze GUMA. a když hulíš moc často, tak si toho pak moc nepamatuješ, ale to i z chlastu

impact
Člen
- Nahlásit

Lidijové kde je kejtlin? Nebo co jste jí radili na to Zuzí očičko? Ti moji kreténi se venku tahali o větev a někdo z nich šlahnul Rozinku přes oko tak, že jí v koutku udělal díru. Až jako pod koutkem, v kůži a chlupech, tže oko není poškozený. Ale teče jí a nateklo jí spodní víčko. A ještě ke všemu se nechce nechat ošetřovat.

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 18:03
- Nahlásit

zuzanarosakova
no nevím, asi rači zůstanu u toho vína, ale omezím ty větší akce

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 18:03
- Nahlásit

impact
tady sem, bude to chtít atb

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 18:05
- Nahlásit

Gerda
hulihlad

no, ten je strašnej, to je fakt. já po trávě nikdy depku neměla, ale je teda fakt, že kdybych jí měla před tim, tak bych asi nehulila.

kejtlin
a nechlastal do toho taky? Jako asi mužeš bejt agresivní i po trávě, ale rozhodně v míň případech než po chlastu

Atusch
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 18:05
- Nahlásit

Gerda
koukám na toho pošváře, má lepší maso? Zaváží, od kolika peněz nebo kg? Máte prosím někde ceník?
Já tam 30/40kg masa uskladním jen mě napadlo kdyby někdo ne... Tak třeba bude chtít Davítková. Já myslela, že vy bydlíte někde poblíž sebe

impact
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 18:06
- Nahlásit

kejtlin
ATB na odřeninu pod okem?

Baico
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 18:11
- Nahlásit

Ahojík
Ouslušně hlásim, že jsme Bambiho pytlík sežrali. Byl to poškot plněnej čokládovým krémem obalenej marcipánem. Když se rozřezal na plátky, tak už to nevypadalo tak strašně.

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 18:13
- Nahlásit

zuzanarosakova
ono fakt záleží na modelu, to hulení si bez tréninku nenadávkuješ tak pěkně jako chlast, se kterym se čék setkává už vot děctví, pak stačí pár masakrů a už víš, co můžeš a co ne a v jakym množství. U tý trávy je to dycky takový nejistý, co z toho vyleze.

Atusch
koukám na toho pošváře, má lepší maso? Zaváží, od kolika peněz nebo kg?
pošvář má maso moc dobrý, krásný srdcata, už krájený na kousky, balený to má do čtvercatejch placiček, líp se to dává do mrazáku. Beru hlavně hrubomletý, srdéčka, teď to budou pro davítkovou kuřice, s jinýma masama zkušenost nemám. Teď přemejšlim, od koho mám ty bezvadňácký ryby...asi od Falca,od Ventičky...myslim...S davítkovou bydlíme na jinym konci prahy, tak si aspoň často telefénujem )))

nemethova5
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 18:20
- Nahlásit

dokonce i v playboi je mamka s nanou!!!!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 18:20
- Nahlásit

Gerda
ono fakt záleží na modelu, to hulení si bez tréninku nenadávkuješ tak pěkně jako chlast, se kterym se čék setkává už vot děctví, pak stačí pár masakrů a už víš, co můžeš a co ne a v jakym množství. U tý trávy je to dycky takový nejistý, co z toho vyleze

jo to je fakt, já když to neni moje, tak si z prvního špeka dávám jen jednoho práska, abych to otestovala. zvlášt po tom, co jsem jednou byla 15 minut v bezvědomí, než mě vynesli na chodník ven a probrali. Pro Makrel : v tom klubu jsme pak kalili dál až do rána, koukali teda na mě trochu divně, ale v poho

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 18:21
- Nahlásit

nemethova5
dokonce i v playboi je mamka s nanou!!!!

neni ňák moc voblečená?

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 18:22
- Nahlásit

nemethova5
myslíš, že k tomu vobrásku s mamkou patří ten popisek vedle - Wild naked english girls )))))) Mamka bude mít radost, jen se jí tam asik bude muset dopsat - and the dog.

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 18:22
- Nahlásit

zuzanarosakova
co jsem jednou byla 15 minut v bezvědomí
no pěkně teda, bysem se asi bála

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 18:23
- Nahlásit

zuzanarosakova
tak si z prvního špeka dávám jen jednoho práska, abych to otestovala.
já už ani netestuju, zlatá slivovica )))

nemethova5
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 18:24
- Nahlásit

zuzanarosakovasvlekaci program bohuzel neumim,jeste nejsem tak dobra ale vim,ze jsou na to programy,jo a pani nezavidte mamce jo????konecne je v nakym poradnym casaku!
Gerdaurco bude mit radost neboj!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 18:25
- Nahlásit

Gerda
zlatá slivovica
nebo rum
Jsem si před 14 dny dala 6 grogů na předvolební schůzi. A druhý den jsem odvolala práci, protože na mě hroooozně lezla chřipka.

jbat
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 18:27
- Nahlásit

makrel
sova odletěla.
zuzanarosakova
vy ste taky pěkný prase, pani. vy se mi budete hodit, jste z Prahy?
jinak mám taky po hulení znásobený to, co jsem cítila před. pravda většinou jsem v takové společnosti, že se v podstatě jen směju. takže pak ráno necejtím břicho a panty v hubě.
ale jednou jsem viděla oranžově a jindy zase obrovský stádo koček, který fakt nemám ráda. a každá byla úpa jiná!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 18:27
- Nahlásit

makrel
no pěkně teda, bysem se asi bála

bylo to moc silný a já byla ve svém anorektickem období a nic jsem nežrala, mám hrozně nízkej tlak a tráva ho ještě snižuje

.Gerda
já už ani netestuju, zlatá slivovica )))

tak trvdej já vůbec nemůžu, to pak o bobě nevim!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 18:30
- Nahlásit

jbat
ale jednou jsem viděla oranžově a jindy zase obrovský stádo koček, který fakt nemám ráda. a každá byla úpa jiná

já jednou viděla na stole ve sklenici místo buráků falešný zuby. Kamarád mě naučil, že jakmile na tebe leze takovejhle divnej stih, tak rychle vod toho, hlavně nad tim nedumat, to je cesta do pekla

jsem z Prahy

jbat
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 18:30
- Nahlásit

makrel
došla ti odpověď, pani?

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 18:31
- Nahlásit

jbat
jojo, už jsem poslala sáhodlouhou story, to máš dneska místo telenovely

<< 1 ... 5544 . 5545 . 5546 . 5547 . 5548 . 5549 . 5550 . 5551 . 5552 . 5553 . 5554 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání