Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5544 . 5545 . 5546 . 5547 . 5548 . 5549 . 5550 . 5551 . 5552 . 5553 . 5554 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 11:17
- Nahlásit

nemethova5

co nezvladne pejsek,tak to musi za nej zvladnout panicek
Ještě, že nejsem páníček v naší smečce.

aspon si protahnete telo,to nikomu jeste neuskodilo!
MĚ JO!!!!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 11:20
- Nahlásit

davidkova renata
hele co ta Heryjotí labradůra????

zatim nic, bylinky může, nemá chodit mezi psy, ptž nemá žádnou imunitu-bylinky by ji mohly podpořit, můj vet si prej dělal srandu, že je jak já. Jinak dobrý, chodí už sama, ale hrozně se jí klepou nohy, ale to bude dobrý, byl se na ni podívat Karel-nový páneček a padli si vzájemně do oka, přivezl jí dárkem husu, Radek myslel, že je to pro nás, Karel ho vyvedl z omylu, prej byla stará. před chvílí Kája odjel od Radka, tak Radek vaří kus husy

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 11:25 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

davidkova renata
Help!
Vlčáček dnes na vycházce potkal štěně křížence, který vypadá jak liška a velký je víc než labrador a Vlčáček na nej vrkal, měnil tóniny a držkoval jak důchodce. Děsný. Jsem ho upozornila, že tohle ne, a on stejně vrkal dál. Normálně skoro mluvil. Liška Bertík lítal na vodítku sem tam za mýma holkama a trošku za tou držkou Vlčáčkem a nevěděl, kam dřív. Zatímco Vlčáček se v klidu soustředil jen na to držkování.
Až takhle to nikdy neudělal, ale ví od minule, že Bertík je dorostenec a nechá si to líbit.
Byl na vodítku a skoro celou dobu se schovával za mě a dělal jen chvilkama drobné výpady.

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 11:31
- Nahlásit

Guten poledne, už sme z lesa, dali sme si dvouhodinovku, snad sou psové unavení.

Vlčáčková
Hele když mařena jde s čubou, kterou nemá ráda, vrká na ní, je na vodidle a má koš a víc se jí nevšímám a naopak s tou čubou chodí furt furt furt a u výdeje pamlskůch musí sedět přímo vedle čuby. Takhle se to naučili s Pikslíkem, i když se máme s Pavliii potkat, necháme čuby navolno, jen pro jistotu na první potkání dostanou koše a víc se jich nevšímáme, když se rozejdem, koše sundaváme a je to. Hlavně chodit a pohybovat se, ať se nestojí na místě, ale něco se dělá a čokl se může soustředit na něco jinýho. Vrkat si klidně může, ale nesmí napadat. A dorostenci se napadat nesměj už vůbec, stejně jako důchotci a pejsci, co se kořej.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 11:38
- Nahlásit

Gerda
No jenže, on dělá výpady. Jsem si na 99 % jistá, že kdyby pes vrátil stejným výpadem, Vlčáček zdrhne. Už se párkrát stalo, že vzal do zaječích před malým psem, který nehleděl na jeho držky a chtěl si ho jen očuchat. A Vlčák stáhnul ocas a prchal! Před JRT. Taky včera jsme potkali dva jezoše, jeden se přibližoval, Vlčáček vrkal a cenil a dělal malé výpadečky (jezoš nic), ale pak se ještě za 200 m otáčel dozadu, jestli jsou tam ti hrozní trhači.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 11:38
- Nahlásit

Vlčáčková
Byl na vodítku a skoro celou dobu se schovával za mě a dělal jen chvilkama drobné výpady.
no tak ti řikám,že to je ze strachu!
osobně bych dorostence nenechala pronásledovat ,i když v dobrým Vrčáčka,tento na to není stavěný ani zvědavý.Dorostenci divocí nejsou vhodní na výcvik Vrčáčka,to chce klidné psy či feny,kteří jej nebudou nijak zvlášt kontaktovat,nechají se případně nenááápadně třá odzadu očuchat Vrčáčkem..jako vono je to práce a nadýl,už sem ti to písala,prostě bych našla nějakou partu či aspon jednotlifce se zmíněnými klidnými psy a šla bych s nimi guljátsa f párke.Vrčáčka na vodíku,žádný násilný seznamování či tlačení ho do situací co jsou mu nemilé,dle mne by za 2 hodky už ani moc nevrčel,až by zjistil,že celkem neni proč.Ale nesměj ho ty čokli otravovat,nedejbože po něm startit! Prostě ideálně aby si oni dělali svoje věci a tvářili se,že Vrčáček tam vůbec nejni a srali naň.Za jednu vychajdu a eště s pubertální divokou liškou Bertíkem se neposuneš nikam,leda dozadu.Kolik je cca Vrčáčkovi?
kejtlin
chodí už sama

no ty krááávo! ,nesnášim lidi!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 11:40
- Nahlásit

davidkova renata
ona nemůže moc chodit protože nemá skoro žádný svaly na nohou, ale obnovujou se rychle

danajasa
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 11:42
- Nahlásit

Gerda
Příde na situejšn pakůn jak onehdá chtěl sežrat konkurenci irského sfetra dyž tokal z fešnou fenou,tak sousedi mají taky svetra a dobrou minutu trvalo než mu došlo,že je to jinej svetr něž ten konkurenční a začal si hrát.Tak jak vydím svetra tak lovím pakůn než mu dojde že irských sverů sou mraky a néni to furt ten jeden co mu chtěl přebrat fenu.Vážně sem se nad sebou zamyslela a já taky všechny muše co připomínaj jednoho mího nepodařnýho vztaha nesnáším pokud sou mu podobný

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 11:42
- Nahlásit

Vlčáčková
souhlas s tím, co píše renča a gerda

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 11:43
- Nahlásit

Vlčáčková
vzal do zaječích před malým psem, který nehleděl na jeho držky a chtěl si ho jen očuchat
ten pes se bojí až sere! furt ti to řikám! Mařka myslim byla trošku jinej případek,ta nebyla nějak pohryzaná,což von bejt moch.
Jinak gerda se posunula fakt hodně,záměrně řikám gerda,né Mařka)))),chce to klid,dobrý nervy,nenechat se vytočit a hlavně nervat psa na vodítku jakymkoli směrem!Musíš jít s lidma co todle dovedou,nejsou hysterický a neviděj ve všem problém,ale normální psí reakce,jinak si v prdeli.Klidně mu ten koš dej at máš klid a hlavně ty klidný čokli kolem!!! můžeš pomalu postupovat jak píše gera,esi je žravej tak to je taky fajné,ale je to nadýl,musíš vydržet a nenechat se odradit ,že to třá nejde dost rychle atp..

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 11:43
- Nahlásit

davidkova renata
My jsme s liškou nešli, ale jen se potkali a nebyla navolno, takže k Vrčákovi nemohla.
Na vesnici moc socializovaný psy nenajdeš. Máme tu jezoše se sympatickým jménem Rum a i když ze začátku Rum po Vlčáčkovi na jejich zahradě šel, tak nyní jsou kámoši celkem slušní a chodíme s nimi hezky ven. Ale fakt nevím ze zdejšího okruhu, kdojiný by s námi mohl chodit. Všechny jsou to tak trošku asociálové vyrostlí na zahradách bez kontaktu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 11:44
- Nahlásit

Hlásím, že zde je taky velmi silný organtýn, skoro jako mistrál. Uš třetí den. Mě to celkem neva, orvalo to skoro fšechno listí, akorát to včil budu muset spálit

danajasa
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 11:45
- Nahlásit

Vlčáčková
Sousedka říkávala jezevčíkům ozevčíci a tvrdila,že jsou nesprostší co se pších nadávek tejče,prej dyž štěkaj tag sou sprotší než dlaždiči

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 11:49
- Nahlásit

danajasa

Když spal sousedův Rum u nás, tak byl tááááákhle malinkej.

davidkova renata
Je tedy zajímavý, že s holkama to probíhalo velmi v klidu. Astra ho buzerovala a on si nechal všechno líbit. Vždycky akorát ztuhnul a nechal činnosti (například válení), která se jí nelíbila. A pak si zase dělal svý. Pomalu se ochočili vzájemně.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 11:50
- Nahlásit

Vlčáčková
hele kamarádka má labradorku černou, měla stejný reakce jako Vlčáček, přijeli jsme do Beskyd-já s celou smečkou, Petra měla strach pořád fenu u nohy na vodítku, tak jsem jednou fenu vzala a pustila ji s mejma velkejma psama-oni ji vůbec neřešili a po asi hodině přišla za nima, že si chce hrát, Petra se mezitím probrala a sháněla čubu, ostatní osazenstvo chaty bylo srozuměno s mým plánem a zdržovali ji co to dalo, jenže na to přišla, vyšla ven a byla strachy bez sebe, než to čuba zjistila tak radši zalezla, po mým ujištění, že je to v pohodě, to brumlání co slyší vůbec nevydává její fena, ale moje kyra a chce si hrát, během těch 14 dní fena přestala vrčet na všechny, ale hlavně to prospělo paničce, zmizel panickej strach , že napadá psy-taky ji má z útulku.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 11:52
- Nahlásit

Vlčáčková
Na vesnici moc socializovaný psy nenajdeš. Máme tu jezoše se sympatickým jménem Rum a i když ze začátku Rum po Vlčáčkovi na jejich zahradě šel, tak nyní jsou kámoši celkem slušní a chodíme s nimi hezky ven. Ale fakt nevím ze zdejšího okruhu, kdojiný by s námi mohl chodit. Všechny jsou to tak trošku asociálové vyrostlí na zahradách bez kontaktu.
no tohle je asi největší a v zásadě neřešitelnej problém,bohužel
Vono bez těch kontaktů s normálníma psama mu to těžko vysvětlíš.Tak chodtě aspon s Rumem..tady vidíš,že toho Vrčáček schopen je když pochopí,že nebezpečí nehrozí,a zbytek budeš muset prostě akceptovat...určitě ho ale už netrestej! není za co,on se bojí a za to ho nemůžeš trestat,když mu nedokážeš ukázat,že bát se nemusí,což vzhledem k absenci normálních psů nemůžeš.Jako určitě by se s tim trochu pohnout dalo,ale ne tam kde žiješ,páč k tomu prostě ty psy a společný vycházky ve velmi hojný míře nutně potřebuješ,bez toho to nejde.hlavně nedopust aby ho někdo natěsno otravoval,konktakoval či nedejbože napadal!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 11:54
- Nahlásit

Vlčáčková
Je tedy zajímavý, že s holkama to probíhalo velmi v klidu
mě to zajímavý nepříjde,mě to přijde normální,zas takovej magor Vrčáček neni totiž

danajasa
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 11:54
- Nahlásit

kejtlin
Přesně to mám na výstavě-panicku hrůzu a vtom momentu se mě pakůn jme zachranovat a sme v pérdeli jak Bata z dřevákama.Právě zvažuju návštěvu nákýho kurzu véstav,ale spíš bych já měla najít CHocholuška asik

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 11:56 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

davidkova renata
Vzala jsem ho na výběh v Brně. No, moc to nešlo. Ale trošku jsem ho zabavila překážkama. Asi mu koupím náhubek a budeme občas chodit tam. Jenže tam jsou psi zase až moc kontaktní. Chtějí si hrát.
Já ho netrestám. Okřiknu ho a taky jsem ho položila na bříško, jestli to pomůže. Pomohlo trošku.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 11:58
- Nahlásit

Vlčáčková
Vzala jsem ho na výběh v Brně
jako psí výběh?? no tak to je poslední místo kam bych f týdle fázi Vrčáčka vzala.Nemůžeš na něj takhle hrc prc!chce to volnej prostor,žádný omezení,jak popsala kejtlin třá..a hlavně je důležitej ten tvůj pocit u toho! to co píše kejtlin je zcela klasická ukázka toho jak zničit psovi život!!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 11:59
- Nahlásit

kejtlin
Skoro bych řekla, že když se zakecám a zapomenu sledovat, zda na někoho necení, tak se pak otočím a on tam čučí (ač ne zrovna kamarádsky) na psa. Fakt ale je, že už ho tu povrčelo a lehce prohnalo pár psů. Jenže si o to možná řekl tím vrkáním.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 12:00
- Nahlásit

davidkova renata
To je volný prostor, není to ohrazené a může zdrhnout. Ale hlavně jsou tam překážky, takže se dá zabavit hopsáním a lezením a tak.

danajasa
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 12:03
- Nahlásit

Milá technická podporo,
loni jsem aktualizovala program Milenec 5.0 na program Manzel1.0 a zjistila jsem zpomalení celého procesu, zejména u aplikací
Kvetiny3.5 a Sperky2.0, které přitom v programu Milenec 5.0 fungovaly bezchybně.
Navíc program Manzel 1.0 odinstaloval některé velmi důležité
aplikace, jako třeba Romantika 9.5 nebo Osobni pozornosti 6.5a sám si nainstaloval nežádoucí aplikace jako je Fotbal 5.0nebo Hokej 3.0.
Také aplikace Rozhovor 8.0 je nefunkční a při spuštění
aplikace Uklid 2.6 celý systém, zkolabuje.
Zkusila jsem aplikaci Rejpani 5.3, abych tyto problémy
odstranila, ale nepomohlo to.
Co mám dělat?
Zoufalá Vážená Zoufalá
uvědomte si, prosím, že program Milenec 5.0 patří do
příslušenství Hry, zatímco program Manžel 1.0 je operační systém.
Prosím zadejte povel myslelajsemsizememilujes.html a zkuste
si stáhnout aplikaci Slzy 6.2 a také nezapomeňte aktualizovat
aplikaci Vina3.0. Program Manzel 1.0 by pak měl automaticky
aktualizovat aplikace Sperky 2.0 a Kvetiny 3.5.
Mějte však na paměti, že zneužívání výše uvedených aplikací může zapříčinit, že Manžel 1.0 se změní na program Podrazdeneticho 2.5 nebo Pivo 6.1.
Pozor! Program Pivo 6.1 je velmi špatný program, který si sám
nainstaluje aplikace Prdeniahlasitechrapani Beta.
V žádném případě neinstalujte program Tchyne 1.0 , doVašeho
systému by se dostal virus, který by postupně převzal nad celým systémem kontrolu!
Také se nesnažte znovu nainstalovat program Milenec 5.0. Jde o nepodporovanou aplikaci a její instalace zhroutí program Manzel1.0.
Shrnutí: Manzel 1.0 je výborný program, má však limitovanou paměť a
nenaučí se nové aplikace jednoduše. Možná, že byste měla zvážit zakoupení podpůrného softwaru, na zvětšení paměti a výkonu.
Doporučujeme
programy Vareni 3.0 a Svudnepradlo 7.7.
Hodně štěstí!
Vaše technická podpora.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 12:03
- Nahlásit

Vlčáčková
a může zdrhnout
chyba! nesmíš dopustit aby zdrhnul!!
pokud se zabaví,tak to je fajn,přestane jen vyčihovat co kde jak,to je fajn.ale nesmíš ho nechat otravovat těma psama co si chtěj hrát,to nebude f týdle fázi fungovat!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 12:04
- Nahlásit

Vlčáčková
škoda, že bydlíš tak daleko, ale fakt to chce chodit ven s někým, kdo má většího psa než je Vlčáček a neřeší jeho vrkání

danajasa
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 12:06
- Nahlásit

Šíš sorrry sem si nevšimla jak je to dlouhý.Ale poučný no tag já se vomlouvám a du se nechat bacit padající větfí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 12:07
- Nahlásit

danajasa
dlouhý.Ale poučný
no to kurva jo
jinak tady počet znaků omezen jaxí není))))

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 12:31
- Nahlásit

kejtlin
No, škoda. Jsem tu docela sama. Jak odsud, tak z Miji, jsou všichni docela daleko.
V Brně se socializovalo líp. Ale tam se zase nedalo nic rozumného k bydlení sehnat, takže jsme na vsi.

davidkova renata
On zase nezdrhá úplně, zdrhne pár metrů a pak se dá zavolat.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 12:37
- Nahlásit

Vařím vajíčka na tvrdo a už mi to třikrát vyteklo!

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2010 12:38
- Nahlásit

lidi mě je blbje, je fakt asi přestanu pít!!!

<< 1 ... 5544 . 5545 . 5546 . 5547 . 5548 . 5549 . 5550 . 5551 . 5552 . 5553 . 5554 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání