| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:35
- Nahlásit
zuzanarosakova
já myslim, že se to naučil dělat po tom, co párkrát takhle zamachroval na cvičáku a manžel, kterej tam s nim chodí ho neokřiknul, spíš naopak se mu líbilo, že má psa, co má "koule".
jo,to je klidně možný.Ale pokud nebudete s manželem táhnout za jeden provaz stran výchovy psa,neuděláš s tim nic,to je jasný jak facka.
du se svalyt,uš nepyšte,hlavně byluše,kerý ted právě běží na prýmě Ulovyt mylyjardáře
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:37
- Nahlásit
Alexavsak ma vlkosedou barvu,vsak se dobarvi,hajan byl taky upa celej cernej,jen mel nepatrny znaky a jak se dobarvil,vsak to je vlkosedak,ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:37
- Nahlásit
Alexa
šiš tak vyberem den gdy nebéé sních
šiš neblbni,mě to neva ,já taky nemusim bejt fšude,nechci aby se na mne někdo vázal,to v žádným přípatku.Já prostě v zimě nefunguju a ani nechci.Navíc esi bé zima jak loni,tak první den gdy nebyl sních byl v dubnu a to uš sou zas tartový závody
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:39
- Nahlásit
davidkova renata
du se svalyt,uš nepyšte,hlavně byluše,kerý ted právě běží na prýmě Ulovyt mylyjardáře
Sleduju paní kolegyně, nebujte
A s tím sněhem to tak nepřehánějte šak na to letos máte prášky,ne? Si to nesmíte tak připouštět k tělu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:39
- Nahlásit
davidkova renatano pockej tvrdila si mi,ze ty tartovy zavody jsou na podzim?????bo jsem chtela jit s aminem????
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:41
- Nahlásit
nemethova5
tartovy zavody jsou na podzim?????bo jsem chtela jit s aminem????
tartový závody u nás jsou vždycky koncem dubna!!!!!!!
závody podle nároďáku jsou napodzim
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:41
- Nahlásit
Biluška
Sleduju paní kolegyně, nebujte
ale nic moc teda ((
šak na to letos máte prášky,ne
ty mám na to abych vůbec byla schopná vyjít do práce.Prostě nejedu.
nemethova5
tartovy zavody jsou na podzim
na jaře,v dubnu dycky
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:42
- Nahlásit
čus! jsem neuvěřitelně šikovná, neb jsem bez jedinýho zabloudění dokázala dojet! Zpátky to zejtra vezmu stejnou cestou, když už jí znám - budu asi 1. kdo bude jezdit z Vinohrad na Vary po D1
Jinak jsem velmi hrdá na ovci, dokázal porazit celý 2 psy! Má z toho tak silnej zážitek, že do teď odmítá jít spát
Bylo to moc fajn, hrnek je super!! Na mikuldu určo zase dorazíme, nezvládla jsem si všechny zapamatovat tak si to musim zopáknout
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
Alexaaha,taky to mam v te palici totalne pomotany,no ja myslela tartovy,ze bych se jako s aminem zucastnila,jestli bych teda mohla!
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Takže Mikulášská nebude závot? Zrovna když sem se rozhodla sbírat poháry? ))) Tak si uděláme novoroční závot? Jak si děláme každoročně novoroční procházku, tak bysme si udělali novoroční závot? Ale to je asi kravina, že? To budou všichni ožralí....Hlavně musí bejt další závot s pohárama pro všechny. Určitě mikulášská nemůže bejt odpoledne, to by nikdo nepřijel, možná by dorazila i malinka a ta nepojede přes půl republiky na jedno odpoledne. To musíme ještě domyslet.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:43
- Nahlásit
Alexa
v Libri je jen jedno druhe je centrum prahy. je to Libeř 200
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:43
- Nahlásit
bonc
Ofce je úžasnej čokl, VELMI klidový. A vem si, že porazil leonbergra! Je to velká ofce!
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:46 - Změnil/a: laguna
- Nahlásit
Jedna zimní pro Renatu ať si pomalu zvyká
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:48
- Nahlásit
lucYnka XIII
v Libri je jen jedno druhe je centrum prahy. je to Libeř 200
když si klikneš na tu mapku co tam má pro libeř jsou tam dvě místa schválně se na to podívej. v kolik tam jedeš????
Gerda
Tak si uděláme novoroční závot? Jak si děláme každoročně novoroční procházku, tak bysme si udělali novoroční závot?
no to by šlo, to neva že jsou vožralý nebo můžem udělat tříkrálovej uvidíme podle počáska, aby nebyla kalamita
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:49 - Změnil/a: laguna
- Nahlásit
Tak jsem zapomněla jak se sem dávaj fotky ach jo. Jdu hledat návod.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:50
- Nahlásit
davidkova renata
ale nic moc teda(
důležité je ovládnout nějakou televizi, to si musíme pamatovat paní . Jinak jsem taky čekala něco milijárdovatějšího
ty mám na to abych vůbec byla schopná vyjít do práce.Prostě nejedu.
Prosím tě, dyť v Práglu skoro nesněží, co bys dělala bydlet u nás v Oryjentských horách? Napadne to v říjnu (letos je teda nějak ekstrémně teplý rok, zatím sněžilo jenom jednou ) a roztaje to v květnu
Gerda
Gdyž my pojedem aš z Oryjentu tak ty by ses mohla dovalit těch pár kiláku z Práglu,ne?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:52
- Nahlásit
laguna
nic nevidim ale vono je toi asik lepčí co?????
Biluška
Jinak jsem taky čekala něco milijárdovatějšího
sem na to koukala asi 5 minut a už koukám na videjo, vůbec mě to neba
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:54
- Nahlásit
Alexa
ty jo fakt to je bordel. Myslim, ze je to ta 1. ze sousedi maj 102. V kolik jeste nevim. Bud kolem poledne nebo po treti, nebo kolem 6.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:55
- Nahlásit
Alexa
klikni na to prázdno a ukáže se ti to celé
jinak díky za ten hrníček,mi ho chtěl zabavit jenda,jsem ho tím praštila a říkám,kdo ho vyhrál,dasty,tak jdi příště se sindy a dostaneš taky
jdu se svalit pa
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:55
- Nahlásit
pockejte ja mam kratkosrstyho adoptivniho psa. to mu budu muset sehnat bundicku jestli bude nejaka novorocni prochazka.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:57
- Nahlásit
juu a jesli bude snih muzev me tahat na sanich a nebudou me bolet nozicky. Jen nevim kde zabrzdime asi nekde o strom, nebo az v Cine
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:57
- Nahlásit
Gerda
je to velká ofce
mu to vyřídim, bude mít radost!
sem vás všechny hrozně ráda poznala!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 21:03
- Nahlásit
Alexa
sem na to koukala asi 5 minut a už koukám na videjo, vůbec mě to neba
Sem myslela, že to bude o mylyjounářích a ne o cigánech :smirk.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 21:05 - Změnil/a: laguna
- Nahlásit
Tak ještě jednou pro Renatu zima klepe na vrátka.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 21:05
- Nahlásit
Biluška
Sem myslela, že to bude o mylyjounářích a ne o cigánech :smirk.
no právě něco jako romale nebo jak se to menovalo s bolkem polívkou bože to byla kravina. Vydržela sem do konce jen abych viděla essi je ten konec stejně blbej jako začátek
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 21:07
- Nahlásit
kterej pejsek byl ofce?
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 21:09
- Nahlásit
lucYnka XIII
No přece ten co byl lepší než leonberger tak už zbejvá jen 23 psů tak si vyber
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 21:09
- Nahlásit
hele děcka žádná prováns, ale švýcarsko, maj tam nejen nejlepčí čokoládu a sejry a hodinky ale i http://www.super.cz/clanek/42852-kazdy-desaty-mili ardar-zije-ve-svycarsku.html
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 21:11
- Nahlásit
Alexa
Jenže krom mylyjounářů tam mají i kopce Skoro fšude. Nemám rád kopce
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 21:14 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
[b]mám u sebe obleček,takovej malej černej,předám asi gerdě? zůstal na kulatém stole,tak jsem ho vzala k sobě!!!
|