| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 14:26
- Nahlásit
makrel
nee, vona to byla brečící scéna...
No bóže, ženská má právo brečet . Dokonce i na veřejnosti. Na mě když to přijde tak bulím klidně kdekoliv a kdykoliv
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 14:27
- Nahlásit
makrel
Tak se na to vykašli.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 14:28
- Nahlásit
jbat
když já se ožeru, taky nejsem zrovna cimprlich"
když já se ožeru, tak zejména zvracím. Rači bych rozbíjela skleničky. To je fakt fkusnější. Ale od té doby, co sem závozce-dopravitel, nepiji vůbec. Ale o to víc kouřím. To mě totiž děsna ba.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 14:28
- Nahlásit
Biluška
jo? já ne. skoro nikdy a když jo, tak je mi pak pěkně trapně. takže šlo vo to, že jsem se tam vyplakávala na rameni jednomu člověku a snažila se s ním řešit neřešitelné a vidělo to asi 10 lidí a mezi nima i ten, kterého se to týkalo.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 14:29
- Nahlásit
Gerda
No, tak to snad je lepší to pití.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 14:29
- Nahlásit
Vlčáčková
jo to bude nejlepší, stejně už to teď nespravím
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 14:30 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
makrel
Hele a znáš tohle?:
neplač, za to žádný nestojí, protože ten, který za to stojí, Tě nikdy nerozbrečí.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 14:35
- Nahlásit
makrel
A jéje, bulící opice. Neřeš, stejně se beztak všicí ožrali a nebudou si to pamatovat. A když budou, tak už o tom nebudou mluvit. Já takových draků už měla. Dycky, když mě něco (někdo) mooooooc sere, tak to s alkoholem vyplave napovrch a sesypu se a řvu jak želva. A myslím, že se na druhej den stydím dycky stejně jako teď ty.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 14:36
- Nahlásit
impact
fakt? tak to je fajn, že vtom nejsem sama
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 14:38
- Nahlásit
makrel
jééé, tak to je v pohodě prosím tě. já taky před lidma běžně nebrečím, hlavně před chlapama ne, ale po pár sklenkách si klidně pobrečím třeba i v tramvaji.
Gerda
já jsem zase upřímná. hodně a zbytečně. ale jako jen když se mnou někdo chce probírat něco, na co bych jindy reagovala klidně. třá když moje kolegyně strašně odsoudila gaye. no a já dlouho bydlela s Miloškem, že a ten čék pro mě udělal víc, než všichni hetero chlapi v mém životě. tak jsem jí to docela rázně vysvětlila. jindy bych to nechala bejt.
zas ne že bych přišla za někým, kdo mě sere a jen tak to ze sebe vysypala. to bych nesměla na žádný týmbuildingy.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 14:43
- Nahlásit
makrel
a pokud to bylo kvůli chlapovi, třá proto, že ho nemůžeš mít, tak takovej stav podle mě měla každá ženská, do určitýho věku možná i několikrát. pak zjistí, že stejně jsou všichni v zásadě stejní, jde o to, vybrat si nejmenší zlo a vysraly se na slzy. chlapi jsou úžasní, líbí se mi některé jejich vlastnosti, ale občas potkáš dost kazové kusy a to je pak o hovně.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 14:47
- Nahlásit
makrel
A ten pocit.. Když se ráno vzbudíš a prvních 15 vteřin zjišťuješ, jestli jsi celá, jestli tě nebolí hlava, jak velkou máš kocku.. A pak najednou BŘINK a vzpomeneš si...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 14:51
- Nahlásit
jbat
Prosímtě, nemystifikuj jí, že nějakého chlapa nemůže mít. Může. Skoro úplně všechny. Jen malinkaté procento chlapů jsou natolik charaktery, aby odmítli, je-li žena aspoň trošku k světu.
Horší samozřejmě je, pokud má ona nějaké morální zábrany.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 14:52 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Vlčáčková
nemůžu ho mít, to je to.
edit: tedy tak jak bych chtěla
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 14:54
- Nahlásit
Vlčáčková
Prosímtě, nemystifikuj jí, že nějakého chlapa nemůže mít.
no... je mít a "mít".
vím o čem mluvím.
ty seš hodně zapšklá, nasraná, je to vidět a třeba do toho stádia dospěju i já a Lybičta, ale zatím ti nerozumím a jsem ráda. a nic ve zlým, prosím tě!!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 14:55
- Nahlásit
makrel
tedy tak jak bych chtěla
asi ti rozumím. dva roky jsem čekala na něco, co jsem "nemohla mít".
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 14:56
- Nahlásit
caute decka,dneska je opet totalne posrany den pro me!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 14:56 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
jbat
myslíš, že víš jak to myslím?
to tu nechci moc rozepisovat,ale není to tak těžké uhodnout....
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 14:59
- Nahlásit
makrel
myslím, nerozepisuj se tu, jsou lidi, co ti to moc rádi a velmi nevhodně omlátí o hlavu. kdyžtak mi písni mail.
a hlavu vzhůru, ještě se nestalo, aby to nějak nedopadlo.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 14:59
- Nahlásit
asik se pujdu dnes poradne ozrat,uz to nedavam jaksi psychicky ze vseho!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 15:00
- Nahlásit
jbat
ok, jdu venčit a pak písnu, jestli teda mohu.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 15:00
- Nahlásit
makrel
no jasně, prosím tě. kdykoliv.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 15:01
- Nahlásit
nemethova5
to nedělej!!! radím ti dobře!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 15:02
- Nahlásit
makrelpo peti letech se pujdu poradne ozrat a udelam si poradnou kocovinu!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 15:03
- Nahlásit
jbat
ty seš hodně zapšklá, nasraná,
Zapšklá ne, nasraná ano. Ale hlavně už se nehodlám nikdy na nikoho spoléhat, páč z toho je jen a jen průser.
Abys rozuměla, tak můj drahý bývalý se ode mě nechal léta živit a všechno zařizovat. A když jsem onemocněla docela vážně, tak mi absolutně v tom nejmenším nepomohl, nepodpořil mě, naopak mi ještě navíc přidělal spoustu starostí a práce a ukrad mi peníze, takže jsem neměla ani na jídlo, když jsem jenom ležela a nemohla se skoro hýbat, tudíž jsem si ani nebyla schopná pořídit neschopenku a taky jsem nemohla pracovat. A sámo mi zůstali psi, ty taky neráčil vyvenčit. Taky jen tak namátkově - měl inkaso ještě na mrtvého tatínka, protože za 12 let nebyl schopen to nechat přepsat, to byla nakonec výhoda, protože jsem to pak nechala dořešit tchýni. Ale inkaso nezaplatil a navíc mi to nedal 4 měsíce vědět. Takže mi při zdravotním průseru ještě navíc odpojili plyn. Nakonec si vzal jen to, co chtěl, a zbytek jsem musela uklízet před vystěhováním z baráku já. A samozřejmě nemůžu najít například vrtačku po mým tátovi a jiné věci.
Takže se nediv, že jsem nasraná! To teda jsem.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 15:03
- Nahlásit
nemethova5
Ráno budeš mít pořád stejné problémy, akorát k nim navrch ještě kocovinu a prázdnou peněženku.
Du ven, nedrásejte drásalice. Nebo nepyšte. Jak chcete
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 15:04
- Nahlásit
jbat plus makrel
No, jestli jsem to dobře pochopila, tak jste dopadly nejlépe, jak jste mohly.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 15:09
- Nahlásit
Vlčáčková
vůbec se nedivím! říkám, kazové kusy...
podobně dopadla moje švagrová, odešla od bráchy k nějakému jogínovi a když ji nemoc upoutala na pár let na postel, sbalil se a odešel. při tom je to skvěla ženská, fakt super, s bráchou jí to nevyšlo, to je život, ale tohle si teda nezasloužila. taková zmrdi jsou prostě zralí na kastraci. stejně jako ten od Davítkový a podobně.
ale furt eště jsou chlapi, co ti každý ráno řeknou, že ti to sluší a jen tak ti koupí kytku. zastanou se tě. jasně, jdou na pivo s kamarádama a přijdou ve dvě a podobně, ale jsou z jiný planety, no. je to pudová záležitost, buď to pude, nebo nepude. a když to nepude, tak se na to vyseru.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 15:10
- Nahlásit
Vlčáčková
tak jste dopadly nejlépe, jak jste mohly.
no párkát jsem dopadla dost blbě... ale teď je to v pohodě.
což nevylučuje, že do tejde budu sama.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 15:18
- Nahlásit
jbat
Ano, s tou kastrací máš naprostou pravdu.
ale furt eště jsou chlapi, co ti ...
Jak to vyjádřit? - Všeho dočasu. Ten můj na mě ze začátku koukal jak na svatej obrázek a dlouhou dobu (DLOUHOU!!!, ne rok nebo dva) jsem si myslela, že mám opravdu štěstí. Jenže člověka poznáš až v krizi. I když je fakt, že ta jeho laxnost mi šla na nervy naprosto vždycky, jenže nikdo nejsme dokonalí, že?
Takového fiktivního chlapa, kterého jsi poznala, kupodivu jednoho znám v reálu. Je mu ale o cca 20 let víc než mě. Ale ten mě má opravdu rád. Platonicky. Ale už asi 4 roky. Mezitím mi už asi 3x nabízel, že na mě přepíše půl vily v Praze. Takže kdybych byla vyčůraná potvora jako některé kusy mezi námi ...
buď to pude, nebo nepude. a když to nepude, tak se na to vyseru
Jenže tohle právě já nechci. Myslím si, že takhle se partnerský vztah netvoří. Takto k tomu přistupovala moje tchýně a potažmo pak tedy i její děti. Děti dopadly špatně, opravdu dost špatně, hlavně dcera. Ona totiž ta nejlehčí cestička vede většinou k daleko horším potížím, než snaha řešit ty původní.
|