Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5544 . 5545 . 5546 . 5547 . 5548 . 5549 . 5550 . 5551 . 5552 . 5553 . 5554 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2010 19:58 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Čus bus bambus
závody byly supr, výsledofku žádnou nemáme tak se každej musí nahlásit. Gerda s Mařenou byly před Nandou Davídkojc. Alexa byla asi 13 nebo tak něco a krásná a chytrá Baruška 2
3.byla mamka vod Akyháky. Nejlepší byly aportovací páníčkci a žrouti voslintanejch, několikrát čoklem přežvejkanejch okurek a rajčat Jsem ráda že se vám hrnky líběj. Hlavně je nemejte v myčce!!!!! Doufám že někdo tu hlavní cenu vyfotil, byla by škoda kdyby nebyla zdokumentovaná Jo a taky musím napráskat na Gerdu že rozbila 3 foťáky. Prostě kdo jí svěřil na chvíli foťák stačil malinkatý moment a foťák nefungoval
Essi chcete na Mikulášskou taky něco záívodního tak se včas domlufte ať to stihnem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:02
- Nahlásit

Vlčáčková
Myslíš, že okřiknutí stačí?
myslim,že to asi nebude úplně vono..pokud je to strach,jakože asi skoro určitě jo,tak to nemůže pomoct.vono je to celkem na prd takhle nějak rozvádět,ale je to nadýl
,je to práce s tim psem a dost cílená a musíš vybírat psy co jsou bezkonflikní a na to jeho vysírání se mu prostě vyserou..pokud do něj vlítnou,jsi v řiti...nevim jak přesně se chová,ale až dorazí gerda,prober to s ní,měla s Maryjí "velkej problém",ta taky startila po čubách,gerda jí měla nauzděnou jak Hanybala Lektra když jsem jí poprvý viděla))),sem nevěřila vlastním vočím)) taková normální čubka to přitom byla,žádnej zásadní problém.Dneska chodí s bandou čoklů imrvére,samo na volno,bez ničeho,dyk to vidíš na fotkách ostatně..Otázkou ovšem je,zda Vlčáček je ve věku kdy to vůbec eště stojí za to s tim něco dělat a esi to vůbec chceš.Taky to prostě můžeš akceptovat a b nedělat s tim nic jako spousta jinejch lidí a psům se víceméně vyhýbat

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:04
- Nahlásit

davidkova renataze,zasejc jsem si hrala,zasejc jsem hledala a cumela,no jo,no,mi to tady bereme jako vodpad a v holandsku za to plati silene nekrestansky penize za stendo,skoda,ze neumim holandsky,nebo jak se tam vubec mele zobakem????hele,ale je jedna chovka na slovensku a ta je luxusni!!!!jak jsem videla ty stenda,tak jsem vystrikla jak svestkac!!!pani mocinky prijemna jak lidka.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:07
- Nahlásit

davidkova renata
hele , myslim, že Rambík, od tý doby, co do něj vlítnul ten čokl na CT zkouškách přestal vrkat a prsit se na psy. Hlídám rodičů psa u nich doma, mám tu svý psi a ještě je tu kamarádka s mopsem. Všichni psi. Mops je šíleně votravnej, furt vysírá, že už i Koky ho seřval. A Rambík nic ani nevrknul myslíš, že to může bej kvuli tomu?

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:08
- Nahlásit

Čest práci soudrušky, už sme taki domki, chci veřejně poděkovat Alekse a Akyháky, udělaly nám parádnickej den, moc se nám to líbilo, máme krásný ceny a unavenýho pana trykse Už trochu spal. Na Mikuldu chem taky závod, koupíme si zase poháry.
Skvělá organizace, skvělé jídlo, krásné ceny, skvělí lidijové a bezvadňácký čoklové! Hlavně je bezva, že Mařenka byla na sedmém místě a nejlepší je, že v Aportmánii donesla všechny aporty a DRŽELA JE!!!!!!!!!! Jupíííííííííííííííííí! Už sme byly s mámou i pro květinu na hropky, Makyjové mezitim odpočívali a počítali pangamíny. Maky se divila, že pan Tryks papá pangamín samotnej a že papal celou rybu, kerá nebyla naporcovaná. Maryje je taky unavená, že už se ničemu nediví.
Co děláte teď? Blpky?

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:12 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Gerda
Na Mikuldu chem taky závod, koupíme si zase poháry.
dobrá tedy a poháry zase pro všechny?????? a vymyslete disciplíny akorát jich bude třeba míň páč bude uš brzo tma a budem asi začínat pozdějc. viděla bych to tak na maximálně 3. Vymyslete co

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:12
- Nahlásit

davidkova renata
specialne stendo jen pro tebe,je to vlkosed ,vaz si toho!

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:13
- Nahlásit

Gerda
Co děláte teď? Blpky?
Já ležim na chodbě u poče a ty bílé veverky mi obsadily postel. Nevím, kde budu spát.

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:15
- Nahlásit

Baico
ty bílé veverky mi obsadily postel. Nevím, kde budu spát.

si lehni přes ně néééé
hele vyfoť bambiho pytlík
nemethova5
je to vlkosed
znakatej vlkošed??????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:18
- Nahlásit

zuzanarosakova
myslíš, že to může bej kvuli tomu?
von je hlavně rozdíl esi pes vrká že je prostě namachrovanej mistr světa anebo proto,že se bojí...jako umravněnej bejt i může myslim,ale esi a jak dlouho mu to vydrží netušim.Fakt je,že s čoklem co se prsí na druhý psy z namachrování bych zacházela podstatně jinak než s bojácným.tomu bych do držky dala eště navíc i já,ale u druhýho případu je to cesta do pekel.
nemethova5
no ty vado!!!
Gerda
skřítková uš vodjela??

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:18
- Nahlásit

Alexa
si lehni přes ně néééé
Nebudu spát na hrbolatém.
hele vyfoť bambiho pytlík
Bambiho pytlík je ve sklepě a já už jsem vykoupaná a do tý zimy s mokrou hlavou nejdu. To tu fakt neni nikdo, kdo to fotil?

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:20
- Nahlásit

Baico
Bambiho pytlík je ve sklepě a já už jsem vykoupaná a do tý zimy s mokrou hlavou nejdu. To tu fakt neni nikdo, kdo to fotil?
tak ráno než ho sežerete

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:20
- Nahlásit

Alexa
Essi chcete na Mikulášskou taky něco záívodního tak se včas domlufte ať to stihnem
Pani, prosím vás, uvědomte si, že Mikulášská je až PO kanystrových zkouškách. To znamená tak ve čtyři odpo. Maximálně ve tři, víc to fakt neurychlím. Čili bude co? Čili bude potmě Můžeme udělat leda tak noční hrátky

hancaw
Není to tam páč Laila stáfkuje a je shnilá Asi ju brzo vyměním a pak třá budou stránky aj občas aktualizovaný

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:21
- Nahlásit

Alexa
bydlis primo v Jilovem? Zitra asi pojedu do Libre bych Ti hodila ty termiky.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:22
- Nahlásit

davidkova renata
.Fakt je,že s čoklem co se prsí na druhý psy z namachrování bych zacházela podstatně jinak než s bojácným.tomu bych do držky dala eště navíc i já,ale u druhýho případu je to cesta do pekel.

a jak se to pozná? Rambík se tvářil namachrovaně a prsil se, ale co já vim, jestli to nedělal z nervozity, jakože si nebyl sebou jistej. Když do něj vlít ten čokl, tak si normálně ucvrk

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Biluška
Čili bude potmě
to mi neva,natrénujem obranářský noční práce
ofšem jako fakt je,že skloubit to nepé jaxi přectavujou holky ..

Alexa
Člen
- Nahlásit

lucYnka XIII
bydlis primo v Jilovem? Zitra asi pojedu do Libre bych Ti hodila ty termiky.
jj hele a kam do Libře pojedeš, třá bych tě navedla ke kolegyni abys nemusela do Jílového

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:25
- Nahlásit

zuzanarosakova
a jak se to pozná
no to musí poznat majitel..ale u tebe by to nemělo bejt ze strachu bo ten vzniká po napadení jiným psem,někdy stačí jedna blbá zkušenost z mládí a je hotovo..ale ty máš psy od mala,tak bys musela vědět jestli je někdo osolil ne? sou jim 2,to je akorát doba kdy začnou dospívat a machrovat bo si myslej,že sou uš velký kluci

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:26
- Nahlásit

davidkova renata
Biluška
Gerda
hele tak na mikulášskou uděláme jenom pokec s orientálcema a místo mikulášskejch závodů uděláme vánoční co říkáte?????

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:26
- Nahlásit

Alexa
pojedu sem
http://www.veterina-hrib.cz/index.php?action=conta ct
do libre jezdim vyhradne tam, nic jinyho tam neznam :d
Mam navigaci, tak kdyz mi das adredsu snad kolegyni najdu. Ale klidne ti to dovezu, slibila jsem to dnes a nedovezla.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:28
- Nahlásit

davidkova renata
Nemá je odmala, pokud si dobře pamatuju tak je brala už odrostlejší a bez socializace.
Ofšem já bysem ho zmlátila stejně

Alexa
hele tak na mikulášskou uděláme jenom pokec s orientálcema a místo mikulášskejch závodů uděláme vánoční co říkáte?????
To si zase nezazávodíme Nemůžu do Práglu jezdit co měsíc Ale je to asi nejlepší řešení, páč závody fakt nemůžem stihnout. Kor za světla.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:29
- Nahlásit

Alexa
místo mikulášskejch závodů uděláme vánoční co říkáte?????
no asi to tak dopadne...časově to nepude.
Jen já se možná nezúčastnim esi bude sních a zima páč to prostě nesnášim a fakt nehodlám trávit venku čas delší než nezbytnej.

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:29
- Nahlásit

lucYnka XIII
hele na tý mapě od tý veteriny jsou dvě místa. Který to je ta 1 nebo 2?????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:30
- Nahlásit

Biluška
Nemá je odmala, pokud si dobře pamatuju tak je brala už odrostlejší a bez socializace
aha,tak to mi uniklo

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:31
- Nahlásit

davidkova renata
Jen já se možná nezúčastnim esi bude sních a zima páč to prostě nesnášim a fakt nehodlám trávit venku čas delší než nezbytnej.

símtě právě aby ses rozveselila néééé????? dáme svařáček a uvidíš jak ti bude dobře a třá ti nána vyhraje další pohárek

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:32
- Nahlásit

ahoooooooooj
děkuji za skvělou akci,za krásné věcné ceny,za jídlo a za pohárek,na mikulášskou jedem takýýýýýýý
dasty ted dlabe jídlo,elis už chrápe a jinak byl dastík na 4 místě!!!!!!!!!!!!!!!!
děkuji všem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:33
- Nahlásit

Alexa
jako taghle..nemá smysl vo tom dál prostě mluvit,prostě ne.

To ale nic nemění na faktu,že s kanyskou to neskloubíme.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:33
- Nahlásit

davidkova renata
no to musí poznat majitel..ale u tebe by to nemělo bejt ze strachu

já myslim, že se to naučil dělat po tom, co párkrát takhle zamachroval na cvičáku a manžel, kterej tam s nim chodí ho neokřiknul, spíš naopak se mu líbilo, že má psa, co má "koule".

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:34
- Nahlásit

Baico
Nevím, kde budu spát.
šmankote, jsi mi připomněla, že mám půl postele venku. Už je doma.

davidkova renata
Vlčáček paradoxně startuje na psy, kteří mu nic neudělali. V kotci se taky musel s pejsky snést a nějak se snesl. Když jsem ho přivedla, byly tu dvě nasrané feny a proháněly ho. A on si vždycky lehnul a jak toho nechaly, tak vstal a vesele běhal. Kamarádí tu ve vsi s jezevčíkem, který ho předtím na svojí zahradě furt honil, když Vlčáček běžel rychle. Hned věděl, že musí chodit pomalu, pak ho jezoš nehonil. Servali se jen jednou a hned toho nechali a dělali jakože nic a zase tak trochu kámoši.

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2010 20:34
- Nahlásit

davidkova renata
jako taghle..nemá smysl vo tom dál prostě mluvit,prostě ne.

šiš tak vyberem den gdy nebéé sních

<< 1 ... 5544 . 5545 . 5546 . 5547 . 5548 . 5549 . 5550 . 5551 . 5552 . 5553 . 5554 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání