| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 12:39
- Nahlásit
Tak už 6x. To je ten zkurvenej elektrickej vařič!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 12:47
- Nahlásit
Vlčáčková
Tak už 6x.
šiš taxi udělej míchaný a neprud
makrel
lidi mě je blbje
to se ale vůbec nedivim,fčera na Pytlíku s váma zase něgdo krmil a motývoval čokle!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 12:59
- Nahlásit
davidkova renata
já sem ale na žádným pytlíku nebyla
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 13:01
- Nahlásit
Vlčáčková
Fakt by bylo super pro vlčáčka, kdybys našla někoho, kdo má úplně pohodovýho čokla, kterej se tvýho nebude všímat, tak jako si mařena našla nandu. Hele ta jí naučila takovejch věcí! Dobrý taky je, když u toho pohodovýho čokla budeš mít pohodovýho čéka, v klidu mu předáš velení i nad svym psem, tim se ti čokl vyklidní. Nebude si přebírat nerva od tebe a ty si nabereš klid od spoluvenčiče. Když ti to půjde, zkus přijet na mikulášskou, třá se to bude vlčáčku líbit. Ofce veliká nakonec taky tak nasranej nebyl a odpoledne už se ládoval jaterníma pamlskama od každýho
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 13:10
- Nahlásit
Bré odpo žumpo,
koukala jsem na fotky, jak jste se fčera pomněli. Já vám velmi záviďuju, páč sedím vobalená jak mumija, bo mě chytly záda. Su nějaká rozhrkaná letos na podzim, potřebuju asi velkej bič a malej dvůr a urostlýho mučitela k tomu.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 13:13
- Nahlásit
Děcka dneska je tam tak nááádherně. Jsme se lukcucně prošli se psama.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 13:23
- Nahlásit
makrel
já sem ale na žádným pytlíku nebyla
ale byla..něgdo vás měl f kapce..
impact
Děcka dneska je tam tak nááádherně
tadyk se teprvá zvedla mlha je je hásky,ale maj přijít organtýny řiká danajasa
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 13:24
- Nahlásit
davidkova renata
ale byla..něgdo vás měl f kapce.
okamžitě prosím nahlásit, gdo to byl, ať vím, kdo je zodpovědný za můj dnešní strašný staf!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 13:26
- Nahlásit
makrel
okamžitě prosím nahlásit, gdo to byl, ať vím, kdo je zodpovědný za můj dnešní strašný staf!!!
čéče přesně to nevim bo su uš stará a nepamatuju si to,ale něgdo ze žumpařů..že by gerda?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 13:31
- Nahlásit
fujtajbl vepsolek.
nevím, kdo tvrdí, že alkoholem se nemaj řešit depréze. fungá to naprosto bezvadně! už jsem i uklidila celý byt a vůbec nic mě netrápí. krom kocoviny, ale to je maličkost.
včera jsem pila jako když Babica vaří - měla jsem tequilu, ale neměla jsem pomerdanč. použila jsem japko. neměla jsem skořicu (což je fakt divný, páč ji miluju), použila jsem muškátovej ořech namletej. a čéče nebylo to špatný, něgdy to zkuste.
už je tam hááásky.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 13:33
- Nahlásit
jbat
já už nepiju,zbytečně jsem řešila věci, které se neřeší, chovala jsem se jak debil a ještě mi je teď blbě.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 13:35
- Nahlásit
jůůů, tam byly s váma hrozně hezký krátkovlasý golije, čí to jsou?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 13:37
- Nahlásit
makrel
zbytečně jsem řešila věci, které se neřeší,
to je fáze 1. fáze dvě je, že posloucháš muziku a nebereš telefon a je ti fšechno fuk. fázi jedna se dá částečně předejít samotou a vypnutím telefonu, pokud to nelze, musíš se co nejrychleji dostat do fáze dva.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 13:38
- Nahlásit
jbat
no jo, ale já byla ve společnosti a dělala jsem tam scénu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 13:40
- Nahlásit
jbat
krátkovlasý golyje sou od jimmi jim a andy, jim je flájbolovej mistr, furt je f časopise a furt něco vyhrává, je to celebritní závodníček.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 13:41
- Nahlásit
makrel
no jo, ale já byla ve společnosti
chyba, pani. proto rači piju doma.
ale nebojte, to dycky přejde. a není pravda, že alkohol není omluva, mám opačnou zkušenost.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 13:42
- Nahlásit
jbat
taky si myslím, že se na to zapomene. hlavně na to musím zapomenout já a soustředit se na důležitější věci.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 13:43
- Nahlásit
Gerda
sou úžasňácký.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 13:44
- Nahlásit
Gerda
Zkusím tu někoho najít. Ale nevím, nevím. Jak říkám - psiska jsou povětšinou sami na zahradách, nevenčeni, jsou nesocializovaní a vznětliví. Když vezmu jen ty kolem sebe, tak kromě Ruma si žádného jiného nedovedu představit. Snad ještě jednoho jezoše, ale ten ven prakticky vůbec nechodí a za plotem je vysloveně nepřátelský vůči Vlčáčkovi. Občas probíhají uteklí asociálové. Sousedovi porvala NO jezevčičku, která taky byla velmi neurotická. Ta už od té doby nechce chodit ani ke svému plotu dozadu zahrady. To jsem ale ráda, protože tam akorát vřískala jak střelená pod mými okny.
Problém je v tom, že já ho naučím se nebát a nevrkat, ale stejně abych ho od většiny psů zde držela dál, protože oni jsou agresivní. Zrovna dneska jsme potkali křížence hodné labradorky s bernským salašnickým. To je tedy pěkná sviňa, nechápu, kde to ta fena mohla okoukat, protože od mámy určitě ne.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 13:45
- Nahlásit
jbat
A děsně rychlí sou. Jíma měl sežranejch 20 pamlskůch za 9 vteřin. Maryje až za 10.
Tryksovi teď odjeli, maj před sebou ještě strašně moc hodin cesty, pan Tryks dostal na cestu oběd, aby nezhynul. Maryje již odpočívá
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 13:46
- Nahlásit
JInak Rumíka, svého jediného "kámoše" zde, kolikrát strašně štve tím, že ho chytá za tlamičku a mručí u toho. To je podle něho totiž přátelské gesto, což skoro žádný pes nechápe. On taky, když se směje, tak vycení zuby jak člověk. A zase: psi to berou úplně jinak.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 13:49
- Nahlásit
jbat
a není pravda, že alkohol není omluva,
toš nefim jak to myslíte,ale osobně bych alkohol dala jako naopak přitěžující faktor ,můžu se přeskočit,dyš nějakej debil zasranej někoho zabije,přejede či zmrzačí a dostane menší flastr bo "byl pod vlivem grok,chlastu a nevimčehoeště" takže jeho schopnost vnímání byla snížena, tim pádem za to skoro vlastně ani nemoch Zlatý komunisti,ti měli f tomdle teda jasno!! dneska je každá vožralá ,zfetovaná mrdka chudák co neví co dělá!!
du ven,nepyšte
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 13:51
- Nahlásit
davidkova renata
nerosčiluj se, prdne ti céfka, budeš tahat nohu a kdo se má na takovej hnus dívat!
myslela jsem to jak omluvu při hádkách, pani, a scénách. nejsu zas takovej debil.
Gerda
a kerý jsou tryksovi?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 13:51 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
davidkova renata
hele to nebylo myšleno na takové vážné věci, to bylo myšleno na blbé kecy a scény, si myslím.
a u mě to je omluva, bo za normálna se tak nechovám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 14:04
- Nahlásit
jbat
makrel
omluvu při hádkách, pani, a scénách
bo za normálna se tak nechovám
děcka,bohužel ani to ne..žila sem totiž 11 let s alkoholikem,mj. agresívním,takže při těhle argumentech se mi vobrací kufr,ten zmrd si taky doved zdůvodnit cokolif fčetně fyzickýho násilí chlastem a "příště už to určitě neudělá".Neřešit to,byl schopen mne zabít a po zbytek života toho "litovat" páč von byl chudák nalitej,jinak by to přece neudělal..
jinak upizornuju,že nepatřím mezi apstinenty,i dyš ted už skoro jo,ale byly doby kdy mne střízlivou teda nedostali .Taky sem se asik velmi často nechovala podle Gůta Jarkofskýho ,ale celý to pak bylo tak trapný,že to moc vomluvit ani nešlo..ani tim chlastem jaxi.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 14:09
- Nahlásit
davidkova renata
toš to já se teda teď budu tvářit, že vůbec neexistuju a čekat, až se na to zapomene
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 14:13
- Nahlásit
makrel
toš to já se teda teď budu tvářit, že vůbec neexistuju a čekat, až se na to zapomene
To je většinou nejlepší. Čím víc se v guwnu matláš tím víc smrdí
Jinak zcela souhlasím s Davídkovou - být ožralý není omluva. Osobně to považuju spíš za přitěžující okolnost
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 14:22
- Nahlásit
davidkova renata
pani... já měla podobnýho kokota dva roky. on se na to teda ani nemusel opít.
násilí se alkoholem prostě neomlouvá žádné. to je jasný.
ale když Lybka udělala scénu někde ve společnosti, tak bejt tam já jako nezávislý a nebejt to nějak extrémně vyhrocené ve smyslu ječení a rozbíjení skleniček o hlavu, tak ji neodsoudím, ale řeknu si "když já se ožeru, taky nejsem zrovna cimprlich" a je. tak jsem to myslela.
samozřejmě vám s biluší rozumím.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 14:23
- Nahlásit
Biluška
být ožralý není omluva. Osobně to považuju spíš za přitěžující
okolnost
Podle toho, co provedla. Třeba nic tak hroznýho, jak se nám tu snaží vsugerovat. A možná to bylo i prospěšné v konečném důsledku. Takže bych jí tu moc nepranýřovala, máme málo informací.
makrel
No, to se načekáš. Obvykle to zcela nevyvane nikdy. Budeš asi muset vyvraždit svědky.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 14:24
- Nahlásit
jbat
nee, vona to byla brečící scéna....kvůli věci, kterou stejně nevyřeším. nerozbíjela jsem nic, ani jsem nekřičela.
|